Nemoj ba banovati, propustio o bih 3. kola lige zbog ove temeMonolog je napisao/la:nene
Ovdje se neće tolerisati priča o religiji. Neće ni o ateizmu, da ne bi bilo zabune. Zamolio bih (šta je ovo, ne smiješ aorist upotrijebit) vas da te vaše rasprave nastavite u privatnim porukama, da ne bih dijelio ban .
Najveće svjetske misterije
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Najveće svjetske misterije
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
''News just in, guaranteed to stir smug nods from non-believers and incite irritation among the devout: intelligence correlates negatively with religious belief. You may have seen similar - or contradictory - reports in the past. That’s because scores of studies have asked if religiosity is associated with intelligence. But a just-published meta-analysis in Personality and Social Psychology Review considered the evidence from 63 different studies.''
No, to je samo misljenje, bazirano na studiji. Bitno je sta RADIS s tom inteligencijom, a ne tko si, sta si, odakle si, to za Nobelovce me marginalno receno ne zanima sekunde, i vise nego dovoljno sam nacitan i kompetentan da o tome pricam i raspravljam, ali nemam nikakvu potrebu, niti zelim.
Nemam sta koga uvjeravati. Ja ti samo kazem, ono u sto vjerujes, sta vjerujes, je tvoja PRIVATNA i osobna stvar, a u mom iskustvo o tome javno pricaju i uvjeravaju druge samo ljudi nesigurni sami u sebe.
Znaci, Monolog, to bi bilo to, ako se slazu svi ostali, mislim da ima puno vecih misterija u svijetu od ove.
No, to je samo misljenje, bazirano na studiji. Bitno je sta RADIS s tom inteligencijom, a ne tko si, sta si, odakle si, to za Nobelovce me marginalno receno ne zanima sekunde, i vise nego dovoljno sam nacitan i kompetentan da o tome pricam i raspravljam, ali nemam nikakvu potrebu, niti zelim.
Nemam sta koga uvjeravati. Ja ti samo kazem, ono u sto vjerujes, sta vjerujes, je tvoja PRIVATNA i osobna stvar, a u mom iskustvo o tome javno pricaju i uvjeravaju druge samo ljudi nesigurni sami u sebe.
Znaci, Monolog, to bi bilo to, ako se slazu svi ostali, mislim da ima puno vecih misterija u svijetu od ove.
...Život za Široki...
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Hahaha ne možeš pisati normalno. 
Tema je dobra i ne treba je zaključavati, i ne treba pisati o religiji. @Monolog hal.ali nam ovo, nemoj dijeliti banove.
Tema je dobra i ne treba je zaključavati, i ne treba pisati o religiji. @Monolog hal.ali nam ovo, nemoj dijeliti banove.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Zivota mi ovi naucnici su najjaci! Govore kako se nesto treba desiti kao ova zamjena polova i daju prognozu. Moze biti sutra, prekosutra za nedelju, godinu ili deset hiljada godina!!
Uglavnom bitno je da su oni u pravu da ce se to desiti a sada kada to je manje vazno! :zvijezde: :zvijezde:
Uglavnom bitno je da su oni u pravu da ce se to desiti a sada kada to je manje vazno! :zvijezde: :zvijezde:
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
pa postoje neke stvari koje se ne mogu precizirat, ali se sa sigurnošću zna da se mogu desiti, a dešavale su se i prije.Gunner4 je napisao/la:Zivota mi ovi naucnici su najjaci! Govore kako se nesto treba desiti kao ova zamjena polova i daju prognozu. Moze biti sutra, prekosutra za nedelju, godinu ili deset hiljada godina!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Isto važi i za Yellowstone, može bilo kad eksplodirat, a ne mora
Pustiću sunce da topi ljubav!
to ti je kao da kažeš; nas crna rupa može progutati - sutra, prekosutra, za godinu, dvije, deset, hiljadu, deset milijuna godina, a možda i nikada.. jer za to uvijek postoji vjerovatnoća.
kako bumbar leti, najveća misterija :hala:
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
E Boga mi s ovim se slažem, stvarno je malo poglup. Leti, leti i zviz u kućunedim93 je napisao/la:kako bumbar leti, najveća misterija :hala:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Unofficialpage je napisao/la:E Boga mi s ovim se slažem, stvarno je malo poglup. Leti, leti i zviz u kućunedim93 je napisao/la:kako bumbar leti, najveća misterija :hala:![]()
ali sve je to uredu dok je u glavu ne udari

Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Da se i ja upisem
Jedna od najvecih svjetskih misterija 11.septembar,procitao sam mnogo clanaka,analiza tekstova o ovome ali definitivno nesto najjace,i najbolje potkrijepljeno stvarnim cinjenicama je od Dr. Albert D. Pastore Phd. - "Cudnije od fantazije".Ko ima vremena i koga zanima neka procita,70 ak sitno kucanih stranica ali se necete odvojiti dok sve ne procitate,bar sam ja tako
Djelo govori o citavoj pozadini,uzrocima tog dogadjaja ali zahvata i mnogo sire na globalna dogadjanja,sa akcentom na USA.
http://www.apfn.org/apfn/WTC_STF.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Jedna od najvecih svjetskih misterija 11.septembar,procitao sam mnogo clanaka,analiza tekstova o ovome ali definitivno nesto najjace,i najbolje potkrijepljeno stvarnim cinjenicama je od Dr. Albert D. Pastore Phd. - "Cudnije od fantazije".Ko ima vremena i koga zanima neka procita,70 ak sitno kucanih stranica ali se necete odvojiti dok sve ne procitate,bar sam ja tako
Djelo govori o citavoj pozadini,uzrocima tog dogadjaja ali zahvata i mnogo sire na globalna dogadjanja,sa akcentom na USA.
http://www.apfn.org/apfn/WTC_STF.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
SLOBODA NAVIJAČIMA
Švicarska firma počela proizvoditi lijek za oči od znoja. 
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Što se tiče te kole.. Ja sam malo skeptičan po tom pitanju. Djelimično vjerujem , a i ne.. Jer jedan moj poznanik je baš pitao jel nekog hodžu il nekoga ko se rezumije u arapsko pismo i rekao mu kao da to nikako ne liči na to da piše na koli naopako (da se ne ponavljamo).. e sada, ko će ti ga znati... Ja sam čuo i za PEPSI da znalči "Pay Every Penny Save Israel"QUARESMA 18<<< je napisao/la:davno sam ja na ovome forumu rekao, kad sam pogledao The Arrivals da gledam potpuno drugacije na svijet, ali eto neki su mi se smijalisonik24 je napisao/la:poceo sam gledati dolaske, znaci, nikad prije nisam gledao niti me interesovalo uopste nesto o teoriji zavjere, ali stvarno nakon par epizoda sam frapiran nekim cinjenicama, pogotovu za grb Engleske, Skotske, za Madonu, za scenu sa Britni i Kristinom, za razno razne scene iz crtanih filmova u kojem su ubaceni masonski znakovi. prosto nekad ne mogu da se otmem mislima, razmisljam o onome o cemu se prica, sta se dokazuje, kakve cinjenice se iznose, itd
koliko sad neke stvari imaju smisla i kako sam ih poslozio u mozgu...
takodje me uvjek zanimalo za logo Koka Kole, da li je istina, a vjerujem vise da jeste...
[youtube][/youtube]
naravno, ne treba svemu ni previse ni vjerovati, jer ima nekad doduse i pretjerivanja
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Ko zeli da vidi konspiracije on ce ih vidjeti na svakom cosku. U Coca Cola logou ili na nebu kako ostaje kao trag iza aviona ili evo na primjer na ovom portalu. Sportsport.ba? Zasto dva put rijec sport? Jeli to namjerno odabrano kao znak dualizma, borba izmedju dobra i zla? Jos kad se sjetimo da su na pocetku za logo imali upaljenu svijecu, vec imamo par dokaza koje govore da je sportsport ustvari masonski portal. Sigurno bi se moglo naci jos mnogo dokaza ali za sada dosta i ovo. 
- Donnie Darko
- Kontakt:
SS.ba
Enough said.
Enough said.
Ono u što 100% sam se uvjerio (što se tiče ovih teorija zavjere) gledajući milion nekih klipova i sl. je da je pad tornjeva u New Yorku izrežiran od strane amerikanaca, il bolje reći američkih Cionista. Ima milion dokaza o tome. Od samog pada tornjeva, do rušenja zgrade 7 u koju čak i nije udario avion, do "isparivanja u nebo" aviona "koji je udario" u onu njihovu vojnu bazu il šta je već to, zaboravio sam kako se zove(edit:Pentagon). Pa do nekih smiješnih situacija , od recimo toga da su prije ovog događaja 9/11 amerikanci imali vježbe svake sedmice, ak se ne varam, za rušnje svih aviona koji se približe američkom tlu a nisu dobili dozvolu i u tim vježbama imali su UVIJEK 100% učinak. a sad da puste avione, mislim smiješno. Isto što je smiješno je da su našli pasoš jednog "otmičara" negdje u NY ispao ko bajagi iz aviona
ima milion dugih dokaza. Ovaj je prvi dok. film koji mi je dokazao na sve ovo:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
Krenem čitat iznova ovu temu i svaki put lupetanja i teorije zavjera

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
gledam an Dolascima ono u vezi Dubaija, kao krovovi su uradjeni na piramidu, itd, itd
ne mogu da vjerujem sad da se snimaju i krovovi kako su uradjeni, onda ona zgrada na kojoj sve ima kao u Starom Egipt i piramide i to, pa naravno da ce bit kad je uradjena na taj fazon...
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
To uopste nije nikakva "teorija zavjere",nego cista istina.Samo zaostao covjek moze reci da ono nije izrezirano.U prilog tvom argumentu o cionistima ide i to da nijedan zidov nije dosao na posao taj dan ?!Zagor je napisao/la:Ono u što 100% sam se uvjerio (što se tiče ovih teorija zavjere) gledajući milion nekih klipova i sl. je da je pad tornjeva u New Yorku izrežiran od strane amerikanaca, il bolje reći američkih Cionista. Ima milion dokaza o tome. Od samog pada tornjeva, do rušenja zgrade 7 u koju čak i nije udario avion, do "isparivanja u nebo" aviona "koji je udario" u onu njihovu vojnu bazu il šta je već to, zaboravio sam kako se zove(edit:Pentagon). Pa do nekih smiješnih situacija , od recimo toga da su prije ovog događaja 9/11 amerikanci imali vježbe svake sedmice, ak se ne varam, za rušnje svih aviona koji se približe američkom tlu a nisu dobili dozvolu i u tim vježbama imali su UVIJEK 100% učinak. a sad da puste avione, mislim smiješno. Isto što je smiješno je da su našli pasoš jednog "otmičara" negdje u NY ispao ko bajagi iz avionaima milion dugih dokaza. Ovaj je prvi dok. film koji mi je dokazao na sve ovo:
[youtube][/youtube]
ti kako gledas dolaske i avatar promjenio u taj koji jest, nadam se da nisi i bradu pustiosonik24 je napisao/la:gledam an Dolascima ono u vezi Dubaija, kao krovovi su uradjeni na piramidu, itd, itdne mogu da vjerujem sad da se snimaju i krovovi kako su uradjeni, onda ona zgrada na kojoj sve ima kao u Starom Egipt i piramide i to, pa naravno da ce bit kad je uradjena na taj fazon...
[youtube][/youtube]
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Koga dok znam da je pogledo Dolaske taj je postao paranoican sapira u drustvu samo mu je to u glavi i kad sam ja pogledao skontao sam da je to cisto sranje i jedna u nizu losih teorija zavjere