Za @paja-ino ponasanje na forumu, za koje ga toliko optuzujete, ste krivi izmedju ostalog i vi, simpatizeri drugih klubova, jer dolazite na temu Arsenala, ne da budete konstruktivni, nego da zajeba.jete i vrijedjate, pogotovo, prozivate (obicno @paja-u).
Niko vam nece reci (ja sam skoro pa 100% siguran) da je "vas" klub "mali" ,"sa periferije","polit. tvorevina", itn. osim ako vi dodjete i ovde pocnete (prije sevega ovde , ne znam kako je na dr. temama, kasnije,u nastavku, cu o tome)dodjete i isprovocirate takav odgovor.
Ono moje ,"kasnije cu o tome"
Znate dobro da na teme o drugim klubovima ne zalazim, otisao na jednu minidiskusiju na temu Man. Utd-a i iznio sam svoje vidjenje,iako je na pocetku bilo naopako shvaceno(kao provociranje) kasnije su me shvatili (bar se nadam)pravilno- nisam vrijedjao SAF-a, nego sam stitio Glazere ,jedino sto sam tada rekao na stetu SAF-a je bilo da je i on covjek i da grijesi i da je jedan od sukrivaca za dug MUFC-a.
Na temu Barcelone sam otisao 1x to da pitam zasto nema Bojana i iznio sam misljenje o njemu kao igracu( znate da sam govorio o njem u superlativima)
Na druge teme (dr. timova) manje-vise, ne sjecam se, da sam zalazio.
Boravim na temama Arsenala i BvB-a i ako sam gdje uputio negativan komentar na racun dr. timova, to je bilo ovde.
Ne znam ,odakle sebi dajete za pravo , VI KOJI STE NIKO I NISTA, ocijenjivati neciji rad, poput gos. dipl. ing. i mag. ekonomije, covjeka koji zna 5-6 jezika i cije je misljenje cijenjeno i u Engl. i u Francuskoj i u UEFI ,naravno Arsena Wengera.
Shvatate sad?
Covjek ima 2 fakulteta, govori 6 jezika, bivsi nogometas, jedan od najboljih menadzera, covjek koji je sudjelovao u izgradnji Emirata, covjek koji je redovan gost Eurosporta, covjek za cije se misljenje otimaju mnogi mediji-to je Wenger, kreator Arsenala.
I vi ste se nasli pametni da mu sudite,anonimusi.
Da sudite nj. djelu-Arsenalu?
Za to trebate imati stosta,predznanje, kvalifikacije itn. da bi mogli konstruktivno kritikovati, a vecinom kritikuju(koliko sam ja primijetio) da se ne uvrijede neki, balavci i ljudi cija je struka ubijanje dosade za kompjuterom,buduci da u realnom svijetu nisu uspjeli napraviti nista od svog zivota.
Kazem vam, vjerujem , da niko ne spama na temama "vasih" klubova, od ovih ovde 7-8 "navijaca" arsenala, pa bih vas zamolio da ni vi ne spamate ove teme i mirna vojska, ne samo da ne spamate, nego i da destruktivne komentare zadrzite za sebe i sve one komentare koji su uvrijedljivog sadrzaja bilo za Wengera ili Arsenal ili navijace Arsenala.
Nadam se da cete nam uljepsati temu svojim konstruktivnim komentarima, mozda i pokojom vijescu, kad nas preduhitrite.
Eto, raspisah se, al' fakat sam sit ovakvih gluposti.