Pomoc u vezi PC-a
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
Evo ovaj sam ja koristio :
http://www.devicedoctor.com/device-doctor-download.php" onclick="window.open(this.href);return false;
A najbolje ti je ipak da odeš na control panel pa device manager i jedan po jedan update, ali naravno da budeš na internetu da ti sam nađe.
http://www.devicedoctor.com/device-doctor-download.php" onclick="window.open(this.href);return false;
A najbolje ti je ipak da odeš na control panel pa device manager i jedan po jedan update, ali naravno da budeš na internetu da ti sam nađe.
Eii ljudi može mala pomoć jučer sam izbrisala avg antivirus i instalirala eset, ugasila comp i jutros palim comp imam dva antivirusa i avg i eset i sad ne mogu da izbrišem ovaj avg nikako, u control panelu je još uvijek krene da izbriše i neće, čak sam sa onim c-cleaner-om pokušavala i opet ne može je li zna neko u čemu je problem i kako da izbrišem ?? Unapred hvala
Skini program po nazivu: Revo Unistaller, i u njemu izbrisi zeljeni antivirus! Mislim da tako mora moci, i ja taj program koristim kad' se nesto ne moze izbrisati u control panelu. Ako ti ovo ne uspije onda je mozda najbolje vratiti sistem na opciji sistem restore! Javi, ako ti nije jasno, ili ako ne uspiju neke od ovih mogucnosti!Pahuljica je napisao/la:Eii ljudi može mala pomoć jučer sam izbrisala avg antivirus i instalirala eset, ugasila comp i jutros palim comp imam dva antivirusa i avg i eset i sad ne mogu da izbrišem ovaj avg nikako, u control panelu je još uvijek krene da izbriše i neće, čak sam sa onim c-cleaner-om pokušavala i opet ne može je li zna neko u čemu je problem i kako da izbrišem ?? Unapred hvala

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
armin je napisao/la:Evo ovaj sam ja koristio :
Druze..hvala ti puno..

Dobar program izgleda da sam uspjela kakav mi ti antivirus preporucujes kobe i sve programe koje ti koristis navedi ovdje i koji za sta sluzi objasnikobe24 je napisao/la:Skini program po nazivu: Revo Unistaller, i u njemu izbrisi zeljeni antivirus! Mislim da tako mora moci, i ja taj program koristim kad' se nesto ne moze izbrisati u control panelu. Ako ti ovo ne uspije onda je mozda najbolje vratiti sistem na opciji sistem restore! Javi, ako ti nije jasno, ili ako ne uspiju neke od ovih mogucnosti!Pahuljica je napisao/la:Eii ljudi može mala pomoć jučer sam izbrisala avg antivirus i instalirala eset, ugasila comp i jutros palim comp imam dva antivirusa i avg i eset i sad ne mogu da izbrišem ovaj avg nikako, u control panelu je još uvijek krene da izbriše i neće, čak sam sa onim c-cleaner-om pokušavala i opet ne može je li zna neko u čemu je problem i kako da izbrišem ?? Unapred hvala

- Donnie Darko
- Kontakt:
Ovako, formatiro sam komp, i sad kad pokusavam instalirat driver za graficku (radeon hd 3450) izbaci mi: "catalyst install manager failed to initialize". Nikad prije mi se ovo nije dogadjalo. Pomagajte ako boga znate 
OS je XP sp3.

OS je XP sp3.
ma rucno ga instaliraj na device managerDonnie Darko je napisao/la:Ovako, formatiro sam komp, i sad kad pokusavam instalirat driver za graficku (radeon hd 3450) izbaci mi: "catalyst install manager failed to initialize". Nikad prije mi se ovo nije dogadjalo. Pomagajte ako boga znate
OS je XP sp3.
Thomas Müller - Fußballgott
- Donnie Darko
- Kontakt:
ne moze, pokuso sam.
Donnie Darko je napisao/la:ne moze, pokuso sam.
iskljuci firewall pa probaj preko device managera
- Donnie Darko
- Kontakt:
nemoze pokuso sam.
e jbg ja bi ga sad pohlupo do da valjaDonnie Darko je napisao/la:nemoze pokuso sam.
ionako mi je je ovo sedma tastatura od pocetka godine
De da vas pitam,kad skinem font sa neta,jel moguce taj font ubaciti negdje da ga imam u paintu?Gdje trebam ubaciti ?
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
- themaniaks
- Kontakt:
mam problem kad sam prikljucen na net Cpu usage mi je 100% i stopa strasno a cim izvadim kabal iz modema sve je normala.E molio bi ove kompjuterase
da mi kazu do cega je i kako da to rijesim a da ga ne formatiram po mogucnosti 

I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
Dajte ljudi pomozite
nasao sam font,skinuo ga sa neta,i sad hocu da ga ubacim ne moze,tamo gdje su fontovi nema sanse ubaciti,i idem na ono install new font uopste ne prikaze da imam font koji trreba instalirati,do cega je ?
I kako uopste ubaciti font kad ga download sa neta kako ga ubaciti u funkciju ?

||| FKZeljeznicar |||
- Donnie Darko
- Kontakt:
Zato ja ne mogu izbrisat particiju kad instaliram windows? ono dodjem do onog djela sa odabirom particije, pritisnem d i nista, izbaci mi neki screen da pritisnem enter i vrati me nazad 

Pogledaj dobro koju particiju brises, jer jedna od njih je sistemska koja ti treba i ona nije velika, ako je XP ona je 8 MB, a ako je Vista/7 100 MB, a u svakom drugom slucaju mora da radi.Donnie Darko je napisao/la:Zato ja ne mogu izbrisat particiju kad instaliram windows? ono dodjem do onog djela sa odabirom particije, pritisnem d i nista, izbaci mi neki screen da pritisnem enter i vrati me nazad
Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
U kakvu funkciju :S?LudLo 4 je napisao/la:Dajte ljudi pomozitenasao sam font,skinuo ga sa neta,i sad hocu da ga ubacim ne moze,tamo gdje su fontovi nema sanse ubaciti,i idem na ono install new font uopste ne prikaze da imam font koji trreba instalirati,do cega je ?
Provjeri da li je font uredu uopste, to jeste koji je format fonta, da nije kakav virus ili sta vec, a kopiranje je jednostavno: idi u Windows folder, onda Fonts folder i kopiraj font, sve bi oke trebalo biti i bez problema ici ukoliko je dobar font.
Zadnja izmjena: guber90, dana/u 10 avg 2011, 23:08, ukupno mijenjano 1 put.
Pa da ga koristim,u wordu ili necemu,konkretno meni treba u paintu jedan font,a ne znam ,nece da se ubaci u fontove,jel znas kako to ide A?
||| FKZeljeznicar |||
Napisao sam ti gore.LudLo 4 je napisao/la:Pa da ga koristim,u wordu ili necemu,konkretno meni treba u paintu jedan font,a ne znam ,nece da se ubaci u fontove,jel znas kako to ide A?
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
e guberu, samo da si malo vise aktivniji na ovoj temi, da pomognes ljudima
eto ljudi, covjek zna, pa se obracajte njemu, na mene zaboravite, osim ako vam je nesto hitno.... samo malo njega napdajte

eto ljudi, covjek zna, pa se obracajte njemu, na mene zaboravite, osim ako vam je nesto hitno.... samo malo njega napdajte

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.