FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ZZtop10
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ZZtop10 » 23 feb 2013, 13:22

@ipetm hoce li biti tekstualni prenos iz Medugorja na facebook stranici ?
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

Plavetnilo
Kontakt:

Post Postao/la Plavetnilo » 23 feb 2013, 13:35

ipetm je napisao/la:Da pratiš zvaničnu stranicu sve bi ti bilo jasno. Već par dana piše da će se vratiti 23. , da je genralka 23. Al' najlakše je tako. Jel' trebam uzeti tvoj broj mobitela pa da ti javljam kad Svraka ide pišat itd.?
Upravo tako, šta god "ne valja" po nečijim kriterijima sve kriva marketinška služba, a to što se datum utakmice zna od početka priprema to sporedna stvar. Kad nemamo informaciju ne valja, kad imamo opet ne valja, ko će nam ugoditi !

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 23 feb 2013, 13:44

@plavetniloo - A sta ti izigravas zapravo? Njevogo advokata mozda... Ja koliko vidim, on je poceo raspravu sa mnom, i to treba da ostane rasprava izmedu nas dvojice a ne da se drugi ubacuje u istu....

Druga stvar, ja sam u svom postu napisao "ako je ovo navedeno tacno", dakle, "MOJA PREDPOSTAVKA" i ostavljanje komentara na osnovu spekulacija koje su kruzile tog dana. Dok, neki ljudi to PROCITAJU POVRSNO, i odmah GENERALNO gledaju na te stvari...

Treca stvar, necu se ja pravdati niti njemu niti tebi, jer to nisam ni duzan raditi nikome, ali kao sto ja njemu nisam pisao nikakve kontrirajuce, supacke postove nece ni on meni...

Evo nas sada kod ironije, koja je upraov i napisana jer su raja pocela da se sprdaju sa navedenim spekulacijama koje su kruzile tog dana... Dakle, nisi ni ti svatio poentu, a pravis se da si kompetentna osoba da ulazis u diskusiju sa nekim. Vidis, generalno videnja nije ni bilo, vec samo komentar na osvonu predpostavki...

Konacno, da ti odgovorim na tvoje pitanje na osvnovu kojeg mislis postati slavan na forumu...
Sta radi jedan prosjecan balkanac (na nasim prostorima)? Uzme "avaz", procita od A-do-Ž i sutra on pametan, generalno svatio sve, a zapravo nije nista svatio kako treba...

Nema tu pitanja po cemo si ti bolji, ili nisi, jer kao kao individuo ne mogu sebe ocjenjivati niti zelim, ali ovo istaknutu su ti cinjenice, e sada je opet pitanje na koji ces ti nacin to svatiti....

Pozdrav, i ziv mi bio...
(Nemoj ovdje vise da ne ode tema u tri lepe).... ;)

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 23 feb 2013, 14:07

Sastav? Bilo sta?
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 23 feb 2013, 14:12

exbabilon je napisao/la:Sastav? Bilo sta?
Pratite zvaničnu...
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 23 feb 2013, 14:14

Sastav:
Antolović, B. Čolić, Stanić, Bogičević, Vasilić, Zolotić, Svraka, Jamak, Smajić, Selimović, Adilović.

Zeljo.ba
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo.ba » 23 feb 2013, 14:17

ZZtop10 je napisao/la:Sastav:
Antolović, B. Čolić, Stanić, Bogičević, Vasilić, Zolotić, Svraka, Jamak, Smajić, Selimović, Adilović.
Trenutno najaci sastav i ovi bi trebali poceti protiv Travnika i Kerla je definitivno ispao iz ekipe po meni sasvim zasluzeno..napokon Smajic u prvih 11 i nadam se da samo da se ne povrijedi

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 23 feb 2013, 14:18

Kad imas u vidu da na klupi imamo dva ofanzivna rjesenja u vidu Bekrica i Brkovica, jedno defanzivno u vidu Kerle i Tomica u sredini, ne izgleda to tako lose. Jos tu ima igraca na klupi naravno, al mislim da su ovi ti koji ce se uz ovih 11 vrtit na proljece.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 23 feb 2013, 14:20

Upotpunosti se slazem... Nas trenutni najaci sastav sa uigranim stoperskim dvojcem. Nadam se samo da nece biti kakvih povreda vise..

Ne znam za vas, ali meni i prvih 11 kao i klupa sada izgledaju zaista solidno...

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 23 feb 2013, 14:21

Ma super sastav. Kerla je dobro radio ali mu fali još malo da izbaci Vasilića. Stanić lijevi bek, bože moj. Veza je super, kunkurišu još ravnopravno Tomić koji je bio među boljim na pripremama te Bekrić koji je klasa. Hasanović nije loš. Krila onako, Selimović nije loš, Smajić jako dobar ako mu koljeno izdrži. Brković bi mogao biti iznenađenje. E. Čolić... :D Adilović majstor!

White shoes never lose !

plavetniloo
Kontakt:

Post Postao/la plavetniloo » 23 feb 2013, 14:25

DzoleZeljo je napisao/la:@plavetniloo - A sta ti izigravas zapravo? Njevogo advokata mozda... Ja koliko vidim, on je poceo raspravu sa mnom, i to treba da ostane rasprava izmedu nas dvojice a ne da se drugi ubacuje u istu....

Druga stvar, ja sam u svom postu napisao "ako je ovo navedeno tacno", dakle, "MOJA PREDPOSTAVKA" i ostavljanje komentara na osnovu spekulacija koje su kruzile tog dana. Dok, neki ljudi to PROCITAJU POVRSNO, i odmah GENERALNO gledaju na te stvari...

Treca stvar, necu se ja pravdati niti njemu niti tebi, jer to nisam ni duzan raditi nikome, ali kao sto ja njemu nisam pisao nikakve kontrirajuce, supacke postove nece ni on meni...

Evo nas sada kod ironije, koja je upraov i napisana jer su raja pocela da se sprdaju sa navedenim spekulacijama koje su kruzile tog dana... Dakle, nisi ni ti svatio poentu, a pravis se da si kompetentna osoba da ulazis u diskusiju sa nekim. Vidis, generalno videnja nije ni bilo, vec samo komentar na osvonu predpostavki...

Konacno, da ti odgovorim na tvoje pitanje na osvnovu kojeg mislis postati slavan na forumu...
Sta radi jedan prosjecan balkanac (na nasim prostorima)? Uzme "avaz", procita od A-do-Ž i sutra on pametan, generalno svatio sve, a zapravo nije nista svatio kako treba...

Nema tu pitanja po cemo si ti bolji, ili nisi, jer kao kao individuo ne mogu sebe ocjenjivati niti zelim, ali ovo istaknutu su ti cinjenice, e sada je opet pitanje na koji ces ti nacin to svatiti....

Pozdrav, i ziv mi bio...
(Nemoj ovdje vise da ne ode tema u tri lepe).... ;)
Tebi ni to nije pomoglo da budeš pismen.

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 23 feb 2013, 14:27

@plavetniloo - Vjerujes li mi da sam ocekivao taj odgovor.. :lol: :lol: :lol:

Inace mi smo poznati kada otvorimo jednu diskusiju, ubrzo promijenimo mnostvo tema, posto se tesko mozemo zadrzati na jednoj.. ;) A da, ti si advokat, ti zastupas forumase ovdje? :lol: :lol: Oprosti, molim te....

Hocemo li o pravopisu Bosansko/Srpsko/Hrvatskog jezika?

Vidim kompetentna si osoba da vodis tu raspravu... ;)
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 23 feb 2013, 14:34, ukupno mijenjano 3 puta.

AndreaAgnelli
Kontakt:

Post Postao/la AndreaAgnelli » 23 feb 2013, 14:28

Bekrić opet na klupi?! Ne sviđa mi se ovo nikako. :roll:

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 23 feb 2013, 14:31

AndreaAgnelli je napisao/la:Bekrić opet na klupi?! Ne sviđa mi se ovo nikako. :roll:
Ne moze igrat protiv Travnika zbog kartona, mozda zbog toga. Uci ce..

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 23 feb 2013, 14:31

1-0...

White shoes never lose !

Plavetnilo
Kontakt:

Post Postao/la Plavetnilo » 23 feb 2013, 14:33

exbabilon je napisao/la:
AndreaAgnelli je napisao/la:Bekrić opet na klupi?! Ne sviđa mi se ovo nikako. :roll:
Ne moze igrat protiv Travnika zbog kartona, mozda zbog toga. Uci ce..
Zbog toga je, Amar je rekao da će susret početi igrati oni koji imaju pravo nastupa protiv Travnika a Bekrić nema.

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 23 feb 2013, 14:38

Dobro je, poceli smo...

Volio bih da nam mreza ostane sacuvana pa kako god...

EDIT: Da li neko slucajno zna, da li je Ivo Istuk jos aktivan u nogometu? (Naravno, kao sef struke)

amko21
Kontakt:

Post Postao/la amko21 » 23 feb 2013, 14:38

Svraka 1:0

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 23 feb 2013, 14:39

DzoleZeljo je napisao/la:
EDIT: Da li neko slucajno zna, da li je Ivo Istuk jos aktivan u nogometu? (Naravno, kao sef struke)
Bio je pocetkom prosle godine trener Rijeke , ali su dosli oni talijani i doveli novog trenera , ne znam sta je sa Istukom.

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 23 feb 2013, 14:39

Cim smo dosli na tlo nase drage Bosne i Hercegovine odmah smo krenulo agresivno !! 1:0 8-)

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Semrush [Bot] i 6 gostiju.