Jest da lozis ****Sariel1987 je napisao/la:Ruku dajem strmkapa u mladjim danima 1 na 1 s bilo kim od vas ne bi sanse imali.cojk ima srce

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Jest da lozis ****Sariel1987 je napisao/la:Ruku dajem strmkapa u mladjim danima 1 na 1 s bilo kim od vas ne bi sanse imali.cojk ima srce
Suljo je Fukara.Beton je napisao/la:Meni ljudi na vjeruju, ali kažem vam da je ovo hvatanje u kupovini alkohola djelo Pitara Sulje Krpica. Rekao Veci da nema love kod sebe, a da mu treba jer mu dolazi treba koju treba povaliti pa se Veca ponudio da kupi i donese.
Jeste bio dok je igrao u Slobodi jer su plate bile redovne ko menstruacija u trudnoći, a inače je izjavio da od malena i on i porodica navijaju za Sarajevo.Penaltiky je napisao/la:Suljo je Fukara.Beton je napisao/la:Meni ljudi na vjeruju, ali kažem vam da je ovo hvatanje u kupovini alkohola djelo Pitara Sulje Krpica. Rekao Veci da nema love kod sebe, a da mu treba jer mu dolazi treba koju treba povaliti pa se Veca ponudio da kupi i donese.
Druga liga u gradu, druga liga na terenu, druga liga na tribinama, vozdra.drakensang je napisao/la: Kroz 20 i kusur godina navijacke scene u BiH, sve grupe su imale svoje uspone i padove, Manijaci negdje 08 09, Horde isto, Lesinari 11 12 otprilike, Ultrasi su mozda najorganizvoaniji danas, RA 07 08 09(i ova generacija danas koja od 13/14 nije propustila pazi sad NIJEDNU UTAKMICU VELEZA) ali kroz svih tih 20 godina, Robijasi su uvijek bili nekako -sabanasti. bilo ih je, brojni, ali sabanasti, mentalitet navijaca level saban al ne saulic. steta samo za toliku zenicu al stas
Okupirali su cijelu Bosnu, strah i trepet, samo im se Mostar nešto ne da.sviunapad1010 je napisao/la:Brato pastrmka kad preuzimate prevlast u gradu?
nedopustivo je da igrac zeljescara kupuje alkohol!!! zato ce kapiten hsd, nk, hsk, nk. pa opet fk, biti pitar koji pijan marise ljude pajserom!!Penaltiky je napisao/la:Suljo je Fukara.Beton je napisao/la:Meni ljudi na vjeruju, ali kažem vam da je ovo hvatanje u kupovini alkohola djelo Pitara Sulje Krpica. Rekao Veci da nema love kod sebe, a da mu treba jer mu dolazi treba koju treba povaliti pa se Veca ponudio da kupi i donese.
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Jest da lozis ****Sariel1987 je napisao/la:Ruku dajem strmkapa u mladjim danima 1 na 1 s bilo kim od vas ne bi sanse imali.cojk ima srce![]()
ali nisam nesto 1 na 1 vazda sam se sluzio tupim predmetima i cime stignem ali za srce si u pravu. To sam i u ratu pokazao. Imam gelera u sebi da odem na otpad mogo bi petnesku uzet
![]()
Sad ce to oni srediti jel da @mmapastrmko?S-Y-L-A-R je napisao/la:Okupirali su cijelu Bosnu, strah i trepet, samo im se Mostar nešto ne da.sviunapad1010 je napisao/la:Brato pastrmka kad preuzimate prevlast u gradu?
A dok je igro u AIKu ljepio po fb i IG Slobodine slike i dresove đe stigne.Beton je napisao/la:Jeste bio dok je igrao u Slobodi jer su plate bile redovne ko menstruacija u trudnoći, a inače je izjavio da od malena i on i porodica navijaju za Sarajevo.Penaltiky je napisao/la:Suljo je Fukara.Beton je napisao/la:Meni ljudi na vjeruju, ali kažem vam da je ovo hvatanje u kupovini alkohola djelo Pitara Sulje Krpica. Rekao Veci da nema love kod sebe, a da mu treba jer mu dolazi treba koju treba povaliti pa se Veca ponudio da kupi i donese.
Meni je moj govorio; Tupim nozem ga sine!Probisvjet je napisao/la:NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Jest da lozis ****Sariel1987 je napisao/la:Ruku dajem strmkapa u mladjim danima 1 na 1 s bilo kim od vas ne bi sanse imali.cojk ima srce![]()
ali nisam nesto 1 na 1 vazda sam se sluzio tupim predmetima i cime stignem ali za srce si u pravu. To sam i u ratu pokazao. Imam gelera u sebi da odem na otpad mogo bi petnesku uzet
![]()
Tupi predmeti su onako najodmjereniji za intelekt onoga ko hoce da nekoga marne, a da nema previse posljedica.
Tako nas je ona drzava i ucila. Ako si nekome razbio glavu kamenom ili ciglom mogao si se izvuci nekako, ali bodenja serafcigerima, cakijama to MILICIJA nije voljela. Bili su na to pravo alergicni.
Nekako se udarac kamenom ili tupim predmetom okaraterizirao kao "odbrana", a "ostrim" uvijek kao napad.
Zato je bilo, ono kada babo ti kaze: "Sine ako te neko dira ti njega kamenom", nikada nije rekao probodi ga cakijom, nozem, serafcigerom...
predizborno ludiloPenaltiky je napisao/la:Ovdje gore nego na bisex orgiji. Udara ko na koga stigne.
Bolje i to nego sto su nama ponudili. Yebo ih vise krec i cetka.Rigoletto je napisao/la:u nedjelju je najveći blagdan za svakog pravog muslimana, pola kila kafe i šećer kocka za svakog istinskog patriotu
Šta? Živo me interesuje. Znam šta jeste:Penaltiky je napisao/la: Nikad nećemo utvrditi jel Pitar il Fukara. Al znamo šta nije
Ocito ti inteligencija nije jaca strana. Da ti pojasnim, uporedio sam navijace citija na tvoju konstataciju da privatizovan klub je los klub. Konkretko si spomenuo Čelik i prozivas nesto, i da Čelik je jos uvijek udruzenje gradjana. Pogledaj gdje smo bili, pogledaj sada gdje smo za 9 mjeseci "vladavine" turcina u klubu.sviunapad1010 je napisao/la:Care ti očito si propustio informaciju da je aydo postao gazda i očigledno brces lončiće.redbull93 je napisao/la:Ovo je bio sa mukom odgovorsviunapad1010 je napisao/la:
Naravno da nismo ničiji Sloboda je naša nije klub d.j.l., a Celik je klub gazda Ayde pa ste logocno i bukvalno vi Aydini robovi.![]()
Čelik je jos uvijek udruzenje gradjana, a sloboda je udruzenje imamovica i mujkanovica. Vjeruj imali mi u Čeliku taj isti sistem. Pred GASENJE nas doveo, gume za auto se kupovale na racun Čelika itd.. da ne nabrajam sad. Tako da ako ikad ispliva sve iz slobode vidjet cete i sami je li vas klub ili nije.
Razlika izmedju nas je sto se mi izborismo protiv mafije. Godine bojkota su bile, malo proguglaj pa cea vidjeti sta je za nas Čelik.
Te malogradjanske manire ostavi za svoje selo, 90% klubova u ligama petice privatno vlasnistvo i dodje bosnjo i govori da to ne valja i podsmjehiva se tome.
Njegov klub, a mujkanovici, misimovici marke dali nisu za klub, dok u isto vrijeme vedre i oblace u istom klubu.
Da sumiramo po tvom zakljucku navijaci cityja, mislim na onog iz manchestera, a ne vase sugradjane, su robovi seika, koji im donese titulu prvaka. Interesantno.
Nije mi poznato da sebe navijači Manchester cityja nazivaju robovima.
I da dugujes odgovor na pitanje.
Ne raspituj se ovdje. Presretači Mostar prate sve, ne želiš da i oni saznaju.bambus je napisao/la:Nego u koliko krecemo za BL ? Znal se ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.