FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

DzoleZeljo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la DzoleZeljo » 23 feb 2013, 16:04

Nista, solidna proba protiv vrlo ozbiljnog protivnika sa kojim smo uvijek bara bara.... :D

Nadam se da su igraci zadovolji Amara i strucni stab...

Malo mi samo zapada za oci ova greska golmana, nakon koje primamo gol, a ubrzo nakon toga jos jedan, a kasnije je mogli doci do preokreta. Volio bih da grijesim ali me zanima sljedece. Posto nisam gledao tekmu, ujedno i nisam kompetentat davati velike komentare na istu, ali opet moze li mi neko potvrditi da li se desio pad u igru nakon primljenog prvog gola? Hvala (Pretezno mislim na mentalni pad u igru, tipa; nemaju igraci volje, sve im tesko, itd...)
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 23 feb 2013, 16:20, ukupno mijenjano 2 puta.

ficobahtic
Kontakt:

Post Postao/la ficobahtic » 23 feb 2013, 16:15

Evidentno je da je odbrana bez Kvesica losija bar za 30% + Stanic igra neprirodnu poziciju a nije ni ljevak, sto je dodatni problem. Ovo smo vec gledali i nadati se da ce napad biti efikasan i da cemo uspjeti zabijati vise nego sto primamo. Snovi o nekoj granitnoj odbrani padaju u vodu a svakako cemo vrlo brzo vidjeti kako to izgleda, ako ne protiv vezira onda sigurno u BL kad ce zadnja linija imati pravi ispit!
Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!

Dona
Kontakt:

Post Postao/la Dona » 23 feb 2013, 16:24

ficobahtic je napisao/la:Evidentno je da je odbrana bez Kvesica losija bar za 30% + Stanic igra neprirodnu poziciju a nije ni ljevak, sto je dodatni problem. Ovo smo vec gledali i nadati se da ce napad biti efikasan i da cemo uspjeti zabijati vise nego sto primamo. Snovi o nekoj granitnoj odbrani padaju u vodu a svakako cemo vrlo brzo vidjeti kako to izgleda, ako ne protiv vezira onda sigurno u BL kad ce zadnja linija imati pravi ispit!
Ovo sto pises da mislis na evropu moglo bi se reci da smo oslabljeni 30posto.Ali u ligi u kojoj nemaju dva kluba da valjaju osim Sirokog mislim i da nije veliki problem sto ce ga zamijeniti Stanic.
Bitno je da smo uigrani da se momci znaju vec duzi period nema novih igraca,osim Kvese sve su pozicije pokrivene tako da smo Travnik,Zvijezdu,Gosk i ostale ekipe u ligi Real Madrid.

Ni jedan klub u premijer ligi trenutno nema da nije promjenio minimalno 6-7 igraca,osim Sirokog.
Tako da ..

adilbeg
Kontakt:

Post Postao/la adilbeg » 23 feb 2013, 16:32

zar nam ne dolazi lijevi bek :mrgreen:
valja opet stanica gledat.....
THE MANIACS-ZAVIDOVICI

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 23 feb 2013, 16:33

Remi u generalnoj probi sa Širokim

http://fkzeljeznicar.ba/remi-u-generaln ... okim/4413/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

ficobahtic
Kontakt:

Post Postao/la ficobahtic » 23 feb 2013, 16:34

Dona je napisao/la:
ficobahtic je napisao/la:Evidentno je da je odbrana bez Kvesica losija bar za 30% + Stanic igra neprirodnu poziciju a nije ni ljevak, sto je dodatni problem. Ovo smo vec gledali i nadati se da ce napad biti efikasan i da cemo uspjeti zabijati vise nego sto primamo. Snovi o nekoj granitnoj odbrani padaju u vodu a svakako cemo vrlo brzo vidjeti kako to izgleda, ako ne protiv vezira onda sigurno u BL kad ce zadnja linija imati pravi ispit!
Ovo sto pises da mislis na evropu moglo bi se reci da smo oslabljeni 30posto.Ali u ligi u kojoj nemaju dva kluba da valjaju osim Sirokog mislim i da nije veliki problem sto ce ga zamijeniti Stanic.
Bitno je da smo uigrani da se momci znaju vec duzi period nema novih igraca,osim Kvese sve su pozicije pokrivene tako da smo Travnik,Zvijezdu,Gosk i ostale ekipe u ligi Real Madrid.

Ni jedan klub u premijer ligi trenutno nema da nije promjenio minimalno 6-7 igraca,osim Sirokog.
Tako da ..
Nece biti dobro ako smo ko Real :D , ali brzo ce nastavak pa cemo vidjeti kako to izgleda. Samo tesko da se moze ocekivati neka dominacija vec borba za svaki bod, sto je neko iznad vec i naveo.
Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!

Dona
Kontakt:

Post Postao/la Dona » 23 feb 2013, 16:47

Ma kakva dominacija,nista od te price. Mi smo samo dominirali onih godina kad su igrali Dzelo,Bukic kad smo svaku tekmu prvih 20min vodili po 3:0,to je bila samo takva dominacija.
Ovih sezona smo sve derali,ali to nije bila dominacija,dosta smo utakmica na Grbavici dobijali ono sto se kaze jedva.Napadamo mi sve,ali nikako da ga zabijemo,takvih bezbroj utakmica.

Ja samo kazem da smo mi jedina ekipa na okupu par godina i to je nasa najveca prednost,a pored toga ostale ekipe u PL i nemaju kakve napadace da bi nam napravili probleme.

Ove ekipe sto mijenjaju igrace svakih pola godina,rotiraju po 5-6 igraca svake polusezone oni mogu samo sanjati o trofeje na turnirima.Mozda Rovinj ili tako nesto..

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 23 feb 2013, 16:57

Kako nismo dominirali na proljeće prošle sezone? Pa kući ljepota bila. Čelika natrpaše 5-0, GOŠKa isto. U Prijedoru 5-0. U Gradačcu 3-0, Tuzla 4-0, u Mostaru ljud kažu da nisu gledali blju ekipu. Rekordi postignuti, bili na vrhu evrope, i opet nije dominaciji?
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 23 feb 2013, 17:13

ipetm je napisao/la:Kako nismo dominirali na proljeće prošle sezone? Pa kući ljepota bila. Čelika natrpaše 5-0, GOŠKa isto. U Prijedoru 5-0. U Gradačcu 3-0, Tuzla 4-0, u Mostaru ljud kažu da nisu gledali blju ekipu. Rekordi postignuti, bili na vrhu evrope, i opet nije dominaciji?
Sviju ti kome ti ovdje sta pricas?Opusti se ba,dosadno ljudima pa na usta seru...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Dona
Kontakt:

Post Postao/la Dona » 23 feb 2013, 17:21

ipetm je napisao/la:Kako nismo dominirali na proljeće prošle sezone? Pa kući ljepota bila. Čelika natrpaše 5-0, GOŠKa isto. U Prijedoru 5-0. U Gradačcu 3-0, Tuzla 4-0, u Mostaru ljud kažu da nisu gledali blju ekipu. Rekordi postignuti, bili na vrhu evrope, i opet nije dominaciji?
Onda si ti mlad,ne znas ti sta je bila dominacija Zelje. Nabrajao si mi 5 utakmica, a prvenstvo se igra 32 kola :) Izbroj koliko je bilo utakmica po 1:0,to nije dominacija.

A rekordi koji smo mi napravili se ne mogu porediti s dominacijom,zna se sta je dominacija dode ti ekipa na Grbavicu svaka i za poluvrijeme vodis 3:0, a ne propalu Zvijezdu ili Slobodu koja se raspada dobijes 4:0 i sampion svemira,daj ba,to dominacija.
Pa ako mislis osvojiti prvenstvno naravno da moras pobijediti,ali dominacije je skroz nesto deseto..

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 23 feb 2013, 17:22

http://fkzeljeznicar.ba/remi-u-generaln ... okim/4413/" onclick="window.open(this.href);return false; ... valjda aktuelni osvajac duple krune....
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 23 feb 2013, 17:25

A dominacija nije ne primiti gol toliko kola? Kada se vec razbacujemo terminima. "32 kola" :lol: :lol:
Zadnja izmjena: storm_raider, dana/u 23 feb 2013, 17:33, ukupno mijenjano 1 put.
Sport je lijek za tijelo i duh.

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 23 feb 2013, 17:29

Dona je napisao/la:
Onda si ti mlad,ne znas ti sta je bila dominacija Zelje. Nabrajao si mi 5 utakmica, a prvenstvo se igra 32 kola :) Izbroj
Pa sta ti pricas , ne znas ni koliko se utakmica igra u sezoni i koliko timova ima u ligi i nesto naso pametovat.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 23 feb 2013, 17:31

Dona je napisao/la:prvenstvo se igra 32 kola :)
30, starče :mrgreen:
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Dona
Kontakt:

Post Postao/la Dona » 23 feb 2013, 17:38

anonimni je napisao/la:
Dona je napisao/la:prvenstvo se igra 32 kola :)
30, starče :mrgreen:
To je bilo figurativno,samo sto se levati fataju na ne bitne stvari.Pisimo realno a ne kao sampioni svemira.Ni jednu utakmicu nisam otisao na Grbavicu da sam izasao i rekao razvalili smo nekoga,sve je to bilo povuci potegni,tamo vamo.
Ali ne moze se ovdje raspravljati sve pametnjakovici..

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 23 feb 2013, 17:39

Hvala ti Dona, svakim danom nas sve više zabavljaš, dominiraš !
DRUG NEBI TI PUNCA

DANDY
Kontakt:

Post Postao/la DANDY » 23 feb 2013, 17:40

Dobro vam kaže čoek...

Dona
Kontakt:

Post Postao/la Dona » 23 feb 2013, 17:42

bagrcavi je napisao/la:Hvala ti Dona, svakim danom nas sve više zabavljaš, dominiraš !
Zato imas 6.000 postovo, po cijeli dan na svakoj temi cestitas. Ti si dezurni cestitar :lol: Haj razguli.

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 23 feb 2013, 17:43

bagrcavi je napisao/la:Hvala ti Dona, svakim danom nas sve više zabavljaš, dominiraš !
:lol: :lol:

Cuo je za Grbavicu samo zbog filma. :mrgreen:
Sport je lijek za tijelo i duh.

SB90
Kontakt:

Post Postao/la SB90 » 23 feb 2013, 17:45

Dona je napisao/la:
Zato imas 6.000 postovo, po cijeli dan na svakoj temi cestitas. Ti si dezurni cestitar :lol: Haj razguli.
imao bi ti i vise da ne mijenjas nickove, al osramotis se s jednim, pa promijenis. po istom kriteriju, i ovaj je pri kraju.
Sasa Kajkut pitarima tabut!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, Blackwargreymon i 41 gost.