Vidio sam neki dan da je jedan njihov clan komentirao na nekoj temi,ako mogu organizatori lige da ih kontaktiraju da vide zele li oni nastaviti,ako ne,nek' njihova mjesta u backspace-u zauzmu oni koji su voljni da igraju

Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
konacnobistrikboy je napisao/la:Backspace se nije pojavio znaci 3-0 pobejdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa![]()
Vidio sam neki dan da je jedan njihov clan komentirao na nekoj temi,ako mogu organizatori lige da ih kontaktiraju da vide zele li oni nastaviti,ako ne,nek' njihova mjesta u backspace-u zauzmu oni koji su voljni da igraju
Butmiran je napisao/la:Pivopije - Gongashi 1:1 ,a ne 0:1!
Rz88 je napisao/la:Odlično da si tu. Nemoj zaboravljati, svaki nam je igrač potreban u ovoj teškoj fazi kada je savez protiv nas
Raspored i rezultati su na sljedećim linkovima, bez brige.miky_hz je napisao/la:Kad kontate tabelu srediti drugo kolo proslo,trebaju se parovi za trece postavit nigdje tabele,nemoj kasnije da bude kasno pa da se nezna ko je kako sa kim igrao i da se bodovi zakidaju ko sto je bilo na kraju prosle lige,igraci izmedju sebe morali tabelu sastavljati,nego cim se kolo zavrsi odma tabelu postavit
Provjeri jos jednom,ja sam gledao samo nase paroveEagles je napisao/la:Znači spamm je dobio 1:0 ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.