avdukic -- outHerrOberst je napisao/la:Dino Arslanagic od prve minute za Standard nakon povrede protiv Genka.
toni sunjic --out
buric --in
arslanagic -- in
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
avdukic -- outHerrOberst je napisao/la:Dino Arslanagic od prve minute za Standard nakon povrede protiv Genka.
Evo i Zukanovic se vratio, bio je na klupi. Ovaj stoper iz Genta je dobio crveni tako da bi Zukanovic mogao u prvih 11 slijedece sedmice.HerrOberst je napisao/la:Dino Arslanagic od prve minute za Standard nakon povrede protiv Genka.
nemogu da nadjem taj intervju, procitao sam tu njegovu izjavu prije nekoliko sedmica znaci prije nego sto smo pobjedili Litvaniju. Evo probat cu ponovo da nadjemSabinho je napisao/la:Daj linkNedo je napisao/la:Evo sada je i Mate Delac reko u intervju za vojvodina.ba da hoce da igra za Bosnu znam da je prije bio pozvan za a-rep. Hrvatske. Inace je on igrac Chelsea na posudbi u Vojvodinu, prije nekoliko godina je bio jedan od najvecih talenta ako ne najveci talenat na balkanu.
http://www.transfermarkt.de/de/matej-de ... 60220.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Jel neko ovdje prati Vojvodinu ovu sezonu pa da moze reci ako je Delac kalibar za nasu reprezentaciju? Prepostavljam da je bolji nego Avdukica. Bilo bi fino da mi ^ukrademo^ hrvatima nekog ko je prosao sve omladinske selekcije Hrvatske
Čisto sumnjam u to. To je možda plod toga što su Hrvati puno očekivali od njega a nisu dobili ništa par uzaludnih godina lutanja po Europi i onda na kraju Vojvodina. On je formalno igrač Chelsea ali sumnjam da će sa kada nabraniti pored Cecha i Courtoisa. Ali imamo mi i prespektivnijih golmana od Burića preko Alomerovića iz Dortmunda do mladog Husića iz Bayerna.Nedo je napisao/la:Evo sada je i Mate Delac reko u intervju za vojvodina.ba da hoce da igra za Bosnu znam da je prije bio pozvan za a-rep. Hrvatske. Inace je on igrac Chelsea na posudbi u Vojvodinu, prije nekoliko godina je bio jedan od najvecih talenta ako ne najveci talenat na balkanu.
http://www.transfermarkt.de/de/matej-de ... 60220.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Jel neko ovdje prati Vojvodinu ovu sezonu pa da moze reci ako je Delac kalibar za nasu reprezentaciju? Prepostavljam da je bolji nego Avdukica. Bilo bi fino da mi ^ukrademo^ hrvatima nekog ko je prosao sve omladinske selekcije Hrvatske
Trenuto je Begovic broj jedan, a Fejzic (odlican ove sezone u cvajti) zamjena znaci da bi Delac mogao doci kao treci golman jer svakao je bolji od Avdukica.PerryFred je napisao/la:Spominjati Husica je neozbiljno ..
Zlatan nije broj 1 u BvB ..
Buric povreda ..
Delac je standardan i mlad ..
Avdukic<Delac
Naravno ako to zeli
Mujdza je najaci nas bekdinozu je napisao/la:
zašto komentiraš knjigu koju nisi pročitao kažeš nije standardan,a igra svaku po 90 min...Batko je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da se pominje neki Hadzić iz španske B lige koji je dao 2 gola te usput nije ni standardan u predzadnjoj ekipi lige.... Molim vas uozbiljite se, ovaj forum je više od toga!!!
Mozda je mislio na to da nije standardan na klupi kao Ibricic.Nama ipak trebaju odmorni igraci u reprezentacijizgembo89 je napisao/la:zašto komentiraš knjigu koju nisi pročitao kažeš nije standardan,a igra svaku po 90 min...Batko je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da se pominje neki Hadzić iz španske B lige koji je dao 2 gola te usput nije ni standardan u predzadnjoj ekipi lige.... Molim vas uozbiljite se, ovaj forum je više od toga!!!
tanak danas, go mu spasio partiju. Lošije izdanje Hajduka generalno.Bosniacum Lilium je napisao/la:lijep gol Susica
Sto mu daje prednost u odnosu na neke nase igrace, tipa Zahirovic ili Medunjanin, ali pored Mede ne bi mogao ni puno bolji igrac od Susica dobiti sansu.VanBasten je napisao/la:igra objema nogama.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.