Miralem Pjanić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Clutch
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la Clutch » 01 okt 2014, 11:19

rope11 je napisao/la:Pjanicu bi mozda upravo Siti najbolje odgovarao. :problem:
Istina. Ne bi čudilo ako ga City pokuša angažovati iduće ljeto.
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 01 okt 2014, 11:20

rope11 je napisao/la:Pjanicu bi mozda upravo Siti najbolje odgovarao. :problem:

ali kakav maestro, uzivancija ga je gledati. :tokralju: nadam se da ce neko postaviti kakav video.
e da znaš da sam i ja sinoć o tome kontao,tačno bi Mire to povezao onaj City ima katastrofa srednji red,navijači su ogorčeni na Yayu i traže osvježenje..

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 01 okt 2014, 11:32

Morat ce Garcia nesto poduzeti da izbjegne jos povreda. Ovaj dobar start u LP mu nelezi nikako, jer su velika ocekivanja za osvajanje prvenstva. Jos jedna povreda u veznom redu i odbrani bi mogla biti kobna. Ali kad je sve receno Romina igra iz prvog poluvremena je razlog zasto je fudbal druga sporedna stvar u svijetu.

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 01 okt 2014, 11:35

Prva naravno...

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 01 okt 2014, 11:52

Miralem je sinoć bio igrač koji je pretrčao najviše, 11260 m.

Ne samo da diriguje i kreira igru svoje ekipe, što usput radi fantastično, nego i pokriva najveći dio terena. :bow:
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 01 okt 2014, 12:12

samoposmatram je napisao/la:Morat ce Garcia nesto poduzeti da izbjegne jos povreda. Ovaj dobar start u LP mu nelezi nikako, jer su velika ocekivanja za osvajanje prvenstva. Jos jedna povreda u veznom redu i odbrani bi mogla biti kobna. Ali kad je sve receno Romina igra iz prvog poluvremena je razlog zasto je fudbal druga sporedna stvar u svijetu.
Ma ove povrede sto su bile prije ovog meca nisu strasne , strootman se treba vratit vec u oktobru , ddr ce bit spreman vjerujem vec za narednu tekmu , itrube se vratio itd... Ma imaju oni odlicnu klupu , doveli su i onog turcina u vezni red Ucan ili nesto tako. U napadu imaju milion opcija , mislim da sem odbrane mogu u potpunosti promijeniti prvih 11. Bit ce rotacija u romi i nece pjanic ovako igrat po 3 tekme u kratkom periodu jer je to previse. I ja mislim da je njima seria A privilegija jer konacno imaju igru kojom mogu pobjedit juventus ja svakako navijam za to.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 01 okt 2014, 17:37

KM covered in yesterday's match

Miralem Pjanic - 11.26
Keita - 11
Yaya Toure - 10.88
Nainggolan - 10.88
Fernandinho 10.32
:salut:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 01 okt 2014, 17:46

Nerminovic je napisao/la:

Miralem Pjanic - 11.26
Keita - 11
Yaya Toure - 10.88
Nainggolan - 10.88
Fernandinho 10.32
:tokralju:
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

baglama
Kontakt:

Post Postao/la baglama » 01 okt 2014, 18:25

svaka cast :clap: , meni se cinilo da je Radja daleko ispred svih.

Ako odigra ovako u Rimu, eto njega u City...ili u United cak, i oni ga jdobro poznaju. Ne znam da li barca ima pravo na transfere dogodine?

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 01 okt 2014, 18:47

Šta će u City kad je Roma bolja od njih, :kafa:

Hombre
Kontakt:

Post Postao/la Hombre » 01 okt 2014, 21:24

Greivis je napisao/la:
Nerminovic je napisao/la:

Miralem Pjanic - 11.26
Keita - 11
Yaya Toure - 10.88
Nainggolan - 10.88
Fernandinho 10.32
:tokralju:
Dzaba mu kad ce na klupu kad svi budu fit. Znaju strucnjaci ovdje. :urnebes:
Just to settle it once and for all: Which came first, the chicken or the egg? The egg, laid by a bird that was not a chicken.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 01 okt 2014, 21:25

:facepalm:

BackSpace United

Hombre
Kontakt:

Post Postao/la Hombre » 01 okt 2014, 21:30

Nisi dokucio prika. Osvrnuo sam se na tragikomicnu izjavu koju procitah nekoliko stranica ranije, vjerovatno napisanu od strane nekog koji ne poznaje elementarne stvari nogometa. To je u pitanju. Ovaj momak je nas najbolji igrac, to valjda nije jasno samo nekolicini zadrtih tipova na forumu.
Just to settle it once and for all: Which came first, the chicken or the egg? The egg, laid by a bird that was not a chicken.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 01 okt 2014, 21:34

Hombre je napisao/la:Nisi dokucio prika. Osvrnuo sam se na tragikomicnu izjavu koju procitah nekoliko stranica ranije, vjerovatno napisanu od strane nekog koji ne poznaje elementarne stvari nogometa. To je u pitanju. Ovaj momak je nas najbolji igrac, to valjda nije jasno samo nekolicini zadrtih tipova na forumu.
Aha', tako reci.. :urnebes:
Boga mi covjek vise ne zna kad je sala i kad nije, nesto zadnje vrijeme citam non stop gluposti da Pjanic nije ovo i ovo.... :lol:

Sad kontam, nesto nisam prihvatio zadnju liniju, oprosti. :opaopa:

BackSpace United

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 02 okt 2014, 00:39

Pjanic je prema trenutnoj formi najbolji igrac ove reprezentacije. I treba da igra na kojoj god poziciji u veznom redu on pozeli. Igra reprezentacije ( taktika, formacija ) se treba prilagoditi njemu ( pa tek onda protivniku ) na nacin da se izvuce maksimum od njegovih sposobnosti. Drugi najbolji igrac je Dzeko pod uslovom da ima dovoljno upotrebljivih lopti. Kod Pjanica tog uslova nema on ovisi sam o sebi. Pjanke :salut: :salut: :bih: :bih:

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 02 okt 2014, 09:11

upravo tako @ajax :bih:
moramo graditi ekipu oko najboljih igraca, a ne najbolje igrace podredjivati nekom izmisljenom sistemu koji je toliko puta zakazao. pjanica treba okruziti sa dva kvalitetna veznjaka (besic i medunjanin), te staviti dva krilna igraca sa strana (lulic, hajrovic, visca, salihovic ili neko peti) koje ovaj moze izbacivati u idealne pozicije kao sto to radi u romi jer ova taktika sa tri ofanzivna vezna ne samo da gusi i pjanica i prcica i susica nego i napad koji se trosi bez da radi nesto konkretno.

imamo par dragulja u ekipi koji ili ulaze u najbolje godine ili su vec tamo i to jednostavno moramo iskoristiti.

slika

giotto :salut:

Grunf
Kontakt:

Post Postao/la Grunf » 02 okt 2014, 10:16

[quote="Evil Genius II"]upravo tako @ajax :bih:
moramo graditi ekipu oko najboljih igraca, a ne najbolje igrace podredjivati nekom izmisljenom sistemu koji je toliko puta zakazao. pjanica treba okruziti sa dva kvalitetna veznjaka (besic i medunjanin), te staviti dva krilna igraca sa strana (lulic, hajrovic, visca, salihovic ili neko peti) koje ovaj moze izbacivati u idealne pozicije kao sto to radi u romi jer ova taktika sa tri ofanzivna vezna ne samo da gusi i pjanica i prcica i susica nego i napad koji se trosi bez da radi nesto konkretno.

imamo par dragulja u ekipi koji ili ulaze u najbolje godine ili su vec tamo i to jednostavno moramo iskoristiti.

Upravo je ovdje recena sustina problema! Ovo govorim odavno. Kad imas 2-3 fenomena u ekipi, moras podrediti postavku njima, da izvuces najbolje iz njih! I izanalizirati njihove igre i pozicije u maticnim klubovima i vidjeti gdje i kako daju najvise. Znaci jednostavno prepisati, niko ne trazi od selektora da izmislja toplu vodu!
Prije mondijala sam bio i vise nego pozitivno iznenadjen da je Susic napravio upravo ovo, podredio postavku najboljim igracima: Pjanica stavio na sredinu u paru sa Besicem, Dzeku na isturenog spica podrzan sa 2 krila i jednim kreativcem iza - upravo pozicija na kojoj najvise daje u Citiju gdje mu ne smeta drugi spic, gdje otvara prostor sebi i drugima... Hajrovica na desno krilo gdje moze da pokaze dodje da izrazaja njegova brzina i gdje moze pokriti desnog beka, isto kao i Lulic. I bio sam stvarno oduseljen predstavama protiv Slonovace i Mexica pa onda i protiv Argentine, i onda je uslijedio krah koji jos uvijek traje! Ne mogu da shvatim sta je tom covjeku u glavi, ne kontam toliku fudbalsku neinteligenciju! imas idealno rijesenje i bjezis od njega kao da nesto sebi dokazes! ono protiv kipra je bio zivi antifudbal, i muka mi je bilo gledati nemoc i frustraciju nekih vrhunskih igraca, prije svega Pjanica, koji je za mene novi Zidan vec godinama!
Znaci podredi ekipu najboljim 2-3 igraca koja imas i dobices idealnu kombinaciju! Sjetite se da su najbolji timovi gdje imate spoj talenta, iskustva i radnika, a ne 11 zvijezda!

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 02 okt 2014, 10:39

Grunf je napisao/la:I bio sam stvarno oduseljen predstavama protiv Slonovace i Mexica pa onda i protiv Argentine, i onda je uslijedio krah koji jos uvijek traje! Ne mogu da shvatim sta je tom covjeku u glavi, ne kontam toliku fudbalsku neinteligenciju! imas idealno rijesenje i bjezis od njega kao da nesto sebi dokazes! ono protiv kipra je bio zivi antifudbal, i muka mi je bilo gledati nemoc i frustraciju nekih vrhunskih igraca, prije svega Pjanica, koji je za mene novi Zidan vec godinama!
Znaci podredi ekipu najboljim 2-3 igraca koja imas i dobices idealnu kombinaciju! Sjetite se da su najbolji timovi gdje imate spoj talenta, iskustva i radnika, a ne 11 zvijezda!
to je to. aferim.

slika

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 02 okt 2014, 10:46

Grunf je napisao/la:Ne mogu da shvatim sta je tom covjeku u glavi
Nista, u tom i jeste problem.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 02 okt 2014, 12:13

Interesantno da se Safet- pro i contra blok nastavlja i na temi Pjanica. Oni koji su zagorjeli Safetovci najvise kritikuju Pjanica i obrnuto, izuzev Gringa, njega statisticki ne mozes uvrstiti u bilo koju grupu :lol: .
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: boatenkk, Goalgetter, invincible1921, jasmin10 i 52 gosta.