Istina. Ne bi čudilo ako ga City pokuša angažovati iduće ljeto.rope11 je napisao/la:Pjanicu bi mozda upravo Siti najbolje odgovarao.![]()
Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miralem Pjanić
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
e da znaš da sam i ja sinoć o tome kontao,tačno bi Mire to povezao onaj City ima katastrofa srednji red,navijači su ogorčeni na Yayu i traže osvježenje..rope11 je napisao/la:Pjanicu bi mozda upravo Siti najbolje odgovarao.![]()
ali kakav maestro, uzivancija ga je gledati.nadam se da ce neko postaviti kakav video.
-
- Kontakt:
Morat ce Garcia nesto poduzeti da izbjegne jos povreda. Ovaj dobar start u LP mu nelezi nikako, jer su velika ocekivanja za osvajanje prvenstva. Jos jedna povreda u veznom redu i odbrani bi mogla biti kobna. Ali kad je sve receno Romina igra iz prvog poluvremena je razlog zasto je fudbal druga sporedna stvar u svijetu.
-
- Kontakt:
Prva naravno...
Miralem je sinoć bio igrač koji je pretrčao najviše, 11260 m.
Ne samo da diriguje i kreira igru svoje ekipe, što usput radi fantastično, nego i pokriva najveći dio terena.
Ne samo da diriguje i kreira igru svoje ekipe, što usput radi fantastično, nego i pokriva najveći dio terena.

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Ma ove povrede sto su bile prije ovog meca nisu strasne , strootman se treba vratit vec u oktobru , ddr ce bit spreman vjerujem vec za narednu tekmu , itrube se vratio itd... Ma imaju oni odlicnu klupu , doveli su i onog turcina u vezni red Ucan ili nesto tako. U napadu imaju milion opcija , mislim da sem odbrane mogu u potpunosti promijeniti prvih 11. Bit ce rotacija u romi i nece pjanic ovako igrat po 3 tekme u kratkom periodu jer je to previse. I ja mislim da je njima seria A privilegija jer konacno imaju igru kojom mogu pobjedit juventus ja svakako navijam za to.samoposmatram je napisao/la:Morat ce Garcia nesto poduzeti da izbjegne jos povreda. Ovaj dobar start u LP mu nelezi nikako, jer su velika ocekivanja za osvajanje prvenstva. Jos jedna povreda u veznom redu i odbrani bi mogla biti kobna. Ali kad je sve receno Romina igra iz prvog poluvremena je razlog zasto je fudbal druga sporedna stvar u svijetu.
- Nerminovic
- Kontakt:
KM covered in yesterday's match
Miralem Pjanic - 11.26
Keita - 11
Yaya Toure - 10.88
Nainggolan - 10.88
Fernandinho 10.32

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Nerminovic je napisao/la:KM covered in yesterday's match
Miralem Pjanic - 11.26
Keita - 11
Yaya Toure - 10.88
Nainggolan - 10.88
Fernandinho 10.32

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
svaka cast
, meni se cinilo da je Radja daleko ispred svih.
Ako odigra ovako u Rimu, eto njega u City...ili u United cak, i oni ga jdobro poznaju. Ne znam da li barca ima pravo na transfere dogodine?

Ako odigra ovako u Rimu, eto njega u City...ili u United cak, i oni ga jdobro poznaju. Ne znam da li barca ima pravo na transfere dogodine?
Šta će u City kad je Roma bolja od njih, 

Dzaba mu kad ce na klupu kad svi budu fit. Znaju strucnjaci ovdje.Greivis je napisao/la:Nerminovic je napisao/la:KM covered in yesterday's match
Miralem Pjanic - 11.26
Keita - 11
Yaya Toure - 10.88
Nainggolan - 10.88
Fernandinho 10.32

Just to settle it once and for all: Which came first, the chicken or the egg? The egg, laid by a bird that was not a chicken.
- Nerminovic
- Kontakt:
Nisi dokucio prika. Osvrnuo sam se na tragikomicnu izjavu koju procitah nekoliko stranica ranije, vjerovatno napisanu od strane nekog koji ne poznaje elementarne stvari nogometa. To je u pitanju. Ovaj momak je nas najbolji igrac, to valjda nije jasno samo nekolicini zadrtih tipova na forumu.
Just to settle it once and for all: Which came first, the chicken or the egg? The egg, laid by a bird that was not a chicken.
- Nerminovic
- Kontakt:
Aha', tako reci..Hombre je napisao/la:Nisi dokucio prika. Osvrnuo sam se na tragikomicnu izjavu koju procitah nekoliko stranica ranije, vjerovatno napisanu od strane nekog koji ne poznaje elementarne stvari nogometa. To je u pitanju. Ovaj momak je nas najbolji igrac, to valjda nije jasno samo nekolicini zadrtih tipova na forumu.

Boga mi covjek vise ne zna kad je sala i kad nije, nesto zadnje vrijeme citam non stop gluposti da Pjanic nije ovo i ovo....

Sad kontam, nesto nisam prihvatio zadnju liniju, oprosti.

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Pjanic je prema trenutnoj formi najbolji igrac ove reprezentacije. I treba da igra na kojoj god poziciji u veznom redu on pozeli. Igra reprezentacije ( taktika, formacija ) se treba prilagoditi njemu ( pa tek onda protivniku ) na nacin da se izvuce maksimum od njegovih sposobnosti. Drugi najbolji igrac je Dzeko pod uslovom da ima dovoljno upotrebljivih lopti. Kod Pjanica tog uslova nema on ovisi sam o sebi. Pjanke

-
upravo tako @ajax
moramo graditi ekipu oko najboljih igraca, a ne najbolje igrace podredjivati nekom izmisljenom sistemu koji je toliko puta zakazao. pjanica treba okruziti sa dva kvalitetna veznjaka (besic i medunjanin), te staviti dva krilna igraca sa strana (lulic, hajrovic, visca, salihovic ili neko peti) koje ovaj moze izbacivati u idealne pozicije kao sto to radi u romi jer ova taktika sa tri ofanzivna vezna ne samo da gusi i pjanica i prcica i susica nego i napad koji se trosi bez da radi nesto konkretno.
imamo par dragulja u ekipi koji ili ulaze u najbolje godine ili su vec tamo i to jednostavno moramo iskoristiti.

giotto

moramo graditi ekipu oko najboljih igraca, a ne najbolje igrace podredjivati nekom izmisljenom sistemu koji je toliko puta zakazao. pjanica treba okruziti sa dva kvalitetna veznjaka (besic i medunjanin), te staviti dva krilna igraca sa strana (lulic, hajrovic, visca, salihovic ili neko peti) koje ovaj moze izbacivati u idealne pozicije kao sto to radi u romi jer ova taktika sa tri ofanzivna vezna ne samo da gusi i pjanica i prcica i susica nego i napad koji se trosi bez da radi nesto konkretno.
imamo par dragulja u ekipi koji ili ulaze u najbolje godine ili su vec tamo i to jednostavno moramo iskoristiti.

giotto

[quote="Evil Genius II"]upravo tako @ajax
Upravo je ovdje recena sustina problema! Ovo govorim odavno. Kad imas 2-3 fenomena u ekipi, moras podrediti postavku njima, da izvuces najbolje iz njih! I izanalizirati njihove igre i pozicije u maticnim klubovima i vidjeti gdje i kako daju najvise. Znaci jednostavno prepisati, niko ne trazi od selektora da izmislja toplu vodu!
Prije mondijala sam bio i vise nego pozitivno iznenadjen da je Susic napravio upravo ovo, podredio postavku najboljim igracima: Pjanica stavio na sredinu u paru sa Besicem, Dzeku na isturenog spica podrzan sa 2 krila i jednim kreativcem iza - upravo pozicija na kojoj najvise daje u Citiju gdje mu ne smeta drugi spic, gdje otvara prostor sebi i drugima... Hajrovica na desno krilo gdje moze da pokaze dodje da izrazaja njegova brzina i gdje moze pokriti desnog beka, isto kao i Lulic. I bio sam stvarno oduseljen predstavama protiv Slonovace i Mexica pa onda i protiv Argentine, i onda je uslijedio krah koji jos uvijek traje! Ne mogu da shvatim sta je tom covjeku u glavi, ne kontam toliku fudbalsku neinteligenciju! imas idealno rijesenje i bjezis od njega kao da nesto sebi dokazes! ono protiv kipra je bio zivi antifudbal, i muka mi je bilo gledati nemoc i frustraciju nekih vrhunskih igraca, prije svega Pjanica, koji je za mene novi Zidan vec godinama!
Znaci podredi ekipu najboljim 2-3 igraca koja imas i dobices idealnu kombinaciju! Sjetite se da su najbolji timovi gdje imate spoj talenta, iskustva i radnika, a ne 11 zvijezda!

Upravo je ovdje recena sustina problema! Ovo govorim odavno. Kad imas 2-3 fenomena u ekipi, moras podrediti postavku njima, da izvuces najbolje iz njih! I izanalizirati njihove igre i pozicije u maticnim klubovima i vidjeti gdje i kako daju najvise. Znaci jednostavno prepisati, niko ne trazi od selektora da izmislja toplu vodu!
Prije mondijala sam bio i vise nego pozitivno iznenadjen da je Susic napravio upravo ovo, podredio postavku najboljim igracima: Pjanica stavio na sredinu u paru sa Besicem, Dzeku na isturenog spica podrzan sa 2 krila i jednim kreativcem iza - upravo pozicija na kojoj najvise daje u Citiju gdje mu ne smeta drugi spic, gdje otvara prostor sebi i drugima... Hajrovica na desno krilo gdje moze da pokaze dodje da izrazaja njegova brzina i gdje moze pokriti desnog beka, isto kao i Lulic. I bio sam stvarno oduseljen predstavama protiv Slonovace i Mexica pa onda i protiv Argentine, i onda je uslijedio krah koji jos uvijek traje! Ne mogu da shvatim sta je tom covjeku u glavi, ne kontam toliku fudbalsku neinteligenciju! imas idealno rijesenje i bjezis od njega kao da nesto sebi dokazes! ono protiv kipra je bio zivi antifudbal, i muka mi je bilo gledati nemoc i frustraciju nekih vrhunskih igraca, prije svega Pjanica, koji je za mene novi Zidan vec godinama!
Znaci podredi ekipu najboljim 2-3 igraca koja imas i dobices idealnu kombinaciju! Sjetite se da su najbolji timovi gdje imate spoj talenta, iskustva i radnika, a ne 11 zvijezda!
-
to je to. aferim.Grunf je napisao/la:I bio sam stvarno oduseljen predstavama protiv Slonovace i Mexica pa onda i protiv Argentine, i onda je uslijedio krah koji jos uvijek traje! Ne mogu da shvatim sta je tom covjeku u glavi, ne kontam toliku fudbalsku neinteligenciju! imas idealno rijesenje i bjezis od njega kao da nesto sebi dokazes! ono protiv kipra je bio zivi antifudbal, i muka mi je bilo gledati nemoc i frustraciju nekih vrhunskih igraca, prije svega Pjanica, koji je za mene novi Zidan vec godinama!

Nista, u tom i jeste problem.Grunf je napisao/la:Ne mogu da shvatim sta je tom covjeku u glavi
- DonCorleone
- Kontakt:
Interesantno da se Safet- pro i contra blok nastavlja i na temi Pjanica. Oni koji su zagorjeli Safetovci najvise kritikuju Pjanica i obrnuto, izuzev Gringa, njega statisticki ne mozes uvrstiti u bilo koju grupu
.

Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Trenutno korisnika/ca: boatenkk, Goalgetter, invincible1921, jasmin10 i 52 gosta.