Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Emir Spahić
Što bi morao, njegova volja je hoće li doći ili ne. Ne vlada sistem Kim-Jong-Una.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
MA VIRTO SE POGUBIO 

Zadnja izmjena: rishaaa, dana/u 07 okt 2014, 00:03, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Juka igra u 04:00, nece bas biti puno spavanja veceras.Cartman je napisao/la:Nerminovic je napisao/la:Danas svi imamo da spavamo ko'![]()
Gotova stvar, euforija se digla - kapiten, se vratio.![]()

Eto znaci mnogo frke ni zbog cega. Ali najjaci su mi oni koji su u zadnjih dvadesetak dana sirili kojekakve teorije, Susic pozvao Spahica bez da ga je kontaktovao, intervju u Avazi izmisljen, itd. Hahahahahaha
On se je oprostio zvanično, a nigdje nije potvrđeno da će doći, osim verbalnog dogovora sa Safetom. On nije morao doći i mogao je ostat' kući gladit' čundaru i smijat' se. Ako je došao onda najvjerovatnije je da će igrat'. Borac je to.anonymousHD je napisao/la:Mora se odazvat na poziv! Ako je povređen onda ga moraju pregledati doktori repke, što će i uraditi. Takva je procedura.FaraonTM je napisao/la:Ma ne bi se ni odazivao na poziv da ne može. Čovjek namjerno crveni dobio da odmori ovaj vikend da bude spreman za Vels i Belgiju
Pa brate to mi se cini sve realnije. Prvo sam to govorio iz zajebancije da prcam ove hejtere, ali sada kad gledam...FaraonTM je napisao/la:Ma ne bi se ni odazivao na poziv da ne može. Čovjek namjerno crveni dobio da odmori ovaj vikend da bude spreman za Vels i Belgiju
Ja kontam da je to ovako sada: Emir ima manju povredu i u Bayeru su mu rekli da ne moze igrat za repku, ne zele to rizikovat. Vecina igraca ima takav mentalitet da ce jedva docekat da preskoce tekme repke. U Engleskoj na primjer je to veliki problem, Redknapp je nedavno o tome govorio. Na nasu srecu nasi igraci, pogotovo Spaha, nisu takvi. Spaha preskace tekme kluba zbog repke. Takav je, njemu je jedino BiH bitna. Bori se on i za klub, ali zna se sta je na prvom mjestu.
On je onda njima rekao "Moram otic na preglede u Zenicu, ali necu igrat". Oni ne znaju s kakvim patriotom imaju posla, i povjeruju mu. Zato ove izjave Bayera. Spaha je dosao, obavit ce preglede, istrcat ce na teren u Cardiffu i predvodit nas do pobjede. Onda ga vjerovatno ceka par sedmica van terena i ljuto vodstvo Leverkusena. Ali boli Emira qurac za njih, on igra za svoju BiH. Hvala ti Emire, da nije repke zaigrao bi ti za Real Madrid.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Mislim da nije pametna ova ovolika prica oko povrede Spahica jer stvara samo napetu atmosferu i veci pritisak na igrace kao i na sve ostalo. Ako bude spreman igrati ce ako nebude mogao nazalost nece. Veci je problem ovdje sto Spaha mora igrati jer nema adekvatne zamjene ( Zukanovica, Bicakcica ) a bar za tu stvar sto je to tako je Spahic najmanje kriv.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 07 okt 2014, 00:07, ukupno mijenjano 1 put.
Zar ti mjesecima ne pričaš da je Pape otjerao SpahićaRusilac je napisao/la:Gubis se momcino ali totalno,ne znas kud udaras.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
OVU SLUŠA PRIJE SVAKE TEKMEhodža je napisao/la:![]()
![]()
![]()
[youtube][/youtube]

Nego momciluci,vrijeme je da proslavimo ovaj veliki trenutak sa sve nas i da zapjevamo.
Idemo:Oni ti ga ....Emire,Emire,Emireeeeeeee..............

Idemo:Oni ti ga ....Emire,Emire,Emireeeeeeee..............

Ponovo se podiže atmosfera
Do petka ima da gori
A ovi što ga ne vole,nek otvore posebnu temu,Virto nek bude moderator 

@Virtu4l, ja još uvijek čekam na taj obećani best-of sa ove teme od danas/jučer. 

-
- Kontakt:
svaka cast spahi sto se odazvao dA pomogne reprezentaciji a i pokazao da postuje i safeta vratio se na njegov poziv

Ne pricam,to ti pricas,evo ljudi.Virtu4l je napisao/la:Zar ti mjesecima ne pričaš da je Pape otjerao SpahićaRusilac je napisao/la:Gubis se momcino ali totalno,ne znas kud udaras.
Ja pricam da su mu doku.cili novinari i takvi kao ti pa se povukao.
Totalka si pogubljen.
Sačekaćeš još malo ma njega. Najbolji je od svih do sad.mandraX je napisao/la:@Virtu4l, ja još uvijek čekam na taj obećani best-of sa ove teme od danas/jučer.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Čovjek je napisao preko hiljadu postova na ovoj temi,
Trol level 9000,

Trol level 9000,

Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 07 okt 2014, 00:17, ukupno mijenjano 1 put.
Virtual izmislja priče,kako bi ispalo da je on u pravu
Sad će okrenuti ploču i ispast će da je Spaha klekn'o i molio Safeta da ga vrati 

@Goalgetter
Cartman je napisao/la:Pa brate to mi se cini sve realnije. Prvo sam to govorio iz zajebancije da prcam ove hejtere, ali sada kad gledam...FaraonTM je napisao/la:Ma ne bi se ni odazivao na poziv da ne može. Čovjek namjerno crveni dobio da odmori ovaj vikend da bude spreman za Vels i Belgiju
Ja kontam da je to ovako sada: Emir ima manju povredu i u Bayeru su mu rekli da ne moze igrat za repku, ne zele to rizikovat. Vecina igraca ima takav mentalitet da ce jedva docekat da preskoce tekme repke. U Engleskoj na primjer je to veliki problem, Redknapp je nedavno o tome govorio. Na nasu srecu nasi igraci, pogotovo Spaha, nisu takvi. Spaha preskace tekme kluba zbog repke. Takav je, njemu je jedino BiH bitna. Bori se on i za klub, ali zna se sta je na prvom mjestu.
On je onda njima rekao "Moram otic na preglede u Zenicu, ali necu igrat". Oni ne znaju s kakvim patriotom imaju posla, i povjeruju mu. Zato ove izjave Bayera. Spaha je dosao, obavit ce preglede, istrcat ce na teren u Cardiffu i predvodit nas do pobjede. Onda ga vjerovatno ceka par sedmica van terena i ljuto vodstvo Leverkusena. Ali boli Emira qurac za njih, on igra za svoju BiH. Hvala ti Emire, da nije repke zaigrao bi ti za Real Madrid.

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 2 gosta.