NK Zvijezda Gradačac

NADIR STRAŠNI
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la NADIR STRAŠNI » 20 maj 2010, 22:39

ulazio je u igru u prvom kolu protiv zrinjskog i mislim još jedanput u jednoj domaćoj utakmici
"Je..š mjesto koje nema šljive"

necko_gradacac
Kontakt:

Post Postao/la necko_gradacac » 22 maj 2010, 09:49

NA FB-u procitah da nam Elvis Karic GOLMAN odlazi.. imal ko kakvih informacija ????
Bilo bi steta jer nam je uvijek bio NAJ NAJ ... od kako je dosao u ZVIJEZDU!!!
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC

cassanova
Kontakt:

Post Postao/la cassanova » 22 maj 2010, 12:30

necko_gradacac je napisao/la:NA FB-u procitah da nam Elvis Karic GOLMAN odlazi.. imal ko kakvih informacija ????
Vjerovatno prelazi u Želju, opsirnije njegove sposnbnosti ???
1996

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 22 maj 2010, 12:34

cassanova je napisao/la:
necko_gradacac je napisao/la:NA FB-u procitah da nam Elvis Karic GOLMAN odlazi.. imal ko kakvih informacija ????
Vjerovatno prelazi u Želju, opsirnije njegove sposnbnosti ???
najbolji golman lige..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 22 maj 2010, 12:38

ima li gde da se vidi kako izgleda projekat stadiona u gradaccu? dokle se stiglo sa izgradnjom? ima li gde koja slika da se pogleda? da li nk zvijezda ima web site? hvala i pozdrav svima

ambrozija
Kontakt:

Post Postao/la ambrozija » 23 maj 2010, 20:22

ambrozija je napisao/la:
gradacacka zvijezda je napisao/la:
meme pitar je napisao/la:Interesuje me kakvo je raspoloženje u Gradačcu pred utakmicu sa Širokim jer nam Vaša pobjeda (uz našu u Prijedoru) donosi Evropu
raspolozenje je extra,poznato je da ne prodajemo tekme...sto znaci ako budemo bolji pobijeda je nasa
Zvijezda-Siroki X
.

Prodajete i te kako ;)
93,4 % " !!!

zvijezdica
Kontakt:

Post Postao/la zvijezdica » 23 maj 2010, 21:22

Prodajete i te kako ;)[/quote]

Još jedna godina u Premijer ligi i jedan prijatelj više! Da bi nešto prodao treba imati nekog ko će kupiti. Mislim da ŠB to nije.

Dino_TM
Kontakt:

Post Postao/la Dino_TM » 23 maj 2010, 22:41

Cestitam na izborenom opstanku i da se iduce godine takmicite za neko od mjesta koja vode u Europu.

Raz_ba
Kontakt:

Post Postao/la Raz_ba » 23 maj 2010, 22:46

Dino_TM je napisao/la:Cestitam na izborenom opstanku i da se iduce godine takmicite za neko od mjesta koja vode u Europu.
Žao mi je što je Široki odnio bod sa Banje. Ne mogu prežalit! Ali eto ni Sarajevo nije pobijedilo.
A đe da znam?!

Fatko
Kontakt:

Post Postao/la Fatko » 24 maj 2010, 08:30

Utakmica Zvijezda - Siroki dogovorena nerjeseno zaista zalosno kreteni su nam obrukali klub nama vjernim navijacima je stvarno zao i krivo sto je se desilo jer ovu ligu niko negleda jer je cijela prodana :evil:

yummymummy
Kontakt:

Post Postao/la yummymummy » 24 maj 2010, 10:26

[/quote]
raspolozenje je extra,poznato je da ne prodajemo tekme...sto znaci ako budemo bolji pobijeda je nasa[/quote]
Zvijezda-Siroki X[/quote].

Ne prodajemo,UTAKMICA NIJE PRODANA,VEC DOGOVORENA,sto je po meni jos gore.

Fatko
Kontakt:

Post Postao/la Fatko » 24 maj 2010, 12:02

yummymummy je napisao/la:
raspolozenje je extra,poznato je da ne prodajemo tekme...sto znaci ako budemo bolji pobijeda je nasa[/quote]

Ne prodajemo,UTAKMICA NIJE PRODANA,VEC DOGOVORENA,sto je po meni jos gore.[/quote]
ma buraz prodata ili dogovorena isti qrac samo drugo pakovanje a mislim da su i dobili nesto kesa

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 24 maj 2010, 12:50

a što bi bilo prodato evo ispostavilo se da smo mi s porazom mogli u europu,bježite tamo,pogledajte malo komentare kad je Široki gubio pisali ste oni su najbolja momčad ali nemaju sreće,ovo,ono sad kad je široki počeo dobro igrati namješteno pa ako smo mogli na koševu pred nabrijanim sarajlijama(to im je najvažnija ut za navijače bila)uzeti bod pa zaštoo ne bi mogli i zvijezdi koja je slabija od nas,a uz to na njihovom terenu se uvjek moglo igrati...

yummymummy
Kontakt:

Post Postao/la yummymummy » 24 maj 2010, 15:35

Dabar je napisao/la:a što bi bilo prodato evo ispostavilo se da smo mi s porazom mogli u europu,bježite tamo,pogledajte malo komentare kad je Široki gubio pisali ste oni su najbolja momčad ali nemaju sreće,ovo,ono sad kad je široki počeo dobro igrati namješteno pa ako smo mogli na koševu pred nabrijanim sarajlijama(to im je najvažnija ut za navijače bila)uzeti bod pa zaštoo ne bi mogli i zvijezdi koja je slabija od nas,a uz to na njihovom terenu se uvjek moglo igrati...
Ispotavilo se??? He he,da si jucer gledao utakmicu sve bi ti bilo jasno,pricalo se dan prije o rezultatu,a onda pocinje tekma,prvi dolazi u vodstvo Siroki,i onda izmicanje igraca Sirokog da Zvijezda da gol,hehe ali jedva ude od stativa i golmana,kada je Zvijezda dala gol umijesto radosti navijaca gol je ispracen sa zvizducima,i nastavak utakmice je dodavanje lopti na stredini terena,a to da ste bolji,mozda u Sirokom ali u Gradaccu ne.

yummymummy
Kontakt:

Post Postao/la yummymummy » 24 maj 2010, 15:40

Fatko je napisao/la:
raspolozenje je extra,poznato je da ne prodajemo tekme...sto znaci ako budemo bolji pobijeda je nasa

Ne prodajemo,UTAKMICA NIJE PRODANA,VEC DOGOVORENA,sto je po meni jos gore.[/quote]
ma buraz prodata ili dogovorena isti qrac samo drugo pakovanje a mislim da su i dobili nesto kesa[/quote]
Nije isto Fatko,dabogda da su glupani i uzeli ista,da su uzeli barem kesa za 100tinjak stolica(onih za loze,hehe)

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 24 maj 2010, 16:04

pa ako nije nikom trebalo zašto bi se dogovarali oko neriješenog,pa ljudi odigrali utakmicu radi prestiža i završila 1-1 šta je cudno?a bome naši su se radovali golu..

NADIR STRAŠNI
Kontakt:

Post Postao/la NADIR STRAŠNI » 24 maj 2010, 18:33

Dabar je napisao/la:a što bi bilo prodato evo ispostavilo se da smo mi s porazom mogli u europu,bježite tamo,pogledajte malo komentare kad je Široki gubio pisali ste oni su najbolja momčad ali nemaju sreće,ovo,ono sad kad je široki počeo dobro igrati namješteno pa ako smo mogli na koševu pred nabrijanim sarajlijama(to im je najvažnija ut za navijače bila)uzeti bod pa zaštoo ne bi mogli i zvijezdi koja je slabija od nas,a uz to na njihovom terenu se uvjek moglo igrati...
Ispotavilo se??? He he,da si jucer gledao utakmicu sve bi ti bilo jasno,pricalo se dan prije o rezultatu,a onda pocinje tekma,prvi dolazi u vodstvo Siroki,i onda izmicanje igraca Sirokog da Zvijezda da gol,hehe ali jedva ude od stativa i golmana,kada je Zvijezda dala gol umijesto radosti navijaca gol je ispracen sa zvizducima,i nastavak utakmice je dodavanje lopti na stredini terena,a to da ste bolji,mozda u Sirokom ali u Gradaccu ne.
Izgleda da si ti gledao neku drugu utakmicu :o :o :o :o :o :o :o :o. Ja od dvije hiljade navijača nisam vidio ni jednog navijača da je sjedio kad smo dali gol niti da je ijedan zviždao (možda sami ti). Care moj svi su aplaudirali i radovali se. Uostalom nakon što smo primili gol nisu se igrači Širokog sklanjali, šta više, maltene izbijali su loptu sa gol linije-sjeti se kada smo imali prečku i nakon toga nekoliko udaraca na gol Širokog i kakve je Bandović imao odbrane. Jedino si u pravu da su obje ekipe stale na loptu i smirile igru u zadnjih 5-7 minuta, odnosno poslije našeg izjednačenja. Izgleda da u ovoj ligi ako rezultat ne štima pojedincima, utakmica se odma smatra namještenom.
"Je..š mjesto koje nema šljive"

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 24 maj 2010, 20:46

fuuuujjjjjjj :shock:
Dragon Town

ambrozija
Kontakt:

Post Postao/la ambrozija » 24 maj 2010, 22:00

Ja u utorak znao da ce biti X, j.e.b.o mater ako lazem, i to sam saznao od ... koji je i previse blizak Gradacackom premijer ligasu.
93,4 % " !!!

styles
Kontakt:

Post Postao/la styles » 25 maj 2010, 08:59

ambrozija je napisao/la:Ja u utorak znao da ce biti X, j.e.b.o mater ako lazem, i to sam saznao od ... koji je i previse blizak Gradacackom premijer ligasu.
Tako se to radi, bolje i X, nego da Široki uzme 3

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.