Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Los_Blanos2
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Los_Blanos2 » 15 apr 2011, 00:26

-Paja je napisao/la:Kad vec pricas o historiji prisjeti se da si fan rezimskog klubica koji je osvajao trofeje dok su predstavnici lucembura bili jedni od opasnik konkurenata za finala i trofeje :lol:
Prvi si poceo o historiji tj. 7 godina bez prolaska 1/8 finala.
Ciji predstavnici :? jedini opasan predstavnik za finale i trofeje, pojma ti o fudbalu nemas, zabi se u jazbinu tj. cekaj iducu sezonu :mrgreen:
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 15 apr 2011, 17:31

Megamon je napisao/la:Cuj Caroll :lol: :lol: :lol:

Caroll jedino moze dati autogol,koji je to samo kloc za ne povjerovati.A za Suareza cemo naci neki lijek,nadam se.
Treći strijelac lige?
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 15 apr 2011, 17:42

Može li mi neko reći koji igrači Arsenala neće biti spremni ili su upitni za utakmicu sa Liverpoolom ?
YOU'LL NEVER WALK ALONE

guuners_4ever
Kontakt:

Post Postao/la guuners_4ever » 15 apr 2011, 17:49

Han!$;Lfc je napisao/la:Može li mi neko reći koji igrači Arsenala neće biti spremni ili su upitni za utakmicu sa Liverpoolom ?
Thomas vermaelen,fabianski nece biti spremni a upitni su sagna ramsey i rosicky
szczesny,djorou,song se vracaju :)

http://www.arsenal.com/news/news-archiv ... m-comeback

pozdrav svim forumasima a posebno topnicima :D
Mogu ga svi zvat varalicom i rukometašem, ali on je bio heroj mog djetinjstva i odrastanja.
On i Dennis Bergkamp.Hvala im što su igrali baš u Arsenalu i tako me primorali za zavolim taj klub.
by Bosco

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 15 apr 2011, 17:56

Ma ja mislim da se jedino Sczeczny sigurno vraca u prvi tim ovi sto su se oporavili ce vjerovatno biti na klupi.
Dio Arsenala

guuners_4ever
Kontakt:

Post Postao/la guuners_4ever » 15 apr 2011, 18:01

-Paja je napisao/la:Ma ja mislim da se jedino Sczeczny sigurno vraca u prvi tim ovi sto su se oporavili ce vjerovatno biti na klupi.
djorou bi nam dobro dosao zbog carola i skok igre ali mislim da nije prijeko potreban jer je squilaci cini mi se dosao sebi u zadnje vrijeme i pruza hajmo reci solidne partije,samo da nema almunije na golu i meni je dobro :D

PS nema gerrarda ja sam se nadao njegovoj asistenciji van persiju :D
Mogu ga svi zvat varalicom i rukometašem, ali on je bio heroj mog djetinjstva i odrastanja.
On i Dennis Bergkamp.Hvala im što su igrali baš u Arsenalu i tako me primorali za zavolim taj klub.
by Bosco

ek0
Kontakt:

Post Postao/la ek0 » 15 apr 2011, 18:13

-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 16 maj 2015, 01:14, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 15 apr 2011, 18:17

Real je bio politicka institucija uostalom mrsko mi se ponavljati vise svaki put sa drugim pacijentom se raspravljam cak i men dosadi, steta sto su mi izbrisali moju detaljnu anlizu profila nekog navijaca politicih klubica tipa real, barcelona poucna je veoma.
Dio Arsenala

_karabaja_
Kontakt:

Post Postao/la _karabaja_ » 15 apr 2011, 19:05

-Paja je napisao/la:Real je bio politicka institucija uostalom mrsko mi se ponavljati vise svaki put sa drugim pacijentom se raspravljam cak i men dosadi, steta sto su mi izbrisali moju detaljnu anlizu profila nekog navijaca politicih klubica tipa real, barcelona poucna je veoma.
Koji je tvoj problem da mrzis sve velike ekipe? Ni ja ne volim Real, ali ih za razliku od tebe ne mrzim.
Real, Manchester, Barcelona, Juventus, Bayern, Milan trenutno ako gledas velicinu kluba su za klasu ispred Arsenala (mozda ovdje ne spada Juventus ali zbog njegove bogate historije sam ih napisao). Ali neko mora navijati i za manje klubove sto je uredu, samo nek ne s*re po uspjesima drugih. Ko je Arsenalu kriv sto nema ni titula u EPL kao Manchester ili Liverpool, sto nema LP osvojenu itd?
'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.

ek0
Kontakt:

Post Postao/la ek0 » 15 apr 2011, 19:30

-

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 15 apr 2011, 19:40

Pa sine ako mislis da je taj klocic i mali mis na tvom avataru razlog zbog cega se vas zove politicki klub nemoj molim te vise da raspravljamo, na sve vase smijesne argumente ja imam protuargumente koji su potkrijepljeni iskljucivo cinjenicama, milion puta sam se ponavljao i sada vise to necu pogotovo ne na ovoj temi, zato bi molio vas ljubitelje spanskog pacovskog fudbala da ne spominejte politicke poluklubove na ovoj divnoj temi o najvecem i najdominantnijem klubu.

Karabaja
Ko ba mrzi te klubice? Ja samo govorim ono sto mislim i ono sto je istina o njima, to da je United seoski klub kojeg sudije guraju je istina i cinjenica kakva mrznja takodjer vazi iza ostale klubove sto kazem. Od tih klubova sto si nabrojao nijedan nije veliki osim Bayerna njima eto mogu reci da su velik klub, mozda i Milan a ostali su skupina politickokorumpiranomafijaski klubovi koji nemaju nikakvu velicinu.
Dio Arsenala

_karabaja_
Kontakt:

Post Postao/la _karabaja_ » 15 apr 2011, 20:03

-Paja je napisao/la: Ko ba mrzi te klubice? Ja samo govorim ono sto mislim i ono sto je istina o njima, to da je United seoski klub kojeg sudije guraju je istina i cinjenica kakva mrznja takodjer vazi iza ostale klubove sto kazem. Od tih klubova sto si nabrojao nijedan nije veliki osim Bayerna njima eto mogu reci da su velik klub, mozda i Milan a ostali su skupina politickokorumpiranomafijaski klubovi koji nemaju nikakvu velicinu.
Ja iz tvojih postova vidim samo mrznju, prezir, ljubomoru, zavidnost i vrijedjanje pomenutih klubova i navijaca (simpatizera) istih, a vjerujem da nisam jedini koji tako vidi tvoje postove. Iz njih zakljucujem da si ti samo jedan frustrirani djecak koji ne zna voditi normalnu diskusiju. Sve ti se svodi na "dominacija" s jedne strane u svakom pogledu i "poluklub", "sudije navukle","vladari (rezim) dodijelili titule", "zavjera FA/UEFA/FIFA protiv tvoje dominacije" i ostali nacini umanjivanja u najvecem dijelu zasluzenih titula klubova kao sto su Barcelona, Real, Manchester, Juventus...

Ja ne ocekujem da ti postanes makar malo normalan i realan i ne pogadjaju me vise tvoje nebuloze i gluposti koje konstantno izvaljujes, a vjerujem da je tako postalo vecini forumasa. Ja sam te prije shvatao ozbiljno i upustao sam se u diskusije s tobom u kojima si svaki put bio porazen (kao i u nekim opkladama koje nisi ispostovao) na osnovu cinjenica, ti bi se samo povukao s kojom uvredom upucenom meni ili onome sto predstavljam i nastavio da zivis u svom virtualnom svijetu. Sada jednostavno predsavljas jednu obicnu maskotu na ovom forumu i kada napises nesto normalno niko te ne shvata ozbiljno.
Kao sto neko sa foruma rece na tvoje ponasanje bi mogao disertaciju napisati (ubijednjen sam ne u pozitivnom smislu) samo taj neko ne zeli da gubi vrijeme na to i daje ti toliko zeljenu paznju koju vjerovatno samo ovdje dobijas.

Budi pozdravljen i nastavi da zivis u svom dominatnom svijetu uz jednu pjesmu ;) .
[youtube][/youtube]

ek0
Kontakt:

Post Postao/la ek0 » 15 apr 2011, 20:10

-

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 15 apr 2011, 20:23

Haha najaci su mi ovi pobjednici sto su pobjedjivali u nekim diskusijama naravno sami su sebe proglasili pobjednicima jos ih nije stid javljati se :lol:

Zaboli mene qrac sta ti vidis u mojim postovima ja ti kazem kako ja vidim svoje postove cuj prezir :lol: A kad te ne pogadjaju i ne zanimaju kako kazes moje nebuloze nemoj se javljati vise

Cool!
Dio Arsenala

_karabaja_
Kontakt:

Post Postao/la _karabaja_ » 15 apr 2011, 20:30

-Paja je napisao/la:Haha najaci su mi ovi pobjednici sto su pobjedjivali u nekim diskusijama naravno sami su sebe proglasili pobjednicima jos ih nije stid javljati se :lol:

Zaboli mene qrac sta ti vidis u mojim postovima ja ti kazem kako ja vidim svoje postove cuj prezir :lol: A kad te ne pogadjaju i ne zanimaju kako kazes moje nebuloze nemoj se javljati vise

Cool!
Kad ti mozes Arsenal proglasit najdominantnijim klubom svih vremena i Wengera najboljim trenerom u historiji igre zvane fudbal/nogomet na osnovu nekog posta kojeg si napisao na forumu nekog portala mogu i ja reci da si svaki put bio porazen u diskusiji sa mnom :lol: :lol: :lol:
A ti mozes potraziti i postove gdje si dotucen cinjenicama i gdje se tvoji odgovori svode na "flop" i tako ti zavrsis svoju diskusiju ili kada ti ja iznesem zvanicnu statistiku EPL i objasnim neke stvari za koje ti tvrdis suprotno ti tu statistiku nazoves smijesnom ;) .

Cool :mrgreen:

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 15 apr 2011, 20:32

Voli Paja deminutive tipa Kataloncici, smradaloncici, klubici, klocic :lol: :lol: ovaj zadnji je super.
Naravno kad je americko-francusko-arapska nekretnina u pitanju onda se koriste dominacija, predivno, sve naj.
Takav je Paja, morate ga shvatiti...njega ne zanima prašina u trophy cabinetu.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 15 apr 2011, 21:17

Za @paja-ino ponasanje na forumu, za koje ga toliko optuzujete, ste krivi izmedju ostalog i vi, simpatizeri drugih klubova, jer dolazite na temu Arsenala, ne da budete konstruktivni, nego da zajeba.jete i vrijedjate, pogotovo, prozivate (obicno @paja-u).
Niko vam nece reci (ja sam skoro pa 100% siguran) da je "vas" klub "mali" ,"sa periferije","polit. tvorevina", itn. osim ako vi dodjete i ovde pocnete (prije sevega ovde , ne znam kako je na dr. temama, kasnije,u nastavku, cu o tome)dodjete i isprovocirate takav odgovor.

Ono moje ,"kasnije cu o tome"
Znate dobro da na teme o drugim klubovima ne zalazim, otisao na jednu minidiskusiju na temu Man. Utd-a i iznio sam svoje vidjenje,iako je na pocetku bilo naopako shvaceno(kao provociranje) kasnije su me shvatili (bar se nadam)pravilno- nisam vrijedjao SAF-a, nego sam stitio Glazere ,jedino sto sam tada rekao na stetu SAF-a je bilo da je i on covjek i da grijesi i da je jedan od sukrivaca za dug MUFC-a.
Na temu Barcelone sam otisao 1x to da pitam zasto nema Bojana i iznio sam misljenje o njemu kao igracu( znate da sam govorio o njem u superlativima)
Na druge teme (dr. timova) manje-vise, ne sjecam se, da sam zalazio.
Boravim na temama Arsenala i BvB-a i ako sam gdje uputio negativan komentar na racun dr. timova, to je bilo ovde.
Ne znam ,odakle sebi dajete za pravo , VI KOJI STE NIKO I NISTA, ocijenjivati neciji rad, poput gos. dipl. ing. i mag. ekonomije, covjeka koji zna 5-6 jezika i cije je misljenje cijenjeno i u Engl. i u Francuskoj i u UEFI ,naravno Arsena Wengera.
Shvatate sad?
Covjek ima 2 fakulteta, govori 6 jezika, bivsi nogometas, jedan od najboljih menadzera, covjek koji je sudjelovao u izgradnji Emirata, covjek koji je redovan gost Eurosporta, covjek za cije se misljenje otimaju mnogi mediji-to je Wenger, kreator Arsenala.
I vi ste se nasli pametni da mu sudite,anonimusi.
Da sudite nj. djelu-Arsenalu?
Za to trebate imati stosta,predznanje, kvalifikacije itn. da bi mogli konstruktivno kritikovati, a vecinom kritikuju(koliko sam ja primijetio) da se ne uvrijede neki, balavci i ljudi cija je struka ubijanje dosade za kompjuterom,buduci da u realnom svijetu nisu uspjeli napraviti nista od svog zivota.
Kazem vam, vjerujem , da niko ne spama na temama "vasih" klubova, od ovih ovde 7-8 "navijaca" arsenala, pa bih vas zamolio da ni vi ne spamate ove teme i mirna vojska, ne samo da ne spamate, nego i da destruktivne komentare zadrzite za sebe i sve one komentare koji su uvrijedljivog sadrzaja bilo za Wengera ili Arsenal ili navijace Arsenala.
Nadam se da cete nam uljepsati temu svojim konstruktivnim komentarima, mozda i pokojom vijescu, kad nas preduhitrite.
Eto, raspisah se, al' fakat sam sit ovakvih gluposti. :)
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 15 apr 2011, 21:21

Bravo Arnelinho za post. Svaka čast.

Ja sada nisam siguran, ali stvarno nikad nisam vidio da je Paja navijače Liverpoola vrijeđao ili govorio poliklub ili nešto, a to je uglavnom zato što oni poštuju nas, a mi poštujemo njih. :)

_karabaja_
Kontakt:

Post Postao/la _karabaja_ » 15 apr 2011, 21:54

@Arnelinho u pravu si.

Niko tebe ne prozivao ovdje i ne provocira zbog tebe il Bosca ili nekog treceg, jer i sam vas nisam primjetio na drugim temama, a i kada se pojavite na nekoj ne vidjo da provocirate.

Ali paja je apsolutna suprotnost od toga. Prvo ne pise ni malo realno i previse VRIJEDJA (to vam je valjda svima jasno), drugo on redovno visi na drugim temama i provocira (pogledaj samo malo na Manchesterovoj temi npr. kada Chelseu nije sviran penal, ili kada je Ramires dobio crveni karton ko je se istog trenutka javio da provocira). Za 90% slucajeva spamanja na vasoj temi kriv je paja koji ili zapocne ili se upeca na neku provokaciju i to zna da ide u nedogled dalje. I ti Arnelinho nemoj previse pravdati paju jer je on moras to priznati htio to ili ne jedan od najvecih provokatora na forumu.

Ja ne vidjo da je Bosco nekada nazvao neki klub pogrdnim imenom, jedino sam primjetio da zna primiti kritiku a i sam cesto bude kriticar Arsenala ali u dobroj namjeri i da se s njim moze diskutovati o bilo kojoj stvari. To je sve zbog jednog razloga momak je REALAN za razliku od nekih koji pretjeruju u ama bas svim stvarima.

Vezano za Wengera (ako je se odnosilo i na mene) ja nisam nigdje nista lose napisao cak mozes u mnogo mojih postova nac da pisem da ga izuzetno cijenim kao trenera, jedino ako smatrate uvredom na Wengerov racun je to sto ja tvrdim da je Ferguson bolji trener.

Ja evo sad obecavam da vise ne ulazim u diskusiju sa pajom na Arsenalovoj temi iz vise razloga, kao sto su da ne zelim da kvarim temu normalnim forumasima, ne shvatam paju ozbiljno i vec sam iznio svoje misljenje u vezi maskote.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 15 apr 2011, 22:16

@karabaja: Nije se to odnosilo ni na koga direktno, inace , kad citam postove odlucim se nakon prve recenice da li cu procitati ili ne...
Ferguson vs Arsene :D
Pa ta dva menadzera su izgladili odnose,nemojmo mi sad da im ih narusavamo. :D
Evo u znak napretka, iako prije nego li sam napisao ovaj post nisam ni vidio, da si ti ovde stogod napisao, evo sta sam na jednoj drugoj temi rekao o SAF-u:
Ako ces da budemo posve realni, Sneider je zasluzio Zlatnu loptu, zar ne?
Ova 4 nabrojanih su svakako top igraci, ili si subjektivan ili neces da priznas, nadam se da stvarno ne mislis da je Rooney ,VDS,VIdic, pa i Nani ispod klase Xavia, Inieste i Messia?
Sve je to u 5 deka.
NezaFalno je o tome uopce govoriti, al' naravno da jesu svjetska klasa, kao i Xavi,Iniesta ili Messi.
Nemam ja sta mastati, Barca je jedan od najjacih klubova na svijetu, ne poricem, ali nema trenera koji bi smio izvaditi Messia,Xavia i(li) Iniestu iz ekipe, osim SAF-a, jer su za njega to samo igraci i nista vise.
Pa koje superkvalitetne igrace je otjer'o iz kluba ,samo jer je klub polako pocinjao o njima ovisiti, to je nevjerovatno.

Neki dan sam gled'o jedno predavanje SAF-a u Mancehsterovoj nogometnoj akademiji...znas sta je rekao djeci:
"Zamislite da stojite na Golden Gate-u i da jedan od vas padne u vodu, mozete ga pustiti da padne i vas ce prijatelj vjerovatno umrijeti ili cete mu pruziti ruku, pa ako padne on, i vi cete sa njim, ali prijateljstvo cete spasiti"
Evo, ovo je ono sto SAF ima a drugi treneri nemaju...ekipa je ispred pojedinca, nema pojedinca na cijim ce igrama sloniti Man.Utd.Zbog ove recenice mu se posebno divim.
I za to kapa dol. ;)

;)

Druga stvar, necu da ulazim u to ko je (naj)bolji trener, jer ja Wengera prije svega postujem, postujem ono sto je napravio, nj. rad,trud i djelo.
I zato mi je drag, a ne zbog nekih silnih trofeja ,koje je osvojio ili ih je trebao, svejedno.

Trece, ja @paju ne stitim, dovoljno je star(pretpostavljam) da sam sebe zastiti, ja samo kazem, malo smanjiti provokacije na ovoj temi i malo manje zapletat' se u diskusiju po nepotrebnom(nepotrebna je svaka koja je bespredmetna).

Imam utisak da si dovoljno zreo i da si svjestan toga da ulaziti u diskusiju sa nekim, kome niti mozes promijeniti stav,niti ce biti dovoljno ubjedljiv da tvoj stav promjeni je krajnje bezze i nepotrebno,jer ne vodi nikud osim u svadje,prepirke,prepucavanja i omalovazavanja.

I za kraj, nadam se kao poruka svima nama, mi smo na kraju krajeva Bosanci i volimo Bosnu,malo nas je i valjda smo preci jedni drugima, nego Barcelona,Arsenal,Man.Utd/City ili bilo koji drugi tim.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.