NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

NeRi_K
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la NeRi_K » 29 jun 2022, 10:31

Ima li kakvih informacija o datumu početka priprema i da li Obad ostaje šef stručnog štaba?
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****

Mramic24
Kontakt:

Post Postao/la Mramic24 » 29 jun 2022, 13:11

InatSilniBosanski je napisao/la:
28 jun 2022, 12:44
NeRi_K je napisao/la:
28 jun 2022, 09:11
Nova skupština NK Jedinstva odabrala i potvrdila novo rukovodstvo kluba

Danas je u Bihaću održana sjednica skupštine NK Jedinstva , a novi delegati odabrali i potvrdili rukovodstvo kluba.

Dnevni red je usvojen jednoglasno, a potom je Zuhdija Islamović , predsjednik pojasnio sve detalje o izboru novih delegata Skupštine NK Jedinstva. Na sjednici je bilo prisutno 17 delegata: Felić Edin, Fatkić Ahmed, Budimlić Amir, Mekić Adnan, Zulić Alen, Havić Sanel, Lipovača Adnan, Kulenović Sulejman, Mujadžić Emir, Merdanić Mirsad, Kulenović Amir, Balaban Goran, Hadžić Nihad, Kulenović Nermin, Midžić Adem, Jakupović Edin.

Narednom tačkom, Skupština NK Jedinstva izabrala je novog predsjednika Skupštine NK Jedinstva. Delegati su za starog/ novog predsjednika izabrali Zuhdiju Islamovića.

Za razliku od ranijih saziva Skupštine, danas je odabrana komisija za formiranje radnih tijela u Skupštini koja će u narednih 7 dana formirati radne grupe za pomoć u radu NK Jedinstva. Grupe će biti sastavljene od delegata u Skupštini, ali je moguće da i drugi članovi kluba budu u grupama.

Delegati su odabrali novi Upravni odbor NK Jedinstva a nakon predstavljanja izabrani su Abdihodžić Admir(predsjednik), Hamdija Abdić, Bajramović Halil, Behić Amir, Rekić Ramiz, Raković Emir i Kulenović Aldin, a Nadzorni odbor Jakupović Edin i Ramić Anel.

Delegati su danas aktivno učestvovali te nudili svoja rješenja za stabilizaciju kluba i vraćanje na stare staze slave,.Jedan od prijedloga gradskog vijećnika Adnana Lipovače je bio, a koji bi se uskoro trebao naći u ponudi ” Zlatna kartica” NK Jedisntva koju bi trebao svaki iskreni navijači kupiti te tako pomoći u finansiranju kluba.

Najemotivinije je bilo izlaganje Felić Edina koji je sve pozvao na jedinstvo te da ratne sjekere i sujetu ostavimo po strani i pomgnemo našem Jedinstvu, jer moramo vrijedno raditi kako bismo naše Jedinstvo digli na veći organizacioni nivo”.

Kulenović Sulejman je u svome izlaganju naveo da je Jedinstvo bilo prije nas i da će biti i poslije nas, te je sve koji vole klub pozvao na jedinstvo u borbi za bolje dane kluba, a koji je prepoznatljiv diljem svijeta.

Asmir Budimlić je kazao da je ovo trenutak gdje okrećemo jednu novu, svijetlu stranicu u pravcu stabilizacije kluba te je sviju pozvao na rad. Prema njegovim riječima, prioritet je nastavak konsolidacije odnosno finansijske stabilizacije NK Jedinstva. Druga stvar je sportski uspjeh. Želimo sebi i našim navijačima priuštiti sreću i zadovoljstvo da gledamo naše Jedinstvo u Premijer ligi.

Izvor: titox.net
ma ne znam nesto nisam optimista nikako mada ruku na srce upravni odbor u historiji kluba nikad nije bio jaci Hamdo, Halil Rad putevi, Ent Commerce, Rekic, Sanny Boy jedino Cigo tu upao, nadzorni odbor dvojica pravi sportista pametni momci, vidjecemo . . .

po meni je i dalje jedini nacin privatizacija ili krenuti od nule daj Boze da nas ovi uvjere u suprotno
Slazem se u potpunosti, samo koji je povod da se navedena ekipa okupi, ima li neko vise informacija... Mozda i izdobri :bih:

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 29 jun 2022, 13:38

Mramic24 je napisao/la:
29 jun 2022, 13:11
28 jun 2022, 12:44
NeRi_K je napisao/la:
28 jun 2022, 09:11
Nova skupština NK Jedinstva odabrala i potvrdila novo rukovodstvo kluba

Danas je u Bihaću održana sjednica skupštine NK Jedinstva , a novi delegati odabrali i potvrdili rukovodstvo kluba.

Dnevni red je usvojen jednoglasno, a potom je Zuhdija Islamović , predsjednik pojasnio sve detalje o izboru novih delegata Skupštine NK Jedinstva. Na sjednici je bilo prisutno 17 delegata: Felić Edin, Fatkić Ahmed, Budimlić Amir, Mekić Adnan, Zulić Alen, Havić Sanel, Lipovača Adnan, Kulenović Sulejman, Mujadžić Emir, Merdanić Mirsad, Kulenović Amir, Balaban Goran, Hadžić Nihad, Kulenović Nermin, Midžić Adem, Jakupović Edin.

Narednom tačkom, Skupština NK Jedinstva izabrala je novog predsjednika Skupštine NK Jedinstva. Delegati su za starog/ novog predsjednika izabrali Zuhdiju Islamovića.

Za razliku od ranijih saziva Skupštine, danas je odabrana komisija za formiranje radnih tijela u Skupštini koja će u narednih 7 dana formirati radne grupe za pomoć u radu NK Jedinstva. Grupe će biti sastavljene od delegata u Skupštini, ali je moguće da i drugi članovi kluba budu u grupama.

Delegati su odabrali novi Upravni odbor NK Jedinstva a nakon predstavljanja izabrani su Abdihodžić Admir(predsjednik), Hamdija Abdić, Bajramović Halil, Behić Amir, Rekić Ramiz, Raković Emir i Kulenović Aldin, a Nadzorni odbor Jakupović Edin i Ramić Anel.

Delegati su danas aktivno učestvovali te nudili svoja rješenja za stabilizaciju kluba i vraćanje na stare staze slave,.Jedan od prijedloga gradskog vijećnika Adnana Lipovače je bio, a koji bi se uskoro trebao naći u ponudi ” Zlatna kartica” NK Jedisntva koju bi trebao svaki iskreni navijači kupiti te tako pomoći u finansiranju kluba.

Najemotivinije je bilo izlaganje Felić Edina koji je sve pozvao na jedinstvo te da ratne sjekere i sujetu ostavimo po strani i pomgnemo našem Jedinstvu, jer moramo vrijedno raditi kako bismo naše Jedinstvo digli na veći organizacioni nivo”.

Kulenović Sulejman je u svome izlaganju naveo da je Jedinstvo bilo prije nas i da će biti i poslije nas, te je sve koji vole klub pozvao na jedinstvo u borbi za bolje dane kluba, a koji je prepoznatljiv diljem svijeta.

Asmir Budimlić je kazao da je ovo trenutak gdje okrećemo jednu novu, svijetlu stranicu u pravcu stabilizacije kluba te je sviju pozvao na rad. Prema njegovim riječima, prioritet je nastavak konsolidacije odnosno finansijske stabilizacije NK Jedinstva. Druga stvar je sportski uspjeh. Želimo sebi i našim navijačima priuštiti sreću i zadovoljstvo da gledamo naše Jedinstvo u Premijer ligi.

Izvor: titox.net
ma ne znam nesto nisam optimista nikako mada ruku na srce upravni odbor u historiji kluba nikad nije bio jaci Hamdo, Halil Rad putevi, Ent Commerce, Rekic, Sanny Boy jedino Cigo tu upao, nadzorni odbor dvojica pravi sportista pametni momci, vidjecemo . . .

po meni je i dalje jedini nacin privatizacija ili krenuti od nule daj Boze da nas ovi uvjere u suprotno
Slazem se u potpunosti, samo koji je povod da se navedena ekipa okupi, ima li neko vise informacija... Mozda i izdobri :bih:
nadam se da je doslo vrijeme i da se mi Krajisnici ponovo ujedinimo, jbg prekipilo je vile nas nosaju godinama prosle sezone kad smo se odrzali to je nevjerovatno dokaz da nas Bog cuva.

valjda je Suhret lupio sakok od sto i rekao da se mora preci preko svega za Jedinstvo i za Bihac, jel svi su iz razliciti stranaka, grad ce stati iza kluba uz jak upravni odbor dobrog generalnog sponzora tipa Mozzart ili Pan pivo sto se govorilo, i ovi lokalnih sponzora mi mozemo svasta, ali bas svasta, samo sto kod nas nikad nista nije bilo normalno
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 29 jun 2022, 14:02

Dosli malo da poguraju licni interes, nemojte se previse nadati
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 29 jun 2022, 14:04

Ljudi moji, ista bagra 30 godina u klubu, i izaberu opet sami sebe i vi se nadate da cemo mi biti dobri.
Tu trebaju doci strucni ljudi, ne ljudi sa 60 godina koji bi uzeli jos koju marku.
Daj Boze da to bude licilo na nesto, da opet grad ne izbaca milion ni u sta

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 29 jun 2022, 14:49

harden je napisao/la:
29 jun 2022, 14:02
vjerovatno i to stoji, spominjalo se i prije ovako nesto al su uvijek bile price nece ovaj sa ovim i slicno.
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 29 jun 2022, 15:49

29 jun 2022, 14:49
harden je napisao/la:
29 jun 2022, 14:02
vjerovatno i to stoji, spominjalo se i prije ovako nesto al su uvijek bile price nece ovaj sa ovim i slicno.
Ista imena sto godina, ljudi koji dokazano ne mogu jedni sa drugima, gledaju licni interes cim se pojavi marka, ljudi koji u Jedinstvo ne dodju zbog Jedinstva.

Samo se smjenjuju, ode jedan udje drugi i tako u krug, imenuju sami sebe svaki put.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 29 jun 2022, 20:54

Jel ovo Halil Bajramovic sto je osudjen na 3 godine zatvora 🤣

GG3
Kontakt:

Post Postao/la GG3 » 29 jun 2022, 21:09

Treba pred izbore oprat pare preko Jedinstva i onda kad u Decembru pocnu otkivat 😂 Pola ih nece vise biti tu.
Dok god Klub ne preuzme privatnik i postavi mlade sposobne ljude oko sebe nece tu biti nista. Bas su ovi penzioneri motivisani da rade 24h za Jedinstvo hahhaha
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 30 jun 2022, 09:26

Ja i zaboravio da je izborna godina, sada se kao svi vole i svi su za stabilno Jedinstvo, a što neko napisa već nakon potvrđenih izbornih rezultata bit ćemo vjerovatno u novim ****.

Pogotovo ako se ne predstavi plan i program rada crno na bijelo siguran sam da je ovo sve šuplja priča.

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 05 jul 2022, 08:38

Ima li kakva novost

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 05 jul 2022, 13:27

NK Jedinstvo ima novog šefa struke

Zakazana i prozivka za novu sezonu

Jučer je održana sjednica Upravnog odbora NK Jedinstvo Bihać.

Donesena je odluka o novom šefu struke, a radi se o Dušku Vraneševiću.

Vranašević je posljednji angažman imao u FK Sloboda Novi Grad, gdje je vodio bitku za Premijer ligu, no na kraju njegov klub nije mogao do velikog uspjeha.

Radio je i u FK Zvijezda 09.

Kao igrač nosio je dres Jedinstva, pa će ovo biti njegov povratak Pod Boriće.

Očekuje ga mnogo posla, veliki broj igrača je digao sidro, ali već se vode pregovori sa potencijalnim pojačanjima.

Čelnici Jedinstva svakako će prije ozvaničenja saradnje sa novim članovima morati isplatiti ranije članove kluba koji su dobili tužbe zbog neisplaćenih plata.

Prozivka nogometaša Jedinstva zakazana je za ponedjeljak.

Izvor:sportsport.ba

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 07 jul 2022, 11:31

Ja se ne sjecam kad smo zadnji put imali na vrijeme najavljene pripreme i da se zna i ime novog trenera nazalost cak i to je za nas odredeni pomak.

Vranesevica se sjecam jos dok je igrao za nas korektan momak znam da je par puta i dolazio da gleda Jedinstvo imao je dobrih rezultata i u junirskom uzrastu u svakom slucaju mislim da je solidno rjesenje sigurno bolje od Dzidica i njegovih 2500k maraka.

Ove sezone su bas jake ekipe u borbi za vrh cak i ovi sto ganjaju sredinu su dosta jaki u jednu ruku mi je i drago nece nam niko maglu prodavati da napadamo PL, ja bi najvise volio kad bi okupili momke sa kantona koliko se god moze tipa Alagica iz Veleza na posudbu, Sisic Cazinjanin, onaj Veladzic i ti momci uz par dobri pojacanja sa strane i da ostane Kadric, Jusic i ovo sto valja sigurno bi gledali ok fudbal.

nadam se da cemo krenuti naprijed makar misijim korakom, gotovo svi cak i u ovoj ligi imaju nove dresove u suradnji sa nasim domacim No1 ili GBT3 brendom mi sml jedini mimo svijet a mozemo prodati dresova vise nego sve ostale ekipe zajedno, ozivjeti marketing i pokusati vratiti ljudima nadu to bi bilo i vise nego dovoljno.
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 07 jul 2022, 13:34

Slažem se, dugo već nismo počeli pripreme na vrijeme, sve je uvijek bilo u zadnji čas. Ovaj put ćemo imati punih mjesec dana, samo se nadam da će kroz sedam dana kompletirati ekipu, jer nije dobro ni da pred kraj priprema dođu nespremni igrači.

GG3
Kontakt:

Post Postao/la GG3 » 07 jul 2022, 14:22

07 jul 2022, 11:31
Ja se ne sjecam kad smo zadnji put imali na vrijeme najavljene pripreme i da se zna i ime novog trenera nazalost cak i to je za nas odredeni pomak.

Vranesevica se sjecam jos dok je igrao za nas korektan momak znam da je par puta i dolazio da gleda Jedinstvo imao je dobrih rezultata i u junirskom uzrastu u svakom slucaju mislim da je solidno rjesenje sigurno bolje od Dzidica i njegovih 2500k maraka.

Ove sezone su bas jake ekipe u borbi za vrh cak i ovi sto ganjaju sredinu su dosta jaki u jednu ruku mi je i drago nece nam niko maglu prodavati da napadamo PL, ja bi najvise volio kad bi okupili momke sa kantona koliko se god moze tipa Alagica iz Veleza na posudbu, Sisic Cazinjanin, onaj Veladzic i ti momci uz par dobri pojacanja sa strane i da ostane Kadric, Jusic i ovo sto valja sigurno bi gledali ok fudbal.

nadam se da cemo krenuti naprijed makar misijim korakom, gotovo svi cak i u ovoj ligi imaju nove dresove u suradnji sa nasim domacim No1 ili GBT3 brendom mi sml jedini mimo svijet a mozemo prodati dresova vise nego sve ostale ekipe zajedno, ozivjeti marketing i pokusati vratiti ljudima nadu to bi bilo i vise nego dovoljno.
Ima u Sarajevu dvojica mladih, Kecanovic i Nanic.
Ima Nase djece dosta samo politika jedinstva je 😩 Mali onaj Bosnic sto je igrao za Brekovicu isto moze igrati u Jedinstvu.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 08 jul 2022, 00:10

Imaš prazan prostor od Bihaća do Zenice i gore do Banja Luke koji možeš iskoristiti za bazu igrača, dobrom upravljačkom politikom bi davno bili standardan član PL ali to je davno ispričana priča, potencijal Jedinstva od igrača do navijača je ogroman samo što kao u svakoj firmi najbitniji su ljudi u klubu, na žalost kod nas ili je politika ili se novac pere, žao navijača najviše.

Ako ikad iko kupi Jedinstvo, bit će klub i pol.

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 08 jul 2022, 01:17

Iceplayer je napisao/la:
08 jul 2022, 00:10
Imaš prazan prostor od Bihaća do Zenice i gore do Banja Luke koji možeš iskoristiti za bazu igrača, dobrom upravljačkom politikom bi davno bili standardan član PL ali to je davno ispričana priča, potencijal Jedinstva od igrača do navijača je ogroman samo što kao u svakoj firmi najbitniji su ljudi u klubu, na žalost kod nas ili je politika ili se novac pere, žao navijača najviše.

gdje si ti nestao fale ovdje konstruktivne kritike, steta sto je gamad ubila svu euforiju bas smo imali dobru temu
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 12 jul 2022, 13:55

Zna li neko ko se jučer pojavio na prozivci? Koliko sam mogao vidjeti ponovo smo ostali na juniorima.

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 13 jul 2022, 03:57

08 jul 2022, 01:17
Iceplayer je napisao/la:
08 jul 2022, 00:10

gdje si ti nestao fale ovdje konstruktivne kritike, steta sto je gamad ubila svu euforiju bas smo imali dobru temu
Kao što i sam reče ubili su euforiju u gradu totalno pa se ni ne piše toliko, ali forum i stranice držim na oku stalno :kafa:

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 13 jul 2022, 03:59

NeRi_K je napisao/la:
12 jul 2022, 13:55
Zna li neko ko se jučer pojavio na prozivci? Koliko sam mogao vidjeti ponovo smo ostali na juniorima.
Vrijeme je da se krene po kantonu po igrače, nešto mi šmeki da će biti dosta igrača iz RS pa ćemo vidjet imal kakvog kvaliteta.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nulatridva i 23 gosta.