Seo ubacio, ovog udara u ruku, naši traže penal, pa drugog pogađa u rame. Greška realizatora prijenosa, nije ponovio što je trebao ponovitiholyman je napisao/la:Nisam upratio tog prije ali sam vidio da se njih 4-5 bunilo. Ali je svakako onaj prvi nesvirani penal bio cist penalBosnausrcu9 je napisao/la:rukom je igrao igrac Finske prije onog što je igrao ramenomholyman je napisao/la:Niko da se sjeti kakav nam penal ne svira, a kakav svira hahahahaha. penal čist ko suza. lik se nije bunio uopšte.
BiH - Finska/Grčka - BiH (12.10./15.10)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
Bosnausrcu9
- Kontakt:
Re: BiH - Finska/Grčka - BiH (12.10./15.10)
Ma ovo trebaju do kraja odigrati momački,ako se može sve pobijediti neka pobjede,pa šta god bude... Ali isto tako treba probati na stoperima za baraž uigrati Bičakčića i Memiševića... Propustili smo tako dobru šansu da prvi put mirno prodjemo kroz kvalifikacije,definitivno smo broj 2 u ovoj grupi po kvaliteti,samo da se radilo ozbiljno od početka...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)

jednom za svagda da **** grke! vakat je!
Zadnja izmjena: Tekashi, dana/u 13 okt 2019, 00:22, ukupno mijenjano 2 puta.
Realno je ova grupa kikiriki i moralo se drugi zavrsit. Ali ybg nije da nismo navikli. Ima taj baraz, ali ja ne vidim nacin da mi nekog izbacimo na 2 tekme, cisto zbog naseg mentaliteta.
27.10.2020
- prisonbreak
- Kontakt:
Procitao sam 30 stranica unazad i niko da spomene po meni glavnu stavku, TRKA, TRKA, TRKA!
Danasnja ekipa nije staticna, nijedan igrac nije statican. Vise su pretrcali u ovoj tekmi, nego u zadnje dvije !
Dzeko je dobar, al strasno statcian, sto me nervira. Pogotovo za reprezentaciju kada igra, u Romi sigurno pretrci vise za 30-40%.
Pobjediti sve do kraja i siguran si na drugom mjestu, jasno ko dan.
Samo korak po korak. batJe ce nas Grcka.
Danasnja ekipa nije staticna, nijedan igrac nije statican. Vise su pretrcali u ovoj tekmi, nego u zadnje dvije !
Dzeko je dobar, al strasno statcian, sto me nervira. Pogotovo za reprezentaciju kada igra, u Romi sigurno pretrci vise za 30-40%.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
kakva trka jbt. trka nas je ubila. ovo večeras je pamet u glavu, čuvaj loptu i kao barca.prisonbreak je napisao/la:Procitao sam 30 stranica unazad i niko da spomene po meni glavnu stavku, TRKA, TRKA, TRKA!
razbijanje pasovima.
Pisalo se o trci, preletio si haman.
Drugo, Finska dobije Armeniju, Lihtenštajn i Grčku, kako si onda drugi sigurno?
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Tiki Taka
a imamo Mireta koji moze povezati istok i zapad Amerike.
a imamo Mireta koji moze povezati istok i zapad Amerike.
Zadnja izmjena: Tekashi, dana/u 13 okt 2019, 00:27, ukupno mijenjano 2 puta.
- prisonbreak
- Kontakt:
Nece ih dobiti. Bar je to jasno.wobly92 je napisao/la:Pisalo se o trci, preletio si haman.
Oni su pali, vjeruj. Nece dobiti nijedne.
Edit: pisalo se o trci Sarica, mozda sam preletio ipak, al po meni sigurno glavna stavka!
Ma i da nekim čudom uspijemo izvući 9 bodova iz vrlo teškog rasporeda, opet nismo sigurni. Finci na papiru imaju nešto lakši raspored, a čak i da kiksnu, opet se mogu uzdati u Italiju da će nas dobiti.
Nego da se spustimo na zemlju, ima li nekih naznaka koga bi mogli izvući u baražu? Ko iz B divizije neće izboriti top 2?
Ustvari evo gledam, opet yebena S. Irska i Vels kao dvije najizglednije reprezentacije koje će u baraž.
Potencijalno i Slovačka, uvijek sve isto jbt.
Nego da se spustimo na zemlju, ima li nekih naznaka koga bi mogli izvući u baražu? Ko iz B divizije neće izboriti top 2?
Ustvari evo gledam, opet yebena S. Irska i Vels kao dvije najizglednije reprezentacije koje će u baraž.
Potencijalno i Slovačka, uvijek sve isto jbt.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Sanjam Prevljaka u vrhu napada. Top!
Povrede su nazalost unistile njegovu karijeru zasadTekashi je napisao/la:Sanjam Prevljaka u vrhu napada. Top!
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Je li vama Kovacevic lici na Lovrena?

"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
- prisonbreak
- Kontakt:
92 minut, kakao se Cimirot bori i oduzima loptu 
Kako pametna utakmica Kovačevića večeras, svaka ti čast ljudino. Nema panike ni u najopasnijim momentima! MašaAllah, da te ne ureknem!
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
to je jedini ispravan pristuptruts je napisao/la:Ova tekma neodoljivo podsjeća na dominacije i rutinske pobjede u nekim prethodnim kvalifikacijama, nad ekipama tipa Estonije, Litvanije, Armenije i sličnima, gdje ekipa pokaže muda i pritisne protivnika dok ne zabiju barem 2-3 komada.
od prve minute treba staviti do znanja da si došao da pobijediš...onda i protivnik ustukne i uvuče se nesigurnost u takve ekipe, i što je najvažnije i sudija te drugačije gleda!
nekad će uspjeti, nekad ne, jer ovo je ipak fudbal nije rukomet...ali to je jedini ispravan pristup
- ArtVandelay
- Kontakt:
Imamo sve u svojim rukama. Grcka mora pasti. Lihtenstajn moramo sravniti s zemljom. Kada bi i Finci i Armenci nekako igrali nerijeseno...

Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
- pravnik1981
- Kontakt:
Nego ko su moguci protivnici u barazu ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.