FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Uvijek golmani imaju tu neku ekstra srecu kada igraju protiv nas. 

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- tuzlak1987
- Kontakt:
Niste pod sihrama vec se Kodro treba odreci svog stila i igrati za bodove, a ne kvalitetno..
A sta je ovdje kvalitetno ?tuzlak1987 je napisao/la:Niste pod sihrama vec se Kodro treba odreci svog stila i igrati za bodove, a ne kvalitetno..
-
- Kontakt:
Bitno je da se svaka ubleha na golu protiv nas pretvori u Buffona...
Gade mi se ovi kreteni na terenu...fuj, pa ne mogu da vjerujem da ne mogu da daju gol ljudima koji ih puštaju da ga postignu, puštaju ih, ovi naši opet ne znaju.....
Ne pretjeruj majketi ko koga pusta ??Iceman100 je napisao/la:Gade mi se ovi kreteni na terenu...fuj, pa ne mogu da vjerujem da ne mogu da daju gol ljudima koji ih puštaju da ga postignu, puštaju ih, ovi naši opet ne znaju.....
Niko vas nepusta vec se bore nenormalno. Imate vise od igre i samo je pitanje minute kad ce jedna uci.
Moje misljenje je da ova taktika 4-5-1 nama nikako ne pase sa ovim igracima. Benko je stalno sam u napadu a uvijek ga cuvaju 2-3. Sredina nam se u momentima gusi i koce brzu igru, jos uz to previse komplikujemo u napadu.Iceman100 je napisao/la:Gade mi se ovi kreteni na terenu...fuj, pa ne mogu da vjerujem da ne mogu da daju gol ljudima koji ih puštaju da ga postignu, puštaju ih, ovi naši opet ne znaju.....
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
-
- Kontakt:
sta se ba tebi gadi ja nisam dugo gledao vecu dominaciju u gostima i odlicnu igru ,treba zabiti gol i sve ce doci na svoje ,ne znam po cemu si zakljucio da nam pustaju ,utakmica odlicna cak su velezovi imali par bas ostri startova na duljevica -benku . idemo bordo bijeli treba ovu dobru igru krunisati s tri bodaIceman100 je napisao/la:Gade mi se ovi kreteni na terenu...fuj, pa ne mogu da vjerujem da ne mogu da daju gol ljudima koji ih puštaju da ga postignu, puštaju ih, ovi naši opet ne znaju.....

Fina, otvorena i korektna tekma. Svaka cast Velez. 
Ovi sto ocekuju igru a la Barca ili Bayern bolje neka odmah ugase TV/stream. Postedit ce i sebe i nas.

Ovi sto ocekuju igru a la Barca ili Bayern bolje neka odmah ugase TV/stream. Postedit ce i sebe i nas.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
vidiš da se košpicar registrovao da može pisati po ovoj temi, ima ih više ovdje koji imaju i preko 500 postova nebi li nešto načuli ...xbox je napisao/la:Ne pretjeruj majketi ko koga pusta ??Iceman100 je napisao/la:Gade mi se ovi kreteni na terenu...fuj, pa ne mogu da vjerujem da ne mogu da daju gol ljudima koji ih puštaju da ga postignu, puštaju ih, ovi naši opet ne znaju.....
Kakvih se čovjek gluposti ovdje neće nagledati, čuj oni nekog puštaju ccc
Baš je očigledna razlika u kvaliteti između ova dva tima, samo šteta za one naše prilike..**** sve, isto ko da se golmani urote protiv naših igrača, nema im boga zabiti gol..Al ne brinem se nimalo, zabićemo im sada u drugom..Mora se Benkari vratiti nešto za one promašaje. Meša dosad najbolji
Baš je očigledna razlika u kvaliteti između ova dva tima, samo šteta za one naše prilike..**** sve, isto ko da se golmani urote protiv naših igrača, nema im boga zabiti gol..Al ne brinem se nimalo, zabićemo im sada u drugom..Mora se Benkari vratiti nešto za one promašaje. Meša dosad najbolji

A sad brate, mislim da pretjeruješ. Od 1. do 90. minute ste nam protivnici , jutros je u gradu bilo druženja , zajedničkih piva, kafa, pjevale su se pjesme Sarajeva u sred grada, to je prijateljski dočekano. Ali i mi smo sada u krizi, ne rezultatskoj, nego gledano globalno. Ne opravdavam psovke naravno, niti bilo kako ispoljavanje zlostavljanja i ruznih rijeci na sportskim terenima, ali budi malo realnijiamypitar je napisao/la:MCMXLVI je napisao/la:Sta se qurci ovaj trener Veleza? Bez razloga.
Možeš misliti kad su nas docekali kao prijatelje,kako je ekipama koje ne gotive.Kakave su ovo samo grozne psovke majko mila.

Ko se bolan sklanja pa da puštaju ono bi bio gool Benke a ne zuna ni Bobić kako je odbranio reflexom,baš nas puštajuIceman100 je napisao/la:Gade mi se ovi kreteni na terenu...fuj, pa ne mogu da vjerujem da ne mogu da daju gol ljudima koji ih puštaju da ga postignu, puštaju ih, ovi naši opet ne znaju.....
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 21 mar 2015, 16:48, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!
Samo nastaviti jako u drugom, mora pasti gol vise j... mu sve!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Narod navikao na crnjake pa i kada je nesto super ne zna da prepozna. Super vrijeme i otvorena tekma sa jednim jedinim malo ostrijim startom u 45 minuta. Jedino kvari sve ova livada nasa i sudija koji me iritira sudeci za vas sve fifti fifti situacije sto i ne utice na rezulat al iritira.
Ljudi ne mogu da vjerujem da gledam dvije navijacke grupe na jednj tribini bez kordonaa policije i ruznih scena u jednoj vrlo vaznoj tekmi.
Ovako se dize sportska kultura , hajde da ne ureknem i da ovako docekamo i kraj utakmice.
Ljudi ne mogu da vjerujem da gledam dvije navijacke grupe na jednj tribini bez kordonaa policije i ruznih scena u jednoj vrlo vaznoj tekmi.
Ovako se dize sportska kultura , hajde da ne ureknem i da ovako docekamo i kraj utakmice.
Zadnja izmjena: kimbo, dana/u 21 mar 2015, 16:32, ukupno mijenjano 1 put.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
-
- Kontakt:
Nasa igra kao teren, katastrofa. Bezidejno, staticno, sporo nijednu kvalitetnu sansu nismo stvorii osim onaj sut Benke. Cimirot najgori na terenu, neznam sta se sa njim desava stvarno. Delac, Kallasi, Velkoski najbolji kod nas.
Zadnja izmjena: muhamedkonjic, dana/u 21 mar 2015, 16:36, ukupno mijenjano 1 put.
tobejarabiiiii

Kao na treningu 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Koji smo mi hadalji 

Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende