Cvitkovic je pravi stoper, u zadnjih 5-6 kola jedan od naših najboljih igrača, a Malčić je trenutno najbolji strijelac lige to ti sve kazuje.saskograd je napisao/la:LG97DM je napisao/la:Samo da imamo bolja krila, prvi bi bili 100%. Ovako, ne moze Malčić svaku utakmicu rješavati.
Ipak Sušac, Mornar, Cvitković, Perić, Dodig, Bošnjak i Malčić su među boljim u ligi na svojim pozicijama.
Kako ste Cvitkovicem zadovoljni i Malcicem?
NK GOŠK Gabela
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK GOŠK Gabela
Los días que tu juegas, son todo lo que soy.
Prozivku nogometaša gabelskog GOŠK-a i prvi trening momčadi pred start priprema za proljetni dio prvenstva u Prvoj ligi FBiH vodio je u srijedu šef struke Faruk Kulović.
Njemu se prvog dana priprema odazvalo osamnaest igrača.
- Odziv nije bio pravi, ali smo napravili trening s onima koji su tu. Imali smo šesnaest igrača i dva golmana, od toga je trinaest njih iz prošle polusezone, govori Kulović.
Zasad su klub napustili Mladen Stjepanović, Josip Bonacin, Mario Mornar, Marko Lepinjica, Ivan Baćak, Stjepan Šimičić, Luka Fuštin, Danijel Marić i Davorin Mustapić.
Na prvom treningu se pojavilo i nekoliko igrača na probi, dok je Ivan Buhač stigao na posudbu iz Širokog Brijega. Najvažniji je ipak status dva nositelja, Željka Malčića kao najboljeg jesenskog igrača i prvog strijelca Prve lige FBiH, kojeg traži par premierligaških klubova, te Miljenka Bošnjaka kao jednog od igrača iz Afere Offside kojem je Vrhovni sud Hrvatske potvrdio presudu o zatvorskoj kazni na devet mjeseci.
- Malčić je trebao stići u srijedu. Ako klub bude zadovoljan ponudom za njega, to se može uvažiti, ali trebat će i naći pravu zamjenu. Bošnjak je trenirao prvog dana, vidjet ćemo što će biti s njim, kazao je Kulović.
Kompletne pripreme će momčad odraditi u Gabeli gdje imaju i sve uvjete za to.
- Radit ćemo dva puta dnevno, u jutro u zatvorenom prostoru, a popodne vani na povećanju aerobnog kapaciteta. Prva dogovorena prijateljska utakmica je ona sa Zrinjskim u Gabeli 1. veljače. Nastojat ćemo prije nje odigrati još jedan laganiji meč. Želimo do turnira odigrati tri utakmice, a ukupno od osam do deset prije početka prvenstva, najavio je Kulović.
Ambicije Gabeljana, koji su jesen okončali na petom mjestu, splasnule su.
- Došao sam u Gabelu da pokušamo izboriti Premier ligu, ali u ovoj situaciji je sada teško tražiti takav rezultat. Ako otvorimo proljeće pobjedom protiv Branitelja u gostima, onda se može puno toga promijeniti, ali ako se to ne dogodi, onda mislim da je iluzorno očekivati da se utrkujemo sa Slobodom i Jedinstvom, zaključio je Kulović.
Njemu se prvog dana priprema odazvalo osamnaest igrača.
- Odziv nije bio pravi, ali smo napravili trening s onima koji su tu. Imali smo šesnaest igrača i dva golmana, od toga je trinaest njih iz prošle polusezone, govori Kulović.
Zasad su klub napustili Mladen Stjepanović, Josip Bonacin, Mario Mornar, Marko Lepinjica, Ivan Baćak, Stjepan Šimičić, Luka Fuštin, Danijel Marić i Davorin Mustapić.
Na prvom treningu se pojavilo i nekoliko igrača na probi, dok je Ivan Buhač stigao na posudbu iz Širokog Brijega. Najvažniji je ipak status dva nositelja, Željka Malčića kao najboljeg jesenskog igrača i prvog strijelca Prve lige FBiH, kojeg traži par premierligaških klubova, te Miljenka Bošnjaka kao jednog od igrača iz Afere Offside kojem je Vrhovni sud Hrvatske potvrdio presudu o zatvorskoj kazni na devet mjeseci.
- Malčić je trebao stići u srijedu. Ako klub bude zadovoljan ponudom za njega, to se može uvažiti, ali trebat će i naći pravu zamjenu. Bošnjak je trenirao prvog dana, vidjet ćemo što će biti s njim, kazao je Kulović.
Kompletne pripreme će momčad odraditi u Gabeli gdje imaju i sve uvjete za to.
- Radit ćemo dva puta dnevno, u jutro u zatvorenom prostoru, a popodne vani na povećanju aerobnog kapaciteta. Prva dogovorena prijateljska utakmica je ona sa Zrinjskim u Gabeli 1. veljače. Nastojat ćemo prije nje odigrati još jedan laganiji meč. Želimo do turnira odigrati tri utakmice, a ukupno od osam do deset prije početka prvenstva, najavio je Kulović.
Ambicije Gabeljana, koji su jesen okončali na petom mjestu, splasnule su.
- Došao sam u Gabelu da pokušamo izboriti Premier ligu, ali u ovoj situaciji je sada teško tražiti takav rezultat. Ako otvorimo proljeće pobjedom protiv Branitelja u gostima, onda se može puno toga promijeniti, ali ako se to ne dogodi, onda mislim da je iluzorno očekivati da se utrkujemo sa Slobodom i Jedinstvom, zaključio je Kulović.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Znaci Bosnjak vam nece igrati ovu polusezonu jer valjda treba na robiju cim smo odustali od njega?
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- Probisvjet
- Kontakt:
Hoce li na robiju u Hrvatsku ili moze i ovdje robijati?SaltCityAttack je napisao/la:Znaci Bosnjak vam nece igrati ovu polusezonu jer valjda treba na robiju cim smo odustali od njega?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Izgleda tako. Jer nije igrao protiv Brotnja. Veliki je gubitak za nas.
@Salt City - ja mislim da je Bole vec igrao za Slobodu, kakav je bio?
Ipak, pozitivna stvar je što Malčić ostaje.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
LG97DM je napisao/la:Izgleda tako. Jer nije igrao protiv Brotnja. Veliki je gubitak za nas.
ako mislis na Bosnjaka koed nas je bio veoma kratko, jer su ga ovi nasi Menageri prodali u Siroki koji je poslije njega vama posudio i eto poslije ostao..kratko je bio u Slobodi ali mislim da su navijaci bili sa njim zadovoljni tih godina ..doduse tad je Sloboda bila u PL bila puno jaca ..sad bi u Slobodi bio beton i ockeivao sam da ce doci u Slobodu, ali valjda ta situacija oko njega nije bas cista pa su odustali, a cuo sam da ste i vi trazili neko obestecenje
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Bole je nama pola ekipe, kapetan je i ima jednu od boljih plaća.SaltCityAttack je napisao/la:ako mislis na Bosnjaka koed nas je bio veoma kratko, jer su ga ovi nasi Menageri prodali u Siroki koji je poslije njega vama posudio i eto poslije ostao..kratko je bio u Slobodi ali mislim da su navijaci bili sa njim zadovoljni tih godina ..doduse tad je Sloboda bila u PL bila puno jaca ..sad bi u Slobodi bio beton i ockeivao sam da ce doci u Slobodu, ali valjda ta situacija oko njega nije bas cista pa su odustali, a cuo sam da ste i vi trazili neko obestecenje
Trenutno je sa ženom u Zagrebu, koja je gotov rodit.
Danas u 14.30h u Međugorju prijateljska protiv Zrinjskog.
Veznjak Miloš Bratić i stoper Faruk Gacan su zasad bili dobri, nakon danasnje utakmice cemo vidjeti hoce li ostati. Matej Rozic je ozljeđen, te je odradio samo 2/18 treninga. Sve u svemu GOŠK-u treba još jedan stoper da bi se kompletirao kadar. Nemamo ambicije za Premier, stoga ce priliku dobivati mlađi igrači i juniori. Malčić ostaje do kraja sezone.
Veznjak Miloš Bratić i stoper Faruk Gacan su zasad bili dobri, nakon danasnje utakmice cemo vidjeti hoce li ostati. Matej Rozic je ozljeđen, te je odradio samo 2/18 treninga. Sve u svemu GOŠK-u treba još jedan stoper da bi se kompletirao kadar. Nemamo ambicije za Premier, stoga ce priliku dobivati mlađi igrači i juniori. Malčić ostaje do kraja sezone.
Zrinjski 4-1 Gošk (Malčić)
Sušac - Peric Gacan Cvitkovic Jelavić - Bratić Dodig Bosnjak Buhac - Popovic Malčić.
Sušac - Peric Gacan Cvitkovic Jelavić - Bratić Dodig Bosnjak Buhac - Popovic Malčić.
24. Memorijalni turnir Andrija Ankovic
polufinale:
Zrinjski 2-1 Buducnost Podgorica
polufinale:
Gošk 2-3 Čapljina (2x Popović)
Šteta. Čapljina povela u 3. minuti iz penala koji je napravio Cvitkovic. Gošk preokrenuo sa 2 gola Nebojše Popovića. Kasnije su svirana još dva penala, po jedan na svakoj strani. Za Gošk nije precizan bio Malčić.
Sutra je na rasporedu utakmica za 3. mjesto između Goška i Buducnosti u 13h i finalna utakmica između Zrinjskog i Čapljine u 15h.
Uvečer u 19.30h je Plavo-bijela noć u Motelu Lav u Gabeli, gdje ce goste zabavljati Mate Bulić.
polufinale:
Zrinjski 2-1 Buducnost Podgorica
polufinale:
Gošk 2-3 Čapljina (2x Popović)
Šteta. Čapljina povela u 3. minuti iz penala koji je napravio Cvitkovic. Gošk preokrenuo sa 2 gola Nebojše Popovića. Kasnije su svirana još dva penala, po jedan na svakoj strani. Za Gošk nije precizan bio Malčić.
Sutra je na rasporedu utakmica za 3. mjesto između Goška i Buducnosti u 13h i finalna utakmica između Zrinjskog i Čapljine u 15h.
Uvečer u 19.30h je Plavo-bijela noć u Motelu Lav u Gabeli, gdje ce goste zabavljati Mate Bulić.
kakav je popovic ?
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Dobar igračRosas7 je napisao/la:kakav je popovic ?

Kako Gošk ovako ofirno proda ove zadnje dvije utakmice kod kuće , prvo Igman iz Konjica 0-1 , pa onda Mladost 1-2 . Obe ekipe se bore za opstanak . Zaista neregularno , direktno se gura Iskra iz Bugojna u niži rang takmičenja . 

Brkica
-
- Kontakt:
Pa šta ti je to čudno za njih, ali džabe im Premier lige teško da će vidjeti..Choks je napisao/la:Kako Gošk ovako ofirno proda ove zadnje dvije utakmice kod kuće , prvo Igman iz Konjica 0-1 , pa onda Mladost 1-2 . Obe ekipe se bore za opstanak . Zaista neregularno , direktno se gura Iskra iz Bugojna u niži rang takmičenja .
Neko voli meso, neko voli kupus. U biti svi mi volimo sarmu.
Bolje ispasti glup nego iz lige. :)
Bolje ispasti glup nego iz lige. :)
Kako Gošk ovako ofirno proda ove zadnje dvije utakmice kod kuće , prvo Igman iz Konjica 0-1 , pa onda Mladost 1-2 . Obe ekipe se bore za opstanak . Zaista neregularno , direktno se gura Iskra iz Bugojna u niži rang takmičenja .
Pa šta ti je to čudno za njih, ali džabe im Premier lige teško da će vidjeti..
Čudno mi je to da takmičarska komisija i ostali klubovi to i ne spominju , a očigledno pušteni mečevi . Automatski liga postaje nereugularna

Pa šta ti je to čudno za njih, ali džabe im Premier lige teško da će vidjeti..
Čudno mi je to da takmičarska komisija i ostali klubovi to i ne spominju , a očigledno pušteni mečevi . Automatski liga postaje nereugularna

Brkica
Kao ufol guraju Iskru u nizi rang. Pa i Iskra je uzela bod u Gabeli, da nisu mozda kvalitetom dosli do bodaChoks je napisao/la:Kako Gošk ovako ofirno proda ove zadnje dvije utakmice kod kuće , prvo Igman iz Konjica 0-1 , pa onda Mladost 1-2 . Obe ekipe se bore za opstanak . Zaista neregularno , direktno se gura Iskra iz Bugojna u niži rang takmičenja .

Kao ufol guraju Iskru u nizi rang. Pa i Iskra je uzela bod u Gabeli, da nisu mozda kvalitetom dosli do boda
Ofirno puštene utakmice i Igmanu i Mladosti . Naravno vjerovatno za odličnu sumu ili za sigurne bodove iduće sezone protiv ove dvije ekipe .

Kao ufol guraju Iskru u nizi rang. Pa i Iskra je uzela bod u Gabeli, da nisu mozda kvalitetom dosli do boda

Ofirno puštene utakmice i Igmanu i Mladosti . Naravno vjerovatno za odličnu sumu ili za sigurne bodove iduće sezone protiv ove dvije ekipe .

Brkica
Čujem maloprije za 20 hiljada su prodali ovu zadnju tekmu.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Ma ne daju oni za pare bodove,vec kome daju bodove,iduce sezone te ekipe moraju na svom terenu njima dati bodoveMancini je napisao/la:Čujem maloprije za 20 hiljada su prodali ovu zadnju tekmu.
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.