Upravo tako.el-fighter je napisao/la: Sta ce se desiti ostaje da vidimo, ali jedno je sigurno. Mi cemo opet ovdje praviti derneke i ostajati budni po cijelu noc, bez obzira igrao Mirza cijelu tekme, 5 sekundi ili ne igrao nikako.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Upravo tako.el-fighter je napisao/la: Sta ce se desiti ostaje da vidimo, ali jedno je sigurno. Mi cemo opet ovdje praviti derneke i ostajati budni po cijelu noc, bez obzira igrao Mirza cijelu tekme, 5 sekundi ili ne igrao nikako.
I to je pod velikim upitnikom, evo digla je se kompletna NBA protiv Rusa i traze od Sterna da malo uvidi bolje kakvim se sve rus semama bavi, ipak cudno je da je Kirilenko navodno pristao na manju platu ne malo nego nista manje nista vise nego sa 10 miliona na 3 miliona i to da bude zamjena Pierce-u, poznato je cime se sve rusi bave jer velika je vjerovatnoca da mu tu razliku polozi na racun negdje u Maccau ili Svici. Isto tako sa Mirzom nebi me cudilo da je po strani dobio jos koji milion (barem se nadam)Dufresne je napisao/la:Ako je tako, samo mi je onda krivo sto je prosle godine pristao da mu se ugovor sa 5 miliona skine na 3 miliona... S druge strane ne bi volio da ima ulogu kao sto je Milicic imao u Detroitu....legenda reala je napisao/la:Neka ga ba ovu sezonu, nek proba uzeti prsten ovi imaju para sve pokupovaše živo![]()
AK47.ce igrati tricu i tesko da ce igrati pf jer Pierce ce vjerovatno igrati 28 ili 30 minuta, dok ce Garnetta mijenjati drugi igraci ukljucujuci i naseg Mirzu. Evans ce.se vratiti na njegovih prosjecnih 10-tak minuta sto je kroz karijeru imao. Pored Kirilenka, oni nemaju kvalitetnu tricu na klupi, iako i Johnson to moze odigrati, ali mislim da ce i njemu minutaza biti skracena, tj. u zavisnosti od toga da li ga slusa sut. Samo je Deron od proslogodisnjih igraca i dalje nedodirljiv. Mirza ako bude pravi, sigurno ce.dobiti minute. Nama je.najbitnija repka, a sam trening sa Garnettom ce mnogo toga napraviti za Mirzine igre u repki.MT3 je napisao/la:Imas pravo moja greska ne bi ni tamo igrao bas puno ali gore od ovog ne moze jer su netsi doveli odnosno imaju bruku igraca sad koji mogu igrati na njegovoj poziciji tako da gore ne mozeadriano_leite je napisao/la:A zasto mislis da bi se Mirza naigrao u Minnyu? Bilo bi mu i gore nego u Netsima. Tu je Love pored kojeg je moguce dobiti 10 minuta, jer ce igrati 38, a taj ostatsk ce dobiti drugi pick s drafta Williams, znaci bolje imati KG-a koji je veteran nego fransiznog igraca za rivala.MT3 je napisao/la: ma je*o te prsten ako ne bude igrao ni jednu minutu ja bi volio da on hoce otici u Minesotu
Kako smo se bili radovali kad smo mislili da Evans i Blatche idu i da ce Mirza biti zamjena Garnettu odnosno da ce imati pristojnu minutazu i odjednom ode sve u djavola JE*EM MU MATER
AK47.ce igrati tricu i tesko da ce igrati pf jer Pierce ce vjerovatno igrati 28 ili 30 minuta, dok ce Garnetta mijenjati drugi igraci ukljucujuci i naseg Mirzu. Evans ce.se vratiti na njegovih prosjecnih 10-tak minuta sto je kroz karijeru imao. Pored Kirilenka, oni nemaju kvalitetnu tricu na klupi, iako i Johnson to moze odigrati, ali mislim da ce i njemu minutaza biti skracena, tj. u zavisnosti od toga da li ga slusa sut. Samo je Deron od proslogodisnjih igraca i dalje nedodirljiv. Mirza ako bude pravi, sigurno ce.dobiti minute. Nama je.najbitnija repka, a sam trening sa Garnettom ce mnogo toga napraviti za Mirzine igre u repki.[/quote]MT3 je napisao/la:Imas pravo moja greska ne bi ni tamo igrao bas puno ali gore od ovog ne moze jer su netsi doveli odnosno imaju bruku igraca sad koji mogu igrati na njegovoj poziciji tako da gore ne mozeadriano_leite je napisao/la:A zasto mislis da bi se Mirza naigrao u Minnyu? Bilo bi mu i gore nego u Netsima. Tu je Love pored kojeg je moguce dobiti 10 minuta, jer ce igrati 38, a taj ostatsk ce dobiti drugi pick s drafta Williams, znaci bolje imati KG-a koji je veteran nego fransiznog igraca za rivala.MT3 je napisao/la: ma je*o te prsten ako ne bude igrao ni jednu minutu ja bi volio da on hoce otici u Minesotu
Kako smo se bili radovali kad smo mislili da Evans i Blatche idu i da ce Mirza biti zamjena Garnettu odnosno da ce imati pristojnu minutazu i odjednom ode sve u djavola JE*EM MU MATER
+1miki_92 je napisao/la:@adriano
cijenim tvoj optimizam, al brate treba biti realan, ako Evans ostane(sto je vise nego izgledno) bojim se da Mirzi slijedi jos jedna sezona na klupi
storm_raider je napisao/la:Od stare petorke jedino su Deron i Lopez nedodirljivi. Takodjer, mislim da ce J.J. biti mnogo vise starter nego sto to neki misle.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.