FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- zlaya_tm87
- Kontakt:
- samir_tm87
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
ma nema veze sto smo izgubili , *ebo to , nego ipak nije isto kad pobjedis i kad izgubis....
pille , dajem ostavku na mjestu lazo fan club-a jer lazo pod mojim upravljanem ne igra kako treba i tako to , poziciju prepusttam tebi s nadom da ces upravljat bolje od mene , ako treba koji savjet pitaj
pille , dajem ostavku na mjestu lazo fan club-a jer lazo pod mojim upravljanem ne igra kako treba i tako to , poziciju prepusttam tebi s nadom da ces upravljat bolje od mene , ako treba koji savjet pitaj

Danas je kazu fulio mrtvacasamir_tm87 je napisao/la:ma nema veze sto smo izgubili , *ebo to , nego ipak nije isto kad pobjedis i kad izgubis....

Samire zaiskali ste evo vam ga na!

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
ma ne letim pred rudu nego letim u pm
Sreca pa nismo mi imali igraca vise, izgubili bi 10:0...

Sreca pa nismo mi imali igraca vise, izgubili bi 10:0...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
- samir_tm87
- Kontakt:
pillle ti si mi bio zamjenik posto sam ja dao ostavku ti automatski prelazis na moje mjesto , nadji sebi zamjenika 

Idemo dalje

Lako kantonalcima utrpavat sedam komada.Dodje Karlaovac i mlatne te.Od obecani 5 pojacanja nismo nikog doveli,tjesimo se povratku Rovcanina.
AMAR OSIM!
Toliko lako utrpavamo kantonalcima da smo jedva bosnu prosli u kupu...kalimero je napisao/la:Lako kantonalcima utrpavat sedam komada.Dodje Karlaovac i mlatne te.Od obecani 5 pojacanja nismo nikog doveli,tjesimo se povratku Rovcanina.
golman Radosevic , ako nista konkurencija Sehi da vise od njegovih izlijetanja srce mi ne strada...kalimero je napisao/la:Lako kantonalcima utrpavat sedam komada.Dodje Karlaovac i mlatne te.Od obecani 5 pojacanja nismo nikog doveli,tjesimo se povratku Rovcanina.
Visca ja mislim da je super mladi igrac i da ce nam doci kao Stila nekad...
Bajro ako potpise, imamo opciju za 3. napadaca dok cekamo Lazu da proradi (sry pile i samire

i sto rece Rovcanin, on i Alen tandem

jos ima ovih igraca sto su na pripremama ako se pokazu, eto ti pojacanja
Na ljeto se moraju dovesti jedno 2,3 kompletna i iskuska igraca. Lahko je reci tako al ako hocemo da se borimo za titulu i Evropu moramo dovesti bolje igraca. Jesu li Spahic i Perak potpisali ili su jos na probi haha.
Bice bolje, ja mislim da smo igrali sa najboljim timom cjelih 90' da nebi primili 4 komada, al eto. To su pripreme, testiraju nove taktike, ostalim igracima se pruza sansa itd itd. Ja mislim da ce biti bolje, akoBogda
Mozeli mi ko malo vise reci o tom "turniru" za weekend? Jel se igraju sve 3 utakmice za jedan dan ili?
Bice bolje, ja mislim da smo igrali sa najboljim timom cjelih 90' da nebi primili 4 komada, al eto. To su pripreme, testiraju nove taktike, ostalim igracima se pruza sansa itd itd. Ja mislim da ce biti bolje, akoBogda

Mozeli mi ko malo vise reci o tom "turniru" za weekend? Jel se igraju sve 3 utakmice za jedan dan ili?

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Ne mogu potpisati u Puli, nego kad dodju u Sa...a sto se bajre tice to je gotova stvar, za Peraka neznam al sve mi se cini da je i on prosao...sajo10 je napisao/la:Na ljeto se moraju dovesti jedno 2,3 kompletna i iskuska igraca. Lahko je reci tako al ako hocemo da se borimo za titulu i Evropu moramo dovesti bolje igraca. Jesu li Spahic i Perak potpisali ili su jos na probi haha.
Bice bolje, ja mislim da smo igrali sa najboljim timom cjelih 90' da nebi primili 4 komada, al eto. To su pripreme, testiraju nove taktike, ostalim igracima se pruza sansa itd itd. Ja mislim da ce biti bolje, akoBogda![]()
Bolan pripremna je, lagano nije jos nista gotovokalimero je napisao/la:Lako kantonalcima utrpavat sedam komada.Dodje Karlaovac i mlatne te.Od obecani 5 pojacanja nismo nikog doveli,tjesimo se povratku Rovcanina.

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
I Spahic pilepile87 je napisao/la:Bolan pripremna je, lagano nije jos nista gotovokalimero je napisao/la:Lako kantonalcima utrpavat sedam komada.Dodje Karlaovac i mlatne te.Od obecani 5 pojacanja nismo nikog doveli,tjesimo se povratku Rovcanina.Radosevic, Visca, Rovcanin, Perak su fakticki novi igraci nije iskljucano da se pojavi jos neki.Sabur.

Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Visca je prosli put nekad na kraju potpisao ako se ne varampile87 je napisao/la:Bolan pripremna je, lagano nije jos nista gotovokalimero je napisao/la:Lako kantonalcima utrpavat sedam komada.Dodje Karlaovac i mlatne te.Od obecani 5 pojacanja nismo nikog doveli,tjesimo se povratku Rovcanina.Radosevic, Visca, Rovcanin, Perak su fakticki novi igraci nije iskljucano da se pojavi jos neki.Sabur.
- samir_tm87
- Kontakt:
ljudi moji Lazo je Lazo i on ce proradit kad tad , ev sad pokrecem kampanju da skupim sto vise ljudi u lazo fan club , kao i nova grupa lazo na jugu
ce uskoro da krene
pille one papire ocekujem da ces mi dostavit
oko salova sa Lazinom slikom 

pile87 je napisao/la:Bolan pripremna je, lagano nije jos nista gotovokalimero je napisao/la:Lako kantonalcima utrpavat sedam komada.Dodje Karlaovac i mlatne te.Od obecani 5 pojacanja nismo nikog doveli,tjesimo se povratku Rovcanina.Radosevic, Visca, Rovcanin, Perak su fakticki novi igraci nije iskljucano da se pojavi jos neki.Sabur.
Nema tu neke razlike isto ko sto sad nije bilo.Igrali smo s Famosom lose u pripremnim i dosta utakmica je slicno bilo.S OLimpikom ista tekma kao i prijateljska.
AMAR OSIM!
Samo za koridasa...

Sjebase vam podgrupu iz Gornje Maoce...

Moramo dovest neke nove "Dialibe" u Zeljeznicar, onda idemo sigurno u Evropu.
Sta bi sa burazom od Boubacara, ode u Zvijezdu ja mislim, jel nijo bijo dobar haha 

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
hahaSeyo_TM je napisao/la:Samo za koridasa...
AMAR OSIM!
- samir_tm87
- Kontakt:
ne znamo gdje je otisao , samo znamo da moramo platit za njegsajo10 je napisao/la:Moramo dovest neke nove "Dialibe" u Zeljeznicar, onda idemo sigurno u Evropu.Sta bi sa burazom od Boubacara, ode u Zvijezdu ja mislim, jel nijo bijo dobar haha

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.