FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la TaRgEt_ » 02 mar 2010, 15:12

johnnyHZ je napisao/la:
bad_boy je napisao/la:I to sto kazes,bolje imat svoj stadion kakav god da je,neko iznajmljivat :D Tusanj se polako gradi,i aBd da se napravi da vidimo sta ce onda reci.
onda ce nas doci 1500 i zauzeti vam pola stadiona :D :D :D

Radite li vi sta drugo osim sto spavate na temi Slobode na temi Sarajeva slabo koga da ima :D Sarajevo prvak i to ne samo ove godine :D
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

amarpustahija
Kontakt:

Post Postao/la amarpustahija » 02 mar 2010, 15:14

Ma to je politicki klub (Sarajevo) , uvjek se na nesta izvuku :roll:

bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la bad_boy » 02 mar 2010, 15:19

TaRgEt_ je napisao/la:
johnnyHZ je napisao/la:
bad_boy je napisao/la:I to sto kazes,bolje imat svoj stadion kakav god da je,neko iznajmljivat :D Tusanj se polako gradi,i aBd da se napravi da vidimo sta ce onda reci.
onda ce nas doci 1500 i zauzeti vam pola stadiona :D :D :D

Radite li vi sta drugo osim sto spavate na temi Slobode na temi Sarajeva slabo koga da ima :D Sarajevo prvak i to ne samo ove godine :D
Tako je Target svaki dan su na temi Slobode,jos boli poraz od 3 komada u mrezi VELIKOG SARAJEVA :D
Moja leđa su već plava,i ne dostaje mi snaga.Čekam kad ću se probudit,al`ovo je već java.Još koja godina,pa ću se počet gušit,nemam više sta izgubit` idem ih rušit.

meme pitar
Kontakt:

Post Postao/la meme pitar » 02 mar 2010, 15:23

Probisvjet je napisao/la:
CB82 je napisao/la:Zašto pitari uvijek na temama drugih klubova veličaju svoj klub??Sarajevo ovo,Sarajevo ono.Alo pa da ste toliko veliki klub imali bi svoj stadion
Odgovor
Hvale sebe jer ih niko drugi ne hvali!
Kako nemaju svoj stadion, cudi me da takav gigant nema svoj stadion. Trebao je Rato Dugonjic kada ih je pravio :mrgreen: napraviti im i stadion!
Znatel vic
Zatekli Ratu da buba-guzi, pa ga zapitase: "Rato, Rato, sta to radis"?
Na to odgovori Rato:"Pravim Torpedo"!
U isti tren se svi naguzise i rekose:" Mozes li nam napraviti i stadion"
:D :D :D
Jesi duhovit to vidim a interesujeme ko se naguzio za stadion u Tuzli i za sve stadione u BiH, jer koliko znam nije bilo privatnog vlasništva u bivšoj državi i svi su stadioni napravljeni od radničkih plata.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 02 mar 2010, 15:59

meme pitar je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:
CB82 je napisao/la:Zašto pitari uvijek na temama drugih klubova veličaju svoj klub??Sarajevo ovo,Sarajevo ono.Alo pa da ste toliko veliki klub imali bi svoj stadion
Odgovor
Hvale sebe jer ih niko drugi ne hvali!
Kako nemaju svoj stadion, cudi me da takav gigant nema svoj stadion. Trebao je Rato Dugonjic kada ih je pravio :mrgreen: napraviti im i stadion!
Znatel vic
Zatekli Ratu da buba-guzi, pa ga zapitase: "Rato, Rato, sta to radis"?
Na to odgovori Rato:"Pravim Torpedo"!
U isti tren se svi naguzise i rekose:" Mozes li nam napraviti i stadion"
:D :D :D
Jesi duhovit to vidim a interesujeme ko se naguzio za stadion u Tuzli i za sve stadione u BiH, jer koliko znam nije bilo privatnog vlasništva u bivšoj državi i svi su stadioni napravljeni od radničkih plata.
Jes tako je sto onda vrijedjas komuniste koji su napravili i SD Torpedo, a i Kosevo?
Halo ba FK Sloboda je osnovana 1919 godine i tada nije bilo Rate Dugonjica i ostale druzine!
Uostalom nemate nikakvog stadiona i tacka! I JOS JEDNOM NE DIRAJTE U KOMUNISTE ONI SU VAS NAPRAVILI :mrgreen:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 02 mar 2010, 16:01

Druga liga :mrgreen:

Gavaric trostruki strijelac u pobjedi Sarajeva :mrgreen:
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 02 mar 2010, 16:02

defender je napisao/la:
dzumbastiko je napisao/la: Uskoro cemo vidjeti (ne)rad oragana koji rade u savezu!
Po sudijskoj evidenciji Gavaric je dobio zute kartone :
27.09.2009 8 kolo Olimpik-Siroki 0-1 Gavaric zuti karton
25.10.2009 11 kolo Slavija -Olimpik 0-0 Gavaric zuti karton+direktni crveni
22.11.2009 14 kolo Olimpik-Borac 1-2 Gavaric zuti karton
29.11.2009 15 kolo Sloboda-Olimpik 0-0 Gavaric zuti karton

Pitanje je da li je ovo propust displinske komisije NSBiH??
Po sudijskoj statistici na http://www.nfsbih.ba Gavaric je dobio kartone navedene gore!
Sta je disciplinska komisija odlucila nakon 25 kola?
Gavaric nije igrao dvije utakmice tj.u 12 i 13 kolu!
Dali su Gavaricu ponisteni 2 zuta +crveni zato sto je pauzirao u 12 i 13 kolu??
Ako jesu sve je cisto a ako nisu onda nije smio nastupiti protiv Slobode u 15 kolu
!!

Uglavnom saznacemo uskoro!! Nisam navijac Slobode ni Sarajeva al mi je stalo da prava istina izadje na dijelo!
prema ovome nije dobio zuti :roll: i mene istina zanima :)

http://www.****/index.php?id=3953
MOZETEL BA VISE PRESTAT S.R.A.T
MOZEL KO NORMALAN STA NAPISAT I OBJASNIT...PO 10000 PUT...AKO NEKO ZNA..ZASTO OVDJE PISE DA JE DOBIO ZUTI U UTAKMICI SA BORCEM A U NEKOLIKO IZVJESTAJA SA TE TEKME SE NIGDJE NE SPOMINJE DA JE GAVARIC DOBIO TU ZUTI...MOLIM VAS DA SE VISE NE OFIRATE NEGO AKO NESTO ZNA KONKRETNO NEK NAPISE...FALA
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 02 mar 2010, 16:08

..to sa novinama nema veze sa vezom...npr. mec sloboda sarajevo pise da su kartone dobili torlak i avdic a dobili torlak i jos neko nezz ni sam...tako da ti novinski izvjestaji veze nemaju...zaboravite na to

Bitno je ono sto stoji u zvanicnom zapisniku saveza...i vrlo jasno stoji da ima tri zuta ne sekirajte se ;) ...i to se gleda....

znaci ako sve bude po pravilima 0-3 je ;) eto..toliko..samo sam htio objasnit da ne nasjedate na to
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 02 mar 2010, 16:13

Podatci koji stoje na stranici fudbalskog saveza BiH vezano za kartone i posjetu se uzimaju iz dnevnih novina

Jedino mjesto i jedini relevantan podatak ko je kad dobio zuti,stoji u zapisnicima koji se rade nakon utakmice i prema tim zapisnicima ce se voditi cjelokupan postupak i iz toga ce vidjeti ko je u pravu a ko ne...

Nema potrebe da obrcete 100 dokaza i sto razlicitih izvjestaja sa 100 razlicitih stranica kada se gleda samo jedan izvjestaj a to je onaj koji stoji u zapisniku...sve je vrlo jednostavno i situacija ce se zavrsiti u 5 minuta,dovoljno je da se pogleda zapisnik utvrdi jel istina ovo sto stoji u zalbi i cao djaci,sve jednostavno sve prosto,samo sto kod nas nista nemoze proci jednostavno ;)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la bad_boy » 02 mar 2010, 16:21

Uprava Slobode nije kriva,Hallooooooooooo mozgovi,ako bude da Gavaric nije trebao igrat kriva je uprava Olimpika,i NS BiH,kako je Sloboda dobila potvrdu od Jedinstva da Mostarlic ne treba igrat,i nije igrao.
Moja leđa su već plava,i ne dostaje mi snaga.Čekam kad ću se probudit,al`ovo je već java.Još koja godina,pa ću se počet gušit,nemam više sta izgubit` idem ih rušit.

samo rajvosa
Kontakt:

Post Postao/la samo rajvosa » 02 mar 2010, 16:24

bad_boy je napisao/la:Uprava Slobode nije kriva,Hallooooooooooo mozgovi,ako bude da Gavaric nije trebao igrat kriva je uprava Olimpika,i NS BiH,kako je Sloboda dobila potvrdu od Jedinstva da Mostarlic ne treba igrat,i nije igrao.
To bije tacno,uprava Slobode je morala kontaktirati savez ako im nesto nije bilo jasno,a da savez salje svaku tekmu ko ima zute onda bi delegati vec znali odma prije pocetka ko smijeda igra tako da pisete neistine,ni nama za Maksumica nisu slali da nesmije da igra!

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 02 mar 2010, 16:27

miky_hz je napisao/la:Podatci koji stoje na stranici fudbalskog saveza BiH vezano za kartone i posjetu se uzimaju iz dnevnih novina

Jedino mjesto i jedini relevantan podatak ko je kad dobio zuti,stoji u zapisnicima koji se rade nakon utakmice i prema tim zapisnicima ce se voditi cjelokupan postupak i iz toga ce vidjeti ko je u pravu a ko ne...

Nema potrebe da obrcete 100 dokaza i sto razlicitih izvjestaja sa 100 razlicitih stranica kada se gleda samo jedan izvjestaj a to je onaj koji stoji u zapisniku...sve je vrlo jednostavno i situacija ce se zavrsiti u 5 minuta,dovoljno je da se pogleda zapisnik utvrdi jel istina ovo sto stoji u zalbi i cao djaci,sve jednostavno sve prosto,samo sto kod nas nista nemoze proci jednostavno ;)
dobro..ako je tako jel zna neko al sigurno sta stoji u zapisniku sa utakmice olimpik-borac..al ne rekla-kazala...naravno da je jednostavno..samo ako Sloboda nije dobila nista ni od olimpika ni od saveza nevidim zasto bi ona ispastala :? ...sve pod uslovom da nije Gavaric imao pravo nastupa...

kirba
Kontakt:

Post Postao/la kirba » 02 mar 2010, 16:27

bad_boy je napisao/la:Uprava Slobode nije kriva,Hallooooooooooo mozgovi,ako bude da Gavaric nije trebao igrat kriva je uprava Olimpika,i NS BiH,kako je Sloboda dobila potvrdu od Jedinstva da Mostarlic ne treba igrat,i nije igrao.
Sloboda je znala za suspenziju kao i sam Gavaric. Olimpik je javio i klubu i igracu. A i da nisu javili, duznost je kluba da trazi bilans kartona svojih igraca. Mozda su se oslanjali na web stranicu saveza koja je netacna i prema istoj Gavaric nije bio pod suspenzijom

bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la bad_boy » 02 mar 2010, 16:28

samo rajvosa je napisao/la:
To bije tacno,uprava Slobode je morala kontaktirati savez ako im nesto nije bilo jasno,a da savez salje svaku tekmu ko ima zute onda bi delegati vec znali odma prije pocetka ko smijeda igra tako da pisete neistine,ni nama za Maksumica nisu slali da nesmije da igra!
eto nek nije savez kriv,kriva je uprava Olimpika sto nije poslala obavjestenje da Gavaric ne smije igrat,kako je Jedinstvo uradilo za Mostarlica,ovo mi je sumnjivo da Olimpik ovo uradi,mozda dogovor sa upravom Sarajeva,sve je moguce.

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 02 mar 2010, 16:30

kirba je napisao/la:
Sloboda je znala za suspenziju kao i sam Gavaric. Olimpik je javio i klubu i igracu. A i da nisu javili, duznost je kluba da trazi bilans kartona svojih igraca. Mozda su se oslanjali na web stranicu saveza koja je netacna i prema istoj Gavaric nije bio pod suspenzijom
i sta...kao znali i sami sebi zavalili da zijane 3 boda koja mogu bit od presudne vaznosti... :o

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 02 mar 2010, 16:31

PRIZNAJEM TORPEDO-FK SARAJEVO JE NAJBOLJI, IMAJU NAJBOLJEG GOLMANA, ONI TREBAJU UVIJEK DA BUDU PRVI, IMAJU NAJBOLJE KOPACKE, IMAJU NAJBOLJI STADION, ONI SU KO MILAN, INTER, ROMA... ONI SU SARAJEVO, ONI SU GLAVNI U GLAVNOM, NAJBOGATIJI, ONI IMAJU SVOJE U VLASTI, ONI SU VLAST, ONI NAJVISE VOLE NS BIH, ONI NAJVISE VOLE USANOVICA, ONI SU UVIJEK BILI TAMO GDJE JE VLAST, NJIH NAJVISE VLAS PODRZAVA, NJIH JE NAJVISE VOLILA KOMUNISTICKA PARTIJA BiH ZATO IH JE I NAPRAVILA :mrgreen: ONI NAJVISE MRZE KOMUNISTE JER VISE IM NISTA NE DAJU, ONI NAJVISE VOLE SDA, ONI SU NAJBOLJI FUDBALERI, ONI IMAJU NABOLJI SUT...
ONI SVE NAJBOLJE ZNAJU, HOCE, UMIJU...
ONI PRONOSE SLAVU U EVROPSKIM TAKMICENJIMA, ONI SU NAJBOLJI.
ZIVIO TORPEDO!
ONI NISU CVILJAVI NI U PUBERTETU, ONI NIKAD NE CELAVE, ONI SU NAJBOLJI...
ONI NAJVISE VOLE CEVAPCICE, ONI NAJBOLJE PRAVE BOZU...
NAJBOLJI STE, OCI EVROPE I SVIJETA U VAS GLEDAJU! :cry:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la bad_boy » 02 mar 2010, 16:32

slani grad je napisao/la:
kirba je napisao/la:
i sta...kao znali i sami sebi zavalili da zijane 3 boda koja mogu bit od presudne vaznosti... :o
Na ovo sam se zasmijao i to pravo,gledam dokle moze ici ljudski mozak :lol: :lol: cuj Bgti Sloboda znala da Gavaric ne smije igrat,i stavili ga da igra,pa niko nie lud da to uradi :lol: :lol: :lol:

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 02 mar 2010, 16:32

bad_boy je napisao/la:
samo rajvosa je napisao/la:
eto nek nije savez kriv,kriva je uprava Olimpika sto nije poslala obavjestenje da Gavaric ne smije igrat,kako je Jedinstvo uradilo za Mostarlica,ovo mi je sumnjivo da Olimpik ovo uradi,mozda dogovor sa upravom Sarajeva,sve je moguce.
pa naravno bolan da dogovaraju...pa jel znas ko je na ovo ukazao....olimpik...znas ko je gazda olimpika...covjek koji je do juce bio direktor sarajeva..to je toliko providno da je presmijesno :D

bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la bad_boy » 02 mar 2010, 16:34

Probisvjet je napisao/la:PRIZNAJEM TORPEDO-FK SARAJEVO JE NAJBOLJI, IMAJU NAJBOLJEG GOLMANA, ONI TREBAJU UVIJEK DA BUDU PRVI, IMAJU NAJBOLJE KOPACKE, IMAJU NAJBOLJI STADION, ONI SU KO MILAN, INTER, ROMA... ONI SU SARAJEVO, ONI SU GLAVNI U GLAVNOM, NAJBOGATIJI, ONI IMAJU SVOJE U VLASTI, ONI SU VLAST, ONI NAJVISE VOLE NS BIH, ONI NAJVISE VOLE USANOVICA, ONI SU UVIJEK BILI TAMO GDJE JE VLAST, NJIH NAJVISE VLAS PODRZAVA, NJIH JE NAJVISE VOLILA KOMUNISTICKA PARTIJA BiH ZATO IH JE I NAPRAVILA :mrgreen: ONI NAJVISE MRZE KOMUNISTE JER VISE IM NISTA NE DAJU, ONI NAJVISE VOLE SDA, ONI SU NAJBOLJI FUDBALERI, ONI IMAJU NABOLJI SUT...
ONI SVE NAJBOLJE ZNAJU, HOCE, UMIJU...
ONI PRONOSE SLAVU U EVROPSKIM TAKMICENJIMA, ONI SU NAJBOLJI.
ZIVIO TORPEDO!
ONI NISU CVILJAVI NI U PUBERTETU, ONI NIKAD NE CELAVE, ONI SU NAJBOLJI...
ONI NAJVISE VOLE CEVAPCICE, ONI NAJBOLJE PRAVE BOZU...
NAJBOLJI STE, OCI EVROPE I SVIJETA U VAS GLEDAJU! :cry:
:lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :D :D

bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la bad_boy » 02 mar 2010, 16:36

Pa zato je meni ovo bilo sumnjivo,nisu oni djaba toliko najavljivali 3 boda u Tz,na sva usta,jbg ako izgube ima Olimpik da ih izvlaci,pa to je to,jer cim se tekma zavrsila odmah su izasli sa ovim za Gavarica.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.