Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Jbg i to su igraci na koje Inter ozb racuna, prica se o nekoj sirini klupi itd
Al mi je nevjerovatno da se ni blizu gola za 45 min nije prislo, igrate skoru kontra od nas sinoc, mi se trgnuli iako nismo dobili bili smo duplo bolji protivnik, a vi izgleda jos slavite derbi

Jao kakvo je Inter smeće od ekipe, rastavlja ih Sociedad na proste faktore.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Ma sve su to dobri igrači, ove sezone nema nijedan da me naživcira kad ga vidim u igri (kao prije Gagliardini, Dambrosio itd), ali dosta faktora utiče možda trener nije najbolje pripremio taktiku ili motivisao ekipu, možda protivnik ima mnogo veću želju ili svoju noć... loše zasad ovo ali ne sikiramo se
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Nadam se da si se zeznuo pa napisao D'Ambrosio...Biscione je napisao/la: ↑20 sep 2023, 22:14Ma sve su to dobri igrači, ove sezone nema nijedan da me naživcira kad ga vidim u igri (kao prije Gagliardini, Dambrosio itd), ali dosta faktora utiče možda trener nije najbolje pripremio taktiku ili motivisao ekipu, možda protivnik ima mnogo veću želju ili svoju noć... loše zasad ovo ali ne sikiramo se
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Sociedad i Njukasl su rezultati da se kaze da je Serie A negdje necemu konkurentna. A kada je Juventus gazio Barcu, Citija, Reala to je bio luzerski mentalitet u LP
Sad ce neki padobranac iskociti i izdicit se prolaskom u finale LP preko portugalaca i drugog italijana.
Prava slika i stanje kvalitete lige su ovi rezultati.

Sad ce neki padobranac iskociti i izdicit se prolaskom u finale LP preko portugalaca i drugog italijana.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Kakvi argumenti
eto Juventus nikad nije gubio od "losih" protivnika.
Ti isti Portugalci vas prepisali u dvije sezone i Benfica i Porto.

Ti isti Portugalci vas prepisali u dvije sezone i Benfica i Porto.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Sociedad je dobra ekipa, malo ko bi se naigrao protiv njih pogotovo u San Sebastianu. Roma ih je prosla prosle sezone na srecu plus sto nisu tad imali cf. Tehnicki brutalna ekipa.
embrace the chaos
Kao što sam i pretpostavio da će Sociedad biti najteži protivnik u grupi, večeras fenomenalni kao i za vikend protiv Reala ali zeza ih tanka klupa, igrali su sa 120% i u zadnjih 15 minuta sagorili a nisu imali dovoljno kvalitetne izmjene, a kod nas s klupe ušli jaki igrači i odjednom se sve preokrenulo, doslovno da se igralo još 10 minuta zabili bi im i drugi.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Inter s puno sreće do tog jednog boda, koji bi u ovako izjednačenoj grupi mogao biti ključni. Odnosno činjenica da RS večeras nije uzeo 3.
Da stvar bude bolja, ne mislim da je ovaj RS baš toliko bolja ekipa od Milana, ali njihov pristup igri je
na svaku loptu kao da je zadnja u životu.
Da stvar bude bolja, ne mislim da je ovaj RS baš toliko bolja ekipa od Milana, ali njihov pristup igri je

- muha milanez
- Kontakt:
Koliko je Napoli grohnuo u odnosu na prošlu sezonu, strašno. Ako prođu grupu fazu, 1/8 finala će im biti zadnja stanica
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Tanko je ovo sinoć za viceprvaka Europe
A što ljudi zaboravljaju spomenuti da se prošlo i preko Barce?Italia je napisao/la: ↑21 sep 2023, 00:04Sociedad i Njukasl su rezultati da se kaze da je Serie A negdje necemu konkurentna. A kada je Juventus gazio Barcu, Citija, Reala to je bio luzerski mentalitet u LP![]()
Kažu Barca da je jaka prošla bi grupu u CL a to što je bila prvak Španije prešućuju. Nema se Inter kome šta dokazivat, dokazali smo se u finalu. I sam Pep još uvijek u hvalospjevima govori o nama i našoj igri
Ne zna se ko je gori, ovi sto vas lože, il vi sto se pravdate 

Il Club più titolato al mondo!
Talijani bez poraza u prvom kolu, 4 remija i 3 pobjede, moze to i bolje 

Frosinone gazi sve. Dobro im dodje ovaj NextGen 

Kakva reakcija golmana 

Trenutno korisnika/ca: Italia, muxa, UmjetnikZijad i 14 gostiju.