FK Slavija
Re: FK Slavija
Danas nam je jedno deset osoba od kafica do kladionice reklo da hvatamo Sarajevo 2.Da li je to neko izvalio pa se proculo zbog tih izostanaka,ili se nesta valja ko zna.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Mirko Vucinic
- Kontakt:
Valjaju se gluposti realno x je najblizi mada LUKAVICA JE TODevil je napisao/la:Danas nam je jedno deset osoba od kafica do kladionice reklo da hvatamo Sarajevo 2.Da li je to neko izvalio pa se proculo zbog tih izostanaka,ili se nesta valja ko zna.

Baklje gore za tebe, naša pesma ori se, plavo-bela boja krvi venama nam protiče...
Oko mene suzavac, Lukavica gori, uvek ćete voleti Sokolovi tvoji !
brat bratu dvica je bliza danas sarajevo ima dosta kvalitetniji sastav a i nema vise cuvenih penaltika slavije
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- Mirko Vucinic
- Kontakt:
Bas danas razmisljam kako bi leg'o jedan hhhastra1922 je napisao/la:brat bratu dvica je bliza danas sarajevo ima dosta kvalitetniji sastav a i nema vise cuvenih penaltika slavije

Baklje gore za tebe, naša pesma ori se, plavo-bela boja krvi venama nam protiče...
ako je kokot i sad kod vas onda ce da bude krec
sigurno taj lik ima najbolji pad 

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- Mirko Vucinic
- Kontakt:
Ma Kokot se ne može porediti sa Spaletomastra1922 je napisao/la:ako je kokot i sad kod vas onda ce da bude krecsigurno taj lik ima najbolji pad

Spalevic ti je vec poslao pismo upozorenja da takve postove vise ne pises.astra1922 je napisao/la:ako je kokot i sad kod vas onda ce da bude krecsigurno taj lik ima najbolji pad

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
njega zaboravi jedne sezone sjecam se oko 10 penala je bilo u lukavici golemo brate 

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
cak ni travnik i leotara kao najtezi domacini nisu imali toliko zajedno i jos je te sezone spalevic bio prvi li drugi strijelac ligeastra1922 je napisao/la:njega zaboravi jedne sezone sjecam se oko 10 penala je bilo u lukavici golemo brate

Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
spalevic trpa i dan danas u srbiji jedan od boljih igraca koji su igrali bih pl ali je kao covjek nula
izbacit krmad iz lige!
20' Strašni prozori na stadionu Slavije, sada se skandira "Mrzim te Bosno".
Kakav primitivizam.
Kakav primitivizam.

Sramota
-
- Kontakt:
vi zavisite od bosne djubree, pa pjevajte dok vam je volja
- slogauskoplje
- Kontakt:
To skandiranje i nije neki problem, problem su prethodna skandiranja i to je jako strašno. Zar je 16 godina poslije to bitno?braco je napisao/la:20' Strašni prozori na stadionu Slavije, sada se skandira "Mrzim te Bosno".
Kakav primitivizam.

Sloga Uskoplje
-
- Kontakt:
malu slaviju treba izbaciti
KB-TM87, Lazar Popović i skyisthelimit po 7 dana pauze.
- neutralan__
- Kontakt:
Iz sveg srca se nadam da će vas najstrožije kazniti.Koji primitivizam i nacionalnost na jednoj fudbalskoj utakmici od strane domaćih tako da ih nazovemo "navijača".Kada su Partizanu "njihovi" suspendovali stadion,vjerujem da ćete vi dobiti još veću kaznu.
Ovim činom ste opali u očima svih "normalnih navijača" iz čitave države,sramota neka vas bude.
Ovim činom ste opali u očima svih "normalnih navijača" iz čitave države,sramota neka vas bude.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
Nacionalizam nije problem. Navikli smo da "pljuste" morbidne izjave sa svih strana. za mene ste vi sto odgovarate na njih isti kao i oni. Isti mozak, drugo opredjeljenje.
Ovo je fudbal djeco, nosite mi vase morbidne mozgove sa terena i tribina. Imate livade pa se dovikujte. Svi!

Ovo je fudbal djeco, nosite mi vase morbidne mozgove sa terena i tribina. Imate livade pa se dovikujte. Svi!
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.