Pomoc u vezi PC-a

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

armin
Kontakt:

Re: "Pomoc u vezi PC-a"

Post Postao/la armin » 10 avg 2011, 14:42

Evo ovaj sam ja koristio :

http://www.devicedoctor.com/device-doctor-download.php" onclick="window.open(this.href);return false;

A najbolje ti je ipak da odeš na control panel pa device manager i jedan po jedan update, ali naravno da budeš na internetu da ti sam nađe.

Pahuljica
Kontakt:

Post Postao/la Pahuljica » 10 avg 2011, 16:55

Eii ljudi može mala pomoć jučer sam izbrisala avg antivirus i instalirala eset, ugasila comp i jutros palim comp imam dva antivirusa i avg i eset i sad ne mogu da izbrišem ovaj avg nikako, u control panelu je još uvijek krene da izbriše i neće, čak sam sa onim c-cleaner-om pokušavala i opet ne može je li zna neko u čemu je problem i kako da izbrišem ?? Unapred hvala

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 10 avg 2011, 17:10

Pahuljica je napisao/la:Eii ljudi može mala pomoć jučer sam izbrisala avg antivirus i instalirala eset, ugasila comp i jutros palim comp imam dva antivirusa i avg i eset i sad ne mogu da izbrišem ovaj avg nikako, u control panelu je još uvijek krene da izbriše i neće, čak sam sa onim c-cleaner-om pokušavala i opet ne može je li zna neko u čemu je problem i kako da izbrišem ?? Unapred hvala
Skini program po nazivu: Revo Unistaller, i u njemu izbrisi zeljeni antivirus! Mislim da tako mora moci, i ja taj program koristim kad' se nesto ne moze izbrisati u control panelu. Ako ti ovo ne uspije onda je mozda najbolje vratiti sistem na opciji sistem restore! Javi, ako ti nije jasno, ili ako ne uspiju neke od ovih mogucnosti! ;)
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 10 avg 2011, 17:30

armin je napisao/la:Evo ovaj sam ja koristio :

http://www.devicedoctor.com/device-doctor-download.php" onclick="window.open(this.href);return false;

A najbolje ti je ipak da odeš na control panel pa device manager i jedan po jedan update, ali naravno da budeš na internetu da ti sam nađe.

Druze..hvala ti puno.. :D :lol:

Pahuljica
Kontakt:

Post Postao/la Pahuljica » 10 avg 2011, 17:34

kobe24 je napisao/la:
Pahuljica je napisao/la:Eii ljudi može mala pomoć jučer sam izbrisala avg antivirus i instalirala eset, ugasila comp i jutros palim comp imam dva antivirusa i avg i eset i sad ne mogu da izbrišem ovaj avg nikako, u control panelu je još uvijek krene da izbriše i neće, čak sam sa onim c-cleaner-om pokušavala i opet ne može je li zna neko u čemu je problem i kako da izbrišem ?? Unapred hvala
Skini program po nazivu: Revo Unistaller, i u njemu izbrisi zeljeni antivirus! Mislim da tako mora moci, i ja taj program koristim kad' se nesto ne moze izbrisati u control panelu. Ako ti ovo ne uspije onda je mozda najbolje vratiti sistem na opciji sistem restore! Javi, ako ti nije jasno, ili ako ne uspiju neke od ovih mogucnosti! ;)
Dobar program izgleda da sam uspjela kakav mi ti antivirus preporucujes kobe i sve programe koje ti koristis navedi ovdje i koji za sta sluzi objasni :D

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 10 avg 2011, 18:17

Ovako, formatiro sam komp, i sad kad pokusavam instalirat driver za graficku (radeon hd 3450) izbaci mi: "catalyst install manager failed to initialize". Nikad prije mi se ovo nije dogadjalo. Pomagajte ako boga znate :)

OS je XP sp3.

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 10 avg 2011, 18:22

Donnie Darko je napisao/la:Ovako, formatiro sam komp, i sad kad pokusavam instalirat driver za graficku (radeon hd 3450) izbaci mi: "catalyst install manager failed to initialize". Nikad prije mi se ovo nije dogadjalo. Pomagajte ako boga znate :)

OS je XP sp3.
ma rucno ga instaliraj na device manager
Thomas Müller - Fußballgott

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 10 avg 2011, 18:29

ne moze, pokuso sam.

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 10 avg 2011, 18:33

Donnie Darko je napisao/la:ne moze, pokuso sam.

iskljuci firewall pa probaj preko device managera

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 10 avg 2011, 18:45

nemoze pokuso sam.

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 10 avg 2011, 18:48

Donnie Darko je napisao/la:nemoze pokuso sam.
e jbg ja bi ga sad pohlupo do da valja

ionako mi je je ovo sedma tastatura od pocetka godine

LudLo 4
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 4 » 10 avg 2011, 20:41

De da vas pitam,kad skinem font sa neta,jel moguce taj font ubaciti negdje da ga imam u paintu?Gdje trebam ubaciti ?
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...

themaniaks
Kontakt:

Post Postao/la themaniaks » 10 avg 2011, 20:46

mam problem kad sam prikljucen na net Cpu usage mi je 100% i stopa strasno a cim izvadim kabal iz modema sve je normala.E molio bi ove kompjuterase :D da mi kazu do cega je i kako da to rijesim a da ga ne formatiram po mogucnosti :D
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

LudLo 4
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 4 » 10 avg 2011, 21:25

Dajte ljudi pomozite :cry: nasao sam font,skinuo ga sa neta,i sad hocu da ga ubacim ne moze,tamo gdje su fontovi nema sanse ubaciti,i idem na ono install new font uopste ne prikaze da imam font koji trreba instalirati,do cega je ?
I kako uopste ubaciti font kad ga download sa neta kako ga ubaciti u funkciju ?
||| FKZeljeznicar |||

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 10 avg 2011, 21:30

Zato ja ne mogu izbrisat particiju kad instaliram windows? ono dodjem do onog djela sa odabirom particije, pritisnem d i nista, izbaci mi neki screen da pritisnem enter i vrati me nazad :?

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 10 avg 2011, 23:02

Donnie Darko je napisao/la:Zato ja ne mogu izbrisat particiju kad instaliram windows? ono dodjem do onog djela sa odabirom particije, pritisnem d i nista, izbaci mi neki screen da pritisnem enter i vrati me nazad :?
Pogledaj dobro koju particiju brises, jer jedna od njih je sistemska koja ti treba i ona nije velika, ako je XP ona je 8 MB, a ako je Vista/7 100 MB, a u svakom drugom slucaju mora da radi.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 10 avg 2011, 23:05

LudLo 4 je napisao/la:Dajte ljudi pomozite :cry: nasao sam font,skinuo ga sa neta,i sad hocu da ga ubacim ne moze,tamo gdje su fontovi nema sanse ubaciti,i idem na ono install new font uopste ne prikaze da imam font koji trreba instalirati,do cega je ?
I kako uopste ubaciti font kad ga download sa neta kako ga ubaciti u funkciju ?
U kakvu funkciju :S?

Provjeri da li je font uredu uopste, to jeste koji je format fonta, da nije kakav virus ili sta vec, a kopiranje je jednostavno: idi u Windows folder, onda Fonts folder i kopiraj font, sve bi oke trebalo biti i bez problema ici ukoliko je dobar font.
Zadnja izmjena: guber90, dana/u 10 avg 2011, 23:08, ukupno mijenjano 1 put.

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

LudLo 4
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 4 » 10 avg 2011, 23:07

Pa da ga koristim,u wordu ili necemu,konkretno meni treba u paintu jedan font,a ne znam ,nece da se ubaci u fontove,jel znas kako to ide A?
||| FKZeljeznicar |||

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 10 avg 2011, 23:19

LudLo 4 je napisao/la:Pa da ga koristim,u wordu ili necemu,konkretno meni treba u paintu jedan font,a ne znam ,nece da se ubaci u fontove,jel znas kako to ide A?
Napisao sam ti gore.

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 11 avg 2011, 00:15

e guberu, samo da si malo vise aktivniji na ovoj temi, da pomognes ljudima :mrgreen:

eto ljudi, covjek zna, pa se obracajte njemu, na mene zaboravite, osim ako vam je nesto hitno.... samo malo njega napdajte :lol: :twisted:

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.