Vani je i ovo čudo, pogledah neku noć i moram reći da iako je i gluma odlična, i kamera i fotografija, dijalozi, ima tog crnog humora, ali mi opet kao da nešto fali da me u potpunosti uvuče i privuče, ali u svakom slučaju zanimljiv i za više gledanja, jer ima dosta detalja koji onako na prvu znaju promaketi čovjeku, odlična scena mi je ona u ispovjedaonici, baš sam se nasmijao. Mada je više film prožet tom nekom melanholijom i depresivnošću, atmosfera je takva, možeš ih rezati bukvalno, baš neko crnilo koje obavija to mjesto i sve u njemu, spoj tragedije i komedije. Metaforičan odnos između njih dvojice je u neku ruku kao i taj rat koji se dešava u pozadini, za nezavisnost Irske od Britanije, a i to pitanje života i prolaznosti nas običnih smrtnika, da li nam je bitnije da ostanemo upamćeni po nečemu ili da živimo od danas do sutra i životarimo što bi rekli, zadovoljni time gdje smo i šta smo, tako da je film prožet tim simbolima i pitanjima koje režiser postavlja kroz njihov odnos i priču, mali Keoghan mi je bio možda i najbolji, vrhunska uloga, pored Farella naravno

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..