Dobili ih 3-1 (Izrael) 3-2 (Kipar)HariTz je napisao/la:Pa bili smo kvalitetniji od Kipra i Izraela i šta na kraju bi?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Dobili ih 3-1 (Izrael) 3-2 (Kipar)HariTz je napisao/la:Pa bili smo kvalitetniji od Kipra i Izraela i šta na kraju bi?
1-1 i 3-1, bas vidim ko je levat i kome je tesko kontati. Nekoga Belgija otpuse, a neko izvuce remi protiv te top 3. ekipe svijeta (usput Beg primi fuserski gol da ne moze gori biti)bagrcavi je napisao/la:Jel moguce da levat poredi Belgiju, reprezentaciju u top 3 na svijetu i Kipar?![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
A ima li buraz mjesto odigravanja utakmice ikakve veze ovdje ili je nebitno?emir79 je napisao/la: 1-1 i 3-1, bas vidim ko je levat i kome je tesko kontati. Nekoga Belgija otpuse, a neko izvuce remi protiv te top 3. ekipe svijeta (usput Beg primi fuserski gol da ne moze gori biti)
Walters, O'SheaFliX je napisao/la:eh koja cu to igraca?
Buraz mi bolje igramo na stranibvb je napisao/la:
A ima li buraz mjesto odigravanja utakmice ikakve veze ovdje ili je nebitno?
Donnie Darko je napisao/la:ovo je najbesmisleniji post koji sam vidio do sada na ovom forumu.Dado je napisao/la:Evo vam omjer snaga na terenu
Randolph – Dzeko 0:1
Brady - Lulic 0:1
Keogh – Pjanic 0:1
O’Shea/McShane-Medunjanin 0:1
Coleman – Visca 1:0
Whelan – Salihovic 0:0
McCarthy – Zukanovic/Besic 1:0
Hendrick - Kolasinac 0:1
McClean – Mujdza/Vranjes 1:0
Walters – Spahic 0:0
Long – Begovic 0:0
3:5 u nasu korist.
vjerovatno je gledao po tome koji ce igraci imati najvise duela na utakmici, al opetAjax je napisao/la:Kako bolan Long - Begovic i Randolph - Dzeko.
Nije on otpusten zbog Belgije vec zbog 2boda u 4utakmice.. a Mesa 15bodova u 6utakmica.emir79 je napisao/la:1-1 i 3-1, bas vidim ko je levat i kome je tesko kontati. Nekoga Belgija otpuse, a neko izvuce remi protiv te top 3. ekipe svijeta (usput Beg primi fuserski gol da ne moze gori biti)bagrcavi je napisao/la:Jel moguce da levat poredi Belgiju, reprezentaciju u top 3 na svijetu i Kipar?![]()
emir79 je napisao/la:Buraz mi bolje igramo na stranibvb je napisao/la:
A ima li buraz mjesto odigravanja utakmice ikakve veze ovdje ili je nebitno?
Pa pogledaj im protivnike, ne bi mi nista bolje prosli, naprotivDonnie Darko je napisao/la:Heh, Irska sila.SlevinKelevra je napisao/la:Irska u gostima u zadnje 3 godine.... Na Bilinom je nasa sansa.
Ovo ja zovem kretenizam hahaEDIX je napisao/la:sta je ovo neki jos glasaju koga bi zeljeli u barazumolio bih admina da nulira ove glasove cisto da vidim koliko ce ih jos glasati
U nedjelju poslije izvlačenja za Sloveniju bilo 941 vidi sadCaptain4 je napisao/la:Ovo ja zovem kretenizam hahaEDIX je napisao/la:sta je ovo neki jos glasaju koga bi zeljeli u barazumolio bih admina da nulira ove glasove cisto da vidim koliko ce ih jos glasati
Ako budem sta sanjao,javim na forum a ne znam da li mi se ikada i jedan san ostvario i bas ovaj sad moraoKaunas je napisao/la: Aj sanjaj našu himnu na npr. Velodromeu.
Noc prije nego cu sanjati da smo izvukli irsku sam citao irski forum 1 sat mora da je to razlogUnofficialpage je napisao/la: Joooooj što nije sanjao Sloveniju
I mene je toga strahknabdi je napisao/la:Ja se najvise bojim da ce nam irci zabiti gol ubacajem sa krila. Vidjeli smo koliko puta nam je kipar zaprijetio i kakav je propuh bio - sreca pa kipar nije imao rijesenje u 16ercu ali ove majcinom dojkom uce kako rijesiti konstantno nabacivanje
I da jos usput sjetim se ovih maloumnih seljacina na forumima, blamiraju se
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, CAGarfia, Cwirek, General505, HariTz i 55 gostiju.