HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski Mostar
Nisam gledao turnir al sam očekivao osvajanje Rudnika jer Rudnik izbacuje najbolje talente u Mostaru 

Meni Đurđa ukrest ne more moje baklje, dimne i topovske. Za unit triba imat tehniku, palit cemo Pirotehniku.
Izgleda da se pripremamo za europu i to sa dobrim igračima
http://www.zrinjski.info/news/bosko-stu ... og/3466/1/
a pronašao sam na stranici Zrinje i jednu lijepu retrospektivu Ultrasa tijekom sezone
http://www.zrinjski.info/news/foto-ko-n ... oo/3465/1/
http://www.zrinjski.info/news/bosko-stu ... og/3466/1/
a pronašao sam na stranici Zrinje i jednu lijepu retrospektivu Ultrasa tijekom sezone
http://www.zrinjski.info/news/foto-ko-n ... oo/3465/1/
Boško Stupić je odličan napadač za našu ligu i sigurno je da će nam bit pojačanje u napadu,ima boljih ponuda,ali iz osobnih razloga želi u Zrinjski,hoće li potpisati ugovor ostaje nam da vidimo.Jedan od najboljih igrača Posušja Jure Ivanković je bio na razgovoru sa Zrinjskim,ali još ništa nije potpisao,treba nadodati da Serdarušić 99 % ostaje,dok je Đurić bliži odlasku nego ostanku.
Dinamo Zg je zainteresovan za bivšeg "plemića" Sulejmana Smajića.
Dinamo Zg je zainteresovan za bivšeg "plemića" Sulejmana Smajića.
Ako ode Đurić dobra zamjena će mu biti Jure .... a teko kada bi obojica tu bila, oooooooooo
Momče Hercegovče
Mladen Žižović jučer operiran
Mladen Žižović jučer je operiran u klinici dr. Borisa Nemeca, inače liječnika nogometne reprezentacije Hrvatske. Podsjetimo, Žižović je ozlijedio koljeno u prvenstvenoj utakmici protiv Slavije krajem travnja, a prema prognozama njegov povratak na teren očekuje se tek u završnici prvog dijela sljedeće sezone.
Dnevni List
Mladen Žižović jučer je operiran u klinici dr. Borisa Nemeca, inače liječnika nogometne reprezentacije Hrvatske. Podsjetimo, Žižović je ozlijedio koljeno u prvenstvenoj utakmici protiv Slavije krajem travnja, a prema prognozama njegov povratak na teren očekuje se tek u završnici prvog dijela sljedeće sezone.
Dnevni List
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Jure se vratio u svoj klub, konacno, i nadam se da ce pokazati da zasluzuje i moze igrati u klubu koji se bori, tj. koji ce se boriti za titulu.
...Život za Široki...
meni osobno je igrač o bodova..gledao sam ga nekoliko puta,ništa posbno (meni osobno),više volim da ostane serdarušić,nego da on dođe..
"Age i begovi su plaćali da im sinovi igraju u tom jedinom gradskom timu HŠK" Zrinjski""
Ivanković bi bio pojačanje za Zrinjski u svakom smislu,ali ako mu je bolje u Širokom,Bože moj...sretno mu bilo.
Mi smo izgubili Žižovića,a najvjerojatnije i Đurića,dva najbolja pojedinca u Zrinjskom,dok je i Serdarušić upitan,pa nam hitno treba jedan vezni igrač i to kvalitetan koji će moći zamijeniti ovu dvojicu,što je ruku na srce skoro nemoguće naći.Takvi igrači su svojom kvalitetom prevazišli premijer ligu,a i preskupi su za naše uvijete...
Gledao sam video Boška Stupića i mogu reć da je momak po svemu viđeno sličan profil kao i naš Krešo i da bi nam dobro došao.
gledajući kako trenutno stvari stoje,treba nam : rezervni golman,zatim ne nužno,ali svakako poželjno jedan pravi stoper,jedan centar i evo kao napadač -Stupić
Mi smo izgubili Žižovića,a najvjerojatnije i Đurića,dva najbolja pojedinca u Zrinjskom,dok je i Serdarušić upitan,pa nam hitno treba jedan vezni igrač i to kvalitetan koji će moći zamijeniti ovu dvojicu,što je ruku na srce skoro nemoguće naći.Takvi igrači su svojom kvalitetom prevazišli premijer ligu,a i preskupi su za naše uvijete...
Gledao sam video Boška Stupića i mogu reć da je momak po svemu viđeno sličan profil kao i naš Krešo i da bi nam dobro došao.
gledajući kako trenutno stvari stoje,treba nam : rezervni golman,zatim ne nužno,ali svakako poželjno jedan pravi stoper,jedan centar i evo kao napadač -Stupić
- Komunikacija
- Kontakt:
Kreso jest ok momak i sve al treba mu 101 sansa da dadne gol,da je npr neki napadac umjesto njega u zrinjskom tipa jackson mogao bi dati u ovoj ligi 30 golova,jer ruku na srce kordic ima minimalno pet 100% sansi na jednoj utakmici a dao je 13,14 golova neznam tocno.Za zitovica nam treba zamjena pod hitno a za đurica također mada ce u ovoj ligi biti tesko,musa je pao skroz i nebi me cudilo da prekine karijeru .
San o ligi prvaka ....ipak ostaje samo san...Zrinjski Mostar
Musa ne prekida karijeru,sigurno ostaje u Zrinjskom.
Stupić odbio Zrinjski
Boško Stupić, 25-godišnji napadač makedonskog Sileksa, koji je u srijedu bio na pregovorima Pod Bijelim brijegom, odbio je ponudu Zrinjskog.
- Iskreno, ponuda Zrinjskog je ekstra, ali u ovom trenutku imam još bolje ponude iz inozemstva, točnije Grčke i Švicarske. S obzirom da sam rođen u Mostaru, bio bih sretan kada bih obukao dres Zrinjskog, igranje u kvalifikacijama za Ligu prvaka je motiv više, ali kao što sam rekao, trenutačno imam bolje ponude iz inozemstva, izjavio je Stupić.
Dnevni List
Boško Stupić, 25-godišnji napadač makedonskog Sileksa, koji je u srijedu bio na pregovorima Pod Bijelim brijegom, odbio je ponudu Zrinjskog.
- Iskreno, ponuda Zrinjskog je ekstra, ali u ovom trenutku imam još bolje ponude iz inozemstva, točnije Grčke i Švicarske. S obzirom da sam rođen u Mostaru, bio bih sretan kada bih obukao dres Zrinjskog, igranje u kvalifikacijama za Ligu prvaka je motiv više, ali kao što sam rekao, trenutačno imam bolje ponude iz inozemstva, izjavio je Stupić.
Dnevni List

Junori danas u Posušju na memorijalnom turnir dobili NK Solin 2:1,Sutra igramo finale protiv Širokog koji je dobio Posušje sa 5:1.
Utakmica u 16 sati.

Protekle subote (6.6.2009.) hrvatski navijači, među kojima i nešto više od 30 Ultrasa, okupili su se u Gradu heroju - Vukovaru! Povod skupu bio je prikupljanje sredstava za Udrugu svetog Vinka Pulskog, a koja brine o siromašnim Vukovarcima.
Nakon okupljanja u centru grada, gdje su svi individualno mogli pomoći Udruzi donacijama ili kupovinom majica, okupljeni su se uputili prema Memorijalnom groblju žrtava iz Domovinskog rata gdje je položen vijenac i zapaljene svijeće.
Osim što su Ultrasi koji su nazočili skupu idoprinijeli individualnim donacijama, Klub navijača 'Ultras-Zrinjski' uključio se u akciju uplatom prigodnog iznosa na račun akcije. Svi koji žele mogu se još (do 13. lipnja) priključiti uplatom na
- devizni račun:
HR 66 2340 0091 5103 7876 6
PRIVREDNA BANKA ZAGREB D.D.
10000 Zagreb, Račkog 6, Croatia
SWIFT CODE: PBZGHR2X
- kunski račun:
2340009-1510378766
ultras-zrinjski.net
Zrinjski na turniru u Vitezu
Prvu pripremnu utakmicu Zrinjski će igrati 23. lipnja protiv hrvatskog prvoligaša Zagreba, dok bi 27. i 28. lipnja Mostarci trebali nastupiti na turniru u Vitezu na kojem će osim domaćina i Zrinjskog nastupiti još Sarajevo i Šibenik.
Prvu pripremnu utakmicu Zrinjski će igrati 23. lipnja protiv hrvatskog prvoligaša Zagreba, dok bi 27. i 28. lipnja Mostarci trebali nastupiti na turniru u Vitezu na kojem će osim domaćina i Zrinjskog nastupiti još Sarajevo i Šibenik.
- Komunikacija
- Kontakt:
Evo nasa uprava opet isto radi,Melhera nitko nekontaktira za produzenje ugovora,vjerovatno Didu planiraju dovest,Đuricu nema jos ugovora,nitko ziv ne dolazi ,liga prvaka za mjesec dana,bit ce opet nama cini se katastrofa,evo kako sastav vjerovatno izgleda za ligu prvaka:
..................Melher?............
Nikolic...Dzidic....Sunjic....Ivankovic....
Zadro...Musa...Djuric?......Stojanovic...
........Vukovic...Kordic....
..................Melher?............
Nikolic...Dzidic....Sunjic....Ivankovic....
Zadro...Musa...Djuric?......Stojanovic...
........Vukovic...Kordic....
Melher ostaje u klubu
A moramo i mi shvatit upravu,njihov cilj je dovesti prava pojačanja za Europu,e sad u Premijer ligi možda ima 10-tak igrača koji bi nam bili od koristi,a ti igrači su za nas preskupi.Mi moramo tražiti mlade,nepoznate talente i uzdati se u našu omladinsku školu.Jednostavno tržište kojemu smo mi okrenuti je siromašno.
Za sada je najvažnije što nitko nije otišao,Serdarušić najvjerojatnije ostaje,a ni Đurić nema konkretnih ponuda!
Ostaje nam da vidimo tko će sutra doći na prozivku,a momčad će se i ove godine morati stvarati u hodu,jer to je naša realnost!

A moramo i mi shvatit upravu,njihov cilj je dovesti prava pojačanja za Europu,e sad u Premijer ligi možda ima 10-tak igrača koji bi nam bili od koristi,a ti igrači su za nas preskupi.Mi moramo tražiti mlade,nepoznate talente i uzdati se u našu omladinsku školu.Jednostavno tržište kojemu smo mi okrenuti je siromašno.
Za sada je najvažnije što nitko nije otišao,Serdarušić najvjerojatnije ostaje,a ni Đurić nema konkretnih ponuda!
Ostaje nam da vidimo tko će sutra doći na prozivku,a momčad će se i ove godine morati stvarati u hodu,jer to je naša realnost!
- Komunikacija
- Kontakt:
Nema se para,sve su ovo u nas amaterski klubovi ,a mi smo daleko najbolji amateri.Eagles je napisao/la:Melher ostaje u klubu![]()

-
- Kontakt:
Taj klub je veliki minus za ovu drzavu,za koju bi ja pogino
I KAD TI BUDU SVI LEĐA OKRENULI I TAD ĆE BHF ZA TEBE GINUTI ALE ALE ALE BOSNO VOLIM TE
- Komunikacija
- Kontakt:
what a fuck?BHF Zenica je napisao/la:Taj klub je veliki minus za ovu drzavu,za koju bi ja pogino

Idi gini tko te jeb..pogino bi uzalud

Prvi post i odmah izginu za domovinuBHF Zenica je napisao/la:Taj klub je veliki minus za ovu drzavu,za koju bi ja pogino

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.