Ćiro Blažević
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Ćiro Blažević
Ne mogu da vjerujem da neki pljuju po vecini nasih igraca, takvi treba da se stide....pa ti momci igraju najbolje sto mogu, nisu oni sebe stavili u sastav, iskreno, meni se igra muratovica nikako ne svidja, ali sta je covjek tu kriv, nista...covjek igra koliko moze i zna...a ni meni samom se ne svidjaju neki cirini takticki potezi, npr. mozda smo mogli igrati sa berberovicem na boku, ibricica u sredinu umjesto medunjanina, pa smo sigurno trebali krenuti sa muslimovicem umjesto sa ibisevicem...ali sad je gotovo...da smo kojim slucajem pobjedili, svi bi velicali cirinu taktiku, ali za prolaz na SP preko portugala smo trebali imati srece, a da stvar bude gora, ona nam je jos okrenula ledja...
Volim te Bosno!!!
potpisxavi26 je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da neki pljuju po vecini nasih igraca, takvi treba da se stide....pa ti momci igraju najbolje sto mogu, nisu oni sebe stavili u sastav, iskreno, meni se igra muratovica nikako ne svidja, ali sta je covjek tu kriv, nista...covjek igra koliko moze i zna...a ni meni samom se ne svidjaju neki cirini takticki potezi, npr. mozda smo mogli igrati sa berberovicem na boku, ibricica u sredinu umjesto medunjanina, pa smo sigurno trebali krenuti sa muslimovicem umjesto sa ibisevicem...ali sad je gotovo...da smo kojim slucajem pobjedili, svi bi velicali cirinu taktiku, ali za prolaz na SP preko portugala smo trebali imati srece, a da stvar bude gora, ona nam je jos okrenula ledja...
IDEMO DALJE
Normalno da bi velicali taktiku da smo dobili, ne znam u cemu je frka, pa velicali smo ga kad je bodijao armence i belgijance, ali vjeruj da bi to Zmajevi odradili i bez Dvorske budaletine ili ti ga trenera svih trenera. Ciro nas je vratio par godina unazad, ne rezultatski, mada su po meni njegove zasluge najmanje za baraz, ali je ostavio usketa i kompaniju u sedlu i to mu je bio jedini zadatak. Ciro **** u domovinu i skidaj gripu predsjednikuhilmo je napisao/la:potpisxavi26 je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da neki pljuju po vecini nasih igraca, takvi treba da se stide....pa ti momci igraju najbolje sto mogu, nisu oni sebe stavili u sastav, iskreno, meni se igra muratovica nikako ne svidja, ali sta je covjek tu kriv, nista...covjek igra koliko moze i zna...a ni meni samom se ne svidjaju neki cirini takticki potezi, npr. mozda smo mogli igrati sa berberovicem na boku, ibricica u sredinu umjesto medunjanina, pa smo sigurno trebali krenuti sa muslimovicem umjesto sa ibisevicem...ali sad je gotovo...da smo kojim slucajem pobjedili, svi bi velicali cirinu taktiku, ali za prolaz na SP preko portugala smo trebali imati srece, a da stvar bude gora, ona nam je jos okrenula ledja...
IDEMO DALJE
- NoName
- Kontakt:
Sve u životu počinje od neke pretpostavke. U fudbalu je ta pretpostavka formacija. Danas se MORA igrati u formaciji 4-4-2, mi se moramo organizovati na taj način, uklopiti igrače u tu formaciju i uigravati u prijateljskim susretima.
Ako se neko pita zašto sam napisao MORA odgovor je to da 90% naših igrača u svojim klubovima igra u ovakvoj formaciji i jedino se u njoj dobro snalaze.
Ako se neko pita zašto sam napisao MORA odgovor je to da 90% naših igrača u svojim klubovima igra u ovakvoj formaciji i jedino se u njoj dobro snalaze.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Ja bi se Ciri lijepo zahvalijo i obezbjedijo mu u narednoj godini 1000 minuta na TV-e BiH (ono on hoda svi mu prilaze ljube ga pa ono on najveci Bosanac u istoriji
pa on ovo pa ono........)a doveo nekoga ko nas moze odvesti u Poljsku i Ukrajinu.Niti je ovo najveci uspjeh nase reprezentacije niti smo pod Cirinom palicom napravili nesto veliko.Uredu je baraz ali ako ga prodjes.Zar smo svi zaboravili Kosevo i samo jedan gool i direktan plasman.Zar smo zaboravili Marakanu?Zar smo zaboravili pobjedu protiv Danske kada nam je klupa bila sa tri igraca.Znaci mi smo uvijek tu negdje oko samoga vrha ali nemozemo na vrh.Sa Cirom ili bez njega mi trenutno po imenima imamo jednu od najbolji generacija i po meni neodlazak u Afriku treba da snosi selektor.Pa Slovenci su nam pokazali kako se igraju odlucujuci mecevi.

SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
slazem se i ja sa tobom, cak ne pridodajem ciri tolike zasluge za sve ove rezultate, mozda bi ostvarivali cak bolje sa nekim drugim, ali ruku na srce, i sa nekim drugim bi bili iza spanije, i vrlo vjerovatno izgubili od portugala..ciro je po meni ''dosadasnji'' trener, zna se koji to igraci imaju prednost u odnosu na druge, i mi u svakoj utakmici igramo svoju igru sa istim igracima, bilo protiv spanije, bilo protiv estonije, a to tako ne ide, nekim protivnicima se treba ''prilagoditi'', pa ih tako pokusati za**bati..ali akd sve saberemo, ciro ce ostati upamcen po tome sto je u velikoj mjeri ujedinio fudbalsko-nogoemtnu bih, i igrao baraz...pinoche je napisao/la:Normalno da bi velicali taktiku da smo dobili, ne znam u cemu je frka, pa velicali smo ga kad je bodijao armence i belgijance, ali vjeruj da bi to Zmajevi odradili i bez Dvorske budaletine ili ti ga trenera svih trenera. Ciro nas je vratio par godina unazad, ne rezultatski, mada su po meni njegove zasluge najmanje za baraz, ali je ostavio usketa i kompaniju u sedlu i to mu je bio jedini zadatak. Ciro **** u domovinu i skidaj gripu predsjednikuhilmo je napisao/la:potpisxavi26 je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da neki pljuju po vecini nasih igraca, takvi treba da se stide....pa ti momci igraju najbolje sto mogu, nisu oni sebe stavili u sastav, iskreno, meni se igra muratovica nikako ne svidja, ali sta je covjek tu kriv, nista...covjek igra koliko moze i zna...a ni meni samom se ne svidjaju neki cirini takticki potezi, npr. mozda smo mogli igrati sa berberovicem na boku, ibricica u sredinu umjesto medunjanina, pa smo sigurno trebali krenuti sa muslimovicem umjesto sa ibisevicem...ali sad je gotovo...da smo kojim slucajem pobjedili, svi bi velicali cirinu taktiku, ali za prolaz na SP preko portugala smo trebali imati srece, a da stvar bude gora, ona nam je jos okrenula ledja...
IDEMO DALJE
Volim te Bosno!!!
Potpis, ali kako jednom malom naivnom narodu objasniti te cinjenice. Ciro nam ga je svima zavalio do jaja i to je to. Dobro jutro Bosno i Hercegovino123456 je napisao/la:Ja bi se Ciri lijepo zahvalijo i obezbjedijo mu u narednoj godini 1000 minuta na TV-e BiH (ono on hoda svi mu prilaze ljube ga pa ono on najveci Bosanac u istorijipa on ovo pa ono........)a doveo nekoga ko nas moze odvesti u Poljsku i Ukrajinu.Niti je ovo najveci uspjeh nase reprezentacije niti smo pod Cirinom palicom napravili nesto veliko.Uredu je baraz ali ako ga prodjes.Zar smo svi zaboravili Kosevo i samo jedan gool i direktan plasman.Zar smo zaboravili Marakanu?Zar smo zaboravili pobjedu protiv Danske kada nam je klupa bila sa tri igraca.Znaci mi smo uvijek tu negdje oko samoga vrha ali nemozemo na vrh.Sa Cirom ili bez njega mi trenutno po imenima imamo jednu od najbolji generacija i po meni neodlazak u Afriku treba da snosi selektor.Pa Slovenci su nam pokazali kako se igraju odlucujuci mecevi.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Hocemo Ciru i u narednom ciklusu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- NoName
- Kontakt:
Korektno razmišljanje našeg sekretara!123456 je napisao/la:Ja bi se Ciri lijepo zahvalijo i obezbjedijo mu u narednoj godini 1000 minuta na TV-e BiH (ono on hoda svi mu prilaze ljube ga pa ono on najveci Bosanac u istorijipa on ovo pa ono........)a doveo nekoga ko nas moze odvesti u Poljsku i Ukrajinu.Niti je ovo najveci uspjeh nase reprezentacije niti smo pod Cirinom palicom napravili nesto veliko.Uredu je baraz ali ako ga prodjes.Zar smo svi zaboravili Kosevo i samo jedan gool i direktan plasman.Zar smo zaboravili Marakanu?Zar smo zaboravili pobjedu protiv Danske kada nam je klupa bila sa tri igraca.Znaci mi smo uvijek tu negdje oko samoga vrha ali nemozemo na vrh.Sa Cirom ili bez njega mi trenutno po imenima imamo jednu od najbolji generacija i po meni neodlazak u Afriku treba da snosi selektor.Pa Slovenci su nam pokazali kako se igraju odlucujuci mecevi.
xavi26. Sta je Ciro ujedinio, ebote ja i ti kao da ne zivimo u istoj drzavi, kitu je on ujedinio, ujedinio je sve hostaplere oko sebe, pocev od placenickih novinara do sina i raznoraznih menadzera, eto to je ujedinio, a mi stoka sitnog zuba padamo na njegove sitne folove, ma fujjjj, gadimi se ovaj nas narod
nemam snage da citam prethone postove.uradit cu do za koji dan,kad se sve slegne. teško nam je svima..TOGA SMO SVI SVJESNI!..boli me srce,duša..ma sve..ali ja hocu samo jedno! Da se za koji dan organizuje press-ica i da prvi Ćiro kaze : Ja preuzimam odgovornost..a onda igrači da pokažu obraz i da i oni kažu i mi preuzimamo odgovornost!!! To još nikad nije učinjeno!
Borili su se..to stoji..da li su maksium i to stoji..ali evo realno..jesu li dobili i jedan jedini duel?? Gdje smo bili u uel igri?? Pa nije borbensost..uklizati bez razmišljanja..biti verbalno napaljen..bili smo "mlaki" totalno!
Je*** i formaciju i taktiku ako nisi na terenu sto 100%..a najviše boli primitvizam..odmah nam sudije krive! Pa raspali po njima!! Mislim da je došao i taj trenutak da se razmisli o zabrani takmičenja u sljedećim kvalifikacijama!!!
Borili su se..to stoji..da li su maksium i to stoji..ali evo realno..jesu li dobili i jedan jedini duel?? Gdje smo bili u uel igri?? Pa nije borbensost..uklizati bez razmišljanja..biti verbalno napaljen..bili smo "mlaki" totalno!
Je*** i formaciju i taktiku ako nisi na terenu sto 100%..a najviše boli primitvizam..odmah nam sudije krive! Pa raspali po njima!! Mislim da je došao i taj trenutak da se razmisli o zabrani takmičenja u sljedećim kvalifikacijama!!!
- Zenicajesampion
- Kontakt:
Ciro je dobar trener a pogotovo motivator, no nije on madzionicar..Takodje daleko i od toga da bez njega ne mozemo napraviti neki uspjeh..No trenutno nasa najveca greska bi bila kada bi doveli nekog od sljedecih imena:
Bazdarevic, Susic, Hadzibegic,Kodro, Amar Osim....Svi nabrojani su obicna k..ina u ovom poslu
Bazdarevic, Susic, Hadzibegic,Kodro, Amar Osim....Svi nabrojani su obicna k..ina u ovom poslu
Sa tobom tuga,
sa tobom sreca,
sa tobom zivot svoj
ja prozivjet cu...
Celik ale ale
Celik ale ale
Celik ale ale
Celik sampion!!!!
Vise sam se puta registrovao na forum nego sto imam postova....
sa tobom sreca,
sa tobom zivot svoj
ja prozivjet cu...
Celik ale ale
Celik ale ale
Celik ale ale
Celik sampion!!!!
Vise sam se puta registrovao na forum nego sto imam postova....
ja sam zadnji koji pada na njegove folove, naprotiv mislim da pretjeruje sa svojim javnim istupima...tri dana pred revans u zenici nam je pricao kako priprema iznenadjenje, i sipak ga je pripremio..i znam da je produzio vijek trajanja i usanovicu i ljudima oko njega i koji vode nas fudbal, ali je po meni i baraz kakav takav rezultat...a moras priznati da je toliko ljudi pocelo gledati utakmice reprezentacije samo zbog njega, barem je tako ovdje kod menepinoche je napisao/la:xavi26. Sta je Ciro ujedinio, ebote ja i ti kao da ne zivimo u istoj drzavi, kitu je on ujedinio, ujedinio je sve hostaplere oko sebe, pocev od placenickih novinara do sina i raznoraznih menadzera, eto to je ujedinio, a mi stoka sitnog zuba padamo na njegove sitne folove, ma fujjjj, gadimi se ovaj nas narod
Volim te Bosno!!!
- NoName
- Kontakt:
Joj ljudi što ne mogu floskula: Borit ćemo se, ostavit ćemo srce na terenu, dat ćemo sve od sebe.... Šta to zapravo znači? Pa i od nas navijača da ubaci bilo koga u tim i mi bi isto to mogli ali nije poenta u tome: Na terenu treba igrati pametno i pokazati kvalitet, ostalo nema smisla.
potpisxavi26 je napisao/la:ja sam zadnji koji pada na njegove folove, naprotiv mislim da pretjeruje sa svojim javnim istupima...tri dana pred revans u zenici nam je pricao kako priprema iznenadjenje, i sipak ga je pripremio..i znam da je produzio vijek trajanja i usanovicu i ljudima oko njega i koji vode nas fudbal, ali je po meni i baraz kakav takav rezultat...a moras priznati da je toliko ljudi pocelo gledati utakmice reprezentacije samo zbog njega, barem je tako ovdje kod mene
100% sportski i krajnje opušten potpis
A već kad se toliko govori o formacijama..svi se sjećamo Danske i (bešlija)..pa brzog na sredini (hrgović iako je igrao na toj poziciji spletom okolnosti)..i to je bila fantastična formacija..taktika..postavka ma sve..samo se ne mogu sjetit ko je tad igrao lijevog beka,mada mislim musić (a mozda je bio papac)..moram to popodne pogledatiNoName je napisao/la:Korektno razmišljanje našeg sekretara!123456 je napisao/la:Ja bi se Ciri lijepo zahvalijo i obezbjedijo mu u narednoj godini 1000 minuta na TV-e BiH (ono on hoda svi mu prilaze ljube ga pa ono on najveci Bosanac u istorijipa on ovo pa ono........)a doveo nekoga ko nas moze odvesti u Poljsku i Ukrajinu.Niti je ovo najveci uspjeh nase reprezentacije niti smo pod Cirinom palicom napravili nesto veliko.Uredu je baraz ali ako ga prodjes.Zar smo svi zaboravili Kosevo i samo jedan gool i direktan plasman.Zar smo zaboravili Marakanu?Zar smo zaboravili pobjedu protiv Danske kada nam je klupa bila sa tri igraca.Znaci mi smo uvijek tu negdje oko samoga vrha ali nemozemo na vrh.Sa Cirom ili bez njega mi trenutno po imenima imamo jednu od najbolji generacija i po meni neodlazak u Afriku treba da snosi selektor.Pa Slovenci su nam pokazali kako se igraju odlucujuci mecevi.
Gdje kod tebe, ako cemo biti iskreni prema sebi, ma boli kita onog u listici i onog u doboju za nasu repku, pustite suplju ljudi. Jedina istina od svega je ovdje da je trener zasluzan za uspjeh i neuspjeh. Po meni je ovo neuspjeh, koliko god cega placeni novinari pokusati predstaviti kao uspjeh, ovo je neuspjeh jedne dobre generacije i zato Ciro preuzmi odgovornost i otidji dostojanstvenoxavi26 je napisao/la:ja sam zadnji koji pada na njegove folove, naprotiv mislim da pretjeruje sa svojim javnim istupima...tri dana pred revans u zenici nam je pricao kako priprema iznenadjenje, i sipak ga je pripremio..i znam da je produzio vijek trajanja i usanovicu i ljudima oko njega i koji vode nas fudbal, ali je po meni i baraz kakav takav rezultat...a moras priznati da je toliko ljudi pocelo gledati utakmice reprezentacije samo zbog njega, barem je tako ovdje kod menepinoche je napisao/la:xavi26. Sta je Ciro ujedinio, ebote ja i ti kao da ne zivimo u istoj drzavi, kitu je on ujedinio, ujedinio je sve hostaplere oko sebe, pocev od placenickih novinara do sina i raznoraznih menadzera, eto to je ujedinio, a mi stoka sitnog zuba padamo na njegove sitne folove, ma fujjjj, gadimi se ovaj nas narod
tako je treba preuzeti odgovornost! ali i grači isto trebaju uraditi! ne pojedinci..nego svi!!!tako će pokazati kakva je ta atmosfera! Neka pogledaju kako to susjedi Hrvati rade..a daleko smo mi od njih! A svi zajedno od Slovenije i kompletne Evrope!!
-
- Kontakt:
Treba dovesti Vahu!!!!!!
ja sam iz krajine...i smatram baraz uspjehom, ali ostaje zal sto nismo u barazu pokazali vise, nakon utakmice u lisabonu sam govorio da smo juznu afriku bas tu izgubili ubog onako kukavicje igre, mada sam se potajno nadao da mozemo proci, tako da kad sve saberemo za ciro kao ciru mogu reci da je bio nas najlosiji pojedianc utakmica baraza...pinoche je napisao/la:Gdje kod tebe, ako cemo biti iskreni prema sebi, ma boli kita onog u listici i onog u doboju za nasu repku, pustite suplju ljudi. Jedina istina od svega je ovdje da je trener zasluzan za uspjeh i neuspjeh. Po meni je ovo neuspjeh, koliko god cega placeni novinari pokusati predstaviti kao uspjeh, ovo je neuspjeh jedne dobre generacije i zato Ciro preuzmi odgovornost i otidji dostojanstvenoxavi26 je napisao/la:ja sam zadnji koji pada na njegove folove, naprotiv mislim da pretjeruje sa svojim javnim istupima...tri dana pred revans u zenici nam je pricao kako priprema iznenadjenje, i sipak ga je pripremio..i znam da je produzio vijek trajanja i usanovicu i ljudima oko njega i koji vode nas fudbal, ali je po meni i baraz kakav takav rezultat...a moras priznati da je toliko ljudi pocelo gledati utakmice reprezentacije samo zbog njega, barem je tako ovdje kod menepinoche je napisao/la:xavi26. Sta je Ciro ujedinio, ebote ja i ti kao da ne zivimo u istoj drzavi, kitu je on ujedinio, ujedinio je sve hostaplere oko sebe, pocev od placenickih novinara do sina i raznoraznih menadzera, eto to je ujedinio, a mi stoka sitnog zuba padamo na njegove sitne folove, ma fujjjj, gadimi se ovaj nas narod
Volim te Bosno!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.