ma kakviLjumani_Banovici je napisao/la:sine halil u bolnici zavrsio .... jesi cuo za to ??![]()

Moderator/ica: GracanicaAA
ma kakviLjumani_Banovici je napisao/la:sine halil u bolnici zavrsio .... jesi cuo za to ??![]()
Cisto da se vidi da i mi radimo nesto...neutralan__ je napisao/la:aa hvala na informacijiComyZV je napisao/la:http://fkdrinazv.****/2011/01/blog-post_24.htmlneutralan__ je napisao/la:Banovici su sad bogatiji vise nego ikadvjerujem u opstanak i nadam se da ce tako i biti, niko nije otisao sto je najbitnije
![]()
iako imamo tezak raspored imamo one 2 utakmice u gostima al jbg pokazali smo da mozemo igrat i u gostima
malo da se upoznate sa sadasnjim timom Drine..vidimo se u Zvorniku!
aBd vidimo se
pirija mu glavu razbio na treningu, potres mozganeutralan__ je napisao/la:ma kakviLjumani_Banovici je napisao/la:sine halil u bolnici zavrsio .... jesi cuo za to ??![]()
![]()
sta mu je bilo??
Ljumani_Banovici je napisao/la:pirija mu glavu razbio na treningu, potres mozganeutralan__ je napisao/la:ma kakviLjumani_Banovici je napisao/la:sine halil u bolnici zavrsio .... jesi cuo za to ??![]()
![]()
sta mu je bilo??
Imas tacne informacije, sad ganja nalaze da vidi sta ce, inace ce biti podvrgnut operaciji i nece ga biti na terenu 2 mjeseca. Pa sta bi od ovakvog igraca, sta ga sve nece snac jbt...kuman_@mel je napisao/la:nema halilovica 3 mjeseca na terenu...pored povrede glave,kako sam ja cuo mora i bruk da perise...
jbt nista ga ne zaobilaziLjumani_Banovici je napisao/la:Imas tacne informacije, sad ganja nalaze da vidi sta ce, inace ce biti podvrgnut operaciji i nece ga biti na terenu 2 mjeseca. Pa sta bi od ovakvog igraca, sta ga sve nece snac jbt...kuman_@mel je napisao/la:nema halilovica 3 mjeseca na terenu...pored povrede glave,kako sam ja cuo mora i bruk da perise...![]()
na teren nece niko krocit do zadnje sedmice prije pocetka proljetnog dijela ...neutralan__ je napisao/la:jbt nista ga ne zaobilaziLjumani_Banovici je napisao/la:Imas tacne informacije, sad ganja nalaze da vidi sta ce, inace ce biti podvrgnut operaciji i nece ga biti na terenu 2 mjeseca. Pa sta bi od ovakvog igraca, sta ga sve nece snac jbt...kuman_@mel je napisao/la:nema halilovica 3 mjeseca na terenu...pored povrede glave,kako sam ja cuo mora i bruk da perise...![]()
sad kad se otopi snijeg moglo bi bit problema sa terenom...valjda ce ga popravit
Đeno kralj(maliiii *ebem li ti maa.... hahah), nemoj nuriju zaboravit.....neutralan__ je napisao/la:osim Đene u onim njegovim "rudarama"![]()
hahahaha ja baLjumani_Banovici je napisao/la:Đeno kralj(maliiii *ebem li ti maa.... hahah), nemoj nuriju zaboravit.....neutralan__ je napisao/la:osim Đene u onim njegovim "rudarama"![]()
![]()
legende
*ebote (L)ved vo'ka guja tamo, ne ici, ja ubioo aa... haaahahahahhaahhahahaneutralan__ je napisao/la:hahahaha ja baLjumani_Banovici je napisao/la:Đeno kralj(maliiii *ebem li ti maa.... hahah), nemoj nuriju zaboravit.....neutralan__ je napisao/la:osim Đene u onim njegovim "rudarama"![]()
![]()
legende
![]()
aa Nurija legenda
sjecas se kad je ubio glistu u svlacionici
i nama govori aa zmija ovolika aa nemojte ic,mi tamo kad ono glista
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.