Live klađenje
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Live klađenje
Ali kad jednom izgubis mora ti 6 puta zaredom proci da bi bio u yebenom plusu od 10 eura ...
zašto bi pao, ovo je zicer par. 2 najgora napada lige, ovo završava vrlo vjerojatno 0:0. S 50 eura sam i singlirao Cajasol-Oostende kontrahendikep, da Oostende neće izgubiti 6 razlike tako da ću tu zaraditi ove ulogeCurry je napisao/la:Ali kad jednom izgubis mora ti 6 puta zaredom proci da bi bio u yebenom plusu od 10 eura ...
20. LeBron James 24913 (14.4.2015.)
7. LeBron James 4631 (Play-off)
641 uzastopna utakmica s 10+ poena
Previse riskiras a malo dobijas o tome ti govorim. Izjednaci rizik i dobit 

riskiram na zicere, uvijek tako igram, puno ulažem na zicere. Khimki dobio 3/4, listić jedan prošaoCurry je napisao/la:Previse riskiras a malo dobijas o tome ti govorim. Izjednaci rizik i dobit
20. LeBron James 24913 (14.4.2015.)
Haj dobro to je tvoj nacin igre. Sretno. 

Ittihad El Shorta - Misr Lel Makasa (0:1 - 45') - 1 7,00
gol u 47. minuti, 2 žuta u 1. poluvremenu, mislim da bi mogli odraditi prelaz...fina kvota
gol u 47. minuti, 2 žuta u 1. poluvremenu, mislim da bi mogli odraditi prelaz...fina kvota

Lukko-Saipa trenutno 1:2 ocekujem pobjedu domacina 3,25 kvota
edit
moze i Gladbach protiv turaka trenutno je 1:2 poluvrijeme ..to je po meni pobjeda domacina
edit
moze i Gladbach protiv turaka trenutno je 1:2 poluvrijeme ..to je po meni pobjeda domacina

!
Imam pitanje,ako sam igrao na max betu live ukupno kartona 1 a granica bila 4.5 bila su 2 zuta i dirrktan crveni da li sam ja igrao manje od te granice ili vise?
- Omerbavarac
- Kontakt:
Po nekom pravilu si ti igrao manje kartona od ponudjenog broja.twisttm87 je napisao/la:Imam pitanje,ako sam igrao na max betu live ukupno kartona 1 a granica bila 4.5 bila su 2 zuta i dirrktan crveni da li sam ja igrao manje od te granice ili vise?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
E pa to sam i htio al pise kao da nije dobitni i nije mi jasnoOmerbavarac je napisao/la:Po nekom pravilu si ti igrao manje kartona od ponudjenog broja.twisttm87 je napisao/la:Imam pitanje,ako sam igrao na max betu live ukupno kartona 1 a granica bila 4.5 bila su 2 zuta i dirrktan crveni da li sam ja igrao manje od te granice ili vise?
live PAOK, koef 11, ako nekog zanima...
- Omerbavarac
- Kontakt:
Zanima mene ali mi ovaj crveni karton ne da hrabrosti.nikos je napisao/la:live PAOK, koef 11, ako nekog zanima...

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ja uzeo na sicu, a ostalih 5 tekmi bez pobjede gosta.
U svakom slucaju, sretno tko uzme
- Omerbavarac
- Kontakt:
Evo 1:1.nikos je napisao/la:Ja uzeo na sicu, a ostalih 5 tekmi bez pobjede gosta.
Nadam se da prolazis ovo.

Eto... proslo...
+10 jedinica u dzepu
+10 jedinica u dzepu

Željo koef 9.5, na siću - jel može proć' ? 

Zadnja izmjena: nikos, dana/u 17 jan 2015, 12:03, ukupno mijenjano 1 put.
Ubode se hendikep x na hrvate u prvom pol fina kvota bila 8.75 

Laval-Dijon 1:0 85.min
over 1.5 3.55
X 5.75
dijon nije imao sreće
over 1.5 3.55
X 5.75
dijon nije imao sreće

Santos De Guapiles 1-0 Alajuelense ( poluvrijeme - Kostarika )
Konačan rezultat: 2
Ko ima uživo neka oprobajte, prema kvotama gost je apsolutni favorit i ono što sam primjetio jeste da su prije nekih god. isto odradili prelaz 2/1 pa moguće da sad odrade kontra 1/2. Pa eto na sitno baciti
Konačan rezultat: 2
Ko ima uživo neka oprobajte, prema kvotama gost je apsolutni favorit i ono što sam primjetio jeste da su prije nekih god. isto odradili prelaz 2/1 pa moguće da sad odrade kontra 1/2. Pa eto na sitno baciti

Santos De Guapiles 1-2 Alajuelense
Pogođeno

Pogođeno

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.