Mirza Teletović

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

nele-BHF
Kontakt:

Re: Mirza Teletović

Post Postao/la nele-BHF » 13 jul 2013, 03:34

el-fighter je napisao/la: Sta ce se desiti ostaje da vidimo, ali jedno je sigurno. Mi cemo opet ovdje praviti derneke i ostajati budni po cijelu noc, bez obzira igrao Mirza cijelu tekme, 5 sekundi ili ne igrao nikako.
Upravo tako. 8-)

Cepi1981
Kontakt:

Post Postao/la Cepi1981 » 13 jul 2013, 07:38

Dufresne je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:Neka ga ba ovu sezonu, nek proba uzeti prsten ovi imaju para sve pokupovaše živo :P :P
Ako je tako, samo mi je onda krivo sto je prosle godine pristao da mu se ugovor sa 5 miliona skine na 3 miliona... S druge strane ne bi volio da ima ulogu kao sto je Milicic imao u Detroitu.... :?
I to je pod velikim upitnikom, evo digla je se kompletna NBA protiv Rusa i traze od Sterna da malo uvidi bolje kakvim se sve rus semama bavi, ipak cudno je da je Kirilenko navodno pristao na manju platu ne malo nego nista manje nista vise nego sa 10 miliona na 3 miliona i to da bude zamjena Pierce-u, poznato je cime se sve rusi bave jer velika je vjerovatnoca da mu tu razliku polozi na racun negdje u Maccau ili Svici. Isto tako sa Mirzom nebi me cudilo da je po strani dobio jos koji milion (barem se nadam)
Vidjet ce mo ali sve mi smrdi u vezi rusa kao da vidim da ce ga sj..ati.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 13 jul 2013, 10:54

Emir Sulejmanović:

"Moj uzor je Mirza Teletović. Volim kako igra, šutira. Volim i ja šutirati. Sviđa mi se njegov način igre. Pokušavam učiti od njega. Pratim ga cijeli život. Gledao sam brojne njegove intervjue. Pratim ga od malih nogu i zaista mi je istinski uzor“, otkrio je mladić, koji je kao novorođenče preživio genocid u Srebrenici, danas slavljenik punoljetnik.
15.10 - 15.06 ...

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 13 jul 2013, 10:57

MT3 je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la:
MT3 je napisao/la: ma je*o te prsten ako ne bude igrao ni jednu minutu ja bi volio da on hoce otici u Minesotu 8-)
A zasto mislis da bi se Mirza naigrao u Minnyu? Bilo bi mu i gore nego u Netsima. Tu je Love pored kojeg je moguce dobiti 10 minuta, jer ce igrati 38, a taj ostatsk ce dobiti drugi pick s drafta Williams, znaci bolje imati KG-a koji je veteran nego fransiznog igraca za rivala.
Imas pravo moja greska ne bi ni tamo igrao bas puno ali gore od ovog ne moze jer su netsi doveli odnosno imaju bruku igraca sad koji mogu igrati na njegovoj poziciji tako da gore ne moze
Kako smo se bili radovali kad smo mislili da Evans i Blatche idu i da ce Mirza biti zamjena Garnettu odnosno da ce imati pristojnu minutazu i odjednom ode sve u djavola JE*EM MU MATER
AK47.ce igrati tricu i tesko da ce igrati pf jer Pierce ce vjerovatno igrati 28 ili 30 minuta, dok ce Garnetta mijenjati drugi igraci ukljucujuci i naseg Mirzu. Evans ce.se vratiti na njegovih prosjecnih 10-tak minuta sto je kroz karijeru imao. Pored Kirilenka, oni nemaju kvalitetnu tricu na klupi, iako i Johnson to moze odigrati, ali mislim da ce i njemu minutaza biti skracena, tj. u zavisnosti od toga da li ga slusa sut. Samo je Deron od proslogodisnjih igraca i dalje nedodirljiv. Mirza ako bude pravi, sigurno ce.dobiti minute. Nama je.najbitnija repka, a sam trening sa Garnettom ce mnogo toga napraviti za Mirzine igre u repki.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 13 jul 2013, 11:18

Putinova škola demokratije.

Vidjeti ćemo aBd kakav će tretman Mirza imati kod Kidd-a.

filip13

Post Postao/la filip13 » 13 jul 2013, 12:21

MT3 je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la:
MT3 je napisao/la: ma je*o te prsten ako ne bude igrao ni jednu minutu ja bi volio da on hoce otici u Minesotu 8-)
A zasto mislis da bi se Mirza naigrao u Minnyu? Bilo bi mu i gore nego u Netsima. Tu je Love pored kojeg je moguce dobiti 10 minuta, jer ce igrati 38, a taj ostatsk ce dobiti drugi pick s drafta Williams, znaci bolje imati KG-a koji je veteran nego fransiznog igraca za rivala.
Imas pravo moja greska ne bi ni tamo igrao bas puno ali gore od ovog ne moze jer su netsi doveli odnosno imaju bruku igraca sad koji mogu igrati na njegovoj poziciji tako da gore ne moze
Kako smo se bili radovali kad smo mislili da Evans i Blatche idu i da ce Mirza biti zamjena Garnettu odnosno da ce imati pristojnu minutazu i odjednom ode sve u djavola JE*EM MU MATER
AK47.ce igrati tricu i tesko da ce igrati pf jer Pierce ce vjerovatno igrati 28 ili 30 minuta, dok ce Garnetta mijenjati drugi igraci ukljucujuci i naseg Mirzu. Evans ce.se vratiti na njegovih prosjecnih 10-tak minuta sto je kroz karijeru imao. Pored Kirilenka, oni nemaju kvalitetnu tricu na klupi, iako i Johnson to moze odigrati, ali mislim da ce i njemu minutaza biti skracena, tj. u zavisnosti od toga da li ga slusa sut. Samo je Deron od proslogodisnjih igraca i dalje nedodirljiv. Mirza ako bude pravi, sigurno ce.dobiti minute. Nama je.najbitnija repka, a sam trening sa Garnettom ce mnogo toga napraviti za Mirzine igre u repki.[/quote]

19,6 minuta ima u karijeri

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 13 jul 2013, 12:36

@adriano
cijenim tvoj optimizam, al brate treba biti realan, ako Evans ostane(sto je vise nego izgledno) bojim se da Mirzi slijedi jos jedna sezona na klupi :(
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 13 jul 2013, 12:44

miki_92 je napisao/la:@adriano
cijenim tvoj optimizam, al brate treba biti realan, ako Evans ostane(sto je vise nego izgledno) bojim se da Mirzi slijedi jos jedna sezona na klupi :(
+1

ali moram priznati da lijepo zvuci ovo adriano sto je napisao, jedini je problem sto je to 99% utopija prema svemu sudeci, ostaje nam da vidimo sta ce se desiti, ne vrijedi gubiti zivce :D
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

filip13

Post Postao/la filip13 » 13 jul 2013, 13:04

na 5 imaju lopeza i blatcha,po potrebi i garneta,na 4 garneta,evansa i mirzu,po potrebi i kirilenka,na 4 garnet će maksimalno igrati 30-tak minuta,evans iza sebe ima skakački najbolju sezonu karijere i 15-tak minuta bi trebao igrati,za mirzu ne vidim puno prostora,na žalost

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 13 jul 2013, 13:25

Od stare petorke jedino su Deron i Lopez nedodirljivi. Takodjer, mislim da ce J.J. biti mnogo vise starter nego sto to neki misle.
Sport je lijek za tijelo i duh.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 13 jul 2013, 13:32

nemas to sta misliti, on ce sigurno biti starter

filip13

Post Postao/la filip13 » 13 jul 2013, 13:44

storm_raider je napisao/la:Od stare petorke jedino su Deron i Lopez nedodirljivi. Takodjer, mislim da ce J.J. biti mnogo vise starter nego sto to neki misle.

logično da će biti starter,ko drugi,i pierce i garnett

dziza_23
Kontakt:

Post Postao/la dziza_23 » 13 jul 2013, 15:15

Ma nek je dos'o i AK, Mirza ima svoju sansu, da odradi pripreme i prvenstvo s repkom i spreman udje u preseason i samu sezonu. Nek pokaze konacno sto svi znamo da moze i izbori se da bude prva zamjena za KG-a(vjerujem da ce se paziti na njegove minute u regularnoj sezoni i da nece igrati previse), jer se i dalje proteze prica da FO Netsa ozbiljno racuna na njega i ubijedjen sam da ce mu dati sansu na samom pocetku da zaradi svoje vrijeme na parketu.
Konkurencija jest zaista velika na 4 i 5, Lopez, Blatche i ovaj novi Plumplee (ili kako se vec pise), KG, Evans, Mirza a vrlo lako moze upast i AK47, kad igraju s niskom petorkom i njega pomjere na 4-ku, a JJ na trojku, zavisno od matchupa. Ipak nadajmo se najboljem, mozda i Evans ode u neki trejd za nekog :D
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 13 jul 2013, 16:14

Bitno je da odigra dobro E.P..Sve to ima da se prati,a ako razvali ovamo, dobit ce sigurno vecu paznju.

nesto
Kontakt:

Post Postao/la nesto » 13 jul 2013, 21:30

" onclick="window.open(this.href);return false;

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 14 jul 2013, 10:42

sto bajramovic nije ovako igrao za reprezentaciju? :mrgreen:

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 14 jul 2013, 13:06

Gledaj Bajramovića što se naložio protiv ove djece samo ide na kucanje :lol: :lol: :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

BritishCore
Kontakt:

Post Postao/la BritishCore » 14 jul 2013, 15:02

Gledaj Bajramovica na 2:33 kad mali šuta tricu, zaletio se ko sivonja ocm hoce bananu da mu zalijepi :lol:
"I on je imao tu nesreću ili sreću, da živi na tom podbrdu, gdje su normalno medvjedi šetali, lisice korzirale domaće i divlje životinje participirale tu oko njegove štale i u štali"
Nazif Gljiva o Šerifu Konjeviću

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 14 jul 2013, 15:05

MT3 - ponos BIH

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 15 jul 2013, 14:00

mozete vi pricati i pametovati koliko hocete, ali sam mirza ne zeli da udje u bilo kakav trade. ili vi strucnaci bolje znate sta je bolje za mirzu od samog mirze. :roll:

i molim vas - bez psovki, bice banova.
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.