Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Zdravo svima,ja sam veliki fanatik reala,tek sam se uclanio,i pregledavajuci sve komentare,vidio sam neke gluposti napisane o crsitianu,uozbiljite se ljudi kako da se na njega ljuti mourhino kad 50 utakmia zabije 100 golova dok,benzemin gol treba cekati 9 mjeseci to je smjesno bgm,ali etoooooo
KOJA je napisao/la:Zdravo svima,ja sam veliki fanatik reala,tek sam se uclanio,i pregledavajuci sve komentare,vidio sam neke gluposti napisane o crsitianu,uozbiljite se ljudi kako da se na njega ljuti mourhino kad 50 utakmia zabije 100 golova dok,benzemin gol treba cekati 9 mjeseci to je smjesno bgm,ali etoooooo

Brnjoo je napisao/la:Pa i ja kad bi trosio onakvu zvjer govorio bi sta god pozeli. KAznice on nju

Sad ni Ronaldo nije dovoljno dobar za Real.

A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
Ovo je diskriminirajuce, sta je Real skrivio pa da ga Bog mora kazniti sa natpisima da zelimo Dzeku. Voli se kofrciti, jedno takvo smece vec imamo.
Ne zelimo poluproizvode, samo velicine poput Huntelaarove
[youtube][/youtube]
Ne zelimo poluproizvode, samo velicine poput Huntelaarove
[youtube][/youtube]
Trasimaco je napisao/la:Brnjoo je napisao/la:Pa i ja kad bi trosio onakvu zvjer govorio bi sta god pozeli. KAznice on nju![]()
Sad ni Ronaldo nije dovoljno dobar za Real.Boze, smiluj im se.
Ma pusti "znalce", znaju oni bolje od Mourinha i Fergusona..
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Iduca tekma protiv Seville, eh kad bi se ponovila ona iz 2008 kad je Sevilla dobila 3-4 u nenormalno napetoj utakmici pred prepunim Bernabeu-om. Tada ga je Renato u 80 i nekoj zabio za konacnih 3-4, cak sedam golova na utakmici i to cetiri u mrezi Reala, to je stvarno bio uspjeh. Tada ga je i Kanoute zabio 

Big club, great history, Nottm Forest.
- alfarouqaminu
- Kontakt:
da da ta je bila sjajna tekma, nadam se da ce biti i ova, ali bi voleo da sevilja izgubi zato sto je igrala onako ku....... protiv Borusijeonoffon je napisao/la:Iduca tekma protiv Seville, eh kad bi se ponovila ona iz 2008 kad je Sevilla dobila 3-4 u nenormalno napetoj utakmici pred prepunim Bernabeu-om. Tada ga je Renato u 80 i nekoj zabio za konacnih 3-4, cak sedam golova na utakmici i to cetiri u mrezi Reala, to je stvarno bio uspjeh. Tada ga je i Kanoute zabio
Uff koja je to tekma bila, tada je Robben bljirirao, Sevilla je vodila 2-1 i Real preokrenuo i Robben dobi crveni i sve apde u vodu, zato kasnije nije ni El Clasico igrao. Nece se ponoviti sad to jbg, mislim da ce Real glat dobitionoffon je napisao/la:Iduca tekma protiv Seville, eh kad bi se ponovila ona iz 2008 kad je Sevilla dobila 3-4 u nenormalno napetoj utakmici pred prepunim Bernabeu-om. Tada ga je Renato u 80 i nekoj zabio za konacnih 3-4, cak sedam golova na utakmici i to cetiri u mrezi Reala, to je stvarno bio uspjeh. Tada ga je i Kanoute zabio
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar
Kakve su to svadje na relaciji Casillas - C. Ronaldo? 

Gluposti, novinari zaradjuju hljeb pisajuci nebulozemandraX je napisao/la:Kakve su to svadje na relaciji Casillas - C. Ronaldo?

- anonymousHD
- Kontakt:
naštimano xD
Pjanić 

Auuu imali smo srece. Ja sam strepio da cemo dobiti Arsenal. Ovako cemo ispasti zbog gol razlike, onako bi nas demolirali 

- anonymousHD
- Kontakt:
nećemo ispasti :* napokon sam uvjeren da ćemo proći..Brnjoo je napisao/la:Auuu imali smo srece. Ja sam strepio da cemo dobiti Arsenal. Ovako cemo ispasti zbog gol razlike, onako bi nas demolirali

- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Wenger se pravio pametan pa pricao svasta i da bi volio Barcu, eto mu jeFaraon iz Visokog je napisao/la:valja ispast i nama i vama

- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
pa nije dzabe pricaoBrnjoo je napisao/la:Wenger se pravio pametan pa pricao svasta i da bi volio Barcu, eto mu jeFaraon iz Visokog je napisao/la:valja ispast i nama i vama

Rođen s tobom da budem
Miralem Pjanić se vraća na Bernabeu
U švicarskom Nyonu, danas u 12 sati održan je žrijeb parova knock-out faze Lige Šampiona.
Naš jedini fudbaler u Ligi šampiona, Miralem Pjanić sa svojim će Lyonom imati priliku ponovo iz europskog takmičenja izbaciti veliki Real Madrid.
Podsjetimo se, prošle godine golom našeg Miralema Pjanića na Santiago Bernabeu Real Madrid je izbačen iz osmine finala ovog najjačeg svjetskog klupskog takmičenja.

Prvi susreti se igraju 15. februara naredne godine, dok su revanši planirani za 8. mart. Izvučeni su sljedeći parovi:
Roma - Šahtar
Milan - Tottenham
Valencia - Schalke
Inter - Bayern
Lyon - Real
Arsenal - Barcelona
Kopenhagen - Chelsea
Marseille - Manchester United
[youtube][/youtube]
U švicarskom Nyonu, danas u 12 sati održan je žrijeb parova knock-out faze Lige Šampiona.
Naš jedini fudbaler u Ligi šampiona, Miralem Pjanić sa svojim će Lyonom imati priliku ponovo iz europskog takmičenja izbaciti veliki Real Madrid.
Podsjetimo se, prošle godine golom našeg Miralema Pjanića na Santiago Bernabeu Real Madrid je izbačen iz osmine finala ovog najjačeg svjetskog klupskog takmičenja.

Prvi susreti se igraju 15. februara naredne godine, dok su revanši planirani za 8. mart. Izvučeni su sljedeći parovi:
Roma - Šahtar
Milan - Tottenham
Valencia - Schalke
Inter - Bayern
Lyon - Real
Arsenal - Barcelona
Kopenhagen - Chelsea
Marseille - Manchester United
[youtube][/youtube]
Kazu tajno pravilo u uefi je da kad real prodje liona da se taj par vishe nece izvlaciti
nema potpisa
Jbm ti Lyon, bice guravo, morali bismo proci dalje ali ttako govormo 6 godina pa nista. Tako da cu sad reci Lyon je favorit, samo nas sreca moze progurati dalje 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.