U novinama kazu 20 000Bosnier je napisao/la:Jel se zna koliko ce nasih biti na tribinama ?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
U novinama kazu 20 000Bosnier je napisao/la:Jel se zna koliko ce nasih biti na tribinama ?
Idemo pred domacim terenom da slavimoNeutral je napisao/la:Očekujem dobru partiju naših. Nijemcima je ovo važan test pred Svjetsko prvenstvo, no našima odgovara stil igre Njemačke. Nadam se da će to ako Bog da večeras i pokazati. Samo da Ozil ne proradi.
Naših 20.000![]()
Opet se nosaju digitalci
Ma prema svim anketama, ispitivanjima, misljenjima strucnjaka Njemci nisu medju prvim favoritima to je bit te price. Oni uvijek jesu favoriti, ipak su oni ime, ali svako bi prije rekao da ce da osvoji Spanija, Brazil, Engleska, Argentina. Njemci ( po meni nezasluzeno) spadaju u onaj drugi kos sa Francuzima, Italijanima od kojih nebi bilo nemoguce da nesto naprave ali imaju dosta slabiji igracki kadar od prve četiri navedene reprezentacije. S tim mislim da Pape se uopste nije "provalio".Monolog je napisao/la:Iako su izgubili od Argentine, mislim da ne bi bilo iznenađenje ukoliko bi ih sada Nijemci pobijedili. Znam ja na šta ti ciljaš - na igrački kadar. Činjenica je da su Nijemci katastrofa, ali oni se ipak moraju smatrati favoritima. Španija, Engleska, Brazil, Argentina, pa čak i Francuska imaju bolje pojedince, ako mene pitaš, no Argentinu i Francusku bih odmah otpisao samo zbog trenera, a Italija, iako ima odličnog trenera, po prvi put nema neku postavu koja bi se u startu mogla smatrati favoritom. Nadam se da ovo nije bilo filozofiranje, jbg.johnnyHZ je napisao/la: ja tebe pitam hce li biti iznenadjenje ako njemacka podere BRAZIL,ARGENTINU ENGLESKU,SPANIJU ALI REALNO bez filozofije???
Dakle, po meni su Španci, Brazilci i Englezi favoriti, ali onda dolaze Nijemci. Pa reci ti meni, je li iznenađenje da, recimo, 4. reprezentacija(tako ispade) osvoji prvenstvo?
Zanimljiva izjava, ja sam mislio da se kaze navijacimaBosnier je napisao/la:Idemo pred domacim terenom da slavimoNeutral je napisao/la:Očekujem dobru partiju naših. Nijemcima je ovo važan test pred Svjetsko prvenstvo, no našima odgovara stil igre Njemačke. Nadam se da će to ako Bog da večeras i pokazati. Samo da Ozil ne proradi.
Naših 20.000![]()
Opet se nosaju digitalci
hahaha kiksarmin90 je napisao/la:Zanimljiva izjava, ja sam mislio da se kaze navijacimaBosnier je napisao/la:Idemo pred domacim terenom da slavimoNeutral je napisao/la:Očekujem dobru partiju naših. Nijemcima je ovo važan test pred Svjetsko prvenstvo, no našima odgovara stil igre Njemačke. Nadam se da će to ako Bog da večeras i pokazati. Samo da Ozil ne proradi.
Naših 20.000![]()
Opet se nosaju digitalci.
dijete drago ne lupetaj.Nije važno imati zvijezde i dobru ekipu.Englezi su uvijek imali vrhunske igrače ali su samo 1 osvojili SP.Njemačka snaga je u tome što oni i kad gube,ne padaju,ne predaju se do posljednjeg sučevog zvižduka.Iznenađenje bi bilo da osvoji Obala Slonovače,a senzacija da recimo Slovačka ili Srbija osvoje.mada ove 2 sumnjam da će proči i prvi krug.favoriti su Njemačka,Brazil,Španija,Engleska,Holandija i Italija.Za sve ostale važi parola Važno je učestvovati,a ne pobjeditijohnnyHZ je napisao/la:znaci ipak bi bilo iznenadjenje da osvoje...a to rece i safet...nije on mislio na to da je nemoguce,ali REALNO nemaju ekipu koja bi mogla ,a da nebude iznenadjenje,osvojiti svjetsko
držim te za riječ,a evo imamo i pun forum svjedoka:))VanBasten je napisao/la:kladioničari, igrajte 2/2 na petaka. Ne budel' vraćam uloženo.
važi.TMovac je napisao/la:držim te za riječ,a evo imamo i pun forum svjedoka:))VanBasten je napisao/la:kladioničari, igrajte 2/2 na petaka. Ne budel' vraćam uloženo.
djokica je napisao/la:hajde neka neko, ako zna stavi link, gdje se tekma moze gledati veceras??
Hvala
Za razliku od MUD-a nama fali Mujdja i Papac a ne Shrek.Cartman je napisao/la:Odavno nisam bio ovako pesimistican prije tekme. Jedina prilika protiv vecih ekipa je da vise trcis i da se vise boris od njih. Posto to mozemo komotno zaboravit, preostaje nam cista sreca i sjajan golman. Sretno momcima, ali ovo bi mogo bit debakl.
harishp je napisao/la:I Albanija bi umocila sta,protiv ovakve postave.harry_90 je napisao/la:Gdje su Muslimovic,Nadarevic,Rahimic,Stilic,Sehic,Supic itd ??? to oni nisu dorasli za repku,prema tvom planu,koji si sad prezentovao ?carina je napisao/la:---------------------------------------- Hasagic------------------------------------
--------------------- Sunjic ----- Spahic ------- Papac--------------------
----------------- ------------Pjanic------------Jahic--------------------------------
Vladavic-----------Misimovic ----------------Ibricic--------------------Salihovic
-----------------------------------------Dzeko-----------------------------------------
Selektor: Sergej Barbarez.....
Klupa: Begovic, Ibisevic, Pandza i mladji momci iz nase lige......
Uostalom papac je rekao da nece igrati dok je ovaj savez na celu.
Posrao bi se komplet sam na sebe.
Hocete mi jos zabraniti i pravo na misljenje???armin90 je napisao/la:@carina
Sva sreca pa je to samo tvoje misljenje.
Pa ko ti je to reko, samo sam reko da je sreca sto je to tvoje misljenje, a ne java. Sto se tice Papeta, nakon vecerasnje tekme cu reci moje misljenje o njegovom vodjenju repke jer za sada ima jednu pobjedu (solidno smo odigrali tu tekmu) i jedan poraz (nismo odavno gore igrali), pa kada ga vidim na djelu protiv Njemaca znat cu gdje je i kako jecarina je napisao/la:Hocete mi jos zabraniti i pravo na misljenje???armin90 je napisao/la:@carina
Sva sreca pa je to samo tvoje misljenje.![]()
PAPE ODLAZI !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.