HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
čestitke na Europi...ako ostane Karačić i ako se pojačate sigurno možete barem 1. proc
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
načuo sam info da tražimo Bilbiju i Kajkuta... imali istine u tome?
također izgledan je povratak I.Aničića ?!

#SuningOUT
-
- Kontakt:
Jericho je napisao/la:načuo sam info da tražimo Bilbiju i Kajkuta... imali istine u tome?![]()
Kajkut je mislim već kontaktiran kolko ja imam info, Bilbija ima malo čudne papire tako da nisam siguran! Ima još imena drama! neka malo !!
Da se radi dirketno protiv Borca nije istina i nema veze sa vezom, isto kao sto se ovi iz Olimpika zale a sto puta su u boljoj poziciji i finansijama od Borca.Dejan, BL je napisao/la:Odluke Komisije nema........... nego je bio preovlađujući stav da se ne dodjeli Borcu licenca ........... ALI je sve prepušteno IO.
sve se svodi na rekla kazala, čulo se, priča se....... .... Iz komisiji se niko nije oglasio, papira nema.
Nego se jednostavno igra pocela igrati po pravilima, ko ispunjava uslove a ko ne. Od sljedece sezone ocekuj jos strozije, pa se moze desiti da nam okruglo 0 timova ode u europu.
dajte ljudi totalno ste me zainteresirali s ovim pojacanjima
aBd da dođu pravi igraci

aBd da dođu pravi igraci

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
vidit ćemo... zasigurno će biti zanimljiv prelazni rok jer se spominju zaista zvučna imena (za naše prostore)...
titula se napada dogodine
prvo se treba riješiti pa bar 10ak igrača koje su nam uvalili raznorazni menadžeri...
titula se napada dogodine

prvo se treba riješiti pa bar 10ak igrača koje su nam uvalili raznorazni menadžeri...
#SuningOUT
Hoće li Zrinjski igrati evropske utakmice Pod Bijelim Brijegom, tj. da li taj stadion ispunjava uslove za evropska takmičenja 

Divovi 1946
You'll Never Walk Alone
You'll Never Walk Alone
Prva tri pretkola mogu igrati, a dalje nazalost nece ni dospjet, pa nema razloga za briguShanks je napisao/la:Hoće li Zrinjski igrati evropske utakmice Pod Bijelim Brijegom, tj. da li taj stadion ispunjava uslove za evropska takmičenja

Ni krivi ni dužni :p Pravi primjer da se isplati radit po pravilima
Sretno

u petak u 17h otvoreni trening Hrvatske reprezentacije Pod Bijelim Brijegom...
#SuningOUT
rexxona je napisao/la:werly je napisao/la: koja su pojacanja,moze i privatna poruka
hahahaha,nemate za puta do bijeljine,kakva crna pojačanja
Einigkeit und Recht und Freiheit
domorocki je napisao/la:rexxona je napisao/la:werly je napisao/la: koja su pojacanja,moze i privatna poruka
hahahaha,nemate za puta do bijeljine,kakva crna pojačanja
Nemoj tako imaju do bijeljine problem je kako se vratiti

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
hahahah...bas smijesno...sad nazad u jazbinu.
Znači dosad su samo SPOMINJANI Kajkut,Bilbija,Basara,Kantar,I.Aničić . vidjet ćemo oće li itko od njih doći . daj bože
citao sam neki dan u novinama da je kajkut govorio da ima ponuda,ali inozemnih jer celik sada opet jaca i nema razloga da ode iz njega u neki drugi bh klub ali vidit cemo
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Steta, da ste ranije znali da ce te u Europu, mozda ste mogli i za Falcao-a, ponudu poslati. Je.biga.
Cuj Kajkut u Zrinjskom.
Cuj Kajkut u Zrinjskom.

Postovanje treba zaraditi.
trening reprezentacije u petak u 18 h pod bijelim brijegom.crknite dušmani
jel u 18:00 ili u 17:00..@jericho je napisao druckije...uglavnom ide se pa makar i na treningwerly je napisao/la:trening reprezentacije u petak u 18 h pod bijelim brijegom.crknite dušmani

na pogled.ba pise u 18 sati ali saznacemo ubrzo bitno je da ima treninga
na indexu sam pročitao da je u subotu na pecari otvoreni trening ?!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.