FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Probisvjet
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Probisvjet » 14 jun 2017, 15:04

Jel' ostao Zec u Slobodi? :urnebes: :urnebes:

“Zec ima sporazum sa nama u kome stoji da će produžiti saradnju. To ćemo pokazati. Mi ćemo svakako poduzeti zakonske mjere da zaštitimo Slobodu. Ići će i tužbe protiv pojedinih fudbalera, da vrate novac koji su uzeli, a nisu ništa odigrali. Staćemo u kraj praksi koja donosi štetu Klubu”, zaključio je predsjednik FK Sloboda najavivši održavanje klupske skupštine najkasnije za dvadesetak dana.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 14 jun 2017, 15:11

kad sve ovo pogledamo može se reći samo da će biti gutavo iduće sezone.
Nadajmo se da ćemo izboriti opstanak, a sve ostalo je bonus. Jer ova ekipa je mlada i neiskusna.
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 14 jun 2017, 15:25

Nogometaši tuzlanske Slobode u predvečernjim satima obavili su prvi trening nakon jučerašnje „prozivke“.
Stručni štab Tuzlaka na čelu s Vladom Jagodićem imao je na raspolaganju svega petnaestak igrača.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 14 jun 2017, 15:44

Probisvjet je napisao/la:Nogometaši tuzlanske Slobode u predvečernjim satima obavili su prvi trening nakon jučerašnje „prozivke“.
Stručni štab Tuzlaka na čelu s Vladom Jagodićem imao je na raspolaganju svega petnaestak igrača.
a zasto su imali petnestak igraca fino je objasnjeno u daljnem tekstu i nabijem i tebe vise i sa prosipanjem negativnosti ovdje i ismijavanja svega sto je Slobodino, vi sebe nazivate nekakvim navijacima a ismijavate svoj klub, ako ste toliko pametni zasto se ne dignete ne pomognete klubu a ne prosipate ovdje suplju pricu

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 14 jun 2017, 15:49

SARS je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:Nogometaši tuzlanske Slobode u predvečernjim satima obavili su prvi trening nakon jučerašnje „prozivke“.
a zasto su imali petnestak igraca fino je objasnjeno u daljnem tekstu i nabijem i tebe vise i sa prosipanjem negativnosti ovdje i ismijavanja svega sto je Slobodino, vi sebe nazivate nekakvim navijacima a ismijavate svoj klub, ako ste toliko pametni zasto se ne dignete ne pomognete klubu a ne prosipate ovdje suplju pricu
Ono sto se pravdaju Azmirom necu ni da navodim. Gluposti. Zar nisu trebali biti igraci svi na prozivci ukljucujuci i Zeca?
Jel' mi prosipamo suplju ili Macak?
Sta zelis da kazes? Da mozda ne zele da prodaju Ordagica za 50.000KM? Zasto mu nisu ponudili koliko Zrinjski, Zeljescar ili Sarajevo?
Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 14 jun 2017, 15:52, ukupno mijenjano 1 put.

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 14 jun 2017, 15:52

Probisvjet je napisao/la:
SARS je napisao/la:
Jel' mi prosipamo suplju ili Macak?
Macak makar nesto radi, a niko od vas nije kurcem mako, nisam ni ja reko da sam 100% zadovoljan al da mozete ovoliko svoj klub ismijavati to je nevidjeno i onda se pitamo zasto nas niko u drzavi ne smatra za ozbiljno, kako da nas smatraju kad imamo i "navijace" koji ne cine nista dobro za svoj klub

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 14 jun 2017, 15:55

SARS je napisao/la: Macak makar nesto radi, a niko od vas nije kurcem mako, nisam ni ja reko da sam 100% zadovoljan al da mozete ovoliko svoj klub ismijavati to je nevidjeno i onda se pitamo zasto nas niko u drzavi ne smatra za ozbiljno, kako da nas smatraju kad imamo i "navijace" koji ne cine nista dobro za svoj klub
Jesam li ja igdje ismijavao Slobodu? Jel' ismijavanje reci istinu? Jel' vjerovanje u laz ispravna? Hoce li nam pomoci mazanje oci? Jel se iz pepela dizemo i historiju pisemo? Jel' na takav nacin?
Samo otpor nesposobnjakovicima i lazovima, za bolju i jacu Slobodu! Samo istinom!

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 14 jun 2017, 16:00

Sa silnom negativom koju svakodnevno ovdje postavljate oko samog kluba otezavate jako puno,tjerajuci potencijalne sponzore koji nece blizu kluba u rasulu i potencijalna pojacanja koja samo unaprijed traze pare jer se blizi rasulo.
zaista sam iznenadjen koliko nasi igraci i svi drugi citaju nas pdf. Naravno upoznati su o brzom gasenju.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 14 jun 2017, 16:02

Hitman22 je napisao/la:Sa silnom negativom koju svakodnevno ovdje postavljate oko samog kluba otezavate jako puno,tjerajuci potencijalne sponzore koji nece blizu kluba u rasulu i potencijalna pojacanja koja samo unaprijed traze pare jer se blizi rasulo.
zaista sam iznenadjen koliko nasi igraci i svi drugi citaju nas pdf. Naravno upoznati su o brzom gasenju.
Necemo se mi ugasiti, mozda prodisati ali tek kada odu nesposobni i oni koji lazu nas. Zna se dobro kome nije mjesto u Slobodi.
Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 14 jun 2017, 16:03, ukupno mijenjano 1 put.

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 14 jun 2017, 16:03

SARS je napisao/la: Macak makar nesto radi, a niko od vas nije kurcem mako, nisam ni ja reko da sam 100% zadovoljan al da mozete ovoliko svoj klub ismijavati to je nevidjeno i onda se pitamo zasto nas niko u drzavi ne smatra za ozbiljno, kako da nas smatraju kad imamo i "navijace" koji ne cine nista dobro za svoj klub
Jesam li ja igdje ismijavao Slobodu? Jel' ismijavanje reci istinu? Jel' vjerovanje u laz ispravna? Hoce li nam pomoci mazanje oci? Jel se iz pepela dizemo i historiju pisemo? Jel' na takav nacin?
Samo otpor nesposobnjakovicima i lazovima, za bolju i jacu Slobodu! Samo istinom!
A sta je to mazanje ociju? sto ova uprava morala platiti igracima sto ih je Azmir preplacivao na osnovu potpisanih dogovora na osnovu njega i igraca, i sto su se ljudi pobunili i sto ne daju da klub muze ko kako hoce, sto su se suprostavili savezu, koji nas godinama kara a mi samo slijezemo ramenima, od prijasnjih uprava ovi se makar javno bune i ne daju na klub, jel mazanje ociju sto su Husari stali u kraj i dali mu do znanja da ne moze kako on hoce u klubu? jel mazanje ociju potpisan reprogram i da ne nabrajam dalje, niko nije rekao da je sjajno i bajno al ne moze se ispraviti nesto preko noci sto je neko rusio zadnjih 20 godina, mozda nemaju para kao Azmir pa da odjednom mogu rjesavati nagomilane probleme ali da se ljudi trude trude se i ja im skidam kapu...Svi su mislili da necemo ni docekat ovu sezonu kad Azmir ode al eto ljudi nas uvjerise u suprotno

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 14 jun 2017, 16:08

SARS je napisao/la:
A sta je to mazanje ociju? sto ova uprava morala platiti igracima sto ih je Azmir preplacivao na osnovu potpisanih dogovora na osnovu njega i igraca, i sto su se ljudi pobunili i sto ne daju da klub muze ko kako hoce, sto su se suprostavili savezu, koji nas godinama kara a mi samo slijezemo ramenima, od prijasnjih uprava ovi se makar javno bune i ne daju na klub, jel mazanje ociju sto su Husari stali u kraj i dali mu do znanja da ne moze kako on hoce u klubu? jel mazanje ociju potpisan reprogram i da ne nabrajam dalje, niko nije rekao da je sjajno i bajno al ne moze se ispraviti nesto preko noci sto je neko rusio zadnjih 20 godina, mozda nemaju para kao Azmir pa da odjednom mogu rjesavati nagomilane probleme ali da se ljudi trude trude se i ja im skidam kapu...Svi su mislili da necemo ni docekat ovu sezonu kad Azmir ode al eto ljudi nas uvjerise u suprotno
Ostavio je dovoljno Azmir da se igraci isplate. Ako je preplacivao to je radio svojim novcem. Uhvatili su se posla, privrednici su, pa neka i oni uloze par miliona i neka to ceka privatizaciju. Malo morgen, ili nemaju ili im je zmija u djepu. Neka se izjasne, a ne da nas lazu. Najavljeni su kao do sada NJUO i kao privrednici. Jel' te to asocira na kokuze?

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 14 jun 2017, 16:18

pa izjasnili su se, kao i vecina nas. Rekli smo necemo vise pozajmica. Tako je rekla i uprava. Ono sto das-to si dao.

I ako cemo gledati po tome koliko je ko DAO, HALALIO , kako vec Slobodi, onda je ova upravala DALA I HALALILA puno vise nego Azmir ;)

a sto se tice ekipe, dobro je sto smo se okupili rano. Poceli smo pripreme ranije nego i neke ekipe koje igraju evropu. To ce Vladi dati dovoljno vremena da isproba ove igrace, a i nama da ako se dovedu novi igraci imaju dovoljno vremena za uklapanje sa ekipom

a mozda se nismo jos rijesili Efendica :?
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 14 jun 2017, 16:22

ultrasstyle_tz je napisao/la:pa izjasnili su se, kao i vecina nas. Rekli smo necemo vise pozajmica. Tako je rekla i uprava. Ono sto das-to si dao.

I ako cemo gledati po tome koliko je ko DAO, HALALIO , kako vec Slobodi, onda je ova upravala DALA I HALALILA puno vise nego Azmir ;)

a sto se tice ekipe, dobro je sto smo se okupili rano. Poceli smo pripreme ranije nego i neke ekipe koje igraju evropu. To ce Vladi dati dovoljno vremena da isproba ove igrace, a i nama da ako se dovedu novi igraci imaju dovoljno vremena za uklapanje sa ekipom

Nista oni nisu dali, a da nisu uzeli vise. Davali su neke sitne pozajmice i odmah uzeli. Zasto nisu ostavili pozajmice do privatizacije?
Zasto niko nece u klub od igraca vec samo kantonalni igraci i nizeligaski? Zna se zasto. Lose poslodavce bije los glas.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 14 jun 2017, 16:31

nisu ostavili pozajmice, zato sto DAJU kroz reklame. Pa senad je donatorskoj dao za reklamu, ako se sjecam 10.000 jos tad. , Memprom je DAO 11 na donatorskoj. Deling isto 10-ak.

Znaci u startu su DALI vise nego sto je Azmir DAO ;) . A jos plus su dali i za reklame na zimu

edit: e ovo je recimo nepotrebno. Hadzic kao treci golman, apsolutno bacanje para kad imas Erica i Muminovica. To su one greske koje se kod nas uvijek prave da bi se pokazalo da se ne raspadamo. Pa bezveze placas tolike golmane.

Lazevski ako je produzio, to je vec nesto.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 14 jun 2017, 16:43

ultrasstyle_tz je napisao/la:nisu ostavili pozajmice, zato sto DAJU kroz reklame. Pa senad je donatorskoj dao za reklamu, ako se sjecam 10.000 jos tad. , Memprom je DAO 11 na donatorskoj. Deling isto 10-ak.

Znaci u startu su DALI vise nego sto je Azmir DAO ;) . A jos plus su dali i za reklame na zimu

edit: e ovo je recimo nepotrebno. Hadzic kao treci golman, apsolutno bacanje para kad imas Erica i Muminovica. To su one greske koje se kod nas uvijek prave da bi se pokazalo da se ne raspadamo. Pa bezveze placas tolike golmane.

Lazevski ako je produzio, to je vec nesto.
Branis neodbranjivo. Zivi bili pa vidjeli. Nema u njima selameta.

katarakta

Post Postao/la katarakta » 14 jun 2017, 17:01

Ordagić u Slobodi ne igra ispod petice. Ovdje ubi negativa. Pa Zec je zarađivao više od dvije milje kod ove Uprave. Dajte više. Kao da drugi više plaćaju igrače, Mi plaćamo i nemamo rezultat. Krivimo upravu, a ne igrače.. Niko slova nije progovorio o fudbalerima. O njihovoj kurcobolji. Koja traje i traje. A zarađuju kao da su u Češkoj, brat bratu.
Niko, niko, samo Sloboda

dvokorak
Kontakt:

Post Postao/la dvokorak » 14 jun 2017, 17:03

Kad nam i Ordaga za 6 mjeseci potpise ugovor sa Slogom :urnebes:
? ? <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3

katarakta

Post Postao/la katarakta » 14 jun 2017, 17:18

dvokorak je napisao/la:Kad nam i Ordaga za 6 mjeseci potpise ugovor sa Slogom :urnebes:
Bio bi mu to, ne sumnjam, veliki izazov u karijeri. Ali lupetate ovdje, to je strašno
Niko, niko, samo Sloboda

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 14 jun 2017, 17:40

http://****/sportske-u-posjedu-s ... aradjivao/

auu vidi Asima sirotinje...

A ovo sam cuo da su svi imali ove nagrade ako izbore evropu, evo sad je i potvrdjeno bar za Asima. I opet se onako "borili" krv im ****.

i kako je sad sporazum Govedarici i kompaniji mjerodavan, a ovaj nije.

A da smo mu ostali duzni ove plate, vazio bi sporazum . Sta nam savez radi **** te.

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 14 jun 2017, 17:43

ultrasstyle_tz je napisao/la:pa izjasnili su se, kao i vecina nas. Rekli smo necemo vise pozajmica. Tako je rekla i uprava. Ono sto das-to si dao.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.