Nogometni savez BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

admin
Site Admin
Kontakt:

Re: Nogometni savez BiH

Post Postao/la admin » 16 jul 2010, 23:15

norme ponašanja vrijede i kad nam je teško i kad slavimo. nek hodaju po svojoj kući i psuju ako će im biti lakše.

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 16 jul 2010, 23:23

Popravili su stranicu kako su azurni kad njima nesto ide u prilog :evil: :evil: :evil:

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 16 jul 2010, 23:34

sta ste navalili tako???
sad ste se sjetili da im **** sve po spisku?

jeli to sad neka novost da u savezu sjede lopovi?

vi se ponasate ko da tek od danasnje sjednice znate kakvi nam ljudi sjede u savezu. i sad pozivate na neke proteste. mislim naravno i ja sam za protest i da se skine gamad. ali gdje su ti silni ljudi bili kad se prije par godina protestovalo pred zgradom saveza, kad je bila tekma: spasimo bh fudbal. ali jok tada se isto znalo da su u savezu kriminalci ali fakticki nikom nisu smetali ti ljudi, posto je repka ipak igrala i klubovi su mogli igrati u evropi sa kakvim takvim uspjesima.

ali neka nam, mi nikad necemo nesto shvatit da treba promjenit, prije nego sto se nedesi najgora moguca opcija.

meni i nije zao sto ce nas suspendovati. kad bi izglasali taj statut onda bi vjerovatno jos decenijama bili tu gdje smo i dosad bili.
ovako makar imamo sansu da ih dokrajcimo, da ih konacno otjeramo i da pocnemo od nule. ja bi i platio cijenu da neigramo ove kvalifikacije, i danas suspenduju 1-2 godine iz svih evropskih takmicenja. makar se u to virejeme mogli reorganizovat i pocet pametno raditi.

a mozda se nekad i ostvari da prvo napravimo red u sportovima, a onda i u politici. ali to djeluje kao iluzija

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 16 jul 2010, 23:37

Dok se dobije ta kazna, mora se radit na tome da se skloni eventualna suspenzija. Bila je i Albanija suspendovana, ali samo mjesec dana. Najvaznije je da repka igra protiv Francuske i da moze ucestvovat u kvalifikacijama. Ne bi odgovaralo ni UEFA-i i FIFA-i da ne ucestvujemo, zayebalo bi citave kvalifikacije totalno, jer ne bi bilo pravedno prema drugim grupama a i nasi protivnici bi izgubili dosta love (jedna zvanicna domaca tekma manje).
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 16 jul 2010, 23:54

Cartman je napisao/la:Dok se dobije ta kazna, mora se radit na tome da se skloni eventualna suspenzija. Bila je i Albanija suspendovana, ali samo mjesec dana. Najvaznije je da repka igra protiv Francuske i da moze ucestvovat u kvalifikacijama. Ne bi odgovaralo ni UEFA-i i FIFA-i da ne ucestvujemo, zayebalo bi citave kvalifikacije totalno, jer ne bi bilo pravedno prema drugim grupama a i nasi protivnici bi izgubili dosta love (jedna zvanicna domaca tekma manje).

Sto to ne bi odgovaralo Uefa-i, i Fifa-i da ne ucestvujemo??Mislis zbog novca koji bi dobili nasi protivnici, e jes' to neko opravdanje, ili mozda zbog grupe, pa umjesto 6, bilo bi 5 ekipa u grupi, Francuska i Rumunije ne bi imali jake konkurencije, i prosli bi k'o iz pic.ke, uz to Platini bi bio rahat jer mu BiH nije pomrsila racune drzavi, i svi zadovoljni.

Pored toga, UEFA na nama, malima testira svoju reputaciju, jer svi rade kako oni kazu, e eto mi cemo biti pametni pa da idemo u stranu, ko smo mi njima, zgazice nas za sekundu, jednostavno ljudi ne zele politiku u sportu, i gotovo (barem ne oficijalno).

Mislis li mozda da im treba da im se desavaju nacionalne netrpeljivosti na tribinama, na sjednicama, da istrazuju protiv nekih sudija mazluma koji dolaze iz BiH, da pojedinci peru novac preko njih, i milion razloga zbog kojih ce oni inzistirati da uvedu red.

ILI NORMALNO, ILI NIKAKO, JA SAM ZA TO.

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 16 jul 2010, 23:59

ma dovoljno je procitati par tema na podforumu PLa i vidjeti o kakvim se tu bolesnicima radi, takvim ocigledno i odgovara ova suspenzija - njihovi ih ukopase a na kraju njima opet glavni krivac Bosnjak :roll: rijetko vidjeni kretenluk al' nemoze se ni ocekivati vise od takvi ljudi

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 17 jul 2010, 01:07

steve-o je napisao/la:ma dovoljno je procitati par tema na podforumu PLa i vidjeti o kakvim se tu bolesnicima radi, takvim ocigledno i odgovara ova suspenzija - njihovi ih ukopase a na kraju njima opet glavni krivac Bosnjak :roll: rijetko vidjeni kretenluk al' nemoze se ni ocekivati vise od takvi ljudi
gledaj i hrvati su glasali protiv,hdz i snsd izlaue na izbore u koaliciji,sta nas sve ceka pitanje je,nije ovdje rijec u fudbalu nego u rusenju institucija...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 17 jul 2010, 01:35

e cuj ovoga DA JE CIRO OVDJE hahahahaaahaa mila majko da mu niste poletili u zagrljaj mozda danas nebi pricali o SAVEZU ;)
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 17 jul 2010, 02:28

Ne znam zasto se uopste o ovome dize ovolika frka,za ovo znamo i gledamo,trpimo vec 15 god. i trpiti cemo jos dugo kad smo blesav narod,kad nas za nos vuku isti ljudi godinama od politike,sporta,da ne nabrajam druge dijelove drustva.Jednostavno,tavki smo da samo sutimo i trpimo,udaraju nas i blate kako ko stigne i zna i nema sumnje da ce ovako biti jos dugo jer se nikada necemo opametiti.

Previse se pravimo svi blesavi i svi smo imali neka ocekivanja i nadanja da ce oni nesto da se dogovore i promijene,a znalo se od prvog dana da ce sve pasti u vodu,da ce se glasati protiv i da od ljudi koji 15 god. nisu uradili nista dobro za nas fudbal,sada kad je izborna godina,kad se bore za posljednju marku i kiflu da se najedu,vi mislite da ce razum i neki visi cilj pobjediti i da ce se usvojiti status,ma dajte sami sebe lazemo i sami smo se doveli u ovu situaciju.Samo pogledajte izjave danima prije glasanja:

http://sportsport.ba/bh_fudbalp-38865.htm
http://sportsport.ba/bh_fudbalp-39693.htm
http://sportsport.ba/bh_fudbalp-39681.htm
http://sportsport.ba/bh_fudbalp-39665.htm

Ovo je Balkan i morate shvatiti,kad nece milom,hoce silom,ako nece otici sami ili donijeti odluke,onda se trebalo danas okupiti nas milion pred hotelom Park da im nogice drhte na glasanju i da znaju da ih vani nece cekati Oktavije,Pasati vec pametan narod,ljudi koji u fudbalu vide sansu za promociju ove jadne i napacene drzave i da ce u slucaju da glasaju protiv biti dosta problema i nece se tako lako sepuriti i smjeskati kao sto su danas cinili nakon sastanka i glasanja.

Fifa i Uefa nisu nista bolje,sve prijete da nema mijesanja politike,da nema ovog onog,a do sada je upuceno milion apela da se ukljuce u problem sa savezom,da pocnu da kritikuju javno i da nekim ljudima upute zabranu obavljanja rada u savezu,al nisu ni oni zeljeli,vec su sutili,uzivali u Zenevi i sjetili se tek sada kad je sve odavno otislo u vraga i gdje ne bi ni carobni stapic pomogao da se ovo sredi,dodju i ocekuju da ce sa nekim sankcijama prepasti ove delegate kojima je samo do para i licnih interesa,briga njih za opsti interes i znacaj posla i duznosti koje obavljaju.

Sulejman Čolaković, Bogdan Čeko, Iljo Dominković--> ko su oni,gdje su oni ikada igrali fudbal osim mozda na svojim vikendicama :twisted: :roll:

Danas citam sljedecu izjavu:

Živko Marjanac otvoreno je pitao predsjednika Sulejmana Čolakovića:

”Volio bih da nam prvi čovjek našeg fudbala objasni o kojem Statutu glasamo, onom koji je predložio Izvršni odbor ili ultimativnom koji je odredila FIFA i UEFA. Ako je u pitanju ovo drugo, zašto smo uopće tu?”

Covjek postavlja pitanje i sam odgovara i daje svoje misljenje vezano za glasanje :roll:

Vise nije ni bitno ko je glasao ZA,ko protiv,iz kojeg je naroda,bitno je da svu gamad treba otjerati i zabraniti im da vise nikad ne obavljaju nikakvu javnu duznost,odmah traziti od SIPE da udje u NSBiH,izuzme svu dokumentaciju od osnivanja saveza do danas i da podnese krivicne prijave za svaku malverzaciju i svakog ko je krsio zakon i stekao protupravnu imovinsku korist adevaktno se kazni i osudi.

Dovesti prave ljude u nogometni savez,bivse asove i legende,traziti da se svi ugovori koji su na snazi pregledaju i vidi se jel se sve ispostovalo i sredilo,dosta je lopovluka i hapanja.Nije bitno ni kako se zovu,kojem narodu i vjeri pripadaju,bitno je samo da imaju znanje,iskustvo,moc i autoritet da svojim radom i trudom nesto ucine dobro i korisno za nas savez i fudbal i da ce svoj posao obaviti korektno,moralno bez ikakvih licnih interesa.

Predlazem da se u svim gradovima-selima-putevima postave jumbo plakati sa imenima i prezimenima svih danasnjih delegata i lopova (bez obzira kako je ko danas glasao,na kraju gledano svi su oni isti! ) koji su nas doveli u ovo sivilo i jad i cemer od saveza,tako da svi znaju javno ko su,kako se zovu i po mogucnosti slike da se stave tako da ne mognu vise ulicom proci kako treba i da se stide za ovo sto su danas napravili.

Nadam se da im je danas rucak prijao i da su se najeli ko stoka (zadnji put jer nece vise na racun saveza jesti i piti) :evil:
slika

Za demonstracije i proteste je kasno,odluka je donesena,Fifa i Eufa ce nas kazniti i sad mozemo svi na ulice,nema fajde

Lijep pozdrav svima ;)

GoRaN
Kontakt:

Post Postao/la GoRaN » 17 jul 2010, 02:32

Ma kakvi mi i hajka na Savez... :roll: Sad cemo se mi fino medjusobno pobiti ko je kriv...Nema veze sto nam se fudbal vraca u kameno doba...Vazno je da je bosnjak/srbin/hrvat kriv...Ja koja smo mi **** od ljudi... :arrow:
Naravno...Cast pametnim ljudima kojih smo uvijek imali ali se nazalost ne pitaju mnogo u ovo vrijeme. :?

mirza_9
Kontakt:

Post Postao/la mirza_9 » 17 jul 2010, 03:19

Delegati Nogometnog Saveza sahranili bh fudbal

Fudbal u BiH je pokopan - delegati Skupštine Nogometnog saveza BiH, u petak su, nakon višesatnog zasjedanja, odbili promjene Statuta, tačnije ukidanje tročlanog Predsjedništva i uspostavljanje funkcije jednog predsjednika. Za promjene Statua glasalo je 27 delegata, protiv je bilo njih 18, a dva su bila suzdržana. Tako je sudbonosno zasjedanje Skupštine Nogometnog saveza završeno na najcrnji način - sada slijedi suspenzija «kuće bh. fudbala» i izbacivanje reprezentacije i klubova iz evropskih takmičenja.

- Čim stignem u sjedište UEFE obavijestit ću nadležne o tome šta se dešavalo u Sarajevu i oni će donijeti konačnu odluku. Izvršni odbor UEFE neće se sastati prije septembra , ali Odbor za hitnost može donijeti odluku u roku od 48 sati - kazao je predstavnik UEFE Marsel Benc, po odlasku iz vogošćanskog hotela «Park» u kojem se održavala Skupština.

Tokom zasjedanja Skupštine vladala je totalna konfuzija i u jednom trenutku činilo se da nikome ništa nije jasno, a ponajmanje predstavnicima FIFE i UEFE koji su zgroženo slušali praznu priču delegata i svjedočili sahrani bh. nogometa u organizaciji onih koji su zaduženi da brinu o njegovoj budućnosti.

- Predstavnici entitetskih saveza bili su prisutni kad smo raspravljali o izmjenama Statuta. Dali smo im dovoljno vremena. Na sastanku 6. jula oni su rekli da prihvataju sve osim odluke o ukidanju tročlanog Predsjedništva. FIFA i UEFA daju prijedlog na usvajanje, pa ga prihvatitie ili ne prihvatite - rekao je Benc delegatima.

Predsjednik Predsjedništva Nogometnog saveza BiH Sulejman Čolaković u svom obraćanju bio je kratak: «Glasamo o izmjenama Statuta demokratski, znači, prihvatamo ili ne».

Među najglasnijima bio je predsjednik Nogometnog saveza Srednjobosanskog kantona Behudin Trbović koji se u jednom momentu umalo nije fizički obračunao sa Josipom Bevandom, priprijetivši mu: "Još ćeš ti mene upoznati».

- Mi podržavamo prijedloge UEFE i FIFE, a sve koji to ne podržavaju treba izbaciti iz nogometa jer ti ljudi ne zaslužuju da vode bh. fudbal. Njima je stalo samo do fotelja i ni do čega drugog! Ne smije se desiti da Borac, Zrinjski, Široki, Željo i reprezentacija budu taoci ovih ljudi! - poručio je Trbović.

Slobodan Tešić, predstavnik Fudbalskog saveza RS imao je također šta za kazati.

- Svi moraju shvatiti atipičnost države u kojoj živimo. S druge strane, da mi nećemo da živimo zajedno i da donosimo odluke, ne bismo ni bili ovdje. Ne trebaju nama stranci ništa nametati nego nam trebaju pomoći. Nemamo mi toliko problema koliko oni misle. Mi radimo zajedno, igramo utakmice u Banjaluci, Širokom... Ovdje smo da se usaglasimo, ali nemojte nam ništa nametati. Dajte nam priliku da zajedno riješimo problem. Nećemo ga riješiti ako budemo odlučivali o predsjedniku jer će u tom slučaju doći do preglasavanja, a nama treba kompromis - kazao je Tešić.

Trbović i Ćemalović napali Čolakovića

Topkom jedne od pauza zasjedanja, Samir Ćemalović i Behudin Trbović, napali su Sulejmana Čolakovića. - Šta ćemo sad, Suljo? Šta će biti sa reprezentacijom? Pola delegata je zalutalo ovdje. Vi ste se nakrali, lako je vama! A ko će na kraju odgovarati za sve - galamio je Trbović, a Ćemalović mu je kazao: « Pobogu Suljo, dogovorite se vas trojica, ti, Iljo Dominković Bogdan Čeko, umjesto što se dičite da ste dobri Hrvati, Srbi i Bošnjaci. Kao da je to bitno».

Petković: Mogli smo i sami

Iz redova predstavnika Fudbalskog saveza Republike Srpske, od kojih je naglasniji bio Rodoljub Petković, generalni sekretar FSRS, moglo se čuti da "uopšte nije trebao neki tamo predstavnik iz Evrope, sami smo se mogli sve dogovoriti. On nama ovdje priča kako je kod njih sve uređeno. Lako im je pričati ovdje kada im je plata 5.000 eura, a mi jedva sastavljamo kraj s krajem!"

SDP: Nastavak politike

SDP BiH najoštrije osuđuje ponašanje čelnika Fudbalskog saveza BiH koji su glasanjem na Skupštini odbili prijedlog FIFE i UEFE i time su pokazali koliko im je zapravo stalo do bh. reprezentacije.

Zbog sebičnog, indolentnog i neodgovornog ponašanja rukovodstva Saveza dovedeno je u pitanje dalje nastupanje tri reprezentativne selekcije i naših klubova na međunarodnim takmičenjima. Nigdje nije dobro da se politika miješa u sport, ali u Bosni i Hercegovini se ona već odavno umiješala, te zbog toga upravo imamo stanje kakvo imamo.

Za ovu situaciju trebaju odgovarati svi oni koji su doveli do nje. Ti ljudi ne zaslužuju da ubuduće budu uključeni u bilo šta što ima veze sa Fudbalskim savezom BiH i sportom uopšte. Ovakvo djelovanje je praktično nastavak politike čiji je isključivi cilj disolucija države Bosne i Hercegovine - kaže se u saopćenju SDP-a i zaključuje:

- Mi nećemo dozvoliti bilo kome da ostvari svoje bolesne naume makar se radilo i o sportu. SDP će predvoditi snage koje će ih spriječiti u tome

Selektor Sušić suzdržan

Safet Sušić, šef stručnog štaba naše reprezentacije je bio u toku sa dešavanjima na Skupštini NS BiH, u vezi sa izmjena Statuta, obzirom da se posljedice nedonošenja ovih odluka direktno tiču i naše A reprezentacije. UEFA i FIFA prijete sankcijama, izbacivanjem iz kvalifikacija...

- Znam sve, ali ne želim govoriti dok se ne stiša situacija i ne saznam definitivnu odluku. Smatram da ljudi iz FIFA-e i UEFA-e ipak znaju naše prilike u državi i da neće ishitreno donositi nikakve rezove. To nije u njihovom interesu. Znao sam odavno da su male šanse da se usvoji novi statut, sve drugo bi me iznenadilo - rekao je Sušić.

Podmukla pozadina

Saznajemo da nije slučajno što su delegati iz RS glasali protiv jednog predsjednika. Navodno su u dogovoru sa nekim hrvatskim delegatima glasali protiv, kako bi FIFA suspendirala NSBiH, a potom oni radili na formiranju «svojih» Saveza. Zanimljivo je da su delegati Ilje Dominkovića iz Posavske Županije bili suglasni sa jednim predsjednikom, ali je to bilo nedovoljno. Benc, Paske i ostali gosti, otišli su razočarni. Konačna odluka očekuje se u roku 48 sati. Tokom jučerašnjeg dana bh. reprezentativci sa raznih destinacija zvali su i raspitivali se za tok skupštine. Nakon saznanja da je propala, ostali su zatečeni.

- Idite iz fudbala i pustite nas da igramo za Bosnu i Hercegovinu, stav je bh. reprezentativaca i poruka Sulji, Čeki i kompaniji, nogometnim mešetatima, muljatorima i grobarima bh. nogometa.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 jul 2010, 09:29

Kad sagledam kompletnu situaciju, Munib i nije bio toliko loš...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

bomber
Kontakt:

Post Postao/la bomber » 17 jul 2010, 09:46

Svi oni koji su glasali protiv statuta su i razmisljali na nacin, sumnjam da ce nam dati sankcije.
Statut je "muslimanski" a hrvati i srbi nisu htjeli glasati za njega. U Uefa su sve sami muslimani i naravno da nece ici protiv svojih.
Smijesno i zalosno istovremeno a niko od tih sto su protiv da objasne zasto nece jednog predsjednika. Sta taj jedan predsjednik moze uraditi protiv bilo kojeg naroda kada su tu i izvrsni odbor kao i skupstina.
Ovo je cisto politicka odluka i uopste nema nikakve veze sa fudbalom. Izbori su na pragu i glasacko tijelo treba podijeliti sto je vise moguce a ova situacija u NSBiH im je dosla ko kec na deset. Narode, izadjite na izbore i glasajte za ili protiv statuta.

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 17 jul 2010, 09:59

bomber je napisao/la: U Uefa su sve sami muslimani i naravno da nece ici protiv svojih.

kakvi ba muslimani ? Blater i Platini su muslimani ? kako da ne ...

The Prodigy
Kontakt:

Post Postao/la The Prodigy » 17 jul 2010, 10:06

Virtu4l je napisao/la:Kad sagledam kompletnu situaciju, Munib i nije bio toliko loš...

hahaha ma da mi onda Munju stavimo za predsjednika, ako nas iko može iščupati onda je to on. :D

basinac81
Kontakt:

Post Postao/la basinac81 » 17 jul 2010, 10:43

QUARESMA 18<<< je napisao/la:nemojte me pogresno shvatiti, al ovo sto su odbili, na neki nacin dobro doslo, jer mozda NFS BIH dobiju otkaz :oops: , sto bi itekako dobro nama doslo
Hmmm, kad bih tako bilo ja bih onda pozdravio njihov potez :lol:
Al nazalost nije tako, gamad ko gamad tesko je to svrgnuti. Naviklo je to na đabaluk i nerad i olako se toga nece odreci.
A bez obzira na sve ovo nas garant vraca daleko negdje unazad. I sto bi najtragicnije moglo da se desi je ta stvar da nam puknu zabranu na igranje kvalifikacija za EP.
Al boli skotove q.... za to, oni i dalje hapaju i opet hapaju, i bez obzira na bankrot pred kojim je savez, oni opet hapaju i hapaju i nose i hapaju, stolice, ograde, cackalice olovke ma sve pokupise i samo hapaju...

SMJESNO I ZALOSNO, zajebancija al neka gorka u PM^2.
:!: :!: :?:
Odvoj ga s' nečim što nesprovodi struju

zolaTM
Kontakt:

Post Postao/la zolaTM » 17 jul 2010, 10:52

ma nemozemo mi njima nista,kad insan nema obraza,nije ga briga nizasta drugo sem njegove guzice al sto kazu ovi momci,mozda cemo imati neke koristi od ove njihove gluparije,kad ih fifa i uefa kazne,mozda **** jednom zauvijek

Edo_Majka
Kontakt:

Post Postao/la Edo_Majka » 17 jul 2010, 11:06

thulkazal je napisao/la:
bomber je napisao/la: U Uefa su sve sami muslimani i naravno da nece ici protiv svojih.

kakvi ba muslimani ? Blater i Platini su muslimani ? kako da ne ...
Ironija brate, zar treba i to odsad pisati da bi skontali :?

Ma nece se nista desiti ljudi, dobicemo neku kaznu i opet ce biti muk vjerujte mi, treba mnogo gore stvari da se dese da bi nas mogli iskljuciti iz takmicenja, morali bi glavni pretstavnici doci u BiH i vidjeti situaciju, nemogu to neki Benz i sta ja znak odlucivati. Nebranim ove nase glupane ali nije to tako jednostavno, Grcka i Poljska su imali mnogo tezu situaciju i nije se nista desilo, samo su se rijesili neki problemi sto se nadam da ce i kod nas biti slucaj.
Tracy McGrady!!!

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 17 jul 2010, 11:19

Nije nikakva novost da je Nogometni savez BiH u katastrofalnoj finansijskoj situaciji. Potraga za novcem je svakodnevna pojava i čini se da je bar nakratko pronađeno rješenje, i to kod Bobar banke. Naime, ova banka je, kako saznajemo, dodijelila kredit Nogometnom savezu od čak milion KM.
Ako delegati Skupštine Nogometnog saveza BiH na sutrašnjoj sjednici ne usvoje novi statut, čiji su nacrt izradile FIFA i UEFA, te ako na taj način isprovociraju skoro sigurnu suspenziju, izazvat će i finansijsku štetu od nekoliko desetina miliona maraka.
- U startu ćemo izgubiti skoro 4,5 miliona KM ako se ne odigra meč s Francuskom. Ostat ćemo i bez pomoći namijenjene za gradnju reprezentativnog centra u Zenici u iznosu od 8 miliona. Klubovi će izgubiti sve prinadležnosti.
Budžet NSBiH se u procentu od skoro 50 posto puni iz pomoći FIFA-e i UEFA-e.
Utjerali su sami sebi jedan poveci kobas
100% sportski i krajnje opušten potpis

Normala
Kontakt:

Post Postao/la Normala » 17 jul 2010, 11:44

Kad vidim kakvi nam cobani vode savez i pozelim da nas kazne.
Znam ja da ispasta reprezentacija koja ima odlicnu generaciju i koja moze napraviti sigurno dobre rezultate, ispasta i moje FK Sarajevo koje je napokon dobilo prave ljude, ali ako je sad dosao trenutak da se ovi "ljudi" iz nogometnog saveza uklone onda neka je, neka nas kazne!
Kamo srece da se ovaj trenutak prije desio, vec bi mozda sad u nogometnom savezu sjedili ljudi kao sto su Barbarez,Kodro,Bolic ali ako Bog da sjedit ce, pa za pet godina pet. 8-)

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], jurisicduska, zikerrz21 i 36 gostiju.