ima svakakvihultrasstyle_tz je napisao/la:ima li ko kakav skin , samo to...ovaj default je toliko taman, los, plus i atributi svi iste boje da mi dotuzi nakon 15 minuta igrat- oci zabole
onaj od fm 14 je bio gotivan

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
ima svakakvihultrasstyle_tz je napisao/la:ima li ko kakav skin , samo to...ovaj default je toliko taman, los, plus i atributi svi iste boje da mi dotuzi nakon 15 minuta igrat- oci zabole
onaj od fm 14 je bio gotivan
Jedno od ovo dvoje ce pomocCikaIzo je napisao/la:
Kako mogu ovi rijesiti ako je neko imao problem s ovim ?
Kako misliš? Jel ti u cijeloj igri nisu ili samo u tim timovima?FKS1946 je napisao/la:Zna li neko zasto mi u ovom bh liga patchu u ligi federaciji i nizim ligama imena igraca nisu tacna ?
Ali ako skinem to strikirano opet mi ostane samo nekoliko igraca, ostalih nema nikakoJoseMourinho je napisao/la: Kako misliš? Jel ti u cijeloj igri nisu ili samo u tim timovima?
Ako je samo u tim timovima pri kreiranje igre strikirano ti je bilo možda add players to ??? Team, tako nesta? (Da doda igrače u timove gdje nema)
Ako u cijeloj igri onda nisi fino instaliro patch
Jbg nije SI napravio igrače za njih, ma i 50% timova bar nije bilo nego je pravljeno editoromFKS1946 je napisao/la:Ali ako skinem to strikirano opet mi ostane samo nekoliko igraca, ostalih nema nikakoJoseMourinho je napisao/la: Kako misliš? Jel ti u cijeloj igri nisu ili samo u tim timovima?
Ako je samo u tim timovima pri kreiranje igre strikirano ti je bilo možda add players to ??? Team, tako nesta? (Da doda igrače u timove gdje nema)
Ne znam je li tako kod mene samo ili je i kod ostalih... npr. kod Igmana iz Konjica tu su samo Maksumic i Vasilj ostali roster sve neka imena nepoznata,cini mi se samo da je kod Leotara i Branitelja sve tacnoJoseMourinho je napisao/la:Jbg nije SI napravio igrače za njih, ma i 50% timova bar nije bilo nego je pravljeno editoromFKS1946 je napisao/la:Ali ako skinem to strikirano opet mi ostane samo nekoliko igraca, ostalih nema nikakoJoseMourinho je napisao/la: Kako misliš? Jel ti u cijeloj igri nisu ili samo u tim timovima?
I zna li neko na ovo odgovor, nemoguce da se meni samo desava? ahahaPersie je napisao/la:Naredim skautima da idu traziti i sad provjeravam kod svih koje sam poslao pise da jos nisu ni krenuli u potragu, tj preparing.. koji k.. ?
On je u godinama,njemu trening ne utice mnogo na opsti razvoj,smanjis workloadPersie je napisao/la:Sta da uradim kad mi se igraci zale na trening? Dodje mi poruka da se Rooney zali na trening, nesto tipa high training workload..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.