PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

samoposteno
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la samoposteno » 04 okt 2018, 16:14

dvokorak je napisao/la:
samoposteno je napisao/la:
dvokorak je napisao/la:SDA sekret baljezga o titulama, a oni ih se naklepali u vrijeme nastanka ove kukuruz drzave. :urnebes: Po vasoj prici mi se evo gasimo tri godine. :D Ipak se nadam kako nas nece stici zen´ćke suze i suze novopridoslih kurdskih koordinatora i senegalskih prodavaca suncanih naocala, torbica i salova.
Ti malo malo pa pljujes po ovoj drzavi ako ti se ne svidja znas gdje je Srbija pa opleti meni je BiH najbolja i najljepsa........Joge poceraj u drugu drzavu
Kome da se mi prilagodjavamo? Ceriću, jesi li to ti? :urnebes:
Nemoj vi napravite svoju drzavu u Tuzlanskom kantonu mozda onda kakav trofej osvojite

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 04 okt 2018, 16:15

Rigoletto je napisao/la: u nedjelju je najveći blagdan za svakog pravog muslimana, pola kila kafe i šećer kocka za svakog istinskog patriotu
U vašoj demokratiji opozicija ne postoji, samo herceg bosna u mašti i glavi i Komšić na javi.

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 04 okt 2018, 16:18

Opet o politici :lol: :facepalm:

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 04 okt 2018, 16:18

ANTIFA ! je napisao/la:
bambus je napisao/la:
ANTIFA ! je napisao/la: Pratilo jedno-dva auta 8 kombija iz Tesnja, pa ovo nema u filmovima. :rol:
Hvatate po forumima, a gubite udarne transove u sklopu svog stadiona. :urnebes:
Popusti Boga ti glavno ste sprdalo bili i ostali na forumima sad pa unazad 10 godina, a da ne pricamo kako izbjegavate gostovanja kada se treba sresti sa drugim grupama, Mostar prosle godine - RA u Visoko, Zivinice u kupu- Ultrasi u Simin hanu, oba ste vjesto izbjegli.
Ende i nemoj vise taj sabanizam prosipat po ovome forumu, nasmijat ce se neko kada procita ovo kao sto sam i ja. :mrgreen:
Ti si druze budala :urnebes:
Ne,ne...jedno auto.Zna to vasa ekipa koja je bila,pa koja je palila zmigavce u Vracama gdje vas je prosli put radar ufatio kad ste projurili preko 100 na sat kad smo vam mi izletili na cestu..pa stali nakon kilometra i cekali policiju koja vas je cekala na Almyu haha Pa onda okretanje lagune i dva kombija i bjezanje od nas na autoputu...to su vec dva vasa poraza..A sta je sa Vama ? Gdje su ti napadi ? Lafo jednom vas murija otjerala,jednom nam spremali ceku u Zivinicama a mi isli u Srebrenik na basket i nista ? A mi sva ta mjesta obisli i stajali i zajebavali se hahahaha Gabela 2 kombija stoje na semaforu kod vasih grafita,vi nista,vozamo se po mostaru,vi nista...o cemu onda da ja i ti pricamo ? Sad u Gabeli su bile dvije krpe na 20 ljudi,pa kud ces bolje prilike ? ? ? Ali neee..imali sastanak oko Zalika i Ultrasa hahaahahhah hoce ponovit hahahaah

Sto se transa tice, ispricaj mi pravu pricu kako se desilo evo ja ti dam sta hoces ili uradim sta god pozelis ;) Ne znas ,znam da ne znas.Tako da tu temu nemas pravo spominjati,niti te to treba interesovati jer tvoja grupa vec duze vrijeme pusi od Robova na ulici.

A sto se tice tog izbjegavanja gostovanja,Robija ga nikad nije izbjegavala niti ce izbjegavati.Svaku utakmicu koju nismo bili u Mostaru imali smo problema na Bradini i bili smo vraceni a spominjes one utakmice u kojima je Robija bila u bojkotu i gdje je bio raskol u grupi,ono sto vi mozda nikad necete proci.2 godine borbe,prijetnji,otkaza,pucanja..al sta ja tebi to imam pricat,kad ti veze nemas ni o cemu.

Hoces jos da ti nabrajam ili ? Hajde napisi nesto normalno,nemoj biti debil i koristiti samo smajlije i neke glupe ispade koje nemaju ni argumente.Ako nisi navijac i ne ides na utakmice odma mi napisi,da ne gubim vrijeme s tobom.Ako te bas zanima i detaljnije,od slika,klipova svih ovih nasih napada na vas,javi se da ne pisem ovdje ima ova pastrmka navlazit ce se. ;) ;) ;)
Kakvu policiju, policija se sama pojavila, a vasa je greska sto ne znate sacekusu napraviti.
Vidio sam kada ste u Zivinicama na kosarci bili bez ikakvog transa, toliko o tome ko se koga boji.
Krenes na utakmicu bez pratnje kakva bradina kakvi bakraci, nego najlakse je kad nemas ljudi za napunit autobus reci policija nam nije dala.
Mi i Ultrasi smo za vas SPEJS ŠATL, izbjegli ste 2 susreta sa RA i Ultrasima tj. niste ni krenuli na gostovanje, kani se supljiranja. :opaopa:
Samo Šabani mogu drzati udarne transove u sklopu stadiona, a to ste vi radili pa vam Manijaci uzeli udarni trans toliko o vama.
Najjaci ste preko foruma ima 10 godina smije vam se citava scena zbog ovakvih i slicnih tekstova ste bili i ostali predmet ismijavanja, cak su Fukare postenije i realnije od vas koji furate mitomanske price unazad 10-15 godina.
Nemoj vise smarati ovdje ljude jer nema smisla na ovom forumu pisati o susretima i slicnim stvarima, ovdje se ljudi zezaju,sprdaju, a ti nekakve nebuloze pises.
Ako ti je nesto nejasno javi se na PP.
ti s i druze budala :urnebes:
Zadnja izmjena: samoposteno, dana/u 04 okt 2018, 16:20, ukupno mijenjano 1 put.

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 04 okt 2018, 16:19

obavjest za robiju, danas ceste prohodne, nema RA-mma radara.

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 04 okt 2018, 16:20

Momci iz RA napadali Legijine,skrsili Aberdenove navijace (sad ce neko reci skoti miroljubivi ovo ono piju samo a 90% ih u casualu istetovirano doslo glumit i forcat u tudjem gradu),sibaju se 20 godina sa ultrasima (jednom jedni popuse,drugi put drugi uglavnom akcija se naobadvije strane),Fukare u Vitezu prosle godine u sekundi se izvukle da ne izgore i ovaj saban iz zenice dosao pricat nesto kaze vozali se u dva kombija po gradu :lol: pa i da su vas vidjeli kontali bi da ste neki malezijci ili arapi turisti :rol:

Bjezi bola bambus jedina akcija robijasa bila darivanje krvi :lol: trebate jos pure pojest da dodjete u nivo u kojem je RA Lesinari ili Ultrasi. Nisu to neke cifre ljudi ali mentalitet u fulu. Ne konta sabanija o cemu se prica ikako
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 04 okt 2018, 16:21

Strmka pa ba nije ta capri za tebe ajde na lozu zovi.
Pusti djecu nek se ganjaju

Beton
Kontakt:

Post Postao/la Beton » 04 okt 2018, 16:21

Veca ne daj da te Tenkista tako ponižava!! Ti si reprezentativac BiH, to mu je najviše i zasmetalo!!

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 04 okt 2018, 16:22

robertkosar je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:slika

Kad udari Misimovic na Misimovica :mrgreen: Cuj fol u granapu ga vidili :rol: :bow: :rol:
Vidjeli su ga na buss stanici pije sa onim klosarima :mrgreen:
Na Boćanju iza Bajkera na Malti
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 04 okt 2018, 16:22

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Momci iz RA napadali Legijine,skrsili Aberdenove navijace (sad ce neko reci skoti miroljubivi ovo ono piju samo a 90% ih u casualu istetovirano doslo glumit i forcat u tudjem gradu),sibaju se 20 godina sa ultrasima (jednom jedni popuse,drugi put drugi uglavnom akcija se naobadvije strane),Fukare u Vitezu prosle godine u sekundi se izvukle da ne izgore i ovaj saban iz zenice dosao pricat nesto kaze vozali se u dva kombija po gradu :lol: pa i da su vas vidjeli kontali bi da ste neki malezijci ili arapi turisti :rol:

Bjezi bola bambus jedina akcija robijasa bila darivanje krvi :lol: trebate jos pure pojest da dodjete u nivo u kojem je RA Lesinari ili Ultrasi. Nisu to neke cifre ljudi ali mentalitet u fulu. Ne konta sabanija o cemu se prica ikako
De bolan ljudi vam stadion uzeli haloooo ne trans stadion niste mogli odbranit :rol:

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 04 okt 2018, 16:23

Vidi supaka sjeo s drugom vecom na gajbicu i odma prozivke ne vjerujem :rol:

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 04 okt 2018, 16:25

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Momci iz RA napadali Legijine,skrsili Aberdenove navijace (sad ce neko reci skoti miroljubivi ovo ono piju samo a 90% ih u casualu istetovirano doslo glumit i forcat u tudjem gradu),sibaju se 20 godina sa ultrasima (jednom jedni popuse,drugi put drugi uglavnom akcija se naobadvije strane),Fukare u Vitezu prosle godine u sekundi se izvukle da ne izgore i ovaj saban iz zenice dosao pricat nesto kaze vozali se u dva kombija po gradu :lol: pa i da su vas vidjeli kontali bi da ste neki malezijci ili arapi turisti :rol:

De bolan ljudi vam stadion uzeli haloooo ne trans stadion niste mogli odbranit :rol:
Ne poznajes strukturu grada i okani se te glupe price to je isto kao da kazes nekome iz Srebrenice aaaa niste se mogli odbranit ubise vam osam hiljada ljudi. Golemo.si glup tako
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

bambus
Kontakt:

Post Postao/la bambus » 04 okt 2018, 16:26

Gdje si pastrmko huliganko stara :urnebes: :urnebes:
!

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 04 okt 2018, 16:26

slika

brato nasao sam te
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 04 okt 2018, 16:27

avenija je napisao/la:slika

brato nasao sam te
:lol: dobra
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 04 okt 2018, 16:28

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:

Ne poznajes strukturu grada i okani se te glupe price to je isto kao da kazes nekome iz Srebrenice aaaa niste se mogli odbranit ubise vam osam hiljada ljudi. Golemo.si glup tako
Opusteno, ovaj je pastir mali. Mislim na pickicu samoposteno.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 04 okt 2018, 16:28

Ruku dajem strmkapa u mladjim danima 1 na 1 s bilo kim od vas ne bi sanse imali.cojk ima srce

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 04 okt 2018, 16:30

Ovdje gore nego na bisex orgiji. Udara ko na koga stigne.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 04 okt 2018, 16:31

redbull93 je napisao/la:
sviunapad1010 je napisao/la:
Naravno da nismo ničiji Sloboda je naša nije klub d.j.l., a Celik je klub gazda Ayde pa ste logocno i bukvalno vi Aydini robovi.
Ovo je bio sa mukom odgovor :lol:

Čelik je jos uvijek udruzenje gradjana, a sloboda je udruzenje imamovica i mujkanovica. Vjeruj imali mi u Čeliku taj isti sistem. Pred GASENJE nas doveo, gume za auto se kupovale na racun Čelika itd.. da ne nabrajam sad. Tako da ako ikad ispliva sve iz slobode vidjet cete i sami je li vas klub ili nije.

Razlika izmedju nas je sto se mi izborismo protiv mafije. Godine bojkota su bile, malo proguglaj pa cea vidjeti sta je za nas Čelik.

Te malogradjanske manire ostavi za svoje selo, 90% klubova u ligama petice privatno vlasnistvo i dodje bosnjo i govori da to ne valja i podsmjehiva se tome.
Njegov klub, a mujkanovici, misimovici marke dali nisu za klub, dok u isto vrijeme vedre i oblace u istom klubu.

Da sumiramo po tvom zakljucku navijaci cityja, mislim na onog iz manchestera, a ne vase sugradjane, su robovi seika, koji im donese titulu prvaka. Interesantno.
Care ti očito si propustio informaciju da je aydo postao gazda i očigledno brces lončiće.

Nije mi poznato da sebe navijači Manchester cityja nazivaju robovima.

I da dugujes odgovor na pitanje.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 04 okt 2018, 16:34

Penaltiky je napisao/la:Ovdje gore nego na bisex orgiji. Udara ko na koga stigne.
Glavonja.

lon chaney, the penalty! mastermind?
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.