ljudi su tu gdje jesu zahvaljujući prije svega Safetu Sušiću, a zatim i Bejliju, oni su kita od ekipe, a cionisti još veća
da nismo imali debila na klupi, oni bi se borili za baraž sa cionistima, a u istom bi vjerovatno i ispali
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Eto da nije bio Susic i da smo pobijedili gore sad bi oni imali 16 bodova.. i kako bi se oni borili za baraz de mi objasni molim te. Ili bi neki drugi trener uticao na njihove ostale rezultate?Chinaglia je napisao/la:Wales sazrio kao ekipa![]()
ljudi su tu gdje jesu zahvaljujući prije svega Safetu Sušiću, a zatim i Bejliju, oni su kita od ekipe, a cionisti još veća
da nismo imali debila na klupi, oni bi se borili za baraž sa cionistima, a u istom bi vjerovatno i ispali
Zaboravio si nas poraz protiv kipra i izraela.....Momciluk je napisao/la:Eto da nije bio Susic i da smo pobijedili gore sad bi oni imali 16 bodova.. i kako bi se oni borili za baraz de mi objasni molim te. Ili bi neki drugi trener uticao na njihove ostale rezultate?Chinaglia je napisao/la:Wales sazrio kao ekipa![]()
Ma, mi se moramo samo uzdati da ce i danas pokazati ono sto sto pokazuju cijele kvalifikacije. Oni ovo vide kao neko finale, i zele sto prije da obezbjede plasman. Ljudi nemaju poraza cijele kvale.... svaka im cast.Fidelis je napisao/la:Sve sto nam ostaje je uzdati se u cast Welsa i da ce stvarno pokazati da nisu slucajno na prvom mjestu.
Ponavljam,ne mislim da je Wels inace nesto pretjerano puno bolja reprezentacija od Izraela ali hajde,neka samo nastave trend iz ovih kvalifikacija.
Donnie Darko je napisao/la:Izrael je smiješna ekipa, realno. Nisu čak ni prosjek. Jedini način da Wales ne pobjedi ovu utakmicu je da im se desi ono što se nama desilo na kraju prošlih kvalifikacija. Odnosno da se prepadnu kada shvate šta znači ta pobjeda za njih. Što je vrlo moguće sa obzirom da su jedna malena reprezentacija na putu na napravi najveći uspjeh u historiji.
Bez obzira i dalje bi imali 4 boda vise od Izraela i ne vidim tu neku borbu za baraz a i mi bi bili i dalje iza njih..mrjasmin je napisao/la:Zaboravio si nas poraz protiv kipra i izraela.....Momciluk je napisao/la:Eto da nije bio Susic i da smo pobijedili gore sad bi oni imali 16 bodova.. i kako bi se oni borili za baraz de mi objasni molim te. Ili bi neki drugi trener uticao na njihove ostale rezultate?Chinaglia je napisao/la:Wales sazrio kao ekipa![]()
I Beg sa Hazardom i Mume sa Lukakuom.Ta cetvorica nek zapnu dovoljna su za pobjedurope11 je napisao/la:Ne znam zasto imam neki odvratan osjecaj da ce popusiti, ali svim srcem uz Vels danas.![]()
Ono zadnje kolo neka se Dzeko i Pjanic dogovore sa Radjom i Kompanijem da se ne opustaju protiv izraelaca, bas imam osjecaj da bi nam mogli izaci u susret.
Zaboravio si i Kurtoju sa Begom.Fidelis je napisao/la:I Beg sa Hazardom i Mume sa Lukakuom.Ta cetvorica nek zapnu dovoljna su za pobjedurope11 je napisao/la:Ne znam zasto imam neki odvratan osjecaj da ce popusiti, ali svim srcem uz Vels danas.![]()
Ono zadnje kolo neka se Dzeko i Pjanic dogovore sa Radjom i Kompanijem da se ne opustaju protiv izraelaca, bas imam osjecaj da bi nam mogli izaci u susret.
I Miralas i Mumerope11 je napisao/la:Zaboravio si i Kurtoju sa Begom.Fidelis je napisao/la:I Beg sa Hazardom i Mume sa Lukakuom.Ta cetvorica nek zapnu dovoljna su za pobjedurope11 je napisao/la:Ne znam zasto imam neki odvratan osjecaj da ce popusiti, ali svim srcem uz Vels danas.![]()
Ono zadnje kolo neka se Dzeko i Pjanic dogovore sa Radjom i Kompanijem da se ne opustaju protiv izraelaca, bas imam osjecaj da bi nam mogli izaci u susret.![]()
Postali smo bratske ekipe, svak' svakoga zna.
Mogli smo mi i onaj bod izgubit da nas Begović nije blagoslovio u zadnjim minutamaGoalgetter je napisao/la:Wales je uspio iz dva meca uzeti 4 boda od Belgije. Zasluzeno prvi. Zalim samo sto ih mi nismo dobili u Cardiffu, a imali smo nekoliko dobrih sansi da dodjemo u vodstvo, ali je Hennesey bio sjajan.
Ako ih Bale rastavi danas, ljubit' ću ga ja gdje god hoćeDragonGirl je napisao/la:Nek prvo jaran Bale odradi posao kako treba, ljubi ga majka u onaj lijepi rajfOnda možemo razmišljati o ostalim jaranima...
Ma zdrava ekipa, sve im se poklopilo, kao nama u proslim kvalama. Odigrali su strasne kvalifikacije. Ne ocekujem da to trivijalci tipa Chinaglia razumiju.Goalgetter je napisao/la:Wales je uspio iz dva meca uzeti 4 boda od Belgije. Zasluzeno prvi. Zalim samo sto ih mi nismo dobili u Cardiffu, a imali smo nekoliko dobrih sansi da dodjemo u vodstvo, ali je Hennesey bio sjajan.
Ja pravim sijelo da gledamo Wales-Izrael... Kamara će nas biti, čak imamo dva šala WalesaFidelis je napisao/la:Evo cekam rucak i lagano na utakmicu ali nije mi nasa utakmica ni na kraj pameti,samo razmisljam o Welsu.
Ne daj Boze kakavog belaja u toj utakmici bojim se majkemi za herc,vec me hvata panika
Ništa dok se himna ne naučiHariTz je napisao/la:Ja pravim sijelo da gledamo Wales-Izrael... Kamara će nas biti, čak imamo dva šala WalesaFidelis je napisao/la:Evo cekam rucak i lagano na utakmicu ali nije mi nasa utakmica ni na kraj pameti,samo razmisljam o Welsu.
Ne daj Boze kakavog belaja u toj utakmici bojim se majkemi za herc,vec me hvata panika
Trenutno korisnika/ca: BlackRiver1987, JackW, KimJongEsmer, signalidunapark i 70 gostiju.