I još ni sahtaFaraon iz Visokog je napisao/la:Sta je ovo bilo sa ss.ba,nesto nije htio

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
I još ni sahtaFaraon iz Visokog je napisao/la:Sta je ovo bilo sa ss.ba,nesto nije htio
Sam ga trebaš vratiti. Odeš na svoj profil, klikneš na postavke i promijeniš vremensku zonu na UTC + 01:00, te ćeš tako riješit problem.spielführer_21 je napisao/la:I još ni sahtaFaraon iz Visokog je napisao/la:Sta je ovo bilo sa ss.ba,nesto nije htionisu vratili. Cugalo se sinoć, aa SS.ba?
kisla im glOvaspielführer_21 je napisao/la:I još ni sahtaFaraon iz Visokog je napisao/la:Sta je ovo bilo sa ss.ba,nesto nije htionisu vratili. Cugalo se sinoć, aa SS.ba?
Vidi baš jes:oops: al opet stojim iza toga da su cugali sinoćMonolog je napisao/la:Sam ga trebaš vratiti. Odeš na svoj profil, klikneš na postavke i promijeniš vremensku zonu na UTC + 01:00, te ćeš tako riješit problem.spielführer_21 je napisao/la:I još ni sahtaFaraon iz Visokog je napisao/la:Sta je ovo bilo sa ss.ba,nesto nije htionisu vratili. Cugalo se sinoć, aa SS.ba?
nije...moustapha je napisao/la:Zar to nije bilo sinoc?
Aham.T-MAC je napisao/la: nije...
mada zabave od petka traju...
al formalno noc vjestica je 31.10
adnan_nanda je napisao/la:joj braco bio sam jučer prvi put u Beogradu, na onom sajmu knjiga, upoznao Marchela, napisao mi posvetu na obje njegove knjige i kud ce mi sretniji danispunio mi se san
al' su srpkinje dobre jbt
pa nema ružne cure
još imam drugaricu iz Beograda i ona došla i dovela neku svoju drugaricu, jes da je '93 godiste al brate sila je
adnan_nanda je napisao/la:joj braco bio sam jučer prvi put u Beogradu, na onom sajmu knjiga, upoznao Marchela, napisao mi posvetu na obje njegove knjige i kud ce mi sretniji danispunio mi se san
pa nema ružne cure
još imam drugaricu iz Beograda i ona došla i dovela neku svoju drugaricu, jes da je '93 godiste al brate sila je
Tamo da bi narucio čašu vode moraš podići kreditMegamon je napisao/la:adnan_nanda je napisao/la:joj braco bio sam jučer prvi put u Beogradu, na onom sajmu knjiga, upoznao Marchela, napisao mi posvetu na obje njegove knjige i kud ce mi sretniji danispunio mi se san
pa nema ružne cure
Ma sjednes u Vatru kod vjecne vatre i ima oci da ti ispadnu
Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Tamo da bi narucio čašu vode moraš podići kreditMegamon je napisao/la:adnan_nanda je napisao/la:joj braco bio sam jučer prvi put u Beogradu, na onom sajmu knjiga, upoznao Marchela, napisao mi posvetu na obje njegove knjige i kud ce mi sretniji danispunio mi se san
pa nema ružne cure
Ma sjednes u Vatru kod vjecne vatre i ima oci da ti ispadnu
ja se maskiro u debila. jest da nije bilo tesko al et.T-MAC je napisao/la:jel ko planirao veceras da proslavi noc vjestica i da se maskira![]()
ma meni ni ne treba maska...ja sam prirodno maskiran..Wolverine je napisao/la:ja se maskiro u debila. jest da nije bilo tesko al et.T-MAC je napisao/la:jel ko planirao veceras da proslavi noc vjestica i da se maskira![]()
Trenutno korisnika/ca: VivaLaStella i 10 gostiju.