RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: FK Velež
Drago mi je vidit ovakve komentare,dok smo bili donji(zadnji na tabeli i u drugoj ligi) svi su nas tapšali po ramenu, sad čim vide konkurenciju odma pljuju(čast izuzetcima).Sutra protiv Travnika ima da gori,legle su neke stvari i u klubu i među navijačima.Očekujem jaku sezonu i što se tiče Veleža i Red Army-a.
-
- Kontakt:
Zaista mi je drago da nakon svih ovih godina tuge oko kluba,dođosmo i mi na "svoje"....nadam se uspjesnoj sezoni
sa puno golova u protivnickim mrezama....i aBd vise navijaca na utakmicama...pozz za Red Army ma gdje bili 

Nema puno srece Velezu u narednoj sezoni , kad Sloboda garant nece moci neka Velez osvoji Premijer ligu .... Pozdrav iz Tuzle a ovi vidim iz Zrinjskog dohakali sami sebi ni Jovic im ne moze pomoci vise:D
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
- Ajdin_RA81
- Kontakt:
svi danas na utakmicu velez-travnik u 17:30 HAJMO RODJENIIIIIIIIIIIIIIII

Naprijed Rodjeni !!! 

Hajmo ruke gore, zapjevajmo svi, sad na teren izlaze naši Rodjeni.....
weeeeee, vodi Velež, svaka čast, samo nastavite momci, napokon da lijepo započnete
)

- bilalinho2
- Kontakt:
toooooooNerim je napisao/la:weeeeee, vodi Velež, svaka čast, samo nastavite momci, napokon da lijepo započnete)
velez
1 zeljo
2 velez
nadam se da se RA ne ljuti

A . C . A . B.
The Maniacs 1987
YNWA
Mes que un club
The Maniacs 1987
YNWA
Mes que un club
oleeee, 5-0 za velež, svaka čast, izgleda da onaj mali iz partizana radi pravi posao, svaka čast veležu, volio bi da velež bude viceprvak napše lige, jer će Željo biti prvak BHPL
Imas opciju uredi,bespotrebno pises novi post.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
- Kontakt:
eto sutra velez prvi na tabeli,nakon dugo vremena...

High je napisao/la:Imas opciju uredi,bespotrebno pises novi post.
hehe, vidio sam i ispravio, hehe, nema sada dr post,

aakiica_sa je napisao/la:eto sutra velez prvi na tabeli,nakon dugo vremena...![]()
![]()
![]()
![]()
stvarno svaka čast, nije svaki dan bajram pa da se uvali po 5 komada na jednoj utakmici, hehe
Velez je nevjerovatan,kakva igra samo....dzafic i osmanagic ubjedljivo najbolji bili,posebno dzafic,niko mu nista nije mogao....svaka cast...NAPRIJED RODJENI !!!

"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC
VFC & MUFC
Ovo sto sam vidio u Vrapcicima danas nisam vidio odavno kod Veleza, nevjerovatna igra, ni na jednoj poziciji nisu losi, probijaju s lijeva i desna bez problema, veza je strasna, odbrana sa Skaljicem je na visokom nivou, jos dok se vrate Colic i Obad, stvarno objektivno jedna od najjacih ekipa u ligi nakon dugo vremena! Veza me je najvise impresionirala, pogotovo ova dva nova igraca, reprezentativci razvaljuju, ne znam sta da kazem vise osim da jedva cekam nastavak prvenstva... Forza Velez ale...
Optimista vjeruje da živimo u najboljem od svih mogućih svjetova. Pesimista se plaši da je to istina.
-
- Kontakt:
Volim te mama al ne kao Velez..........kakva igra ljudi moji......ni Barca u najboljim danima nije bila bolja od danasnjeg Veleza...........GO DZAFA GO DZAFA GO GO GO
Čestitam ! 

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- fk zeljeznicar
- Kontakt:
koliko me raduje da i u želji ide na bolje toliko me raduje i povratak veleže, možda malo manje jer ipak željo je željo, svaka čast za petardu i akb biće velež opet glavni u mostaru a hrvatski svinjski
Evo me upravo sa utakmice. Nevjerovatno, ovaku utakmicu Veleza odavno nisam vidio. Navijanje na viskom nivou, atmosfera odlicna. Prvo poluvrijeme nesto slabije, drugo SAN. Momci su izveli nekoliko strasnih akcija. Netreba se previse zanijeti nego Olimpika docekati sa dosta opreznosti. A oni zlobnici sto su sve zugali na Dzafica moci ce vidjeti o kakvom je igracu rijec. Psssssttttttttttt.
NAPRIJED RODENI
NAPRIJED RODENI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.