AS Roma
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
-
- Kontakt:
Re: AS Roma
Ja ću sebi dati za pravo da kažem da je Jeremy Menez nekako nedovoljno iskorišćen u Romi. Šta znam valjda stil igre koji propagira trener Rome ne daje veću slobodu samom Jeremyu inače od trenutke kada je došao u Romu,ako se ne varam iz Monaca smatrao sam to odličnim potezom vučice,ali ipak čini se da on još nije pokazao u Romi koliko može,al kao što kažu nikad nije kasno.
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!
- Evil Genius
- Kontakt:
@melanholicar - da se radi o prosloj ili ranijim sezonama slozio bih se s tobom al' ove je to vec druga prica jer menez iz utakmice u utakmice preuzima igru rome u svoje ruke i dolazi do ponajbitnijeg igraca kojeg imamo; nerijetko je i kljuc nasih pobjeda. sigurno da mu je trebalo vise od predvidjenog vremena da se uklopi u ekipu i pokaze sav taj talenat al' mislim da je vrijedilo cekanja i da njegove najbolje partije tek slijede.
U iščekivanju usvajanja žalbe u vezi Mexes-ove suspenzije, Ranieri je jučer na treningu pokušavao da upari Cassetti-ja i Juan-a kao centralne odbrambene igrače. Loria verovatno neće biti u konkurenciji za prvi sastav. Po desnoj strani u odbrani će najverovatnije igrati Rosi. Menez i Mexes su odradili samo pola treninga, uz dozvolu od strane kluba. Dobra vest za Ranijerija je da će moći da računa na kapitena Tottija i čileanca Pizarra. Totti se oporavio od prehlade i spreman je za igru. Čileanski vezista Pizarro se priključio ostaloj grupi igrača na treningu i po prvi put posle dugačke pauze konkuriše za prvi sastav ekipe.
ova cassetti-juan kombinacija protiv napolijevog napada mi nikako ne izgleda sigurno.
U iščekivanju usvajanja žalbe u vezi Mexes-ove suspenzije, Ranieri je jučer na treningu pokušavao da upari Cassetti-ja i Juan-a kao centralne odbrambene igrače. Loria verovatno neće biti u konkurenciji za prvi sastav. Po desnoj strani u odbrani će najverovatnije igrati Rosi. Menez i Mexes su odradili samo pola treninga, uz dozvolu od strane kluba. Dobra vest za Ranijerija je da će moći da računa na kapitena Tottija i čileanca Pizarra. Totti se oporavio od prehlade i spreman je za igru. Čileanski vezista Pizarro se priključio ostaloj grupi igrača na treningu i po prvi put posle dugačke pauze konkuriše za prvi sastav ekipe.
ova cassetti-juan kombinacija protiv napolijevog napada mi nikako ne izgleda sigurno.
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti
-
- Kontakt:
papani odbili zalbu protiv Mexes-ove suspenzije.... Zarate skoro istuko sudiju, a njemu smanjena sa 3 na 2 kola....
Nema veze, na karju krajeva, greska je nasa, jer zalba je naprvljena samo u ponedeljak ujutro, a to jest posle crvenog Burdissu.... A zasto ne odma posle tekme protiv Bresce????.... MAH
Ajd barem ce biti odmoran za Ligu Prvaka....
Sutra ce biti skroz gusto.... Moramo se nadati da cemo dati vise golova nego sto ce mo ih primiti....
Za kladionicu OVER 3.5!!!
Nema veze, na karju krajeva, greska je nasa, jer zalba je naprvljena samo u ponedeljak ujutro, a to jest posle crvenog Burdissu.... A zasto ne odma posle tekme protiv Bresce????.... MAH

Ajd barem ce biti odmoran za Ligu Prvaka....
Sutra ce biti skroz gusto.... Moramo se nadati da cemo dati vise golova nego sto ce mo ih primiti....
Za kladionicu OVER 3.5!!!
FORTIS CADERE CEDERE NON POTEST
NO ALLA TESSERA DEL TIFOSO
Šteta za Mexesa...!!!!
Sad ce Loria da stavi napadace Napolija u mali đep...
Sad ozboljno.Sto se tice današnje tekme protiv Napolija TEŠKO,TEŠKO,TEŠKO i opet TEŠKO
Imaju dvije opcije...Juan i Caseti kao štoperi ili Juan i Loria....od dva zla treba izabrati manje zlo
)
Sad ce Loria da stavi napadace Napolija u mali đep...

Sad ozboljno.Sto se tice današnje tekme protiv Napolija TEŠKO,TEŠKO,TEŠKO i opet TEŠKO
Imaju dvije opcije...Juan i Caseti kao štoperi ili Juan i Loria....od dva zla treba izabrati manje zlo

- Evil Genius
- Kontakt:
ima i treca opcija (mozda i najbolja), a to je da de rossi igra uz juana dole nazad a pizarro (ili brighi) krene od prve minute u veznom redu . . . citao sam o tome par puta i nekako mi djeluje najsigurnija odbrana u tom sastavu jer i borriello bi bolje odigrao od cassettija na poziciji stopera a o lorii da ne pricam
medjutim, kako asroma najavljuje ovo bi trebalo bit prvih 11:
Roma (4-4-2): Julio Sergio; Cassetti, Loria, Juan, Riise; Taddei, De Rossi, Brighi, Perrotta; Totti, Borriello.
A disposizione: Doni, G.Burdisso, Castellini, Simplicio, Greco, Menez, Vucinic. Allenatore: Ranieri.
Claudio Ranieri è pronto ad affrontare il Napoli nella delicata sfida di domani sera all’Olimpico. Il tecnico testaccino ha preferito tenere fuori Pizarro (arruolabile contro lo Shakhtar), ma avrà in ogni caso problemi di abbondanza visti i rientri di Totti e Perrotta. Diversi dubbi in difesa dove mancheranno Burdisso e Mexes. Si pensa al possibile impiego di Loria.

medjutim, kako asroma najavljuje ovo bi trebalo bit prvih 11:
Roma (4-4-2): Julio Sergio; Cassetti, Loria, Juan, Riise; Taddei, De Rossi, Brighi, Perrotta; Totti, Borriello.
A disposizione: Doni, G.Burdisso, Castellini, Simplicio, Greco, Menez, Vucinic. Allenatore: Ranieri.
Claudio Ranieri è pronto ad affrontare il Napoli nella delicata sfida di domani sera all’Olimpico. Il tecnico testaccino ha preferito tenere fuori Pizarro (arruolabile contro lo Shakhtar), ma avrà in ogni caso problemi di abbondanza visti i rientri di Totti e Perrotta. Diversi dubbi in difesa dove mancheranno Burdisso e Mexes. Si pensa al possibile impiego di Loria.
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti
Da mozda i za tu opciju sa DDR nazad...Ipak je to po meni malo riskatno.Napoli ima fantasticne napadace koliko ce se DDR snaci....ipak mislim da ce ici sa Loriom ili Casetijem...!!!
Sad ne znam sta je G.Burdisa,koliko je on napredovao,dal mozda njega staviti sa Juanom...da ne bude uzalud doveden..!!!
Sad ne znam sta je G.Burdisa,koliko je on napredovao,dal mozda njega staviti sa Juanom...da ne bude uzalud doveden..!!!
- Evil Genius
- Kontakt:
ma dobro, ovo su vise moje navijacke zelje nego neke realne opcije jer gotovo je sigurno da ce cassetti igrat uz juana iako bi ja (opet navijacki) cak i riisea volio vidjet u sredini jer je maestralno odradio onu utakmicu protiv arsenala u rimu
sto se tice guillerma, ne znam stvarno sta je s njim
izgleda da ga ranieri smatra najslabijom karikom u odbrani i da cak loria ima prednost nad njim sto je poprilicno nefer je momak nje dobio jos prave sanse - daleko od toga da ga treba gurat u vatru odma protiv napolija al' mislim da je trebao dobit puno vise prilika.
prema La Gazzetta dello Sport :
Roma (4-3-1-2): Julio Sergio; Rosi, Cassetti, Juan, Riise; Taddei, De Rossi, Perrotta; Menez; Totti, Vucinic.
A disp.: Doni, Castellini, Loria, Brighi, Greco, Simplicio, Borriello

prema La Gazzetta dello Sport :
Roma (4-3-1-2): Julio Sergio; Rosi, Cassetti, Juan, Riise; Taddei, De Rossi, Perrotta; Menez; Totti, Vucinic.
A disp.: Doni, Castellini, Loria, Brighi, Greco, Simplicio, Borriello
http://www.stopstream.com/ch1.htmlAdmir_Sa je napisao/la:Linkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
polivriijeme 0:0.Ne bas obecvajuce poluvrijeme..steta za promasenu sansu MIrka na pocetku sve ostalo je za zaborav....!!!!
I jos par linkova za tekmu...
http://www.fromsportcom.com/
I jos par linkova za tekmu...
http://www.fromsportcom.com/
To je to. Borba za 4. mjesto i ligu prvaka, Napoliju zelim da bude prvak Italije.
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
-
- Kontakt:
Admir_Sa je napisao/la:ebem li ti sudija mrtve
Nemoj tako jbg,možda mu je majka odavno u vječnoj kući ,a možda je nikada nije ni upoznao,sve aspekte i mogućnosti trebaš imat u glavi prije ovog vulgarnog načina iskazivanja nezadovoljstva.
Jednostavno kad ne ide ne ide,a ni Napoli nije neka dosadna ekipa već jedna sasvim korektna italijanska ekipa s južnjačkim temperamentom,inače možda i fin dokaz u ovom dobu kapitalizma,jednostavno siromašni jug bije bogati sjever.
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!
Nek gubimo i nek izgubimo...kako gloopo ispadamo u odbrani...ovo mucnje poslednjih 10min se i ne isplati gledati...sansu nismo kako treba napravili u drugom djelu...!!!
Sve je tacno bilo sto sam govorio tokom sezone za ovog retarda na klupi, jednostavno se na silu ne moze pobjedjivati cijele sezone
stoko jedna mrs iz kluba familiju ti ebem
uprava je isti djavo kao i ranieri, al njih shvatam bar malo jer nemamo ni za kifle, al opet odakle tolike pare za kloca adriana, za produzenje tadeiju i slicno
bezveze je samo sto su ovi dobili utakmicu nakon nidje veze penala, trebali su kulturan gol dati i da mi je mirnija dusha
necemo ni u ligu evrope sljedece sezone

stoko jedna mrs iz kluba familiju ti ebem
uprava je isti djavo kao i ranieri, al njih shvatam bar malo jer nemamo ni za kifle, al opet odakle tolike pare za kloca adriana, za produzenje tadeiju i slicno

bezveze je samo sto su ovi dobili utakmicu nakon nidje veze penala, trebali su kulturan gol dati i da mi je mirnija dusha
necemo ni u ligu evrope sljedece sezone
nema potpisa
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Gledao sam tekmu i iskreno uz Inter najmrža mi je ekipa Napoli, uvijek hinjare nešto pobijeđuju, hajd što su dobili levatski penal, nego način na koji su dali gol iz tog penala...
Ranieri vam je sve zeznuo, Menez je od početka trebao igrati isto kao protiv Intera jer zaista ovako fkt ekipa djeluje bezidejno...
Očekujem da se to popravi do tekme protiv Sahtara, jer pored mog Juventusa vučića mi je u Italiji najdraža...
Lijep pozdrav svim navijačima, nije mi bila namjera da isprovociram bilo koga...
Ranieri vam je sve zeznuo, Menez je od početka trebao igrati isto kao protiv Intera jer zaista ovako fkt ekipa djeluje bezidejno...
Očekujem da se to popravi do tekme protiv Sahtara, jer pored mog Juventusa vučića mi je u Italiji najdraža...
Lijep pozdrav svim navijačima, nije mi bila namjera da isprovociram bilo koga...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Nece se ovde jarane nishta popravit sve dok hadalj sjedi na klupiBianconeri1988 je napisao/la:Gledao sam tekmu i iskreno uz Inter najmrža mi je ekipa Napoli, uvijek hinjare nešto pobijeđuju, hajd što su dobili levatski penal, nego način na koji su dali gol iz tog penala...
nema potpisa
- Evil Genius
- Kontakt:
deja vuTifozi Rome posetili današnji trening
Posle poraza kod kuće od Napolija, koji može biti odlučujući što se tiče ambicija Rome da dođe do Skudeta, došlo je i do prvih burnih reagovanja od strane najvatrenijih tifoza Rome. Danas je u trening centru Trigoria, za vreme treninga, došla jedna skupina najvatrenijih navijača i svojim povicima i transparentima iskazala svoje veliko nezadovoljstvo zbog očajne sinoćne igre protiv Napolija. Romini ultrasi su prozivali igrače, a najviše trenera Ranijerija. Pet predstavnika Rominih ultrasa su uspeli da se probiju do kapitena Totija i da s njim lično popričaju.
Jedna krizna situacija vlada u redovima Rome, baš u nedelji koja je veoma važna za klub, uoči osmine finala Lige Šampiona. Ove nedelje se Roma sastaje sa Šahtjorom iz Donjecka na Olimpiku. A, uz sve ovo ne treba zaboraviti i na komplikovanu situaciju oko prodaje kluba. Sve u svemu, Romi neće biti lako u narednim danima...
-
- Kontakt:
Naravno da je deja vu..... kad imamo igrace bez m.uda, ma totalno u svakom smislu.... Nas ce i shaktar nabusiti, a zato se nece morati ni potruditi ko zna kako....
Nemam viste nista dodati.... previse sam razocaran.... nemamo nikakve igre, nasi igraci se vuku po terenu ko kojekakve balerine...., ma sta mi hocemo???.... ma bjazi....

Nemam viste nista dodati.... previse sam razocaran.... nemamo nikakve igre, nasi igraci se vuku po terenu ko kojekakve balerine...., ma sta mi hocemo???.... ma bjazi....

FORTIS CADERE CEDERE NON POTEST