Bosna i Hercegovina - Portugal

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

CRNI_SA
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Portugal

Post Postao/la CRNI_SA » 04 nov 2009, 17:11

nije protugal jak kao nekada i nemaju pravog lidera , kao sto je nekada figo bio ,ja sam zadovoljan i sa ovim do sada sto je nasa repka napravila 8-) ali siguran sam da cemo portugalu **** kevu !!
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 04 nov 2009, 17:13

Ma svi smo zadovoljni,dao bih ove dvije plate koje mi kasne da se odemo u JAR :-)

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 04 nov 2009, 17:57

Glupost je teska pozvat Milenkovica. Znam da ga mnogi vole jer je igro u Beogradu itd, ali on nije za repke. Covjek igra ekipu s Kipta koja je medju gorim u ligi. Ima puno boljih nasih igraca. Samo da ga Ciro slucajno ne stavi, on je poznat po cudnim postavama. Nekad se cini ko da stavi neke igrace cisto iz inata i da ga niko ne procita.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

neznalica
Kontakt:

Post Postao/la neznalica » 04 nov 2009, 17:58

imam neki cudan osjecaj da ce ona englez supak(izvinjavam se svima na izrazu) al englezi to jesu ,produziti utakmicu u portugalu jedno 16 minuta u nadi da portugalci postignu pocasni pogodak :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: al dzaba njima i fifa i uefa , moj prijedlog im je nek se okrenu kosarci tu su jaci od nas ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 04 nov 2009, 18:00

Cartman je napisao/la:Glupost je teska pozvat Milenkovica. Znam da ga mnogi vole jer je igro u Beogradu itd, ali on nije za repke. Covjek igra ekipu s Kipta koja je medju gorim u ligi. Ima puno boljih nasih igraca. Samo da ga Ciro slucajno ne stavi, on je poznat po cudnim postavama. Nekad se cini ko da stavi neke igrace cisto iz inata i da ga niko ne procita.
Ma covjek je igrao u Sarajevu prije 2 godine i smjesan je bio.To je jos jedna fora Blazevica jer mu je njegov sin menadjer.
AMAR OSIM!

seha
Kontakt:

Post Postao/la seha » 04 nov 2009, 18:05

Daj ne lupaj

http://www.transfermarkt.co.uk/en/spiel ... rofil.html

jedino ako se cirin sin zove Kostas Floris
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 04 nov 2009, 18:06

Cartman je napisao/la:Glupost je teska pozvat Milenkovica. Znam da ga mnogi vole jer je igro u Beogradu itd, ali on nije za repke. Covjek igra ekipu s Kipta koja je medju gorim u ligi. Ima puno boljih nasih igraca. Samo da ga Ciro slucajno ne stavi, on je poznat po cudnim postavama. Nekad se cini ko da stavi neke igrace cisto iz inata i da ga niko ne procita.
Ako ga bude stavio,vjeruj da je u formi onda boljoj nego pola pozvanih defanzivaca.
Ciro jeste dileja ali ne tolika da ne zna raspoznati ko mu je za prve postave ili uopste ko ce da igra.
P.S Nino je pozvan zbog Spahica koji je Ciri preporucio.
Nino je nesto pout Muratovica srce na teren,za ostalo ne garantuje :mrgreen:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 04 nov 2009, 18:08, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 04 nov 2009, 18:07

kalimero je napisao/la:
Ma covjek je igrao u Sarajevu prije 2 godine i smjesan je bio.To je jos jedna fora Blazevica jer mu je njegov sin menadjer.

Vjeruj sve je to s njim povezano.
AMAR OSIM!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 04 nov 2009, 18:11

harishp je napisao/la:
Ako ga bude stavio,vjeruj da je u formi onda boljoj nego pola pozvanih defanzivaca.
Ciro jeste dileja ali ne tolika da ne zna raspoznati ko mu je za prve postave ili uopste ko ce da igra.
Jadna nam je onda majka :mrgreen:

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 04 nov 2009, 18:12

U nasem prvenstvu ima 5 najmanje bolji stopera od Milenkovica.
AMAR OSIM!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 04 nov 2009, 18:13

Ebiga Muratovic je taljigao kako je znao i umio u cjelim kvalifikacijama.I opet mu hvala.
Dok je recimo Mudanjin slusao,,vremensku prognozu,, :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

deni_23
Kontakt:

Post Postao/la deni_23 » 04 nov 2009, 18:35

Cartman je napisao/la:
harishp je napisao/la:
Jadna nam je onda majka :mrgreen:
ne mogu svise moram da reagujem na ovu svu pricu oko tog nine ili kako se vec zove taj igrac neznam sta ima te protiv tog igraca pa se citav dan svadate te treba da igra te netreba da igra ako ga je ciro pozvo u reprezentaciju to bi trebalo da znaci da je u dobroj formi siguran sam da ciro dobro zna sta radi

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 04 nov 2009, 19:06

kiparski fudbal i nije toliko slab, imaju sve jace klubove(vec drugu godinu zaredom imaju predstavnika u lp) a i repka se poravlja(4-1 protiv bugara)

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 04 nov 2009, 19:10

kalimero je napisao/la:U nasem prvenstvu ima 5 najmanje bolji stopera od Milenkovica.
DAJ IH NABROJ!!!!!!!!

Jao jao svasta ces cuti ovde.
Bunite se sto je zvao NIna, kako kazete iz neke lose kiparske lige ( koja ove godine ima ucesnika u CL, a mi to nikad necemo imati), da bi ne malo zatim pisali ovde da ima najmanje 5 bolji stopera iz nase lige, koja je ZADNJA NA LISTI. I gdje je tu logika???? :roll: :roll: ...Svasta!!!
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

fanatikos
Kontakt:

Post Postao/la fanatikos » 04 nov 2009, 19:15

Adinjo je napisao/la:
kalimero je napisao/la:U nasem prvenstvu ima 5 najmanje bolji stopera od Milenkovica.
DAJ IH NABROJ!!!!!!!!

Jao jao svasta ces cuti ovde.
Bunite se sto je zvao NIna, kako kazete iz neke lose kiparske lige ( koja ove godine ima ucesnika u CL, a mi to nikad necemo imati), da bi ne malo zatim pisali ovde da ima najmanje 5 bolji stopera iz nase lige, koja je ZADNJA NA LISTI. I gdje je tu logika???? :roll: :roll: ...Svasta!!!
tesko da ima bolji stopera od milenkovica u nasoj ligi

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 04 nov 2009, 19:16

kad tako svi pricate...onda nam nam ne treba niko ha ya...imamo toliko dobrih stopera da se ne mogu dogovorit koga ce pozvat :roll:
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 04 nov 2009, 19:20

Ne razglabajte bezveze gdje igra Nino,pogledajte gdje nam drugi defanzivci ne-igraju. :roll:
Radi se o tome sto niti smo pojacani niti oslabljeni sa Ninoslavom.
Bolji je bilo kako od nasih indijanaca iz premier lige.Covjek ako nista drugo ima iskustva a vala i ne stedi se puno.
O kvalitetu sta je tu je ni vruce ni hladno.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 04 nov 2009, 19:24

Eto iz PL cu odma rec da su Torlak, Skaljic i Cocalic (dok je igro standardno) bolji od njega. Od ovih iz inostranstva su tu jos Radeljic, Trivunovic, itd. Uz to jos ima 6-7 boljih centarhalfa od njega na spisku (Spaha, Safet, Jahic, Pandza, Mravac, Damjanovic, Mirvic). Znaci on nije ni medju top 10 nasih odbrambenih. A kad znamo kakav je nivo nase odbrane, znamo o kakvom se igracu radi. Ne daj Boze da zaigra.

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 04 nov 2009, 19:31

Cartman je napisao/la:Eto iz PL cu odma rec da su Torlak, Skaljic i Cocalic (dok je igro standardno) bolji od njega. Od ovih iz inostranstva su tu jos Radeljic, Trivunovic, itd. Uz to jos ima 6-7 boljih centarhalfa od njega na spisku (Spaha, Safet, Jahic, Pandza, Mravac, Damjanovic, Mirvic). Znaci on nije ni medju top 10 nasih odbrambenih. A kad znamo kakav je nivo nase odbrane, znamo o kakvom se igracu radi. Ne daj Boze da zaigra.

Ove nase sto si nabrojao, ako bi mogli istrcati jedno poluvrijeme u Lissabonu, a da ne bi zapjenusali, ja ti dam sta hoces. Svima treba boca s kisikom na ledjima. Daj bolan nasi stoperi i nasa liga, da valjaju sta otisli bi negdje odma, ne bi se sekunde dvoumili, pa makar to bila kiparska liga.

NE DAJ BOZE NA JE NJIH ZVAO. SAMOUBISTVO CISTO!

Sto harishp rece, nemoze biti gori od nasih kloceva iz PL, pa da je neznam kakav.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.