Mirza Teletović

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

kokuz
Kontakt:

Re: Mirza Teletović

Post Postao/la kokuz » 12 jul 2013, 01:20

Eh sad je bolje da ide u Fenerbache nego da mi ostajemo do 4 ujutro i gledamo ga na klupi :(
Da te volim duša zna, draga moja BiH

Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 12 jul 2013, 01:24

AK47 je nisko krilo pozicija 3 a moze popunjavati poziciju 4 ali tesko da ce to raditi jer nebi onda Mirzu ostavili poslali bi ga u trade da ne racunaju na njega..
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 12 jul 2013, 01:37

MElloo je napisao/la:Kako je Kirilenko njemu konkurencija? :roll:
Isto tako prije pocetka sezona sam vam govorio da ce blatche uzimat minute teletovicu meni ste govorili blatch je centar ovo ono. Ovo svakako nije dobro za mirzu a AK zna igrat na 4 i moze bit od velike koristi u nekoj niskoj postavi... Ja sam skeptican. Ekipa je ispunjenima ljudima koji uzimaju suteve , krenuvsi od pirsa , derona, jj-a docemo do terija itd. A svi znamo da mirzi trebaju lopte. BKN se pojacava strasno. Ja se nadam da se varam jer su proslu sezonu dosta mjesali pozicije. Ako bude onako kako i treba onda na poziciji 4 za sad imaju samo 3 igraca . Al ko ce garantovat da nece mozda imati neku nisku postavu gdje AK komotno moze igrat 4 ... Nemoj mi te glupe rollove pravit kao da je ne znam ko je kirilenko i koju poziciju pokriva.A na cetvorku moze i blatch sto sam i reko prosle sezone kolko sumnjaju u teletovica da ce prije stavit blatcha na 4 nego njega forsirat.Ja u mirzu ni sekunde ne sumnjam samo bi volio da ide iz BKN-a ukoliko nemaju nikakav plan za njega al naravno valjda on to zna bolje od mene. Siguran sam da bi bilo gdje drugo imao pristojne minute i ucinak i to je ono sto svi zelimo od njega.

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 12 jul 2013, 01:40

Tesko da ce opet njemu Kirilenko biti konkurencija. Mislim da ce Kidd forsirati ofanzivnu kosarku. Mirzi je bitno da pripremne utakmice odradi kako treba, a ne sumnjam da hoce. Ova godina (ne)igranja u NBA mu je dala vise nego tri godine aktivnog igranja u Euroligi.
Sport je lijek za tijelo i duh.

MT3
Kontakt:

Post Postao/la MT3 » 12 jul 2013, 01:48

storm_raider je napisao/la:Tesko da ce opet njemu Kirilenko biti konkurencija. Mislim da ce Kidd forsirati ofanzivnu kosarku. Mirzi je bitno da pripremne utakmice odradi kako treba, a ne sumnjam da hoce. Ova godina (ne)igranja u NBA mu je dala vise nego tri godine aktivnog igranja u Euroligi.
Ne bi se bas slozio da mu nece biti konkurencija
Kako mu je Blatche bio konkurencija ??? Ovo nije dobro nikako i ne znam zasto Mirza pod svaku cijenu zeli da ostane u netsima to mi se nikako ne sviđa kod njega bez obzira koliko ga volio
Ispred zgrade sa parkinga klepili mi Forda
šteta baš sam naš'o kome dobro da ga prodam
Neko drugi sad će moje auto da voza
dlanovi se znoje brate stigla me nervoza

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 12 jul 2013, 01:59

Joj ,al' mnogi ovdje pisu napamet.Ne znam samo kako se pitate hoce li mu Kirilenko biti konkurencija,ako redovno pratite NBA?Naravno da ce mu biti,jer 'small ball' caruje NBAom vec nekoliko sezona.MIA je upravo tako i dosao do titule zadnje 2 sezone,OKC u prelomnim momentima igra to,SA se sve vise tome prilagodjava itd.,a Kirilenko je idealan primjer nekog ko moze igrati 3/4.Naravno da ce mnogo toga zavisiti od matchupa,ali i od toga kako kome ide u pojedinoj utakmici sto samo po sebi navodi na zakljucak da ce Mirza imati manje prostora za gresku,a time i manje minuta. ;)

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 12 jul 2013, 02:04

NEZALAGANJE je napisao/la:Joj ,al' mnogi ovdje pisu napamet.Ne znam samo kako se pitate hoce li mu Kirilenko biti konkurencija,ako redovno pratite NBA?Naravno da ce mu biti,jer 'small ball' caruje NBAom vec nekoliko sezona.MIA je upravo tako i dosao do titule zadnje 2 sezone,OKC u prelomnim momentima igra to,SA se sve vise tome prilagodjava itd.,a Kirilenko je idealan primjer nekog ko moze igrati 3/4.Naravno da ce mnogo toga zavisiti od matchupa,ali i od toga kako kome ide u pojedinoj utakmici sto samo po sebi navodi na zakljucak da ce Mirza imati manje prostora za gresku,a time i manje minuta. ;)
Eto ja to govorim a narod ode ukuca Andrei Kirilenko i vidi da je izlistan kao SF i odma nije konkurencija :D

kokuz
Kontakt:

Post Postao/la kokuz » 12 jul 2013, 02:08

Mislim da je Mirzi ove sezone još manje minuta, ja bih volio da je suprotno, ali nažalost, 5 igrača konkuriše za poziciju koju on igra :(

Kao što je već kolega forumaš rekao, Kirilenko će tu da igra u small-ball petorci, Garnett je starter, i ostaje nekoliko minuta, za koje će se boriti Blatche, Evans i Mirza, mada će tu sve ovisiti o trenutnom stanju na terenu tj. situacije na terenu.
Da te volim duša zna, draga moja BiH

Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!

svejedno77
Kontakt:

Post Postao/la svejedno77 » 12 jul 2013, 03:57

John Schuhmann ‏@johnschuhmann 2h
Still think Teletovic is an important piece for BKN. Shooting, shooting, shooting.

Tim Bontemps ‏@TimBontemps 2h
Agree 100 percent. RT @johnschuhmann Still think Teletovic is an important piece for BKN. Shooting, shooting, shooting.

Jason Kirell ‏@jaykirell 1h
@TimBontemps @johnschuhmann where's he going to get minutes, though?

John Schuhmann ‏@johnschuhmann 1h
@jaykirell @TimBontemps Back-up PF. Use Evans as the 5th big.

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 12 jul 2013, 08:33

Nicega se nisam bojao u vezi Mirzinih minuta u ovoj sezoni, samo sam se pribojavao da ne dovedu Kirilenka i to je se i dogodilo... Po mom misljenju, Mirza je j.ebo je jeza u ledja sad...
Pravda za Papeta!

filip13

Post Postao/la filip13 » 12 jul 2013, 08:36

sad je vjerovatno peti visoki igrač u rotaciji,plus kirilenko koji takođe može igrati pod košem

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 12 jul 2013, 08:39

filip13 je napisao/la:sad je vjerovatno peti visoki igrač u rotaciji,plus kirilenko koji takođe može igrati pod košem
Iskreno se nadam, da Mirza moze da se vrati u onu pricu sa Fenerom...

Ko misli da je Kirilenko doveden da bude back up Pirsu, nema veze sa zivotom...
Pravda za Papeta!

filip13

Post Postao/la filip13 » 12 jul 2013, 08:40

Dufresne je napisao/la:
filip13 je napisao/la:sad je vjerovatno peti visoki igrač u rotaciji,plus kirilenko koji takođe može igrati pod košem

doveden je i zbog toga ali i zbog polivalentnosti ,može komotno i na 4 igrati

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 12 jul 2013, 08:46

filip13 je napisao/la:
Dufresne je napisao/la:

Htio sam da kazem: "Ko misli da je Kirilenko doveden da bude (samo) back up Pirsu, nema veze sa zivotom...

Po meni se Kirilenko bolje snalazi u reketu, nego kao SF.... Imace Andrei veliku ulogu u ovom timu, jos pogotovo sto je Rus...
Posto su Netsi poludili u zadnjih mjesec dana i dovode sve zvijezde, ali poenta je sto oni hoce da im i klupa bude sastavljena od zvijezda... Ja se najiskrenije nadam da ce Netsi raditi jos koji trade, u kojem ce se rijesiti Taylora i Evansa, u ovom trenutku najiskrenije se nadam da ce i Mirza biti u tom nekom paketu...

Znam da im navijaci sline za Carterom... Sto me na kraju i ne bi iznenadilo, da se desi...
Pravda za Papeta!

filip13

Post Postao/la filip13 » 12 jul 2013, 08:57

]
filip13 je napisao/la:
Dufresne je napisao/la:

Htio sam da kazem: "Ko misli da je Kirilenko doveden da bude (samo) back up Pirsu, nema veze sa zivotom...

Po meni se Kirilenko bolje snalazi u reketu, nego kao SF.... Imace Andrei veliku ulogu u ovom timu, jos pogotovo sto je Rus...
Posto su Netsi poludili u zadnjih mjesec dana i dovode sve zvijezde, ali poenta je sto oni hoce da im i klupa bude sastavljena od zvijezda... Ja se najiskrenije nadam da ce Netsi raditi jos koji trade, u kojem ce se rijesiti Taylora i Evansa, u ovom trenutku najiskrenije se nadam da ce i Mirza biti u tom nekom paketu...

Znam da im navijaci sline za Carterom... Sto me na kraju i ne bi iznenadilo, da se desi...[/quote]

razumijemo se,u ovom sastavu kirilenko je vjerovatno nešto kao 6. igrač,može ulaziti u igru i mijenjati sve startere osim williamsa

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 12 jul 2013, 09:03

Malo mi je nelogicno da ga ostave u ekipi samo da bi popunio broj ili imao nekih 5 min prosjecno iducu sezonu. Ili ce se nekog rijesti od dvojca Blatche/Evnas ili ce i Mirza uletjeti u nekakav trade do pocetka sezone. Tesko je biti pametan u ovoj situaciji jer niko ne poznaje Kidda kao trenera i njegove zelje/planove za iducu sezonu. Valja se jos koji mjesec strpiti. Do tada ostaje uzivanje u prvenstvu ..

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 12 jul 2013, 09:05

Lose lose i opet lose, ako ovako ostane Mirza ce igrati kao u prosloj sezoni, vrlo malo, podhitno treba mijenjati klub.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 12 jul 2013, 09:06

razumijemo se,u ovom sastavu kirilenko je vjerovatno nešto kao 6. igrač,može ulaziti u igru i mijenjati sve startere osim williamsa[/quote]

Upravo tako...
Pravda za Papeta!

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 12 jul 2013, 09:09

bhsport je napisao/la:Lose lose i opet lose, ako ovako ostane Mirza ce igrati kao u prosloj sezoni, vrlo malo, podhitno treba mijenjati klub.
igrati ce vjerovatno i manje, zbog njegovog dobra (kao i naseg, da bi ga vise gledali u igri jer on to zasluzuje) nadam se da ce se desutu neki trade u kojem ce mirza otici u neki drugi klub
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 12 jul 2013, 09:12

samson je napisao/la:Malo mi je nelogicno da ga ostave u ekipi samo da bi popunio broj ili imao nekih 5 min prosjecno iducu sezonu. Ili ce se nekog rijesti od dvojca Blatche/Evnas ili ce i Mirza uletjeti u nekakav trade do pocetka sezone. Tesko je biti pametan u ovoj situaciji jer niko ne poznaje Kidda kao trenera i njegove zelje/planove za iducu sezonu. Valja se jos koji mjesec strpiti. Do tada ostaje uzivanje u prvenstvu ..
Vjeruj mi da sam se i ja ponadao, jer kad sam vidio da nije ukljucen trade sa Celticsima, poprilicno sam bio siguran da ce mu stvari krenuti na bolje.... Ja se i sad uopce ne osvrcem na Evansa, jer stvarno mislim da nije prijetanja za Mirzine minute, ali sa Kirilenkom, to je vec... :roll:

Netsi su jednostavno ludi, imaju pare i grade mega ekipu i tako ce je i napraviti... Najiskrenije se nadam da ce Mirza biti ukljucen u neki trade, jer pored Garnetta i Kirilenka on nema sta traziti tu...
Pravda za Papeta!

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Blackwargreymon i 9 gostiju.