ovdje svako ima pravo na svoje misljenje
ako ja sad kazem da je Đedoviđ bolji od LBJ za mene je bolji i gotovo
ne moramo se ubjeđivat niko ti ne brani da mislis drugacije al pusti mene da mislim kako ja hocu

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Nije valjda stvarno 215 visok covjek ???Cepi1981 je napisao/la:Bas kad je draftan voditelji na espn-u se zezaju I jedan od njih drugom kaze ako mislis kritikovati ovog momka sjeti se njegovog oca koji je riot police officer standing 7'1" I 400 pounds haha koja mrcina cojk' medvid
hmm 7 jula, to bi onda znacilo da nece igrati na u20 prvenstvu koje pocinje 10-togjuanitomaravillaa je napisao/la:http://www.nba.com/nuggets/2014-draft-recap
Kako ova rece,Juka ce igrat ljetnu ligu,7 jula protiv Toronta.![]()
Uopste nije rekla da ce Juka igrati ljetnu ligu, nego da Denver igra ljetnu ligu i to u terminima 12,13 i 15 juli. Ne znam odakle ti 7 juli. Amerikanci prvo stavljaju mjesec pa onda dan igranja.miki_92 je napisao/la:hmm 7 jula, to bi onda znacilo da nece igrati na u20 prvenstvu koje pocinje 10-togjuanitomaravillaa je napisao/la:http://www.nba.com/nuggets/2014-draft-recap
Moja greska,12 jeChstal je napisao/la:Uopste nije rekla da ce Juka igrati ljetnu ligu, nego da Denver igra ljetnu ligu i to u terminima 12,13 i 15 juli. Ne znam odakle ti 7 juli. Amerikanci prvo stavljaju mjesec pa onda dan igranja.miki_92 je napisao/la:hmm 7 jula, to bi onda znacilo da nece igrati na u20 prvenstvu koje pocinje 10-togjuanitomaravillaa je napisao/la:http://www.nba.com/nuggets/2014-draft-recap
Jasta 7 feet hehe jos jedno 2 incha ako Bog da I ima da bude jedan id najdominantnijih centara NBA lige. Skontajte da je Juki tek 19 godina to je dijete jos dakle jos mnogo prostora za fizicki I tehnicki napredak. Zamislite za par godina jos jedno 3 do 5 cm I jeedno 15-tak kg misicne mase ma koooo ima Juka da bude nas konbajn I to brdski da melje sve pred sobom.ultrassa1921 je napisao/la:taman kad Juka zavrsi karijeru,dolazi mu mladji burazer heeh,imamo centre za narednih 30 godina
Ja mislim da nikad nece biti nas prvi centar jer ne moze on protiv naseg SINANOVICA!Cepi1981 je napisao/la:Jasta 7 feet hehe jos jedno 2 incha ako Bog da I ima da bude jedan id najdominantnijih centara NBA lige. Skontajte da je Juki tek 19 godina to je dijete jos dakle jos mnogo prostora za fizicki I tehnicki napredak. Zamislite za par godina jos jedno 3 do 5 cm I jeedno 15-tak kg misicne mase ma koooo ima Juka da bude nas konbajn I to brdski da melje sve pred sobom.ultrassa1921 je napisao/la:taman kad Juka zavrsi karijeru,dolazi mu mladji burazer heeh,imamo centre za narednih 30 godina
Ostati će zapamćen kao čovjek sa najvećim brojem patika. Mislim da tu prednjači. Možda ga je neko skinuo, doduše, zadnjih godina...LenBias je napisao/la:kakav je samo neizbrisiv trag ostavio doticni u dresu nase reprezentacije
zasto nebi mogao? naravno da ce mociknabs je napisao/la:Hoce li Juka moci igrati za repku sada za EP qval?
da, u tom trenutku je bio kao i sada Hercegovac,...Celikovac je napisao/la:Radojevic je u tom trenutku bio sve samo ne Bosanac
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.