FK Radnički Lukavac
Re: FK Radnički Lukavac
Sta Vam je ljudi jedan je Rolex 

televizor je napisao/la:Sta Vam je ljudi jedan je Rolex

U nedelju izgleda pravo kasno proljeće, valjda bude i utakmica dobra kao vremenska prognoza  ulica 25. novembra is the place to be.
 ulica 25. novembra is the place to be.

ulica 25. novembra is the place to be.
 ulica 25. novembra is the place to be.Re: FK Radnički Lukavac
I pobjeda Radničkog za oproštaj od domaće publike za prvi dio sezone.....lijepo vrijeme i dobre igre Radničkog, zatim kantonalni derbi privuće i veliki broj gledalaca na tribine, isto tako i veliki broj Siouxa sigurno i proslava nove pobjede i dobrog plasmana.....Casp3r je napisao/la:U nedelju izgleda pravo kasno proljeće, valjda bude i utakmica dobra kao vremenska prognozaulica 25. novembra is the place to be.

Još da si dodao neku sliku, da raja vidi da si putovao u budućnost i vidio kako Budućnost gubi od Radničkogsodagrad je napisao/la:I pobjeda Radničkog za oproštaj od domaće publike za prvi dio sezone.....lijepo vrijeme i dobre igre Radničkog, zatim kantonalni derbi privuće i veliki broj gledalaca na tribine, isto tako i veliki broj Siouxa sigurno i proslava nove pobjede i dobrog plasmana.....Casp3r je napisao/la:U nedelju izgleda pravo kasno proljeće, valjda bude i utakmica dobra kao vremenska prognozaulica 25. novembra is the place to be.

Znaš šta mi nije jasno kod tebe, dobar si momak i to sve, evo 13 utakmica pratiš Radnički i nikad nećeš da kažeš ma pobjeđujemo sigurno bez problema, ako nismo izgubili 5 utakmica zaredom imam pravo da kažem da smo favoriti u nedjelju i da ćemo dobiti sigurno utakmicu, eto pa se čujemo ovdje iza 15h u nedjelju akobogda da vidiš da sam bio upravu...........Casp3r je napisao/la:Još da si dodao neku sliku, da raja vidi da si putovao u budućnost i vidio kako Budućnost gubi od Radničkogsodagrad je napisao/la:I pobjeda Radničkog za oproštaj od domaće publike za prvi dio sezone.....lijepo vrijeme i dobre igre Radničkog, zatim kantonalni derbi privuće i veliki broj gledalaca na tribine, isto tako i veliki broj Siouxa sigurno i proslava nove pobjede i dobrog plasmana.....Casp3r je napisao/la:U nedelju izgleda pravo kasno proljeće, valjda bude i utakmica dobra kao vremenska prognozaulica 25. novembra is the place to be.

sodagrad je napisao/la:Znaš šta mi nije jasno kod tebe, dobar si momak i to sve, evo 13 utakmica pratiš Radnički i nikad nećeš da kažeš ma pobjeđujemo sigurno bez problema, ako nismo izgubili 5 utakmica zaredom imam pravo da kažem da smo favoriti u nedjelju i da ćemo dobiti sigurno utakmicu, eto pa se čujemo ovdje iza 15h u nedjelju akobogda da vidiš da sam bio upravu...........
Nisi me drug ukapirao, detaljno si opisao to da zvuči potpuno stvarno, pa rekoh da si vjerovatno bio u budućnosti i vidio da smo pobjedili, pa si vala mogao ponjeti jednu sliku da rahat znamo da pobjeđujemo.

A ja sam ti takav, radije promašit' i radovat' se promašaju, nego ono drugo - čudna sam sorta.

- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
- 
				Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
I ja sam primjetio komentare od strane ''soda'' malo preoptimistične. Polahko  Do neki dan borba za opstanak sad odjednom za vrh, teško je to. Kao što reče "Zoom" sredina lagano ili top 7 taman ove sezone. "Previše su ozbiljne" ove ekipe koje vode utrku za vrh. Jedino ako baš načelnik Lukavca ne odvoji velike pare pa da se nešto uradi
 Do neki dan borba za opstanak sad odjednom za vrh, teško je to. Kao što reče "Zoom" sredina lagano ili top 7 taman ove sezone. "Previše su ozbiljne" ove ekipe koje vode utrku za vrh. Jedino ako baš načelnik Lukavca ne odvoji velike pare pa da se nešto uradi 

Do neki dan borba za opstanak sad odjednom za vrh, teško je to. Kao što reče "Zoom" sredina lagano ili top 7 taman ove sezone. "Previše su ozbiljne" ove ekipe koje vode utrku za vrh. Jedino ako baš načelnik Lukavca ne odvoji velike pare pa da se nešto uradi
Kako si uspio napisati komentar kad ti je rat u kući ?Ljumani_Banovici je napisao/la:lik je vidovita džemka

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
						Silver Town Boys
Ma mozemo mi pokusat, ali to je velika para, dzaba izgubit dosta para, po meni ove sezona ako moze top 5 niko zadovoljni od mene..A pare za PL cuvat tamo, kad se ustelimo, kad se ekipa jos bolje uigra..Benjo_AFC86 je napisao/la:I ja sam primjetio komentare od strane ''soda'' malo preoptimistične. PolahkoDo neki dan borba za opstanak sad odjednom za vrh, teško je to. Kao što reče "Zoom" sredina lagano ili top 7 taman ove sezone. "Previše su ozbiljne" ove ekipe koje vode utrku za vrh. Jedino ako baš načelnik Lukavca ne odvoji velike pare pa da se nešto uradi

Kao što reče Vojvoda na televiziji Lukavac večeras, na pitanje novinara o problemima u ekipi Budućnosti kako su izgubili prošlu kod kuće i tako to ovako u svom stilu Vojvoda odgovara: "Kao što sam odgovorio prije na pitanje pred utakmicu sa Slobodom u vezi taktike i Denisa Sadikovića uopšte mi nije stalo do njih i njihovog mišljenja, njima njihovi problemi mene samo zanima nova pobjeda i tri boda", takođe i kapiten Šubić i Jasmin Jaranović su obećali pobjedu za oproštaj od navijača za ovaj dio polusezone, Benjo i Gradina je prošle godine zaostajala 10 bodova i ukazala im se prilika i Premier liga, samo što je problem bio stadion nažalost, ja onako samo kažem što je načelnik  rekao, ali to je šuplja politička tako to sve sa rezervom treba uzimati, i ja iskreno bi bio zadovoljan da budemo tu negdje u zlatnoj sredini i milina, a nekad za dvije godine napasti prvo mjesto, prije toga naravno stvarati pored ekipe za ulazak, i uslove da se utakmice igraju u Lukavcu.....

- 
				zeljogracanica
- Kontakt:
Pravo razmišljanje ja ne znam ni mi u Gračanici koliko smo spremni za PL nije to to po meni još.
Treba planski sve raditi kao ljudi u Gradačcu i treba ako se već ide na PL imat viziju kako i šta se želi, jedna godina u PL samo oslabi ekipu i ne vrate se na staro 10 godina više.
I šta imaju sad u Srebreniku odigrali jednu sezonu bezveze.
Krpit stadion ono samo da zadovoljiš uslove za PL isto nigdje veze, ako nisi u stanju imat normalan stadion šta imaš tražit u PL.
Sretno Radničkom protiv komšija.

Treba planski sve raditi kao ljudi u Gradačcu i treba ako se već ide na PL imat viziju kako i šta se želi, jedna godina u PL samo oslabi ekipu i ne vrate se na staro 10 godina više.
I šta imaju sad u Srebreniku odigrali jednu sezonu bezveze.
Krpit stadion ono samo da zadovoljiš uslove za PL isto nigdje veze, ako nisi u stanju imat normalan stadion šta imaš tražit u PL.
Sretno Radničkom protiv komšija.
Sutra akobogda da pobijedimo i izbit ćemo na 4 mjesto na tabeli, Sretno Radnički......

- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Benjo_AFC86 je napisao/la:IKako si uspio napisati komentar kad ti je rat u kući ?Ljumani_Banovici je napisao/la:lik je vidovita džemka

četnici su jeb.ena mraka

1947!
Kakva liga jbt   

Jučer smo bili na 6. mjestu, a danas, nakon što je odigrana većina utakmica, zauzimamo 9. mjesto (napominjem, s utakmicom manje).
U slučaju pobjede sutra idemo na 4. poziciju. Dakle, skok od 5 pozicija prema vrhu.
Liga je baš uzbudljiva, ali mislim da smo upravo mi doprinijeli tome jer smo na domaćem terenu kiksali, odnosno prosuli po 2 boda u 3 prve utakmice.
Da nismo, sada bi bili odmah iza Viteza, na 2. mjestu.
Ali nema veze, neka se igra i neka bude uzbudljivo, to i jeste bit i čar sporta

Jučer smo bili na 6. mjestu, a danas, nakon što je odigrana većina utakmica, zauzimamo 9. mjesto (napominjem, s utakmicom manje).
U slučaju pobjede sutra idemo na 4. poziciju. Dakle, skok od 5 pozicija prema vrhu.
Liga je baš uzbudljiva, ali mislim da smo upravo mi doprinijeli tome jer smo na domaćem terenu kiksali, odnosno prosuli po 2 boda u 3 prve utakmice.

Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Tijesno je u ovoj ligi, vidim vec su neki poceli sa pricanjem ko ce osvojit sigurno, ko ce ispast i tako.. A s jednom pobjedom eto npr mi skacemo 5 mjesta, nevjerovatno.. A cak ja mislim da se i Krajsnik moze oporavit do kraja sezone, jer sve je moguce, kakva je liga..Zoom088 je napisao/la:Kakva liga jbt
SUTRA SVI NA JOSIK KOJI SU U MOGUCNOSTI, AKO MOMCI BUDU IMALI VELIKU PODRSKU S TRIBINE (koja nikad nije falila) ONDA POBJEDA NE DOLAZI U PITANJE !
SVI NA JOSIK 13.ooh

SVI NA JOSIK 13.ooh

Zadnja izmjena: Maniaacs, dana/u 11 nov 2012, 10:30, ukupno mijenjano 1 put.

Mislis pobjeda ne dolazi U PITANJE  .
.
Pobjeda dolazi u obzir, itekako .
.
Nego, danas...
SRCE NA TEREN I IGRAJTE ZA NAS!!!
[youtube][/youtube]

.
.Pobjeda dolazi u obzir, itekako
 .
.Nego, danas...
SRCE NA TEREN I IGRAJTE ZA NAS!!!
[youtube][/youtube]
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
http://www.rtvlukavac.ba/" onclick="window.open(this.href);return false; evo ko nije u prilici da dođe na utakmicu danas ima na radiju od 13h........;)idemo po nova tri boda i plasman na 4 mjesto na tabeli, NAPRIJED RADNIČKI LJUBAVI MOJA

Sretno danas, da bude lijepa utakmica i da pobijedi bolji. Radnički naravno!  

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.