Momcino, po cemu mislis da je Lazio manji klub od rome?Denno je napisao/la:Chinaglio nemoj da te prevari ovo sto se raja opredeljuje da navija za lazie sutra pa da pomislis da ste gotivniji klub. Neutralni gledaoci vecinom navijaju za manje timove protiv vecih sto je slucaj i ovaj put. Sutra vas dobijamo i sa 2 igraca manje ako bude trebalo!
S.S. Lazio
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: S.S. Lazio
Trofeji, popularnost, međusobni duel. Lazio je od Rome jedino uspješniji u Europskim trofejima.
embrace the chaos
Wow, jedan scudetto vise. Lazio ima evropske uspijehe, stariji je klub, roma je sastavljena od sta, 7-8 razlicitih klubova.
Vrijedniji je skudeto nego npr europa liga, tad je to takmicenje bilo i losije ako se ne varam.
Kažem ti popularniji smo i konkurentniji sjeveru.
Još malo samo kuknjava
Kažem ti popularniji smo i konkurentniji sjeveru.
Još malo samo kuknjava
embrace the chaos
Popularniji ne znaci veci klub. Torino je popularniji od Juventusa u Torinu, pa jel veci klub? Lazio je osvojio Kup Kupova, tad je to takmicenje bilo po meni jace od danasnje Evropa Lige, te superkup evrope protiv Uniteda.
Da bi bio veci ili manji klub, treba biti razlika kao izmedju Barce i Espanolya ili Uniteda i Citija. Dva rimska kluba su u pet deka i sto se tice trofeja, velikih igraca koji su prosli kroz klubove, navijacima, evropskim izletima i slicno.
Da bi bio veci ili manji klub, treba biti razlika kao izmedju Barce i Espanolya ili Uniteda i Citija. Dva rimska kluba su u pet deka i sto se tice trofeja, velikih igraca koji su prosli kroz klubove, navijacima, evropskim izletima i slicno.
Pa sa tim se definitvno slažem, ni jedni ni drugi nismo giganti pa je paglu rasprava ko je veći al hayd kad se morasamadhi je napisao/la:Popularniji ne znaci veci klub. Torino je popularniji od Juventusa u Torinu, pa jel veci klub? Lazio je osvojio Kup Kupova, tad je to takmicenje bilo po meni jace od danasnje Evropa Lige, te superkup evrope protiv Uniteda.

Još sat.
embrace the chaos
- Alen Škoro
- Kontakt:
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Joj @Chinaglia drugo poluvreme se moralo pametnije odigrati. Imali ste ih na koljenima
Mada kad se sve sabere ni bod nije los

joj kako sam ljut, sve bih porazbijao, **** im boga
opet se ponadao prc prc
kmeee, rekosmo ti mi sinoc da cemo te doci tjesiti, znas kako smo mi milanisti fini insani i drugovi ... pa evo me ljubavi, drzi se.

kmeee, rekosmo ti mi sinoc da cemo te doci tjesiti, znas kako smo mi milanisti fini insani i drugovi ... pa evo me ljubavi, drzi se.

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
-
- Kontakt:
pasa bolje ti je brini se tvoj ac penal ne moze ni EL da izborirope11 je napisao/la:opet se ponadao prc prc![]()
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

nisi u toku. ali evo i tebi rijec podrske, vidim da ste svi neurozni.

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
On se makar imao čemu nadat, vama Sassuolo uzima bodove na San Siru a Torino vas melje, tugo mojarope11 je napisao/la:opet se ponadao prc prc![]()

35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
Boga mi, i ja se sinoc nadao da ce izdrzati do kraja sa igracem manje, al' nista. 
aj zivota vam ne mjesajte se, zna moj drug cinaglija da ja njega malo zajefrkavam.

aj zivota vam ne mjesajte se, zna moj drug cinaglija da ja njega malo zajefrkavam.

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
hahahaha koji komentarrope11 je napisao/la:opet se ponadao prc prc![]()

Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
ljut sam, nisam za zafrkanciju, al' et', red je da se javim
hvala na podršci 

ok, postujem, necu vise. evo jedan poljubac, drzi se. 

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Alen Škoro
- Kontakt:
Šteta, zaslužio je Lazio pobjedu. Teško je zaboraviti onu stativu Maurija, pa odličan udarac Klose-a.
Roma je izvikana ekipa i to je činjenica.
Kao što sam rekao - Felipe Anderson show!
Ja kao veliki ljubitelj Calcio-a, moram ustati i spomenuti jednog od najboljih igrača u Italiji svih vremena
Grande Francesco Totti
... ako ne i najbolji italijanski fudbaler svih vremena!
Lazio šteta! Imali ste 2:0, niste znali.
Roma je izvikana ekipa i to je činjenica.
Kao što sam rekao - Felipe Anderson show!
Ja kao veliki ljubitelj Calcio-a, moram ustati i spomenuti jednog od najboljih igrača u Italiji svih vremena

Grande Francesco Totti

... ako ne i najbolji italijanski fudbaler svih vremena!

Lazio šteta! Imali ste 2:0, niste znali.

NON MOLLARE MAI
Tare potvrdio da imamo dogovor s Hoedtom i da će igrač doći u Lazio, u januaru ili na ljeto, zavisi kako završe pregovori sa smradovima iz AZ-a! bit' će beton stoperski tandem De Vrij - Hoedt 

.
Zadnja izmjena: Denno, dana/u 13 jan 2015, 09:23, ukupno mijenjano 1 put.
embrace the chaos
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.