Kodro je odigro 2 utakmice i nije imo neki rezultat
E to je problem.

Kazes Kodro je imao bar sve igrace na okupu a Blazevic po tebi ima jacu reprezentaciju.
Igre protiv Belgije ce biti veoma odlucujece ili ce dovesti novu euforiju i jedinstvo ili ce vjerovatno pokidati sve.
Ja samo znam da nije dobro sad ovako postupati sa selektorom pred te 2 utakmice.
Znam da ima ljudi kojima je to svejedno pa kao sto sam rekao, zele da cak pokvare utakmicu. Odakle sebi neko uzima tako pravo me zacudjava.[/quote]
pazi kad se gleda sta je ko pozitivno uradio vise je toga uradio Kodro...
evo Kodro (je) ima/o citavu reprezentaciju na okupu, za razliku od cire,
kod Kodre je bila bolja atnosfera nego kod cire, mada je i kod cire dobra atnosfera
kod Kodre nema mesetarluka , menadzera i svega toga, za razliku kod cire ne da ih ima nego i on to radi....za ovo odma treba otkaz dobiti (po meni)
Kodro je imao idjeu kako da uradim skauting i sve ostalo vezano za talente za razliku od cire(ne sumnjam ja da on ima nesto i da to ne moze uraditi al on to nece, njemu je vaznije biti na OBN nego otici pogledati igraca-to je cisti bezobrazluk)
e sad kad pogledas rezultate...nemaju ni jedan ni drugi (s tim da je Kodro igro samo prijateljske)
evo ciro ima dvije pobjede protiv estonije i armenije...to bi svaki drugi selektor drebo pobijeditit bez imalo problema-saom sto samop te utakmice dobili sa dosta danih golova, al ne broje se golovi nego pobjede, a uput cestiteke na pobjedama), a ostale utakmice je izgubio, trebalo je bar da negdje uzmemo bod, al hajd...a kod cire je igra varilala nekad smo igrali perfektno a nekad nedo Bog nikome....a sto se tice slovenije..tu nikako nismo smjeli primiti ta tri gola...sta mislis da nam napadaci nisu raspolozeni...ovo ti dodje ako igraju Dzeko, Vedo i Zlatan mi dobijamo a ako su oni losi mi gubimo s dosta razlike...stim kad su oni raspolozeni onda dajemo dosta golova a i dosta primamo.....,......a nekad u jacoj utakmice ce neki selektor igrati flastera na napadacima i sta onda oni nece maknuti a nama odbrana dobro igra pa se mozemo nadati nekom rezultatu...al haj to je vec stavra selektora....
a evo Kodro isto nema nekih rezultata...mislim kad bi se gledalo u bodovima....
prvu je igro protiv japana sa ekipom i nase lige...0:0 je bilo do 70 minute do kad ovi nasi mogu trcati...znaci to je napredak protiv japana sa ekipom iz nase lige odigrati tako utakmicu...protiv makedonije je bila dobra igra al se malo keno zajebavo pa eto....
e ovo je to u cemu je Kodro dobar...igro je sa igracima iz nase lige i uspio napraviti neku igru...
a covjek nema iskustva jer nije mogo trenirati neki klub do je igro...al zato zna trenerski poso....covjek je postavio taktiku protiv Japana d to malo ko moze...i samo je igracima falilo malo kondicije ( a to nije do njega jer on to nije mogo uraditit)....covjek pokazo da zna naprtaviti taktiku da zna sve...al po vama njemu je mana sto nije odma kad je izaso iz kopacki bio trener Barce, Reala il takvih klubova...pa morate shvatiti da ima puno vise dobroih trenera (medju kojima je i Kodro) nego puno vise dobrih klubova al eto...nemoze niko reci da covjek ne zna svoj poso...pa covjek je ucio od najboljih...razumijete.....
a ciro je napravio 2-3 rezultata u svojoj karijeri i sto je najgore poslije tih dobrih rezultate potone ko titanik...malo gore....al niko ne osporava cirin talenat (koji je mali) i iskustvo ( koje je veliko-al samo zbog toga sto ima 75 godina)...al ljudi razumite ciro je lopov........
evo odgovor odma posto nemoze se kucati odma post iz posta ako neko kaze to novine manipulisu ljufdima i lazu....
nije niko izmislio da ciro ima sina i da je on menadzer aracica.......
p.s. ako nadjete tako neke gluposti na indexu, sun.ba i engleskom sanu necjerujte posto je to najvjerovatnije laz mada znaju i oni nesto kako treba napisati.....
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club