FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Buu
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Buu » 25 feb 2013, 09:58

U nedelju protiv Travnika u 19h. Termin dobar. Protivnik los, neatraktivan, 90 min. valjanja i izbijanja.
Ako klub misli napuniti stadion nek pocnu vec danas utakmice najavljivati inace 3000 dusa nece preci.
NO PYRO NO PARTY

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 25 feb 2013, 10:20

Bekric ima zute i nece igrati protiv Travnika...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 25 feb 2013, 10:39

Sva sreća pa je Travnik. Lijepo će biti u nedjelju, na + 5.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

CARSON

Post Postao/la CARSON » 25 feb 2013, 10:43

bistrikboy je napisao/la:Bekric ima zute i nece igrati protiv Travnika...
Jovic je stvarno presmjesan fala bogu pa imamo naseg Amara koji je kralj za ovu ligu i koji je toliko trofeja osvojio pa opet nikad nikog nije potcijenio i uvijek je realan a ovaj papak hladno izjavi da ce Sarajevo biti prvak da sam pitar ne do bog ja bi ga objesio na kraju sezone ako ne budu prvaci

CARSON

Post Postao/la CARSON » 25 feb 2013, 10:45

England je napisao/la:Sva sreća pa je Travnik. Lijepo će biti u nedjelju, na + 5.
tisu vidis da je ovaj celik los samo da pitari ne pobjede i remi je za deset

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 25 feb 2013, 10:48

CARSON je napisao/la:
England je napisao/la:Sva sreća pa je Travnik. Lijepo će biti u nedjelju, na + 5.
tisu vidis da je ovaj celik los samo da pitari ne pobjede i remi je za deset
Dovoljno je dobar da ih uzme.+5.

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 25 feb 2013, 11:00

Stvarno je ova pauza preduga.Divljamo ovde mjesecima po forumima,a nema sta da se kaze,da se prica,pogotovo sto mi mirujemo sa igrackim kadrom,dosada bude zestoka.Konacno da je dosao momenat da kazemo,evo sljedeci vikend igramo prvenstvenu utakmicu.Ovo je ludilo mjesecima,kada mi fanatici za ovom ligom i ovakvim fudbalom nemamo varijantu za ovako dugo vrijeme da vidimo nista konkretnije i da se nesto konkretno desava.
Najgore sto ce ovih 15 kola proci tako brzo,pa opet pauza.Ali bar ona ljetna pauza je oznacena nekim pripremama za evropu,ima se o cemu pricati tada,gledamo i prizeljkujemo neke protivnike,nesto se nadamo,drugacije to izgleda.Ova zima ubija.Konacno u nedjelju da to pocne.Hvala Bogu vise ! Poludili smo svi !
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

Ultras1921
Kontakt:

Post Postao/la Ultras1921 » 25 feb 2013, 11:03

boccaccio je napisao/la:Stvarno je ova pauza preduga.Divljamo ovde mjesecima po forumima,a nema sta da se kaze,da se prica,pogotovo sto mi mirujemo sa igrackim kadrom,dosada bude zestoka.Konacno da je dosao momenat da kazemo,evo sljedeci vikend igramo prvenstvenu utakmicu.Ovo je ludilo mjesecima,kada mi fanatici za ovom ligom i ovakvim fudbalom nemamo varijantu za ovako dugo vrijeme da vidimo nista konkretnije i da se nesto konkretno desava.
Najgore sto ce ovih 15 kola proci tako brzo,pa opet pauza.Ali bar ona ljetna pauza je oznacena nekim pripremama za evropu,ima se o cemu pricati tada,gledamo i prizeljkujemo neke protivnike,nesto se nadamo,drugacije to izgleda.Ova zima ubija.Konacno u nedjelju da to pocne.Hvala Bogu vise ! Poludili smo svi !
upravu si bokačo 100 posto. ubi vise dosada pravo. sto se nedjelje tice, ocekujem finu posjetu mada ce dosta zavisiti od vremena. volio bih da ga Zola uvali ;)
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921

Forza Inter!

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 25 feb 2013, 11:06

boccaccio je napisao/la:Stvarno je ova pauza preduga.Divljamo ovde mjesecima po forumima,a nema sta da se kaze,da se prica,pogotovo sto mi mirujemo sa igrackim kadrom,dosada bude zestoka.Konacno da je dosao momenat da kazemo,evo sljedeci vikend igramo prvenstvenu utakmicu.Ovo je ludilo mjesecima,kada mi fanatici za ovom ligom i ovakvim fudbalom nemamo varijantu za ovako dugo vrijeme da vidimo nista konkretnije i da se nesto konkretno desava.
Kaže stara navijačka ...i nakon drugog kola teško mi otić' s tribine, u meni se javi tuga jer kraj prvenstva samo što nije. Vrlo kvalitetno je Amar odradio pripreme, mir i tišina.Zakon.

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 25 feb 2013, 11:19

@old school - Kada ce vise to iznenadenje? :D

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 25 feb 2013, 12:33

Nešta se šuška :lol:
Željeznicar za život cijeli !

CARSON

Post Postao/la CARSON » 25 feb 2013, 13:04

likusa je napisao/la:Nešta se šuška :lol:

Kaze pile nesto opasno je u pitanju :lol: :lol: :lol: :lol:

Radmilo

Post Postao/la Radmilo » 25 feb 2013, 13:17

Prošlo je podne ništa se ne desi, a da desilo se potpisao Haurdić za sarajevo fc.

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 25 feb 2013, 13:19

Neka ga, on je stalno bolestan. Kada ga nista ne boli, ima proljev , prejede se lubenica.

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 25 feb 2013, 13:20

Radmilo je napisao/la:Prošlo je podne ništa se ne desi, a da desilo se potpisao Haurdić za sarajevo fc.
Mozda nas izradio pa otiso nazad u pitare :mrgreen:
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 25 feb 2013, 13:21

Momci jel ima neko od vas da radi one neke slikice valjda kontate na sta mislim,plava pozadina i neka sminka slova :mrgreen:

hajd eako moze nek neko to uradi na fazon sjecas li se petog šestog,il zubandan :D treba mi :D
Željeznicar za život cijeli !

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 25 feb 2013, 14:13

England je napisao/la:Neka ga, on je stalno bolestan. Kada ga nista ne boli, ima proljev , prejede se lubenica.
Ružan komentar. Radi se o momku koji je bio jedan od većih BH talenata i bolest ga je spriječila da sada igra u daleko većem klubu. Nemoj molim te ne priliči nam to nikako. Stidim se takvih navijača Želje. Znam da je šala ali ružno je.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 25 feb 2013, 14:35

Utakmica zvanicno u SUBOTU u 19 h.... :? :? :? :?
Nikad od nas nece biti ozbiljan klub dok sa terminom utakmicama trgujemo ko na pijaci. :( :(
I onda se kao neki uzmu cuditi sto posjeta nije adekvatna.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 25 feb 2013, 14:43

Termin je vjerovatno diktirala arena sport zbog prenosa, bht prenosi čelik-sarajevo.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 25 feb 2013, 14:43

amerosm je napisao/la:Utakmica zvanicno u SUBOTU u 19 h.... :? :? :? :?
Nikad od nas nece biti ozbiljan klub dok sa terminom utakmicama trgujemo ko na pijaci. :( :(
I onda se kao neki uzmu cuditi sto posjeta nije adekvatna.
Danas je ponedeljak,valjda ce se procuti do subote kad je tekma
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 32 gosta.