Dušan Bajević - "Princ sa Neretve"
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Dušan Bajević - "Princ sa Neretve"
Price o igracima ostavite. Kakvi god bili, bolji su od Sjeverne Irske. Ali su oni jaci takticki i borbeniji su. To je do selektora. Lik je vec senilan, do Eura 2024 nece znat ko mu glavu nosa. Neka ide.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Kad sam ja ikad pisao za Bajkana, jednostavno je ovo neozbiljan stručni štab. Mnogi cijenjeni forumasu poput Vuchevicha Wandenaloita i ostali su upozoravali na Višve Bajkane Cvike i ostale cirkusante.
Sedmicama sam u potpis imao famoznu "Hvala ti Bajeviću na svemu ali vrijeme je za rastanak, još u martu mjesecu.
Sedmicama sam u potpis imao famoznu "Hvala ti Bajeviću na svemu ali vrijeme je za rastanak, još u martu mjesecu.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
-
- Kontakt:

Pisao sam nešto slično već na temi baraž, pogotovo o fizičkoj spremi koja je itekako povezana sa našim mentalitetom. Neke stvari jednostavno moraš dovoljno htjeti kao individua, tu ti ni jedan psiholog ili trener ne može pomoći ukoliko sam dovoljno ne želiš. Previše šetača na terenu i razmišljanja lako ćemo jer smo kvalitetniji. Ne mislim da je taktika promašena, naprotiv, sjetimo se prvih 15 minuta i kada je lopta išla brzo sa strane na stranu kako i treba da se igra protiv 3 stopera, pa mogli smo u prvih 15 komotno voditi 2 ili 3 gola razlike. Čim smo zabili odnosno primili gol, naš mentalitet kojeg nikog nikada neće moći promijeniti je došao do izražaja.
-
- Kontakt:
Tek kada dođe solidan trener ili dobar neki će razumjeti kakve su nas ublehe vodile od Baždarevića do Bajevića.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
E čuj Barbarez
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
-
- Kontakt:
Recimo Sušić koji je bio na pravom mjestu u pravo vrijeme pa da ponovo potvrdi svog trenerski kvalitet ali ovaj put da ponese zajedno i kasete i cd-ove.
Potvrdio je on svoj trenerski (al istinski) kvalitet u narednim kvalifikacijama sa epilogom u Izraelu i nadom da nas Izrael napadne.Straightforward je napisao/la: ↑09 okt 2020, 14:29Recimo Sušić koji je bio na pravom mjestu u pravo vrijeme pa da ponovo potvrdi svog trenerski kvalitet ali ovaj put da ponese zajedno i kasete i cd-ove.

@igrajlopte 🐦
- ASD
- Kontakt:
Kojeg to ozbiljnog selektora predlažu cijenjeni forumaši da se uči na nama?
Barbarez, Bajramović?
Barbarez, Bajramović?
Zlatan Nalić.
-
- Kontakt:
Sport je takav, zaista treba ogromna doza sreće a Sušić ju je definitivno imao.ReX je napisao/la: ↑09 okt 2020, 14:31Potvrdio je on svoj trenerski (al istinski) kvalitet u narednim kvalifikacijama sa epilogom u Izraelu i nadom da nas Izrael napadne.Straightforward je napisao/la: ↑09 okt 2020, 14:29Recimo Sušić koji je bio na pravom mjestu u pravo vrijeme pa da ponovo potvrdi svog trenerski kvalitet ali ovaj put da ponese zajedno i kasete i cd-ove.![]()
Sami prime većine igrača i možda najbolji roster ikada otkako je reprezentacije.
Pusti te budalastinje. Barbarez nije trener kao prvo a Bajramovic bi trebao biti trener jedni od nasi omladinski selekcija da nije nacionalnog kljuca.
Doce neko kojeg Vico bude htio i tacka (citaj srbin). Samo se nadam da ce biti neko barem sa nekom yebenom vizijom a ne dzuturum ili neka krampa tipa Krstajic.
S drugim rijecima, haj ga znaj ko treba prezueti repku

Zadnja izmjena: ReX, dana/u 09 okt 2020, 14:38, ukupno mijenjano 1 put.
@igrajlopte 🐦
Slaven Musa je sada pomocnik Dusanu, ne bi me iznenadilo da on bude novi selektor.
Mjau !
Biće da Bajević treba završit ovaj ciklus lige nacija, a selektora ćemo birat dogodine.
Polako, ne gori, svakako je selektor nebitan u ovakvom ambijentu.
Polako, ne gori, svakako je selektor nebitan u ovakvom ambijentu.
Zadnja izmjena: DrFilgud, dana/u 09 okt 2020, 14:38, ukupno mijenjano 1 put.
Tako je. Ne mozes kriviti Susica sto mu je kasika upala u med u tom trenutku. Ali on je svoje trenersko znanje pokazao protiv Nigerije i u narednim kvalifikacijama. I stim dokazao da je ista trenerska ubleha kao i mnogi velemajstori sto su nekada nosili kopacke. I domaci a i strani.Straightforward je napisao/la: ↑09 okt 2020, 14:33Sport je takav, zaista treba ogromna doza sreće a Sušić ju je definitivno imao.ReX je napisao/la: ↑09 okt 2020, 14:31Potvrdio je on svoj trenerski (al istinski) kvalitet u narednim kvalifikacijama sa epilogom u Izraelu i nadom da nas Izrael napadne.Straightforward je napisao/la: ↑09 okt 2020, 14:29Recimo Sušić koji je bio na pravom mjestu u pravo vrijeme pa da ponovo potvrdi svog trenerski kvalitet ali ovaj put da ponese zajedno i kasete i cd-ove.![]()
Sami prime većine igrača i možda najbolji roster ikada otkako je reprezentacije.
@igrajlopte 🐦
-
- Kontakt:
Spaha i Sergej su po meni potencijali od kojih nikako ne želim da uče svoj zanat na reprezentaciji.
To se obično neslavno završava gdje igrač/i samo bezveze ukalja/ju svoje ime ali su svakako moje lične želje.
To se obično neslavno završava gdje igrač/i samo bezveze ukalja/ju svoje ime ali su svakako moje lične želje.
Zadnja izmjena: Straightforward, dana/u 09 okt 2020, 14:44, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Sušić ili Osim od dostupnih trenera. A Bilić od nedostupnih. Sušić kakav god da je, on je Pochettino za Bajevića.
I am not yet born; O hear me.
-
- Kontakt:
Bundesliga je napisao/la: ↑09 okt 2020, 14:38Sušić ili Osim od dostupnih trenera. A Bilić od nedostupnih. Sušić kakav god da je, on je Pochettino za Bajevića.

Nece Susic biti a nece ni Osim 100%. Ne budite smijesni, pogotovo za ovog prvog koji je sve svoje kredite vec ispuco.
Moj pik je Vinko Marinovic. Ima kredita iz domace lige, vodio je U21 (i ako po meni katastrofalno veliki dio svog mandata. Cim su kola pocela da krenu niz brdo nije bilo kraja, i napustio je brod prvom prilikom), mlad je, hajp, ima lobi dobar u savezu.
Ja mislim da ce Vinko Marinovic biti novi selektor.
Moj pik je Vinko Marinovic. Ima kredita iz domace lige, vodio je U21 (i ako po meni katastrofalno veliki dio svog mandata. Cim su kola pocela da krenu niz brdo nije bilo kraja, i napustio je brod prvom prilikom), mlad je, hajp, ima lobi dobar u savezu.
Ja mislim da ce Vinko Marinovic biti novi selektor.
Zadnja izmjena: ReX, dana/u 09 okt 2020, 14:42, ukupno mijenjano 1 put.
@igrajlopte 🐦
-
- Kontakt:
Vraca se Bazdarevic.
Mislim da Sarajevo nece dopustiti Vinku da napusti klub nakon 10 utakmica na klupi
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.