Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Re: Serie A
Koja korist kad ne znas zabiti gol.
Leao i dalje ima 17 godina
Leao i dalje ima 17 godina
- TheTruth34
- Kontakt:
Iščupa bod na kraju Sportiello... Još na kraju od ovako loše ekipe su mogli i izgubiti.. Bio sam ubijeđen da Milan može biti treći u ovoj grupi i izboriti evropsko, proljeće, ali nakon ove tekme teško... Žao mi je komšije..
Kad ti u ekipi Krunic ima naj vise tacni dodavanja i pretrcani km sve ti bude jasno .
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Bice pravog klanja u ovoj grupi, do poslednjeg kola, ali ovo su morali dobiti, Newcastle se izvukao.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- Romagnoli13
- Kontakt:
Upoznao sam loših šaljivdžija i sarkastičara u životu. Ali ti ne bi smio otvarati labrnju nikad. Jednostavno si parazit koji lupeta gluposti i pokušava ispasti "frajer" a narod ti se smije.TheTruth34 je napisao/la: ↑19 sep 2023, 20:46Iščupa bod na kraju Sportiello... Još na kraju od ovako loše ekipe su mogli i izgubiti.. Bio sam ubijeđen da Milan može biti treći u ovoj grupi i izboriti evropsko, proljeće, ali nakon ove tekme teško... Žao mi je komšije..
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Gledaj ti Lazia mrtvog 
P.S. Nevjerovatno je da Milan nije dobio. Još izgubiše RLCa i Mikea...
P.S. Nevjerovatno je da Milan nije dobio. Još izgubiše RLCa i Mikea...
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Pioli kaže da su manji problemi, tačnije kod Rubena grčevi a Mike je osjetio manju nelagodu i zato je izašao. Ali kad je Milan u pitanju nikad nije jednostavno.

Lazio ne mogu očima u Evropi. Njima treba zabraniti izlazak van Serie A.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Zvezda jaca od Intera
Zvezda je uspjela ono sto inter nije postici gol Cityu (trollanje u maniru konsultanta) 

Di Matteo ? Ring a bell ?Romagnoli13 je napisao/la: ↑19 sep 2023, 16:20Prosječan trener ne može osvojiti titulu i dovesti solidnu ekipu do polufinala LPa. To može dobar trener. Dakle od 1 do 5 solidna trojka. On bolje od toga ne zna i ne može. Zato sam priželjkivao da dobije otkaz ljetos, ali eto ...
- muha milanez
- Kontakt:
Provedelllll

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- TheTruth34
- Kontakt:
Provedeeeell 

Provedel

- tutankamon1905
- Kontakt:
Bolju kretnju ima nego pola danasnjih napadaca

lazio je korektno odigrao i zasluzio 1 bod, sto je vrlo dobar rezultat, jer svaki bod koji uspijes otkinuti atl. madridu je + u borbi za prolaz u knockout fazu takmicenja i ako je neko mislio da lazio moze odigrati bog zna kakav mec protiv njih, nije normalan, jer lazio kao klub/ekipa ne moze da se poredi s atl. madridom niti u jednom smislu, oni mnogo vise novca ulazu i to najbolje pokazuju uspjesi tog kluba u prethodnih 10 godina
rijetko kad se desi da golman zabije gol, ali, to je vjerovatno neka vrsta pravde za onako nesretno primljen gol
rijetko kad se desi da golman zabije gol, ali, to je vjerovatno neka vrsta pravde za onako nesretno primljen gol
GIBRA je napisao/la: ↑17 sep 2023, 14:15Inter je za klasu bolja i kvalitetnija ekipa od Milana,kod sinterista bi svaki igrač bio prvotimac u Milanu,kod crvenih bi Maignan,Theo i Leao bili standardni kod sintera
Da imamo boljeg trenera mislim da bi borba bila izmedju nas i sintera,ovako sinter uzima

Jedina prednost je Inzagi koji je i sa Laziom uništavao Piolija uzmi unazad 10-12 godina bili su podjednaki sve do dolaska genija…pobjede jedni par pa drugi pa remi i sve tako…
Inter od dolaska Morate ima i blagu naklonost sudija sto se vidjelo i u ovom derbiju od kartona gdje je Bastoni samo u prvom trebao 2 dobit povlačenje za dres i udaranje po nogama Zirua i opasna igra nad Kjaerom, do Dumfrisa koji je prosao bez kartona za isti prekršaj za koji je Thiaw dobio žuti pa li minuta ranije, do prvog gola gdje Dumfris uljece u Thea laktom udara i obara igraca bez lopte sto je također žuti karton, ali jbg to je fudbal doci ce period kad ce i nama progledat kroz prste za neku situaciju.
I onaj komentator na Areni mi je vratio nadu u komentarisanje i fudbalsku strast kad ga je Provedel zavukao.

29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Gledaj ti intera ubili zito u nama i sad nmg centra preci protiv Sociedada
Real je Real

"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
- Romagnoli13
- Kontakt:
Pioli se plaši Inzaghija, to je sva politika. Ovaj mu utjerao strah u kosti, i sad bi ga dobio sa B timom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.