FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- rob do bagro
- Kontakt:
Re: F.C. Bayern
navijam za Bayern od rodjenja ali volio bih da pobjedi wolfsburg samo radi dzeke i misketa
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 10 sep 2013, 00:13, ukupno mijenjano 1 put.
Kakav je to navijač Bayerna koji navija za Bayern osim kad Bayern igra sa nekom ekipom u kojoj ima naš igrač? Navijaj za naše u Reprezentaciji... ha ja i protiv svih ostalih klubova osim Bayerna...
joj biće teška utakmica protiv Wolfsburga sutra. Miske u formi, Grafite u formi, Dzeko u formi, valja njih zatvorit, ali nadam se čudu od Ribery-a da nešta učini, ako ništa da asistira Toniju koji jedva čeka da zaigra, nakon perioda neigranja... Ipak je Ribery odlučio dva puta sudbinu Francuske protiv Litvanije u 5 dana 

-
- Kontakt:
Ima ovdje izgleda malo tupavih likova cuj navijaju za bayern protiv wolfsburga-ja hajvana!!!!!!!
Igrac koji puca on ce dat go, Igrac koji ne puca taj nece dat go.
-
- Kontakt:
U redu je kume bas sam mislio da ti nisi neko balavce!!!!!Rz88 je napisao/la:miroslav blazevic je napisao/la:Ima ovdje izgleda malo tupavih likova cuj navijaju za bayern protiv wolfsburga-ja hajvana!!!!!!!
E vidis, ne znam ja ko je ovdje glup, jao ti glupe izjave , izvale, sto da navijam za vukove sada, odu miske i dzeko negdje da prestanem navijati za vukove, nema tu nimalo logike, da ih hocemo ubiti 0:5 a neka dzeko zabija na ostalimt ekmama i na tekmama anse repke, ostalo je nevazno.
Igrac koji puca on ce dat go, Igrac koji ne puca taj nece dat go.
- bistrikboy
- Kontakt:
tvoj post pokazuje ko je tupav...miroslav blazevic je napisao/la:Ima ovdje izgleda malo tupavih likova cuj navijaju za bayern protiv wolfsburga-ja hajvana!!!!!!!
IMMER WIEDER FCB
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Nema potrebe da se vrijedjamo ciro. Miske i Dzeko ce biti u wolfsburgu i otici, pa ih vise niko nece gledati. A bayern ostaje bayern sa effenbergom ili bez, sa riberyem ili bez. i budimo realni, niko ne navija za wolfsburg nego za Dzeku i Misketa 

Upravu 100 %ribery je napisao/la:Nema potrebe da se vrijedjamo ciro. Miske i Dzeko ce biti u wolfsburgu i otici, pa ih vise niko nece gledati. A bayern ostaje bayern sa effenbergom ili bez, sa riberyem ili bez. i budimo realni, niko ne navija za wolfsburg nego za Dzeku i Misketa
Ma pustite ovog miroslava, on je....
Za sutrasnju utakmicu sam veliki optimista, sve osim ubjedljive pobjede za mene je iznenadjenje.
Sta je, sta se smijete...stvarno mislim tako.

Za sutrasnju utakmicu sam veliki optimista, sve osim ubjedljive pobjede za mene je iznenadjenje.

Sta je, sta se smijete...stvarno mislim tako.

Vom Jäger zum Gejagten
Svi su bili jesenas Hoffenheim, novopečeni vatreni navijači. Povrijedi se Vedo i Salih, nekoliko loših partija i niko ih više ne spominje. Čak niko nije Wolfsburg ni spominjao (osim da igraju Dijamant i Miske)
Sad se voda okreće prema njima i svi oni koji su navijali za plave, sad su pozelenili. I onda oni meni pričaju o istinskom navijanju...
Bayern uvijek ide prvi (i prije i poslije Vede, Saliha, Dijamanta, Misketa), ali ću uvijek simpatisati i navijati za sve ekipe u kojima naši zmajevi nastupaju
Iskreno bih volio u subotu i da Miske i Dijamant postignu pogotke, ali da im Toni uzvrati sa nekoliko više
Sad se voda okreće prema njima i svi oni koji su navijali za plave, sad su pozelenili. I onda oni meni pričaju o istinskom navijanju...

Bayern uvijek ide prvi (i prije i poslije Vede, Saliha, Dijamanta, Misketa), ali ću uvijek simpatisati i navijati za sve ekipe u kojima naši zmajevi nastupaju

Iskreno bih volio u subotu i da Miske i Dijamant postignu pogotke, ali da im Toni uzvrati sa nekoliko više

Sent from my Philips Smart TV.
BHT1 nece raditi kombinovane prenose kao sto su to radili za utakmice 1/4 finala. U srijedu direktno prenose L'pool-Chelsea, a snimak utakmice Barca-Bayern oko pola 12
Ipak, ko ima, moze gledati utakmicu na sat1.

Ipak, ko ima, moze gledati utakmicu na sat1.

Nije ni Bajern bolji vala bas ni u kakvom segmentu.Imaju riberya i tu se prica zavrsava ovi ostali ni u jednom jacem i NORMALNIJEM klubu nebi se naigrali u drugim ligama.Rz88 je napisao/la:Gledati cu aBd Bayern preko neta, kako god bolje da je ne prenose ehehehe,kako i sam jurgen kaze moram dobiti bilo je previse kikseva, i po cemu je wolfsburg bolji od nas, nije nisu ni u jednom segmentu.
A ako hoces segment bas Wolf ima Magatha a bajern ga je imao sad ga nema.
Da ne govorim o misketu i dzeki u nenormalnoj formi i plus domacem terenu Wolfa na kojem su neprikosnoveni.
Tako da malo razmislis kad pricas o segmentima barem u ovoj tekmi.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ljudi nek pobijedi bolji. Meni su draga oba tima. Wolfsburg zbog dzeke i misimovica,ali i zbog nacina na koji uprava vodi klub. Doveli su odlicnog trenera,magatha,ulazu u tim i rezultati iz godine u godine su sve bolji. S druge strane Bayern je tim s tradicijom i ono najvaznije "NISU SE PRODALI"nikakvim seicima i amerikancima sto vecina drugih klubova jest (nazalost i moj tim je medju njima,Manchester United),a i tek ce se prodati i mnogo drugih klubova. U ovoj utakmici od cetiri segmenta ce zavisiti uspjeh
1. treneri MAGATH vs Klinsman
2. Misimovic vs Ribery
3. Dzeko vs Toni (Podolski)
4. Benaglio vs Rensing
Treba isteci i cinjenicu da "vukovi"ove godine nemaju poraza na svom stadionu,a da Bayern nije bas nesto extra ove sezone u gostima. Pobijedjivali su ih i slabiji timovi od wolfsburga. Takodjer je vazno to sto ce bayern u srijedi igrati protiv barcelone pa ce mozda i stediti neke igrace,mozda riberyja. Moja prognoza je nerijeseno,a pobijedi je blize wolfsburg.
1. treneri MAGATH vs Klinsman
2. Misimovic vs Ribery
3. Dzeko vs Toni (Podolski)
4. Benaglio vs Rensing
Treba isteci i cinjenicu da "vukovi"ove godine nemaju poraza na svom stadionu,a da Bayern nije bas nesto extra ove sezone u gostima. Pobijedjivali su ih i slabiji timovi od wolfsburga. Takodjer je vazno to sto ce bayern u srijedi igrati protiv barcelone pa ce mozda i stediti neke igrace,mozda riberyja. Moja prognoza je nerijeseno,a pobijedi je blize wolfsburg.
- bistrikboy
- Kontakt:
samo je pobjeda zadovoljavajuca,"vukovi" nam leze... 

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.