NBA 2025-26 Regular Season
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA 2025-26 Regular Season
Ovo sto LeBron isporucuje sa 41 na ledjima izgleda nestvarno. Atleticniji od 90% lige a sto je najgore ima on jos bar dvije sezone na ovom nivou.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
-
TripleThreat
- Kontakt:
I to on trazio, pa bolje da je ostao u Atl 
Kako ce ostati, kad ga oni vise nisu zeljeli tu. Johnson im je glavni igrac i sad ce najverovatnije trade za Davisa. Nama dobro ispalo, imali smo 80M cap space i radi pravila koji kaze da cap space ima minimum koji mora biti potrosen, samo radi toga ovo je top.
Ali zato qrcev CP3 -> Poole -> CJ -> Trae, kakav poso GM-ova
Takodjer da naglasim, da je ova prica oko ovog trejda otkrila i u Americi a i ovdje koliko neka raja vise ne prati NBA. Jos pisu po onome sto su gledali prije 5 godina, da ne kazem 10 godina.
Ali zato qrcev CP3 -> Poole -> CJ -> Trae, kakav poso GM-ova
Takodjer da naglasim, da je ova prica oko ovog trejda otkrila i u Americi a i ovdje koliko neka raja vise ne prati NBA. Jos pisu po onome sto su gledali prije 5 godina, da ne kazem 10 godina.
Da se razumijemo Trae Young je stvarno kvalitetan igrac, ali ima takvu manu da samo par ekipa to moze pokriti u cijeloj ligi (a jedna je nasa sa Bilalom, Georgeom i Sarrom koji su stvarno top u odbrani) plus je samo par ekipa moglo uzeti godisnju platu od 50 miliona. Zato je njegov trade value opao, a i to sto je Atlanta otvorena rekla da nam vise ne trebas i imamo drugog franchise igraca. Malo mi je cak i krivo sto se nismo jos malo cijenkali za jos neki pick da dobijemo, ali oko toga se i razvlacilo na kraju i nasi su odlucili da se to zavrsi. Mogo se poslat mozda onaj malac AJ Johnson tamo i dobiti neki pik sa protekcijama ili neki druge runde ali haj to je vec trazenje dlake u jajetu.
Sto se tice ostatka lige, ovaj Payton Watson je jedan od onih krila ako napreduje u driblingu jos i malo kreacije doda imas krilo koje ide prema nekom tipu igraca kao Paul George, naravno losija verzija ali opet vrijedno u danasnjem NBA.
Sto se tice ostatka lige, ovaj Payton Watson je jedan od onih krila ako napreduje u driblingu jos i malo kreacije doda imas krilo koje ide prema nekom tipu igraca kao Paul George, naravno losija verzija ali opet vrijedno u danasnjem NBA.
Ovi G league Denver zeznuti kao G league Philly svoje-vremeno. Zeljni dokazivanja
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Druze, trade value Younga je opao zato sto vise ne prolazi nigdje da imas, pricamo o ozbiljnim ekipama, igraca koji je defanzivna labilnost.To je takva rupetina da je to nepojmljivo, a ubrzo ces to i vidjeti.Zabit je napisao/la: ↑08 jan 2026, 04:26Da se razumijemo Trae Young je stvarno kvalitetan igrac, ali ima takvu manu da samo par ekipa to moze pokriti u cijeloj ligi (a jedna je nasa sa Bilalom, Georgeom i Sarrom koji su stvarno top u odbrani) plus je samo par ekipa moglo uzeti godisnju platu od 50 miliona. Zato je njegov trade value opao, a i to sto je Atlanta otvorena rekla da nam vise ne trebas i imamo drugog franchise igraca. Malo mi je cak i krivo sto se nismo jos malo cijenkali za jos neki pick da dobijemo, ali oko toga se i razvlacilo na kraju i nasi su odlucili da se to zavrsi. Mogo se poslat mozda onaj malac AJ Johnson tamo i dobiti neki pik sa protekcijama ili neki druge runde ali haj to je vec trazenje dlake u jajetu.
Bio si upravu u pogledu onoga sto cete dati za njega, ali to samo pokazuje koliko ga se ATL silno zeljela rijesiti, a WSH je fakticki bio jedina ekipa koja ga zeljela.Ljudi igraju 100 puta bolju kosarku bez njega i to apsolutno nema veze sa cinjenicom da im je Johnson postao opcija br.1.To ima veze sa njegovom losom igrom i fizickim nedostacima.
Druze to sam i napisao u prvoj recenici.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑08 jan 2026, 05:08Druze, trade value Younga je opao zato sto vise ne prolazi nigdje da imas, pricamo o ozbiljnim ekipama, igraca koji je defanzivna labilnost.To je takva rupetina da je to nepojmljivo, a ubrzo ces to i vidjeti.Zabit je napisao/la: ↑08 jan 2026, 04:26Da se razumijemo Trae Young je stvarno kvalitetan igrac, ali ima takvu manu da samo par ekipa to moze pokriti u cijeloj ligi (a jedna je nasa sa Bilalom, Georgeom i Sarrom koji su stvarno top u odbrani) plus je samo par ekipa moglo uzeti godisnju platu od 50 miliona. Zato je njegov trade value opao, a i to sto je Atlanta otvorena rekla da nam vise ne trebas i imamo drugog franchise igraca. Malo mi je cak i krivo sto se nismo jos malo cijenkali za jos neki pick da dobijemo, ali oko toga se i razvlacilo na kraju i nasi su odlucili da se to zavrsi. Mogo se poslat mozda onaj malac AJ Johnson tamo i dobiti neki pik sa protekcijama ili neki druge runde ali haj to je vec trazenje dlake u jajetu.
Bio si upravu u pogledu onoga sto cete dati za njega, ali to samo pokazuje koliko ga se ATL silno zeljela rijesiti, a WSH je fakticki bio jedina ekipa koja ga zeljela.Ljudi igraju 100 puta bolju kosarku bez njega i to apsolutno nema veze sa cinjenicom da im je Johnson postao opcija br.1.To ima veze sa njegovom losom igrom i fizickim nedostacima.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
@Zabit pa bas i nisi jer mislis da se ta mana moze pokriti.Ne moze se pokriti vise, vjeruj mi.
Nekad prije par godina se to i moglo, jer ga stavis na onog igraca koji coskari.Danas najbolje ekipe imaju 5 igraca gdje svaki igrac moze spustiti loptu na parket.To cini da ti odbrana puca.
Ali hajde, sve ce ti se samo kazati.Ucinice vas boljim ofanzivno i atraktivnijim za gledati.To je sigurno.
Nekad prije par godina se to i moglo, jer ga stavis na onog igraca koji coskari.Danas najbolje ekipe imaju 5 igraca gdje svaki igrac moze spustiti loptu na parket.To cini da ti odbrana puca.
Ali hajde, sve ce ti se samo kazati.Ucinice vas boljim ofanzivno i atraktivnijim za gledati.To je sigurno.
Joj ovog Zidovskog lobija ako dises pored njeg=faul
Kako na svi uvjeravaju da je roster Nuggetsa smece samo da bi uzdigli Jokica.
15 poena treba Durantu da postane 7. strijekac svih vremena
Ukoliko mu pajtosi budu zdravi,Jokic ove sezone mora uzeti titulu.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
roster Nuggetsa jeste prosle godine bio smece, nisi imao klupu nikakvu, nisi imao Backup C, i imao si trenera koji nece da igra neke igrace koje mu GM dovede jer je on htio neke druge a ovaj ih nije doveo, ove godine to vec drugacije izgleda, imas dosta jacu klupu, imas backup C(koji je doduse povrijedjen jel), Watson i Pickett su dosta bolji nego prosle godine, Nnaji daje neke minute evo zadnjih par utakmica, imas trenera koji se ne svadja sam sa sobom nego radi i da minute po zasluzi, a i nasli su negdje ovog Jonesa koji je na 2way ugovoru a pokazao se korisnim kako se Gordon povrijedio
isto mislim, i to bez obzira na seeding iskreno, ako svi budu zdravi za PO, mislim da imamo vece sanse od OKC-a
Pa realno ove pobjede su mix Januar sindroma gdje svako svakog pobjeđuje, + kad se otvori minutaža igračima koji je inače nemaju onda oni grizu mnogo više nego igrači sa sigurnim minutama.
A što se tiče zdravog Denvera oni fkt imaju odličan i duboku roster ove sezone, vjerovatno njihova najkvalitetnija ekipa do sad.
Dobro,Isiah mrzi svakog all time igraca iz svog vremena 
Nasao se govoriti neko koga je Jordan prasio i lik koji doslovno mrzi Jordana.
Gdje ga je druze prasio?,lik sa Pistonsima ima 3:1 u PO protiv Jordanovih Bullsa.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.