PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 04 okt 2018, 16:34

Sariel1987 je napisao/la:Ruku dajem strmkapa u mladjim danima 1 na 1 s bilo kim od vas ne bi sanse imali.cojk ima srce
Jest da lozis **** :lol: :thumbup: ali nisam nesto 1 na 1 vazda sam se sluzio tupim predmetima i cime stignem ali za srce si u pravu. To sam i u ratu pokazao. Imam gelera u sebi da odem na otpad mogo bi petnesku uzet :lol: :lol:
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 04 okt 2018, 16:37

Brato pastrmka kad preuzimate prevlast u gradu?
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

tale07
Kontakt:

Post Postao/la tale07 » 04 okt 2018, 16:38

mozda ovi kontaju za robiju da su pravi robijasi, pa jedva cekaju susret nebil ga primili :urnebes:

Beton
Kontakt:

Post Postao/la Beton » 04 okt 2018, 16:39

Meni ljudi na vjeruju, ali kažem vam da je ovo hvatanje u kupovini alkohola djelo Pitara Sulje Krpica. Rekao Veci da nema love kod sebe, a da mu treba jer mu dolazi treba koju treba povaliti pa se Veca ponudio da kupi i donese.

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 04 okt 2018, 16:39

Kroz 20 i kusur godina navijacke scene u BiH, sve grupe su imale svoje uspone i padove, Manijaci negdje 08 09, Horde isto, Lesinari 11 12 otprilike, Ultrasi su mozda najorganizvoaniji danas, RA 07 08 09(i ova generacija danas koja od 13/14 nije propustila pazi sad NIJEDNU UTAKMICU VELEZA) ali kroz svih tih 20 godina, Robijasi su uvijek bili nekako -sabanasti. bilo ih je, brojni, ali sabanasti, mentalitet navijaca level saban al ne saulic. steta samo za toliku zenicu al stas

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 04 okt 2018, 16:40

Beton je napisao/la:Meni ljudi na vjeruju, ali kažem vam da je ovo hvatanje u kupovini alkohola djelo Pitara Sulje Krpica. Rekao Veci da nema love kod sebe, a da mu treba jer mu dolazi treba koju treba povaliti pa se Veca ponudio da kupi i donese.
Suljo je Fukara.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

Beton
Kontakt:

Post Postao/la Beton » 04 okt 2018, 16:43

Penaltiky je napisao/la:
Beton je napisao/la:Meni ljudi na vjeruju, ali kažem vam da je ovo hvatanje u kupovini alkohola djelo Pitara Sulje Krpica. Rekao Veci da nema love kod sebe, a da mu treba jer mu dolazi treba koju treba povaliti pa se Veca ponudio da kupi i donese.
Suljo je Fukara.
Jeste bio dok je igrao u Slobodi jer su plate bile redovne ko menstruacija u trudnoći, a inače je izjavio da od malena i on i porodica navijaju za Sarajevo.

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 04 okt 2018, 16:43

drakensang je napisao/la: Kroz 20 i kusur godina navijacke scene u BiH, sve grupe su imale svoje uspone i padove, Manijaci negdje 08 09, Horde isto, Lesinari 11 12 otprilike, Ultrasi su mozda najorganizvoaniji danas, RA 07 08 09(i ova generacija danas koja od 13/14 nije propustila pazi sad NIJEDNU UTAKMICU VELEZA) ali kroz svih tih 20 godina, Robijasi su uvijek bili nekako -sabanasti. bilo ih je, brojni, ali sabanasti, mentalitet navijaca level saban al ne saulic. steta samo za toliku zenicu al stas
Druga liga u gradu, druga liga na terenu, druga liga na tribinama, vozdra.

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 04 okt 2018, 16:45

sviunapad1010 je napisao/la:Brato pastrmka kad preuzimate prevlast u gradu?
Okupirali su cijelu Bosnu, strah i trepet, samo im se Mostar nešto ne da.
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

bihuzur
Kontakt:

Post Postao/la bihuzur » 04 okt 2018, 16:46

Penaltiky je napisao/la:
Suljo je Fukara.
nedopustivo je da igrac zeljescara kupuje alkohol!!! zato ce kapiten hsd, nk, hsk, nk. pa opet fk, biti pitar koji pijan marise ljude pajserom!!
MI SMO ZEBINI ZEBA JE NAS! :rol: :rol:

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 04 okt 2018, 16:48

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:
Sariel1987 je napisao/la:Ruku dajem strmkapa u mladjim danima 1 na 1 s bilo kim od vas ne bi sanse imali.cojk ima srce
Jest da lozis **** :lol: :thumbup: ali nisam nesto 1 na 1 vazda sam se sluzio tupim predmetima i cime stignem ali za srce si u pravu. To sam i u ratu pokazao. Imam gelera u sebi da odem na otpad mogo bi petnesku uzet :lol: :lol:
:thumbup: Tupi predmeti su onako najodmjereniji za intelekt onoga ko hoce da nekoga marne, a da nema previse posljedica.
Tako nas je ona drzava i ucila. Ako si nekome razbio glavu kamenom ili ciglom mogao si se izvuci nekako, ali bodenja serafcigerima, cakijama to MILICIJA nije voljela. Bili su na to pravo alergicni.
Nekako se udarac kamenom ili tupim predmetom okaraterizirao kao "odbrana", a "ostrim" uvijek kao napad.
Zato je bilo, ono kada babo ti kaze: "Sine ako te neko dira ti njega kamenom", nikada nije rekao probodi ga cakijom, nozem, serafcigerom... :salut:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 04 okt 2018, 16:49

S-Y-L-A-R je napisao/la:
sviunapad1010 je napisao/la:Brato pastrmka kad preuzimate prevlast u gradu?
Okupirali su cijelu Bosnu, strah i trepet, samo im se Mostar nešto ne da.
Sad ce to oni srediti jel da @mmapastrmko?
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 04 okt 2018, 16:50

Beton je napisao/la:
Penaltiky je napisao/la:
Suljo je Fukara.
Jeste bio dok je igrao u Slobodi jer su plate bile redovne ko menstruacija u trudnoći, a inače je izjavio da od malena i on i porodica navijaju za Sarajevo.
A dok je igro u AIKu ljepio po fb i IG Slobodine slike i dresove đe stigne.
Nikad nećemo utvrditi jel Pitar il Fukara. Al znamo šta nije :mrgreen:
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

bihuzur
Kontakt:

Post Postao/la bihuzur » 04 okt 2018, 16:51

Probisvjet je napisao/la:
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:
:thumbup: Tupi predmeti su onako najodmjereniji za intelekt onoga ko hoce da nekoga marne, a da nema previse posljedica.
Tako nas je ona drzava i ucila. Ako si nekome razbio glavu kamenom ili ciglom mogao si se izvuci nekako, ali bodenja serafcigerima, cakijama to MILICIJA nije voljela. Bili su na to pravo alergicni.
Nekako se udarac kamenom ili tupim predmetom okaraterizirao kao "odbrana", a "ostrim" uvijek kao napad.
Zato je bilo, ono kada babo ti kaze: "Sine ako te neko dira ti njega kamenom", nikada nije rekao probodi ga cakijom, nozem, serafcigerom... :salut:
Meni je moj govorio; Tupim nozem ga sine! :rol: :rol:

tale07
Kontakt:

Post Postao/la tale07 » 04 okt 2018, 16:56

Penaltiky je napisao/la:Ovdje gore nego na bisex orgiji. Udara ko na koga stigne.
predizborno ludilo :bih: :bih: :bih:

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 04 okt 2018, 16:57

Rigoletto je napisao/la:u nedjelju je najveći blagdan za svakog pravog muslimana, pola kila kafe i šećer kocka za svakog istinskog patriotu
Bolje i to nego sto su nama ponudili. Yebo ih vise krec i cetka. :lol:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 04 okt 2018, 16:58

Penaltiky je napisao/la: Nikad nećemo utvrditi jel Pitar il Fukara. Al znamo šta nije :mrgreen:
Šta? Živo me interesuje. Znam šta jeste:
slika
41.21.1.

11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 04 okt 2018, 16:59

sviunapad1010 je napisao/la:
redbull93 je napisao/la:
sviunapad1010 je napisao/la:
Naravno da nismo ničiji Sloboda je naša nije klub d.j.l., a Celik je klub gazda Ayde pa ste logocno i bukvalno vi Aydini robovi.
Ovo je bio sa mukom odgovor :lol:

Čelik je jos uvijek udruzenje gradjana, a sloboda je udruzenje imamovica i mujkanovica. Vjeruj imali mi u Čeliku taj isti sistem. Pred GASENJE nas doveo, gume za auto se kupovale na racun Čelika itd.. da ne nabrajam sad. Tako da ako ikad ispliva sve iz slobode vidjet cete i sami je li vas klub ili nije.

Razlika izmedju nas je sto se mi izborismo protiv mafije. Godine bojkota su bile, malo proguglaj pa cea vidjeti sta je za nas Čelik.

Te malogradjanske manire ostavi za svoje selo, 90% klubova u ligama petice privatno vlasnistvo i dodje bosnjo i govori da to ne valja i podsmjehiva se tome.
Njegov klub, a mujkanovici, misimovici marke dali nisu za klub, dok u isto vrijeme vedre i oblace u istom klubu.

Da sumiramo po tvom zakljucku navijaci cityja, mislim na onog iz manchestera, a ne vase sugradjane, su robovi seika, koji im donese titulu prvaka. Interesantno.
Care ti očito si propustio informaciju da je aydo postao gazda i očigledno brces lončiće.

Nije mi poznato da sebe navijači Manchester cityja nazivaju robovima.

I da dugujes odgovor na pitanje.
Ocito ti inteligencija nije jaca strana. Da ti pojasnim, uporedio sam navijace citija na tvoju konstataciju da privatizovan klub je los klub. Konkretko si spomenuo Čelik i prozivas nesto, i da Čelik je jos uvijek udruzenje gradjana. Pogledaj gdje smo bili, pogledaj sada gdje smo za 9 mjeseci "vladavine" turcina u klubu.

A to za rob si smijesan haha, gore govoris "bukvalno", a ovdje i jeste bukvalno. :urnebes:

Rob je skracenica od Robijasi, ocito to ne dolazi do tvoje inteligencije. U dva posta dvije razlicite konstatacije iznosis na istu temu.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

bambus
Kontakt:

Post Postao/la bambus » 04 okt 2018, 17:00

Nego u koliko krecemo za BL ? Znal se ?
!

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 04 okt 2018, 17:03

bambus je napisao/la:Nego u koliko krecemo za BL ? Znal se ?
Ne raspituj se ovdje. Presretači Mostar prate sve, ne želiš da i oni saznaju.
41.21.1.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.