Prijateljske utakmice Svedska-BiH/Njemacka-BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

MaliMemo
Kontakt:

Re: Prijateljske utakmice Svedska-BiH/Njemacka-BiH

Post Postao/la MaliMemo » 03 jun 2010, 13:05

Bosnier je napisao/la:Jel se zna koliko ce nasih biti na tribinama ?
U novinama kazu 20 000 8-)
× Plava krv ispod koze ×

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 03 jun 2010, 13:06

znaci ipak bi bilo iznenadjenje da osvoje...a to rece i safet...nije on mislio na to da je nemoguce,ali REALNO nemaju ekipu koja bi mogla ,a da nebude iznenadjenje,osvojiti svjetsko
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 03 jun 2010, 13:06

Očekujem dobru partiju naših. Nijemcima je ovo važan test pred Svjetsko prvenstvo, no našima odgovara stil igre Njemačke. Nadam se da će to ako Bog da večeras i pokazati. Samo da Ozil ne proradi. :mrgreen:

Naših 20.000 :mrgreen:

Opet se nosaju digitalci :lol:

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 03 jun 2010, 13:07

Neutral je napisao/la:Očekujem dobru partiju naših. Nijemcima je ovo važan test pred Svjetsko prvenstvo, no našima odgovara stil igre Njemačke. Nadam se da će to ako Bog da večeras i pokazati. Samo da Ozil ne proradi. :mrgreen:

Idemo pred domacim terenom da slavimo :D
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

armin90
Kontakt:

Post Postao/la armin90 » 03 jun 2010, 13:08

Monolog je napisao/la:
johnnyHZ je napisao/la: ja tebe pitam hce li biti iznenadjenje ako njemacka podere BRAZIL,ARGENTINU ENGLESKU,SPANIJU ALI REALNO bez filozofije???
Iako su izgubili od Argentine, mislim da ne bi bilo iznenađenje ukoliko bi ih sada Nijemci pobijedili. Znam ja na šta ti ciljaš - na igrački kadar. Činjenica je da su Nijemci katastrofa, ali oni se ipak moraju smatrati favoritima. Španija, Engleska, Brazil, Argentina, pa čak i Francuska imaju bolje pojedince, ako mene pitaš, no Argentinu i Francusku bih odmah otpisao samo zbog trenera, a Italija, iako ima odličnog trenera, po prvi put nema neku postavu koja bi se u startu mogla smatrati favoritom. Nadam se da ovo nije bilo filozofiranje, jbg.
Dakle, po meni su Španci, Brazilci i Englezi favoriti, ali onda dolaze Nijemci. Pa reci ti meni, je li iznenađenje da, recimo, 4. reprezentacija(tako ispade) osvoji prvenstvo?
Ma prema svim anketama, ispitivanjima, misljenjima strucnjaka Njemci nisu medju prvim favoritima to je bit te price. Oni uvijek jesu favoriti, ipak su oni ime, ali svako bi prije rekao da ce da osvoji Spanija, Brazil, Engleska, Argentina. Njemci ( po meni nezasluzeno) spadaju u onaj drugi kos sa Francuzima, Italijanima od kojih nebi bilo nemoguce da nesto naprave ali imaju dosta slabiji igracki kadar od prve četiri navedene reprezentacije. S tim mislim da Pape se uopste nije "provalio".
Zadnja izmjena: armin90, dana/u 03 jun 2010, 13:13, ukupno mijenjano 1 put.
--Pametnij popusta--

armin90
Kontakt:

Post Postao/la armin90 » 03 jun 2010, 13:11

Bosnier je napisao/la:
Neutral je napisao/la:Očekujem dobru partiju naših. Nijemcima je ovo važan test pred Svjetsko prvenstvo, no našima odgovara stil igre Njemačke. Nadam se da će to ako Bog da večeras i pokazati. Samo da Ozil ne proradi. :mrgreen:

Zanimljiva izjava, ja sam mislio da se kaze navijacima :mrgreen:.
--Pametnij popusta--

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 03 jun 2010, 13:18

armin90 je napisao/la:
Bosnier je napisao/la:

Zanimljiva izjava, ja sam mislio da se kaze navijacima :mrgreen:.
hahaha kiks :D
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 03 jun 2010, 13:21

johnnyHZ je napisao/la:znaci ipak bi bilo iznenadjenje da osvoje...a to rece i safet...nije on mislio na to da je nemoguce,ali REALNO nemaju ekipu koja bi mogla ,a da nebude iznenadjenje,osvojiti svjetsko
dijete drago ne lupetaj.Nije važno imati zvijezde i dobru ekipu.Englezi su uvijek imali vrhunske igrače ali su samo 1 osvojili SP.Njemačka snaga je u tome što oni i kad gube,ne padaju,ne predaju se do posljednjeg sučevog zvižduka.Iznenađenje bi bilo da osvoji Obala Slonovače,a senzacija da recimo Slovačka ili Srbija osvoje.mada ove 2 sumnjam da će proči i prvi krug.favoriti su Njemačka,Brazil,Španija,Engleska,Holandija i Italija.Za sve ostale važi parola Važno je učestvovati,a ne pobjediti :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 03 jun 2010, 13:27

U jedno sam siguran... Najveca opasnost dolazi od Werderovog dvojca Marin-Özil... Ko je pratio Werder, zna kako ova dva igraca u tandemu igraju... za njih necemo imati rjesenja, u to sam prilicno siguran... Nazalost.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 03 jun 2010, 13:28

kladioničari, igrajte 2/2 na petaka. Ne budel' vraćam uloženo.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 03 jun 2010, 13:29

VanBasten je napisao/la:kladioničari, igrajte 2/2 na petaka. Ne budel' vraćam uloženo.
držim te za riječ,a evo imamo i pun forum svjedoka:))
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 03 jun 2010, 13:31

TMovac je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:kladioničari, igrajte 2/2 na petaka. Ne budel' vraćam uloženo.
držim te za riječ,a evo imamo i pun forum svjedoka:))
važi.

završena licitacija.

djokica
Kontakt:

Post Postao/la djokica » 03 jun 2010, 13:33

hajde neka neko, ako zna stavi link, gdje se tekma moze gledati veceras??

Hvala
FKS❤️1946

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 03 jun 2010, 13:34

djokica je napisao/la:hajde neka neko, ako zna stavi link, gdje se tekma moze gledati veceras??

Hvala

biće ti ovdje pred utakmcu: http://www.rojadirecta.org/

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 03 jun 2010, 13:36

Cartman je napisao/la:Odavno nisam bio ovako pesimistican prije tekme. Jedina prilika protiv vecih ekipa je da vise trcis i da se vise boris od njih. Posto to mozemo komotno zaboravit, preostaje nam cista sreca i sjajan golman. Sretno momcima, ali ovo bi mogo bit debakl.
Za razliku od MUD-a nama fali Mujdja i Papac a ne Shrek. :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

armin90
Kontakt:

Post Postao/la armin90 » 03 jun 2010, 13:40

Evo sada citam na jednom portalu da su neki Srbi dosli ispred hotela u kojem borave nasi reprezentativci te uzvikivali "Srbija, Srbija", nako cega su pojacane policijske snage ispred tog hotela. Poslije nekog vremena se pojavila grupa od 20-ak nasih navijaca koja je htjela uzvratiti istom mjerom, te su se ovi povukli (ili ti ga pobjegli) i nisu vidjeni vise tu :D.
--Pametnij popusta--

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 03 jun 2010, 13:43

harishp je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:
carina je napisao/la:---------------------------------------- Hasagic------------------------------------

--------------------- Sunjic ----- Spahic ------- Papac--------------------

----------------- ------------Pjanic------------Jahic--------------------------------

Vladavic-----------Misimovic ----------------Ibricic--------------------Salihovic

-----------------------------------------Dzeko-----------------------------------------

Selektor: Sergej Barbarez.....

Klupa: Begovic, Ibisevic, Pandza i mladji momci iz nase lige......
Gdje su Muslimovic,Nadarevic,Rahimic,Stilic,Sehic,Supic itd ??? to oni nisu dorasli za repku,prema tvom planu,koji si sad prezentovao ?
I Albanija bi umocila sta,protiv ovakve postave. :roll:
Uostalom papac je rekao da nece igrati dok je ovaj savez na celu.
Posrao bi se komplet sam na sebe.

Ne bi..Igrao bi Papac za Barbareza jer zna da bi savez letio brzo.
Zbog svojih godina, iako sam im jako zahvalan, mislim da je bezobrazno prema BiH repci trositi prijateljske meceve na Muratovica i Rahimica. Tesko da mozemo na njih racunati u kvalifikacijama. Inace ovo je samo moje misljenje i moja formacija 3-2-4-1, napravljena po fondu igraca koje trenutno imamo, pa samim tim ispada i Muslimovic iz tih opcija...Vladavic? Pa eto, malo navijacki, a mislim da u ovoj formaciji moze igrati od gola do gola sa Sejom na drugoj strani, tj: iznijeti teret...Uz respekt prema Sehicu, koliko sam ga gledao, ne bi mu dao jos sansu a ostace mi u sjecanju oni njegovi golovi protiv Borca koje je primio iz peterca....To su morale biti njegove lopte i za te greske nema mjesta nigdje izvan Premier lige...Nadarevic mi isto nema mjesta, nemam nekako sigurnost sa njim, zato sam i postavio ovu formaciju 3-2-4-1, sa tri stopera koja se lako mogu transformisati u bekove Sunjic, Spahic, Papac, uz dva odlicna defanzinvna srednjaka Pjanic, Jahic, i naravno dva "pomocna beka" Vladavic, Salihovic....Ova ekipa lako prenosi loptu iz odbrane u napad...Mladi su i mislim da bi iduce godine bile hit u Europi...Naravno uz palicu SERGEJA BARBAREZA...Na kraju krajeva, ovo je samo moje misljenje...

armin90
Kontakt:

Post Postao/la armin90 » 03 jun 2010, 13:47

@carina
Sva sreca pa je to samo tvoje misljenje.
--Pametnij popusta--

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 03 jun 2010, 13:50

armin90 je napisao/la:@carina
Hocete mi jos zabraniti i pravo na misljenje??? :D

PAPE ODLAZI !!!

armin90
Kontakt:

Post Postao/la armin90 » 03 jun 2010, 13:52

carina je napisao/la:
armin90 je napisao/la:@carina
Hocete mi jos zabraniti i pravo na misljenje??? :D

PAPE ODLAZI !!!
Pa ko ti je to reko, samo sam reko da je sreca sto je to tvoje misljenje, a ne java. Sto se tice Papeta, nakon vecerasnje tekme cu reci moje misljenje o njegovom vodjenju repke jer za sada ima jednu pobjedu (solidno smo odigrali tu tekmu) i jedan poraz (nismo odavno gore igrali), pa kada ga vidim na djelu protiv Njemaca znat cu gdje je i kako je :D.
--Pametnij popusta--

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.