FK Radnički Lukavac

televizor
Kontakt:

Re: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la televizor » 07 nov 2012, 00:42

Sta Vam je ljudi jedan je Rolex :)

Maniaacs
Kontakt:

Post Postao/la Maniaacs » 07 nov 2012, 14:10

televizor je napisao/la:Sta Vam je ljudi jedan je Rolex :)
:lol: :lol:

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 09 nov 2012, 14:42

U nedelju izgleda pravo kasno proljeće, valjda bude i utakmica dobra kao vremenska prognoza :) ulica 25. novembra is the place to be.

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 09 nov 2012, 17:01

Casp3r je napisao/la:U nedelju izgleda pravo kasno proljeće, valjda bude i utakmica dobra kao vremenska prognoza :) ulica 25. novembra is the place to be.
I pobjeda Radničkog za oproštaj od domaće publike za prvi dio sezone.....lijepo vrijeme i dobre igre Radničkog, zatim kantonalni derbi privuće i veliki broj gledalaca na tribine, isto tako i veliki broj Siouxa sigurno i proslava nove pobjede i dobrog plasmana.....:)

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 09 nov 2012, 17:05

sodagrad je napisao/la:
Casp3r je napisao/la:U nedelju izgleda pravo kasno proljeće, valjda bude i utakmica dobra kao vremenska prognoza :) ulica 25. novembra is the place to be.
I pobjeda Radničkog za oproštaj od domaće publike za prvi dio sezone.....lijepo vrijeme i dobre igre Radničkog, zatim kantonalni derbi privuće i veliki broj gledalaca na tribine, isto tako i veliki broj Siouxa sigurno i proslava nove pobjede i dobrog plasmana.....:)
Još da si dodao neku sliku, da raja vidi da si putovao u budućnost i vidio kako Budućnost gubi od Radničkog :)

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 09 nov 2012, 18:11

Casp3r je napisao/la:
sodagrad je napisao/la:
Još da si dodao neku sliku, da raja vidi da si putovao u budućnost i vidio kako Budućnost gubi od Radničkog :)
Znaš šta mi nije jasno kod tebe, dobar si momak i to sve, evo 13 utakmica pratiš Radnički i nikad nećeš da kažeš ma pobjeđujemo sigurno bez problema, ako nismo izgubili 5 utakmica zaredom imam pravo da kažem da smo favoriti u nedjelju i da ćemo dobiti sigurno utakmicu, eto pa se čujemo ovdje iza 15h u nedjelju akobogda da vidiš da sam bio upravu...........;)

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 09 nov 2012, 18:20

sodagrad je napisao/la:Znaš šta mi nije jasno kod tebe, dobar si momak i to sve, evo 13 utakmica pratiš Radnički i nikad nećeš da kažeš ma pobjeđujemo sigurno bez problema, ako nismo izgubili 5 utakmica zaredom imam pravo da kažem da smo favoriti u nedjelju i da ćemo dobiti sigurno utakmicu, eto pa se čujemo ovdje iza 15h u nedjelju akobogda da vidiš da sam bio upravu...........;)

Nisi me drug ukapirao, detaljno si opisao to da zvuči potpuno stvarno, pa rekoh da si vjerovatno bio u budućnosti i vidio da smo pobjedili, pa si vala mogao ponjeti jednu sliku da rahat znamo da pobjeđujemo. :)

A ja sam ti takav, radije promašit' i radovat' se promašaju, nego ono drugo - čudna sam sorta. :)

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 09 nov 2012, 19:48

lik je vidovita džemka :mrgreen:
1947!

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 09 nov 2012, 20:27

I ja sam primjetio komentare od strane ''soda'' malo preoptimistične. Polahko :D Do neki dan borba za opstanak sad odjednom za vrh, teško je to. Kao što reče "Zoom" sredina lagano ili top 7 taman ove sezone. "Previše su ozbiljne" ove ekipe koje vode utrku za vrh. Jedino ako baš načelnik Lukavca ne odvoji velike pare pa da se nešto uradi :D
Ljumani_Banovici je napisao/la:lik je vidovita džemka :mrgreen:
Kako si uspio napisati komentar kad ti je rat u kući ? :lol:
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Maniaacs
Kontakt:

Post Postao/la Maniaacs » 09 nov 2012, 22:37

Benjo_AFC86 je napisao/la:I ja sam primjetio komentare od strane ''soda'' malo preoptimistične. Polahko :D Do neki dan borba za opstanak sad odjednom za vrh, teško je to. Kao što reče "Zoom" sredina lagano ili top 7 taman ove sezone. "Previše su ozbiljne" ove ekipe koje vode utrku za vrh. Jedino ako baš načelnik Lukavca ne odvoji velike pare pa da se nešto uradi :D
Ma mozemo mi pokusat, ali to je velika para, dzaba izgubit dosta para, po meni ove sezona ako moze top 5 niko zadovoljni od mene..A pare za PL cuvat tamo, kad se ustelimo, kad se ekipa jos bolje uigra..

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 09 nov 2012, 23:09

Kao što reče Vojvoda na televiziji Lukavac večeras, na pitanje novinara o problemima u ekipi Budućnosti kako su izgubili prošlu kod kuće i tako to ovako u svom stilu Vojvoda odgovara: "Kao što sam odgovorio prije na pitanje pred utakmicu sa Slobodom u vezi taktike i Denisa Sadikovića uopšte mi nije stalo do njih i njihovog mišljenja, njima njihovi problemi mene samo zanima nova pobjeda i tri boda", takođe i kapiten Šubić i Jasmin Jaranović su obećali pobjedu za oproštaj od navijača za ovaj dio polusezone, Benjo i Gradina je prošle godine zaostajala 10 bodova i ukazala im se prilika i Premier liga, samo što je problem bio stadion nažalost, ja onako samo kažem što je načelnik rekao, ali to je šuplja politička tako to sve sa rezervom treba uzimati, i ja iskreno bi bio zadovoljan da budemo tu negdje u zlatnoj sredini i milina, a nekad za dvije godine napasti prvo mjesto, prije toga naravno stvarati pored ekipe za ulazak, i uslove da se utakmice igraju u Lukavcu.....:)

zeljogracanica
Kontakt:

Post Postao/la zeljogracanica » 10 nov 2012, 10:44

Pravo razmišljanje ja ne znam ni mi u Gračanici koliko smo spremni za PL nije to to po meni još.
Treba planski sve raditi kao ljudi u Gradačcu i treba ako se već ide na PL imat viziju kako i šta se želi, jedna godina u PL samo oslabi ekipu i ne vrate se na staro 10 godina više.
I šta imaju sad u Srebreniku odigrali jednu sezonu bezveze.
Krpit stadion ono samo da zadovoljiš uslove za PL isto nigdje veze, ako nisi u stanju imat normalan stadion šta imaš tražit u PL.
Sretno Radničkom protiv komšija.

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 10 nov 2012, 16:16

Sutra akobogda da pobijedimo i izbit ćemo na 4 mjesto na tabeli, Sretno Radnički......:)

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 10 nov 2012, 16:52

Benjo_AFC86 je napisao/la:I
Ljumani_Banovici je napisao/la:lik je vidovita džemka :mrgreen:
Kako si uspio napisati komentar kad ti je rat u kući ? :lol:
:lol: :lol:
četnici su jeb.ena mraka :mrgreen:
1947!

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 10 nov 2012, 20:25

Kakva liga jbt :o

Jučer smo bili na 6. mjestu, a danas, nakon što je odigrana većina utakmica, zauzimamo 9. mjesto (napominjem, s utakmicom manje).

U slučaju pobjede sutra idemo na 4. poziciju. Dakle, skok od 5 pozicija prema vrhu.

Liga je baš uzbudljiva, ali mislim da smo upravo mi doprinijeli tome jer smo na domaćem terenu kiksali, odnosno prosuli po 2 boda u 3 prve utakmice.

Da nismo, sada bi bili odmah iza Viteza, na 2. mjestu.

Ali nema veze, neka se igra i neka bude uzbudljivo, to i jeste bit i čar sporta 8-)
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

Maniaacs
Kontakt:

Post Postao/la Maniaacs » 10 nov 2012, 23:26

Zoom088 je napisao/la:Kakva liga jbt :o

Jučer smo bili na 6. mjestu, a danas, nakon što je odigrana većina utakmica, zauzimamo 9. mjesto (napominjem, s utakmicom manje).

U slučaju pobjede sutra idemo na 4. poziciju. Dakle, skok od 5 pozicija prema vrhu.

Liga je baš uzbudljiva, ali mislim da smo upravo mi doprinijeli tome jer smo na domaćem terenu kiksali, odnosno prosuli po 2 boda u 3 prve utakmice.

Da nismo, sada bi bili odmah iza Viteza, na 2. mjestu.

Ali nema veze, neka se igra i neka bude uzbudljivo, to i jeste bit i čar sporta 8-)
Tijesno je u ovoj ligi, vidim vec su neki poceli sa pricanjem ko ce osvojit sigurno, ko ce ispast i tako.. A s jednom pobjedom eto npr mi skacemo 5 mjesta, nevjerovatno.. A cak ja mislim da se i Krajsnik moze oporavit do kraja sezone, jer sve je moguce, kakva je liga..

Maniaacs
Kontakt:

Post Postao/la Maniaacs » 10 nov 2012, 23:34

SUTRA SVI NA JOSIK KOJI SU U MOGUCNOSTI, AKO MOMCI BUDU IMALI VELIKU PODRSKU S TRIBINE (koja nikad nije falila) ONDA POBJEDA NE DOLAZI U PITANJE !

SVI NA JOSIK 13.ooh ;)
Zadnja izmjena: Maniaacs, dana/u 11 nov 2012, 10:30, ukupno mijenjano 1 put.

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 11 nov 2012, 01:36

Mislis pobjeda ne dolazi U PITANJE :D.

Pobjeda dolazi u obzir, itekako :D.

Nego, danas...

SRCE NA TEREN I IGRAJTE ZA NAS!!!

[youtube][/youtube]
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 11 nov 2012, 09:46

http://www.rtvlukavac.ba/" onclick="window.open(this.href);return false; evo ko nije u prilici da dođe na utakmicu danas ima na radiju od 13h........;)idemo po nova tri boda i plasman na 4 mjesto na tabeli, NAPRIJED RADNIČKI LJUBAVI MOJA

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 11 nov 2012, 09:55

Sretno danas, da bude lijepa utakmica i da pobijedi bolji. Radnički naravno! ;)

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.