FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

zlaya_tm87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la zlaya_tm87 » 04 feb 2010, 20:33

zato i sluze pripreme, ha ya :D
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 04 feb 2010, 20:36

ma nema veze sto smo izgubili , *ebo to , nego ipak nije isto kad pobjedis i kad izgubis....

pille , dajem ostavku na mjestu lazo fan club-a jer lazo pod mojim upravljanem ne igra kako treba i tako to , poziciju prepusttam tebi s nadom da ces upravljat bolje od mene , ako treba koji savjet pitaj
:D

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 04 feb 2010, 20:41

samir_tm87 je napisao/la:ma nema veze sto smo izgubili , *ebo to , nego ipak nije isto kad pobjedis i kad izgubis....

pille , dajem ostavku na mjestu lazo fan club-a jer lazo pod mojim upravljanem ne igra kako treba i tako to , poziciju prepusttam tebi s nadom da ces upravljat bolje od mene , ako treba koji savjet pitaj
:D
Danas je kazu fulio mrtvaca :D i on i jos neko nisam dobro cuo, prvo poluvrijeme igrala je prva postava i glupo zvuci kad se ovao napise a izgubio si po rjecima tog igraca bili smo bolji pritiskali kasnije je bilo svega grubih startova, seljakluka i tako sa nase strane al helem nejse bice bolje.Rekoh ti ja Seyo ne leti pred rudu :D
Samire zaiskali ste evo vam ga na! :D
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 04 feb 2010, 20:49

ma ne letim pred rudu nego letim u pm :mrgreen:
Sreca pa nismo mi imali igraca vise, izgubili bi 10:0...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 04 feb 2010, 20:53

pillle ti si mi bio zamjenik posto sam ja dao ostavku ti automatski prelazis na moje mjesto , nadji sebi zamjenika :D

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 04 feb 2010, 21:37

slika

Idemo dalje :mrgreen:

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 04 feb 2010, 21:56

Lako kantonalcima utrpavat sedam komada.Dodje Karlaovac i mlatne te.Od obecani 5 pojacanja nismo nikog doveli,tjesimo se povratku Rovcanina.
AMAR OSIM!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 04 feb 2010, 21:59

kalimero je napisao/la:Lako kantonalcima utrpavat sedam komada.Dodje Karlaovac i mlatne te.Od obecani 5 pojacanja nismo nikog doveli,tjesimo se povratku Rovcanina.
Toliko lako utrpavamo kantonalcima da smo jedva bosnu prosli u kupu...

SpleeN_TM
Kontakt:

Post Postao/la SpleeN_TM » 04 feb 2010, 22:01

kalimero je napisao/la:Lako kantonalcima utrpavat sedam komada.Dodje Karlaovac i mlatne te.Od obecani 5 pojacanja nismo nikog doveli,tjesimo se povratku Rovcanina.
golman Radosevic , ako nista konkurencija Sehi da vise od njegovih izlijetanja srce mi ne strada...
Visca ja mislim da je super mladi igrac i da ce nam doci kao Stila nekad...
Bajro ako potpise, imamo opciju za 3. napadaca dok cekamo Lazu da proradi (sry pile i samire :mrgreen: )
i sto rece Rovcanin, on i Alen tandem :D
jos ima ovih igraca sto su na pripremama ako se pokazu, eto ti pojacanja

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 04 feb 2010, 22:04

Na ljeto se moraju dovesti jedno 2,3 kompletna i iskuska igraca. Lahko je reci tako al ako hocemo da se borimo za titulu i Evropu moramo dovesti bolje igraca. Jesu li Spahic i Perak potpisali ili su jos na probi haha.

Bice bolje, ja mislim da smo igrali sa najboljim timom cjelih 90' da nebi primili 4 komada, al eto. To su pripreme, testiraju nove taktike, ostalim igracima se pruza sansa itd itd. Ja mislim da ce biti bolje, akoBogda :)

Mozeli mi ko malo vise reci o tom "turniru" za weekend? Jel se igraju sve 3 utakmice za jedan dan ili? :)
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 04 feb 2010, 22:10

sajo10 je napisao/la:Na ljeto se moraju dovesti jedno 2,3 kompletna i iskuska igraca. Lahko je reci tako al ako hocemo da se borimo za titulu i Evropu moramo dovesti bolje igraca. Jesu li Spahic i Perak potpisali ili su jos na probi haha.

Bice bolje, ja mislim da smo igrali sa najboljim timom cjelih 90' da nebi primili 4 komada, al eto. To su pripreme, testiraju nove taktike, ostalim igracima se pruza sansa itd itd. Ja mislim da ce biti bolje, akoBogda :)

Mozeli mi ko malo vise reci o tom "turniru" za weekend? Jel se igraju sve 3 utakmice za jedan dan ili? :)
Ne mogu potpisati u Puli, nego kad dodju u Sa...a sto se bajre tice to je gotova stvar, za Peraka neznam al sve mi se cini da je i on prosao...

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 04 feb 2010, 22:30

Bolan pripremna je, lagano nije jos nista gotovo :D Radosevic, Visca, Rovcanin, Perak su fakticki novi igraci nije iskljucano da se pojavi jos neki.Sabur.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 04 feb 2010, 22:34

pile87 je napisao/la:
Bolan pripremna je, lagano nije jos nista gotovo :D Radosevic, Visca, Rovcanin, Perak su fakticki novi igraci nije iskljucano da se pojavi jos neki.Sabur.
I Spahic pile :)
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

SpleeN_TM
Kontakt:

Post Postao/la SpleeN_TM » 04 feb 2010, 22:35

pile87 je napisao/la:
Visca je prosli put nekad na kraju potpisao ako se ne varam

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 04 feb 2010, 22:39

ljudi moji Lazo je Lazo i on ce proradit kad tad , ev sad pokrecem kampanju da skupim sto vise ljudi u lazo fan club , kao i nova grupa lazo na jugu :D ce uskoro da krene :D pille one papire ocekujem da ces mi dostavit :D oko salova sa Lazinom slikom :D

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 04 feb 2010, 22:41

pile87 je napisao/la:

Nema tu neke razlike isto ko sto sad nije bilo.Igrali smo s Famosom lose u pripremnim i dosta utakmica je slicno bilo.S OLimpikom ista tekma kao i prijateljska.
AMAR OSIM!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 04 feb 2010, 22:45

Samo za koridasa...
slika
Sjebase vam podgrupu iz Gornje Maoce...

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 04 feb 2010, 22:46

Moramo dovest neke nove "Dialibe" u Zeljeznicar, onda idemo sigurno u Evropu. :D Sta bi sa burazom od Boubacara, ode u Zvijezdu ja mislim, jel nijo bijo dobar haha :)
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 04 feb 2010, 22:46

Seyo_TM je napisao/la:Samo za koridasa...
slika
Sjebase vam podgrupu iz Gornje Maoce...
haha
AMAR OSIM!

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 04 feb 2010, 22:48

sajo10 je napisao/la:Moramo dovest neke nove "Dialibe" u Zeljeznicar, onda idemo sigurno u Evropu. :D Sta bi sa burazom od Boubacara, ode u Zvijezdu ja mislim, jel nijo bijo dobar haha :)
ne znamo gdje je otisao , samo znamo da moramo platit za njeg :D sto smo ga trenirali :D

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.