Safet Sušić - Pape

PIRKE33
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la PIRKE33 » 12 mar 2010, 18:58

VanBasten je napisao/la:Pa Vugdalić je najavio Miminu emisiju riječima: "... ne bi bio večeras u koži našeg selektora Safeta Sušića...". Vjerovatno je Mimi prvospomenuti bio i ona ruka iz rečenice: "prema informacijama iz prve ruke" :mrgreen:

Mah. čaršijske igre, ba
e pa mislim da su se zajebali.......i mislim da niko sad ne bi volio biti u kozi Mime Sahimpasica........
i Vugdalic....klasicna budala, steta onog Adisa, koji se koliko toliko trudi da bude malo profesionalan.......onaj klovn ga hebe......

PIRKE33
Kontakt:

Post Postao/la PIRKE33 » 12 mar 2010, 19:00

Ponos Torina je napisao/la:Ja neznam sta ste se okomili na covjeka rekao je neke stvari kao sto i jeste,Susic nije bio u stanju pozdraviti navijace to je sramota kao da je on nesto bolji covjek do tih istih ljudi koji su na tribinama,legenda FK Sarajeva nije im bio u stanju pomoci na bilo koji nacin i to je istina,navijaci su njega pozdravili ne samo navijaci repke nego i oni koji i dan danas navijaju za Sarajevo a navijaci su od onog vremena kad je Susic igrao i njega su bodrili i dali mu sve kao i Klub za koji je igrao i on se na kraju ponasa kao da je dosao na selo ruke u dzepove itd.... necu da duzim ali Mimu beze blatite!!!
Pa kad mi to Safetu ne zamjeramo , sta se on naso pricat koji racku????

Glupan ne konta da Susic nije tip koji voli ko paun da paradira i dize ruke ko da je grad oslobodio.
Puno vas je Ciro dojmio cini mi se.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 12 mar 2010, 19:00

MaliMemo je napisao/la:Ima li neki nacin da se napise "primjedba" za OBN telviziju sto prikauje tako debilne emisije, da se malo pozalim na neprofesionali rad novinara Mime.
Mozes i ti sam na obn portalu imas njegov mail a jos bolje to da se posalje glavnim u OBN.
Sta narod misli o svemu tome i njihovom Mimi.
P.S Te carsijske igre treba na vrijeme zaustaviti,jer su nam se obile o glavu milon puta.
@Torino tebi izgleda Cirkan fali ko' i Mimi. :roll:
Mimo je makar imao koristi radi zatupljenih gledalaca koji su se radovali Cirinim glupostima a OBN ubirao novac na ustrb ''obozavatelja''Ali sta je s tobom :shock:
@PIRKE znao sam ja da si ti promocuran samo se drugacije cesljas. :mrgreen:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 12 mar 2010, 19:03, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

gringo2
Kontakt:

Post Postao/la gringo2 » 12 mar 2010, 19:02

johnnyHZ je napisao/la:
gringo2 je napisao/la:Svakako da netreba praviti nemir oko reprezentacije ali nije ni Susicevo maslo za ramazana...
Gdje je bio do sad , sta je uradio za nas , odkud on odjednom , kad na ova pitanja bude postojao valjan odgovor pocecu postovati Susica...
a sta je to kapelo napravio za engleze?????
sta je napravio trapatoni za irce????
sta je napravio ....itd itd.......
jel tebi jasno da on radi za platu od 5000.....a kako neko ovdje napisa....trener slicnih kvaliteta preuzima Izrael za 400 000 mjesecno.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bio u ratu tamo gdje je bio i ostali svijet koji nije bio u Bosni......uradio za Bosnu dosta toga sto je mogao svojim imenom,ali on nije TV ZVIJEZDA kao neki Bivsi igraci da na tv-u kupuje jeftine Bosnske glave kojima je dovoljno rci JA VOLIm bosnu na tv-u i ovaj misli da je TITO........e pa Pape nije cirkus niti to moze biti.........
otkud on pitas?? ...A KO JE TO TREBAO ???? hocete fudbalske asove u repki...dodje NAJVECI ......nevalja......
a ako pod ovo URADIO ZA NEAS....smatras majmunisanje po tv-u ili mozda dernecenje prije tekmi sa savezom kojeg kasnije pljujes....ili mozda mislis na PARE(nije lud poslati u Bosnu pare,jer zna se kako i gdje zavrse) ....ko je lud Bosanskoj mafiji dati lovu???
Odakle je Kapelo?Mozda iz Liverpula :roll:
Mozda je Trapatoni iz Dablina.. :roll:
Sta je trebao? Pa trebao je puno vise nego sto je on ucinio odnosno nije nista ni ucinio...
Da mozda nije progurao kojeg naseg igraca u klub koji je vodio ili klub sa kojim ima dobre odnose?
Da nije mozda dosao na onu utakmicu za spas Bh fudbala?
Nemogu vjerovat kao vas 2-1 protiv Gane zacaralo,jadan smo mi narod kad je tako,zato nas i pokolju svakih 50 godina i opet ce,nemozes naci omladinca i omladinku da joj na mobitelu nije CECA,Karlevusa,Brena i dokazana kompanija za zaglupljivanje koja dolazi preko Drine a od pokolja nije proslo 10 god... :x :x :x :x :x :x :x
Ja tu emisiju Miminu nisam ni pogleda nego sam ovdje na forumu od vas skontao,Mimo siguran sam nije radio protiv Bosne u to sam presiguran i mislim da ne zasluzuje blacenje,ako iko ustaje i borise protiv ove bagre nacionalisticke to je on(na svoj nacin a to je medij)...
I to sto se spominje dosao strucnjak za 5000 KM tog se ja i bojim bracho,svi dobro znamo da taj covjek nije htio cuti za Bosnu niti za sta Bosansko i sad odjednom on hoce das bude selektor,to mi nije cista posla (daj boze da se varam ali.......).Da nebude prodaje na veliko i malo kao i do sada...
Da se ne misli da ja mrzim nasu repku recicu ovo zivot mi se sastoji od iscekivanja utakmica nase repke...toliko za sada...

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 12 mar 2010, 19:05

PIRKE33 je napisao/la:
Ponos Torina je napisao/la:Ja neznam sta ste se okomili na covjeka rekao je neke stvari kao sto i jeste,Susic nije bio u stanju pozdraviti navijace to je sramota kao da je on nesto bolji covjek do tih istih ljudi koji su na tribinama,legenda FK Sarajeva nije im bio u stanju pomoci na bilo koji nacin i to je istina,navijaci su njega pozdravili ne samo navijaci repke nego i oni koji i dan danas navijaju za Sarajevo a navijaci su od onog vremena kad je Susic igrao i njega su bodrili i dali mu sve kao i Klub za koji je igrao i on se na kraju ponasa kao da je dosao na selo ruke u dzepove itd.... necu da duzim ali Mimu beze blatite!!!
Pa kad mi to Safetu ne zamjeramo , sta se on naso pricat koji racku????

Glupan ne konta da Susic nije tip koji voli ko paun da paradira i dize ruke ko da je grad oslobodio.
Puno vas je Ciro dojmio cini mi se.
J a nisma rekao da bude kao Ciro niti to zelim,da bude cirkus kao prosli put nego je mogao dici barem ruku kao sto je Tito svojevremeno radio cisto toliko da da do znanja navijacima da ih postuje i da mu je drago sto su dosli podrzati njega i igrace...

Mimo je mediska licnost i njemu to smeta on voli svoju drzavu i svoju repku itd... i kao medijska licnost i jedan dobar novinar odlucio je iskoristiti trenutak i reci to u javnosti kao sto bi ja i mislion drugih volio nesto reci javno da me svi gledaju bilo ruzno ili dobro o selektoru ili bilo sta drugo sto je npr. vezano za nas fudbal.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 12 mar 2010, 19:05

@Gringo odakle je Bajevic,Vaha,Osim itd.
The End. :roll:
Mimo je kar-ina a ne medijska licnost koji u direktnom razgovoru sa Papetom oci u oci bude jako drugaciji od razgovora kad mu ovaj okrene ledja i kad nije tu.
Ocit primjer poltrona,kojeg je pametan narod vec procitao.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 12 mar 2010, 19:12, ukupno mijenjano 3 puta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 12 mar 2010, 19:06

Što ga udrobi :lol: :roll:
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 12 mar 2010, 19:09

btw kad spominjete Ganu i 2:1. To je ujedno i najvišerangirana ekipa koju smo pobijedili od one Muzurovićeve pobjede protiv Turske. Tako, da, rezultat je vrijedan svake pažnje.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 12 mar 2010, 19:12

Ma meni je Ghana kanta od ekipe totalno bezveze ja mislim da smo mi igrali onaj africki kup da bi lagano osvojili jer gledajuci onu utakmicu na kosevu Ghana je obicna kanta bez obzira sto im je falio Essien i jos neki,losi su skroz..
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 12 mar 2010, 19:14

Ponos Torina je napisao/la:Ma meni je Ghana kanta od ekipe totalno bezveze ja mislim da smo mi igrali onaj africki kup da bi lagano osvojili jer gledajuci onu utakmicu na kosevu Ghana je obicna kanta bez obzira sto im je falio Essien i jos neki,losi su skroz..
Ako bude pobijeda protiv Njemacke ili Svedske ocekujem ovakav odgovor potpuno isti.
Naravno neko ce faliti od igraca i dovoljan razlog. :shock:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

BOSNA JE ZAKON
Kontakt:

Post Postao/la BOSNA JE ZAKON » 12 mar 2010, 19:15

Meni je bitno da nas Sušić odvede na EP a ne hoce li se on pozdraviti s navijacima. Bolje je ovako, al novinarima smeta sto poslije Cire nemaju sta pisati po novinama.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 12 mar 2010, 19:15

Ponos Torina je napisao/la:Ma meni je Ghana kanta od ekipe totalno bezveze ja mislim da smo mi igrali onaj africki kup da bi lagano osvojili jer gledajuci onu utakmicu na kosevu Ghana je obicna kanta bez obzira sto im je falio Essien i jos neki,losi su skroz..
jbg i ja mislim da smo otišli na svjetsko da bi glat prošli u razigravanje :mrgreen:

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 12 mar 2010, 19:16

Vidim ovdje ima i onih koji su na strani covjeka, koji se stidi vlastitog imena. (Mimo se zove Cazim za one koji ne znaju). Kakav smo mi pogan narod, za nepovjerovati. Sta je? Fali vam mikado i njegov cirkus? Da jednom kaze "j3bacemo im mater" pa da se svi napalite. FUJ!!!

PIRKE33
Kontakt:

Post Postao/la PIRKE33 » 12 mar 2010, 19:19

harishp je napisao/la:@Gringo odakle je Bajevic,Vaha,Osim itd.
The End. :roll:
Mimo je kar-ina a ne medijska licnost koji u direktnom razgovoru sa Papetom oci u oci bude jako drugaciji od razgovora kad mu ovaj okrene ledja i kad nije tu.
Ocit primjer poltrona,kojeg je pametan narod vec procitao.
bas tako......ako je ono dobar novinar, ja sam astronaut..........i sto rece u emisiji mu ga haman uze pa izd.rka....a vamo nesto...........Ma Mimi proradio ego sto mu se ovaj nije htio javiti na telefon..........ne znam samo sta je Mimo sebi umislio....sad Safet treba njima svoj privatni zivot podredit....glupani obicni...on misli novinar pa sad mora mu se javit na tel...............Safet je dosao na mjesto selektora i samo ako taj posao bude radio kako treba donijet ce nam radosti ....sigurno hiljadu puta vise nego da nam mase sa terena i da glumi showman-a..........i to Safet zna

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 12 mar 2010, 19:19

Madafaka je napisao/la:Vidim ovdje ima i onih koji su na strani covjeka, koji se stidi vlastitog imena. (Mimo se zove Cazim za one koji ne znaju). Kakav smo mi pogan narod, za nepovjerovati. Sta je? Fali vam mikado i njegov cirkus? Da jednom kaze "j3bacemo im mater" pa da se svi napalite. FUJ!!!
Mimo je zabacio udicu,znajuci da ima Mimi kao i on pa cak i na ovom forumu. :roll:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

MaliMemo
Kontakt:

Post Postao/la MaliMemo » 12 mar 2010, 19:20

Madafaka je napisao/la:Vidim ovdje ima i onih koji su na strani covjeka, koji se stidi vlastitog imena. (Mimo se zove Cazim za one koji ne znaju). Kakav smo mi pogan narod, za nepovjerovati. Sta je? Fali vam mikado i njegov cirkus? Da jednom kaze "j3bacemo im mater" pa da se svi napalite. FUJ!!!
Ti branis Mimu ?
× Plava krv ispod koze ×

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 12 mar 2010, 19:21

Ja nevidim sta je tu smijesno u mom komentaru Ghana je lose igrala i na kosevu i na kupu africkih nacija i mi smo onako sa pola snage igrali da li je to zbog loseg terena ili zbog zime neznam ali Ghana nije nikakav bauk,u svakom slucaju je dobro da smo pobijedili,a pobijedimo li njemacku(i bod je dovoljan)švedsku mislim da mozemo pobijediti skandidavci nam leze redovne musterije.

PIRKE33
Kontakt:

Post Postao/la PIRKE33 » 12 mar 2010, 19:23

po tebi kanta , a po FIFI 28 ekipa u svijetu, a to je za nekih 20 mjesta ispred nas..............
a to sto osporavas uspjehe koje imamo.........to nam je mana........uopste naseg naroda......

katalinski
Kontakt:

Post Postao/la katalinski » 12 mar 2010, 19:24

pojedini mediji su ,,retardirani''
pape majstore
Ajvatar

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 12 mar 2010, 19:24

MaliMemo je napisao/la:
Ti branis Mimu ?
Naravno da ne branim. Kako da branim covjeka, koji se izmedju ostalog stidi svog imena. :roll:
Zadnja izmjena: Madafaka, dana/u 12 mar 2010, 19:24, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.