Chicago Bulls
Re: Chicago Bulls
Bullsi i Pacersi igraju jednu pravu euroligasku utakmicu.
Da nije Thibs na klupi Bullsi bi bili zadnji u NBA
Da nije Thibs na klupi Bullsi bi bili zadnji u NBA
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Bit ce ovo bas gusto do kraja
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
- Titova-Juga
- Kontakt:
Nate jos jednom dokazao da je obicni ulicar.
Mene zabrinjava da Thibs ovo trpi.
EDIT: A evo, sjetio se minut prije kraja da se budala ne mijenja i uveo Kirka, ali izgleda malo kasno.
Mene zabrinjava da Thibs ovo trpi.
EDIT: A evo, sjetio se minut prije kraja da se budala ne mijenja i uveo Kirka, ali izgleda malo kasno.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
odavno veceg divljaka nisam vidio
Popusimo na kraju, ne svirase faul Dengu i to je to

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
- Titova-Juga
- Kontakt:
Ni ja brate... Ni ja.
Totalno nije za Chicaga. Treba ga poslat u Golden, Denver, Phoenix ili neku slicnu ekipu !
Totalno nije za Chicaga. Treba ga poslat u Golden, Denver, Phoenix ili neku slicnu ekipu !
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
kako je ova Indiana odvratna ekipa..najmrza su mi ekipa ubjedljivo..kako samo odvratne face imaju..kad povedose 10 razlike kako s eoni raduju smjeskaju provociraju nesto ahahhaa.Udaraju nas i dalje a mi ko naivni hajde prestat ce..hoce qurac to su mesari da vecih nisam u vizotu vidjeo.
Ako vam kazem sad da su danas po prvi put javili na radiju da su ovi igraci Indiane slavili trenutak kad se Rose povrijedio hocete li povjerovati?.. da istina slavili su neki od igraca jer ga mrze i nas mrze eto kakvi su to idioti.
Sudija ne mogu da vjerujem d anije svirao faul nad dengom..pa covjek je napravio dva faula u onoj akciji ne jedan vec dvaaaaaaaaaa
Ako vam kazem sad da su danas po prvi put javili na radiju da su ovi igraci Indiane slavili trenutak kad se Rose povrijedio hocete li povjerovati?.. da istina slavili su neki od igraca jer ga mrze i nas mrze eto kakvi su to idioti.
Sudija ne mogu da vjerujem d anije svirao faul nad dengom..pa covjek je napravio dva faula u onoj akciji ne jedan vec dvaaaaaaaaaa
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- adriano_leite
- Kontakt:
Na isti nacin ste vi nas dobili, tukli nas, a sudije bile nijeme. Hinrich odigrao najbolju odbranu u sezoni na Irvingu, kao i Boozer.SaltCityAttack je napisao/la:kako je ova Indiana odvratna ekipa..najmrza su mi ekipa ubjedljivo..kako samo odvratne face imaju..kad povedose 10 razlike kako s eoni raduju smjeskaju provociraju nesto ahahhaa.Udaraju nas i dalje a mi ko naivni hajde prestat ce..hoce qurac to su mesari da vecih nisam u vizotu vidjeo.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Ma ne moze ovu ekipu izvadit nijedan sudija.Ako te kuci mora vadit sudijska odluka protiv ovakve Indiane,onda nesto nije uredu.Ono je patnja od igre.Oni se ko i bore ali ova ekipa nema talenta nikako.Rotacije skoro da i ne postoje.Deng i Noah jedini igraci koji nesto vrijede u ovom timu,igraju svaku noc po 40 minuta.Gibson dobio Boozerov sindrom.Belineli smijesan igrac.Butler ni blizu kakav se ocekuje da bude.Nate divljak,ali bar preuzima rizik sto se ne moze za neke rec.Kirk se raspada.Mislim da ova ekipa ne moze u play off.
Postali smo strasno jadna ekipa. Hebo klupu koju predvodi Robinson, lik ima ozbiljnih problema sa mozgom. Nesto se kurci, umisljen u pm, treba to otjerati. Bellineli igra u nivou kadeta RKS kantonalne lige, ono hej ja ne smijem njega cuvat on je veci i krupniji od mene. Pa hebemu mater de sutni pa pukla da puklo, a ne samo nesto vraca loptu a kad pogodi skok sut mislim da sam sebe iznenadi. Gibson se poceo gubiti, igrao utakmicu sinoc tako jadno isto ko da mu neko u publici dere trebu. Kirk je bas istrosen, beskoristan je nazalost.
Deng sinoc jedini izasao da odigra utakmicu, i nesto i Noah a ostali teske batine zasluzuju.
Jedina eto lijepa vijest je sto je Derrick poceo da se zagrijava prije pocetka utakmice, samo polako nek se spremi i kad bude 100% zdrav bacit ga u vatru. Ja vjerujem da se nece ni osjetiti na njegovim igrama u pocetku da je odsustvovao godinu dana.
Deng sinoc jedini izasao da odigra utakmicu, i nesto i Noah a ostali teske batine zasluzuju.
Jedina eto lijepa vijest je sto je Derrick poceo da se zagrijava prije pocetka utakmice, samo polako nek se spremi i kad bude 100% zdrav bacit ga u vatru. Ja vjerujem da se nece ni osjetiti na njegovim igrama u pocetku da je odsustvovao godinu dana.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Nesto gledam sad eventualne mogucnosti za pojacanja.Mislim da je svima jasno da je ova ekipa slabije od one iz prethodne 2 sezone.Tad je bila na istoku slabija konkurencija pa se nije moglo do titule.
Pod 1 Bullsi moraju naci jos igraca koji mogu zabijat da rasterete DR1
2 Moraju dovest igrace koji ce moc odgovorit zadatcima Thibsa
3 Hitno se rijesit Booza i onih igraca koje je zarazio
4 Mora se rijesit i ta trica te pozicije 2 i 4
E sad ,Ellis ce bit ili za trade ili free agent sta god da bude Bullsi ga moraju dovest ako hoce bit kandidati za titulu.Posebno sad kad postoji mogucnost da se DR1 nece vise moci onoliko cesto zabijat pod kos.Znaci bez izgovora uzet Ellisa pod svaku cijenu. Zatim uzet JJ Redicka jer je trica hitno potrebna.A onda pokusat uzet Milsapa iz Utaha ili Smitha ili Atlante ako nista onda bar Dericka Wiliamsa iz Wolvesa.
Booza se rijesit,Bellineli,Rip,Nate isto tako.Ostavit samo Butlera te dovest Mirotica.Zatim dovest nekog odbrambenog centra za klupe.Gibsona se rijesit takodje iskoristit ga u nekom od ovih trade-ova.
Petorka DR1-Ellis-Deng-Milsap,Noah bi mogla u borbu za titulu.Klupa Redick,Butler,Mirotic,Kirk i jedan rezervni centar.
Ova ekipa bi mogla bit legitimni kandidat za titulu.Kad vidim kako se prave super timovi ovo bi iole pametna uprava lako zavrsila.
E sad ,Ellis ce bit ili za trade ili free agent sta god da bude Bullsi ga moraju dovest ako hoce bit kandidati za titulu.Posebno sad kad postoji mogucnost da se DR1 nece vise moci onoliko cesto zabijat pod kos.Znaci bez izgovora uzet Ellisa pod svaku cijenu. Zatim uzet JJ Redicka jer je trica hitno potrebna.A onda pokusat uzet Milsapa iz Utaha ili Smitha ili Atlante ako nista onda bar Dericka Wiliamsa iz Wolvesa.
Booza se rijesit,Bellineli,Rip,Nate isto tako.Ostavit samo Butlera te dovest Mirotica.Zatim dovest nekog odbrambenog centra za klupe.Gibsona se rijesit takodje iskoristit ga u nekom od ovih trade-ova.
Petorka DR1-Ellis-Deng-Milsap,Noah bi mogla u borbu za titulu.Klupa Redick,Butler,Mirotic,Kirk i jedan rezervni centar.
Ova ekipa bi mogla bit legitimni kandidat za titulu.Kad vidim kako se prave super timovi ovo bi iole pametna uprava lako zavrsila.
Sa svime se slazem, osim za Gibsona. Njega bi ostavio.dema je napisao/la:Nesto gledam sad eventualne mogucnosti za pojacanja.Mislim da je svima jasno da je ova ekipa slabije od one iz prethodne 2 sezone.Tad je bila na istoku slabija konkurencija pa se nije moglo do titule.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Gibson ne vrijedi tih para.Nije za startera a lik nije napredovao nista.Dosao je malo stariji u NBA nego inace i to je razlog.Ma ovo kad bi uradili imalo bi se sta gledatBIHfan je napisao/la:Sa svime se slazem, osim za Gibsona. Njega bi ostavio.dema je napisao/la:Nesto gledam sad eventualne mogucnosti za pojacanja.Mislim da je svima jasno da je ova ekipa slabije od one iz prethodne 2 sezone.Tad je bila na istoku slabija konkurencija pa se nije moglo do titule.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Ostavio bi i Ripa isto moze on jos godinu dvije odigrat na ovom nivou. i ovo sto je Dema naveo sve to je dosta dobro
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Ma Ripa nebi nepouzdan.Je cesto povredjen a to ce bit slucaj i ubuduce.Svake sezone pola utakmica propusti a i u odbrani zna nekad puhat kod njegSaltCityAttack je napisao/la:Ostavio bi i Ripa isto moze on jos godinu dvije odigrat na ovom nivou. i ovo sto je Dema naveo sve to je dosta dobro
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Ma sve su to fini planovi, ali... je li nasa uprava sposobna da to uradi? ... cisto sumnjam. Vidjeli smo pred ovu sezonu sta su doveli. Kakva smo smeca pokupili. Ocigledno da nisu fermali Thibsa ni dva posto u dovodjenju ovih igraca, jer nevidim da bi on odobrio igraca kao sto je Robinson. Atleta, divljak, sa 0% talenta.
Postovanje treba zaraditi.
ma naravno da su smotani,al ovako nesto bi morali uradit.Ne traze se neke super igracinekad_kako je napisao/la:Ma sve su to fini planovi, ali... je li nasa uprava sposobna da to uradi? ... cisto sumnjam. Vidjeli smo pred ovu sezonu sta su doveli. Kakva smo smeca pokupili. Ocigledno da nisu fermali Thibsa ni dva posto u dovodjenju ovih igraca, jer nevidim da bi on odobrio igraca kao sto je Robinson. Atleta, divljak, sa 0% talenta.
- Titova-Juga
- Kontakt:
Thibs ce prije ili kasnije vidjeti da na Nate-a jednostavno ne moze uticati.
Divljak je bio i ostao, taj se ne mijenja.
Boozer definitivno nikada nece proigrati odbranu kao sto je to uradio Korver pod Thibsom!
Ja bih ostavio Gibsona za klupe, doveo mozda Milsapa tu. Neku jacu dvojku, rijesio se Vladimira, Marka, Nate-a, Nazija i ostalih smecara....
Gibson nece mnogo napredovati u ofanziv bas kao ni Butler... Jednostavno nisu takvi igraci.
Divljak je bio i ostao, taj se ne mijenja.
Boozer definitivno nikada nece proigrati odbranu kao sto je to uradio Korver pod Thibsom!
Ja bih ostavio Gibsona za klupe, doveo mozda Milsapa tu. Neku jacu dvojku, rijesio se Vladimira, Marka, Nate-a, Nazija i ostalih smecara....
Gibson nece mnogo napredovati u ofanziv bas kao ni Butler... Jednostavno nisu takvi igraci.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Kada bi doveli Ellisa i Redicka, prvi bi sigurno bio taj koji bi ulazio sa klupe. Ono, ionako je savrsen sesti igrac, a bolju zamjenu za Ružu tesko je naci.
Nema veze mogu oni i skupa pocet utakmicu a onda kad izadje DR1 udje Redick ,Ellis predje na PG.Naravno ovo su pretpostavke ali bez ovakvih promjena nema nista od borbe za titulu.Ova ekipa bi bila strasna u tranzicijiDonnie Darko je napisao/la:Kada bi doveli Ellisa i Redicka, prvi bi sigurno bio taj koji bi ulazio sa klupe. Ono, ionako je savrsen sesti igrac, a bolju zamjenu za Ružu tesko je naci.
- Slatinash_7
- Kontakt:
Gibson prima previse za ono sto pruza,Boozer takodje,Kirk vise ne moze ni back-up biti u najgorem slucaju los back-up...Veliki je posao pred vasom upravom..Ellis nije rjesenje jer je dosta istrosen igrac,pao mu je FG% ne postize vise dovoljno poena a uzima previse lopti..Reddicka ce Orlando pretplatiti siguran sam,dobro im ide ove sezone,imaju pickova,brzo ce proci kroz rebuilding,mislim da im slijedi borba za PO sljedece godine za sta im Reddick sigurno treba...Vama je mozda najbolje da u nekom 3-team tradeu uvalite Boozera nekome i Gibosna a mozda i Denga uzmete nekog tricasa i iz Bucksa jednog od odlicnih mladih odbranbenih koje imaju na raspolaganju da zamjene Gibsona i potpisete Millsapa ili Bassa sljedece sezone i eto ekipe za titulu..Lakse reci nego uciniti ali eto nekog planadema je napisao/la:Nema veze mogu oni i skupa pocet utakmicu a onda kad izadje DR1 udje Redick ,Ellis predje na PG.Naravno ovo su pretpostavke ali bez ovakvih promjena nema nista od borbe za titulu.Ova ekipa bi bila strasna u tranzicijiDonnie Darko je napisao/la:Kada bi doveli Ellisa i Redicka, prvi bi sigurno bio taj koji bi ulazio sa klupe. Ono, ionako je savrsen sesti igrac, a bolju zamjenu za Ružu tesko je naci.

Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.